roumeliotis

Carwiz

Έντονη φημολογία για Μιλιβόγεβιτς-Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες στην Αγγλία για επικείμενη επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό και πιθανότατα έχουν βάση καθώς ο έμπειρος Σέρβος χαφ έχασε τη θέση του στην Κρίσταλ Πάλας και είναι για να φεύγει από το Λονδίνο.

Ο Σέρβος μέσος δεσμεύεται με την Κρίσταλ Πάλας ως το 2023 και οι Άγγλοι αξιώνουν χρήματα για την παραχώρησή του, όμως την ίδια ώρα θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγάλο του συμβόλαιο.

Η Πάλας αξιώνει 2.500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, με τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα να τον έχει στη μεταωραφική της λίστα και τα αγγλικά ΜΜΕ να βάζουν και τον Θρύλο στους "μνηστήρες".

Για μα επιστρέψει ο Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, εκτός του ντιλ στα λεφτά με την Πάλας θα πρέπει και ο ίδιος να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία, ένα... ψαλίδισμα της τάξεως του 50% και άνω.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

28 σχόλια

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικολα παλληκαρι μου εσενα σε διορισε συνηγορο ο ακατεργαστος(χαρακτηρισμος παικτη Ολυμπιακου) για το πως θα τον αποκαλουμε ,χωρις φυσικα ουτε να τον βριζουμε ,ουτε να τον ειρωνευομαστε.?Εσυ απο οτι καταλαβαινω εισαι απο τους ωσαναδες του και δικαιωμα σου ,οπως δικαιωμα μας ειναι να τον αποκαλουμε ταβερνιε,sic,ψηστη ,ουζακια κ.λ.π.Τελος παντων πολυ καλημερα με υγεια σε ολους και αν δεν εχουμε κατι να πουμε σς μην γραφουμε ετσι για το ονορε στο σαιτ.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 04:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ Διαφωνώ.
    Οποιος παίχτης γύρισε απο Αγηλία ήρθε για τα τελευταία ένσημα πχ Μιραλάς.
    Αφηστε τον να πάει αλλού.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • mariosgol
    mariosgol Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 03:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα δεν μας κανει ο Μιλιβογεβιτς, μαλιστα. Παιχτης 31 χρονων με μια μετρια χρονια μετα απο τεσσερις απιστευτες στη πρεμιερ λιγκ, μαλιστα. Να δω αμα παει στη Φουλαμ και παιζει βασικος τι θα λετε. Ειλικρινα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα νομιζω οτι εχω μπει στο ενωση. Τι να πω, οταν οι οπαδοι της πρωτης και με διαφορα ομαδας γκρινιαζουν ετσι δεν υπαρχει σωτηρια. Που να χασουμε και κανα πρωταθλημα δηλαδη.

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 03:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικα redgoal και δεν ηθελα να κατηγορισω το σαιτ με αυτα που εγραψα και ζητω ταπεινα συγνωμη.ο σκοπος μου ηταν να συνετισω τον πιτσιρικα που σε οποιοδηποτε αρθρο που μπαινει στοχοποιει τον προπονητη της ομαδας μας .προπονητες ερχονται και φευγουν η ομαδα ειναι αυτη που μενει και που πρεπει να κερδιζει τιτλους.ευχαριστω πολυ και παλι ζητω συγνωμη .

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί που βέβαια ο Μαρινάκης ποτέ δεν κατάφερε να φέρει παίχτη που να στεριώσει ήταν στα εξτρέμ...
    Από Τζόλε, Γιαννακοπουλο και Γκαλέτι επί Κόκκαλη μας ήρθαν Σέμπα, Αμπτουν και δε συμμαζευεται.
    Εξτρέμ με γκολ μόνο ο Μασούρας που το παιδί δεν είναι εξτρέμ...

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβαζα για να θυμηθώ τις μεταγραφές του Μαρινάκη στα 12 χρόνια παρουσίας. Έχει κάνει τόσες πολλές που έχει χαθεί το μέτρημα. Στα πρώτα του χρόνια έφερνε παιχταραδες στην επίθεση (Mirallas, Dominguez, Ibagaza, Φορτουνη ακόμα κι ο Saviola απέδωσε στον 1 χρόνο που εμεινε) Μετά έμπλεξε με τους μάνατζερς και στον 1 καλό έρχονταν 5 σκαρτοι. Και αν ο καλός ήταν κάτω από 30 έφευγε στον 1.5 χρόνο. Δηλαδή πια δεν υπάρχουν περιπτώσεις Chori ή Ibagaza? Μόνο Andres Martins, Thiago Silva και Carvalho? Και στοιχήματα Aguibou ή Fadiga? Έστω έναν Fuster (που να βγει στην πορεία εννοώ) η και ένα Djebbour (τότε είχαμε και Μήτρογλου και Pantelic)...όχι τον Χασάν και τον Τικινιο...Μα επιθετικογενης ομάδα με 2 σέντερ φορ;;
    Μόνο στα αμυντικά χαφ είχαμε ισορροπία στις 2 πενταετίες (Cambiasso vs MVilla/Guillerme)
    Μην πω για τα Μπακ...Από τον Τσιμικα και τον Ομάρ στον Όλεγκ και τον Λάλα με ολίγον από Ανδρούτσο... κλάμα...

