roumeliotis

Carwiz

Φουντώνουν... οι επαφές για Λάτιν δεκάρι

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος δεν έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων την τελευταια σεζόν και ένας από τους λόγους για αυτό ήταν και η έλλειψη δημιουργικου χαφ στον άξονα, παίκτη με διορατικότητα, φαντασία και ασίστ καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκτός τραυματίας.

Ενόψει της νέας σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει "δεκάρι" από τους ιθύνοντες μεταγραφών και όπως έχουμε αναφέρει προ αρκετών ημερών υπάρχει στο "κάδρο" ένας λατινοαμερικάνος μπαλαδόρος με παρελθόν στην Ευρώπη.

Υπάρχουν επαφές με την πλευρά του παίκτη και εξετάζεται κάθε λεπτομέρεια, οικονομική και μη, μιας ενδεχόμενης συνεργασίας καθώς ο παίκτης έχει ομάδα αλλά το γραφείο που τον εκπροσωπεί τονίζει ότι δεν είναι "εμπόδιο" για τον ερχομό του.

Αριστεροπόδαρος, φαντεζί και τον ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος εχει αποφανθεί θετικά από την πρώτη στιγμή...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

55 σχόλια

  • Ntaneison
    Ntaneison Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο boschilia που παίζει Βραζιλία και είχε παίξει μονακο?

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Yagamilight μήπως εννοείς τον Φερνάντο μοριεντες?

  • g7
    g7 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έβερ Μπανέγκα, 2 χρόνια συμβόλαιο..

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπομονή!! Που θα πάει? Θά το μάθουμε στο τέλος. Το πρόβλημα είναι αλλού ότι ο Ουμπαιακός ΠΑΝΤΑ κωλυσιεργεί στις μεταγραφές. Έχουν χαθεί παίκταράδες για οικονομική διαφορά 200 000. Αν είναι παικταράς δώστα και κλείστονε!! Όταν οι σοβαρές διαπραγματεύσεις διαρκούν πάνω από 2 εβδομάδες σημαίνει ότι η μια πλευρά παίζει κάποιο παιχνίδι!!!

  • YagamiLight
    YagamiLight Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal καλησπέρα . Ο Φ. Μ . Είναι ο παίκτης ; (Αναφέρω μόνο τα αρχικά του ονόματος του παίκτη )

  • Αλεξης
    Αλεξης Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα κανουν μια μεταγραφη πριν την προετοιμασια να τρεξουν τα διαρκειας και μετα παρτε κατι παικαραδες λατιν απο την σαντα κλαρα ,εχει βραζιλιανους,τους ξερει καλα η προπονηταρα μας,μετα θα φταιει η λουντογκορετς,ο διαιτητης ,η κακη μερα κλπ.Οι ανθρωποι ειναι μυρωδιαδες δωσανε τον καιπερς και ξαναφερνουν τον χασαν ,τι να πει κανεις απο ματι και μπαλλα σκιζουν ολο το επιτελειο.Κατ αλλα συνεχιζουμε να ονειρευομαστε ,το ερωτημα ειναι τι?

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αυτό πάλι συγνώμη αλλά δε το καταλαβαίνω. Αν αυτός που λέτε τελικά πάει στον Παοκ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΉΤΤΑ ΤΟΥ Ολυμπιακού??? Γιατί δηλ να προστατεύετε τις εντυπώσεις???
    Ίσα ίσα κάτι τέτοιο θα δείξει σε όλους και θα ανοίξει τα μάτια στους σανοφαγους.

    Οι δημοσιογραφαρες που εκτελούν υπηρεσία μας πρήζουν και παραμύθιαζουν το κόσμο ότι οι ξένοι παίχτες δεν έρχονται στον Ολυμπιακό γιατί προτιμούν αλλά πρωταθλήματα. Όμως το να χάνεις παίχτες από τον Παοκ είναι κατάντια!!!
    Αυτό εσείς τι δουλειά έχετε να το προστατέψετε;;; Ας βγει το όνομα, ας πείτε το ρεπορτάζ σας και ας κρίνει ο καθένας ύστερα την έκβαση της ιστορίας.
    Αν είναι μάγκες οι Παοκες και τον πάρουν χαλάλι τους. Ίσα ίσα αν τον πάρουμε εμείς θα είναι διπλάσια η αξία της απόκτησης αυτής.

    REDGOAL: Φίλε και αν βρει άλλον πχ ο Θρύλος καλύτερο και αποσυρθεί από την περίπτωση αυτή και ο παίκτης καταλήξει στην ΑΕΚ; Μην κολλάτε σε ένα παράδειγμα που αναφέραμε σχετικά με το για ποιο λόγο δεν αποκαλύπτουμε ένα όνομα. Υπάρχουν και άλλοι...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί βρε rg μου, αν πάει στον μπάοκ θα θεωρηθεί ήττα; Υπάρχει περίπτωση να μπούμε ποτέ σε πλειστηριασμό μ αυτούς και να τον χάσουμε; Ούτε το δικό μας μπάτζετ έχουν ούτε οι πρωταθλητές είναι. Αν ένας παίκτης τους προτιμήσει θα είναι σίγουρα μετά από δική μας υποχώρηση.

    REDGOAL: Φίλε πήγαμε σε πλειστηριασμό με ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία και τον χάσαμε. Ενα απλό παράδειγμα σου λέμε...

  •  geodiv
    geodiv Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε γράψτο Χαράλαμπε, μας έσκασες. Στα σοβαρά τώρα. Εγώ κε Κορρέ μαθήματα δημοσιογραφίας δε θα σας κάνω και εκτιμώ την ιστοσελίδα Redgoal, αλλά αν ξέρουμε κάτι το γράφουμε και δεν παίζουμε με την αγωνία του κόσμου. Γνώμη μου και με σεβασμό πάντα. ΥΓ. Τουλάχιστον πότε θα δημοσιεύσετε το όνομα του; Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε είναι λεπτές οι ισορροπίες. Ο παίκτης έχει προταθεί για παράδειγμα και στον ΠΑΟΚ. Αν γράψουμε κάτι και τελικα πάει στον ΠΑΟΚ θα φανεί σαν ήττα του Θρύλου. Γενικώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην αποκαλύψεις κάτι, όσο και να θες. Δεν τα κρατάμε μυστικά ό,τι μαθαίνουμε αλλά κάποια τα δημοσιεύουμε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, ακόμα και αν έχει κόστος για εμάς σαν σάιτ

  • R7
    R7 Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal paulinio από shangai port 27 ετών Βραζιλιάνος...αναφέρεται το όνομα του κι από το πρόεδρο της Γκιμαράες σε μια συνέντευξη που εκραζε τον δικό μας ότι του τον είχαν προτείνει και δεν τον ήθελε..μην το περάσεις εάν είναι..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...