roumeliotis

Carwiz

«Όλοι θα ήθελαν να είναι στη...θέση ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε τον τρίτο σερί τίτλο με τον Θρύλο προ εβδομάδων και με ανάρτησή του στα Social Media έσπευσε να αποθεώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι εκείνοι ήταν το κλειδί της επιτυχίας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ανάρτησε στα Social Media που διατηρεί τα παρακάτω: 

«Μετά την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φιλάθλους που στήριξαν ανιδιοτελώς την ομάδα μας και τον σύλλογο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Ήταν δίπλα μας στις υψηλές στιγμές αλλά και στις χαμηλές και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα, ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος σύλλογος στην Ελλάδα είμαστε εμείς.

Όλοι οι άλλοι σύλλογοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας. Χάρη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ήσασταν το κλειδί της επιτυχίας μας».

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφετος δεν θα υπαρχει η δικαιολογια για ιο covit ,αλα για τον ιο coxaki(ελληνιστι κοξακι) για τυχον αποτυχια.Ακου 6 φιλικα σε 10 μερες.Μαλλον το κανει για να δεσουν οι νεοι παικτες με την ομαδα.Προφεσορας ειναι αυτος.Κατσε σου λεει μην καθησει καμμια στραβη σαν περυσι και φαω κανα χαλβα αποκλεισμου γιατι ο αλλος δεν τοχει σε τιποτα παρ'ολη τη συμπαθεια να με υποβιβασει στη κ15,για να τον διωξει δεν βλεπω με τιποτα ,γιατι ο προεδρος βλεπει πολυ μακρυα και τον κραταει και εδω υπαρχει ερωτας μεγαλος που λεει και το λαικον ασμα.....Τυχερουληδες,πιενες.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα που έπαιζε κάθε χρόνο στους ομίλους τους Τσάμπιονς λιγκ !!! Ήταν μια ομάδα που κερδαγε κάτι Λίβερπουλ , Γιούβε, Ατλέτικο Μάντσεστερ,Βέρντερ,Λάτσιο ,Άγιαξ ,Ρεάλ !!!! Άραγε Μαρτίνη τι εγεινε αυτή η ομάδα ?

  • Τιμωρός 7
    Τιμωρός 7 Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ταβερνιάρη Μαρτινς σε 12 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχεις διώξει ούτε έχεις πάρει κανέναν.....Μια τρύπα στο νερό θα κάνεις και φέτος Άσχετε Ε άσχετε!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Με εσένα προπονητή ουδόλως θα το ήθελαν.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκινας κυριε Πεδρο προετοιμασια στις 15 Ιουνιου χωρις τους διεθνεις,με την πρωτη εβδομαδα να αναλωνεται στα εργομετρικα των παικτων.Μετα καπακι πας Αυστρια οπου κανονισες μεσα σε 10 ημερες που θα μεινετε εκει,6 φιλικα.Ποτε θα κανεις προετοιμασια και ενδυναμωση της περυσινης τραγικης φυσικης καταστασης των παικτων?
    Μη μου πεις οταν γυρισετε Ελλαδα τον Ιουλιο με τους καυσωνες?Βλεπω να εχουμε κωμικοτραγικες εμφανισεις με παικτες να σερνονται και εφετος.
    Αλλα ξεχασα,εσυ κ Μαρτινς εισαι της πρωτοποριακης αποψης οτι οι παικτες δεν δυναμωνουν τοσο μεσα απο τις προπονησεις ,αλλα κυριως απο τα ρεπο τους γιατι ...ξεκουραζονται!!!!
    Απιθανη αποψη αθλητριατρικης για επαγγελματιες αθλητες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...