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    η μαγκια και το αντριλικι δεν ειναι με το να εισαι κρυμενος πισω απο το πληκτρολογιο και να βριζεις και να ειρωνευεσαι εναν ανθρωπο που τελος παντων δεν μπορει να αντικρουσει τα λεγομενα σου.αφου εισαι μαγκας πηγαινε στο ρεντη πιαστον και πεστου στα ισια οτι ειναι ταβερνιαρης ουζακιας σαπιοκοιλιας αξυριστος οτι δεν ξερει να ντυθει απλητος και οτι αλλα σαχλα του εχεις σουρει.αλλα να τον κοιτας στα ματια και οχι απο πισω του σαν καμια κουτσομπολα κυρα κατινα.ετσι ειναι οι αντρες φιλε μου.

    REDGOAL: Φίλε χαρακτηρισμοί ταβερνιάρης και ουζάκιας έχουν περάσει αλλά κάτι σαπιοκοιλιάδες κλπ που γράφεις δεν έχουν περάσει ποτέ. Δεν επιτρέπουμε πέραν των ορίων. Το ταβερνιάρης δεν είναι βρισιά όπως δεν είναι και το παλτό ή το κατσίκι. Το ουζάκιας επίσης δεν είναι βρισιά καθώς ο ίδιος είπε ότι κοπανάει κανά δυο ουζάκια και καλά κάνει γιατί θαλασσινός μεζές με ουζάκι είναι απόλαυση. Αλλά τα υπόλοιπα που λες, δεν έχουμε αφήσει να περάσουν

  • Socrates come back, please.
    Socrates come back, please. Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε τι ομαδάρα θα φτιάξουμε πάλι...
    Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Milivojevic, Carvalho, Garry (ένας είναι ο Γκάρι) και στην κορυφή ο Zahavi.
    Τρόμος έχει πιάσει από τώρα τις ομάδες του Champions League, μην τυχόν και περάσει αυτή η ομαδάρα στους ομίλους.
    Σκέφτομαι από τώρα να αγοράσω VIP διαρκείας, για να απολαμβάνω μπαλάρα και ευρωπαϊκές διακρίσεις...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ..
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 1-2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ

    Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ....ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ
    ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΛΑΛΛΑΑΑ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΟΟΟΟ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι παιδιά.... Σας το λέω με κάθε σεβασμό κ ειλικρίνεια. Η φετινή χρονιά στο μπάσκετ, μας θύμισε τι σημαίνει να βλέπεις με υγεία ένα θέαμα και την ομάδα σου... Είδαμε προσωπικότητες, χαρακτήρα, μια ομάδα μια γροθιά. Όλοι πάλευαν για τον Ολυμπιακό και τη φανέλα.

    Στο ποδόσφαιρο έχουμε πήξει στο να νιώθουμε και να ασχολούμαστε με ένα σωρό σιχαμερα πράγματα.
    Με τον καμάρα που σέρνεται γιατί ξενερώσε που δεν πήρε μεταγραφή...
    Με τα παλτά που φέρνουν στον Μαρτινς αλλά ο ίδιος τα δέχεται γιατί είναι yes man...και ένα σωρό άλλα τέτοια.
    Μόνο Ολυμπιακό δε θυμίζει αυτή η κατάσταση που επικρατεί. Πονάνε τα μάτια μας και η καρδιά μας με αυτά που βλέπουμε. Δεν θυμάμαι πότε να μην έχω πανηγυρίσει πρωτάθλημα. Τόσο Σιχαμαρα φέτος δε περίμενα να νιώσω.
    Έφτασα σε σημείο σας το λέω έντιμα να μην θέλω να κερδίζουμε. Διότι σε αυτό τον Ολυμπιακο οι νίκες κάνουν κακό. Κρύβουν τα στραβά της ομάδας κάτω από το χαλί και το μαύρο μας το χάλι τελειωμό δεν έχει!
    Δεν είμαι υπερβολικός. Μιλάμε για ένα θέαμα πάνω από όλα. Όταν αυτό δε σε ευχαριστεί, όταν το θέαμα είναι αποκρουστικό απλά δε το βλέπεις. Όμως επειδή έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα, μια ιδέα, μια ιστορία, το να βλέπεις αυτό το θέαμα είναι τραγικό και δεν αντέχεται.
    Χειρότερο και από ήττα.
    Τη χρονιά που φάγαμε 7 από τη Γιουβέντους, δεν ένιωσα τέτοια ξενερα εκείνο το βράδυ όσο νιώθω δύο χρόνια τώρα.
    Κάνοντας όμως απολογισμό γενικότερα συνειδητιποιω ότι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Μηδέν έργα. Μόνο λόγια και φαμφαρες.
    Και σαν δε τα χαμε όλα έχουμε πλέον και την Νοτιγχαμ.... Που μας έχουν ζαλίσει!!!
    Λες και μας αφορά!!! Ξεφτίλα διεθνώς.

    Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος....

    Πραγματικά αυτή η διοίκηση με έχει ξενερώσει όσο δε πάει....θα έλεγα πολύ χειρότερα πράγματα αλλά θα τα κοβατε και δίκαια θα το κάνατε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...