roumeliotis

Carwiz

Ράφα Σοάρες για Θρύλο (vid)

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα περίπτωση παίκτη από την αγορά της Πορτογαλίας φαίνεται να εξετάζει ο Θρύλος καθώς σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" οι Πσιραιώτες τσεκάρουν για τη θέση του αριστερού μπακ τον Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες.

Πρόκειται για 27χρονο ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο και έχει παίξει δανεικός σε Ακαντέμικα, Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε μέχρι που το 2018 τον αγόρασε η Γκιμαράες, λίγους μήνες πριν φύγει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη Βιτόρια είχε 48 συμμετοχές και κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Έιμπαρ η οποία τότε έπαιζε στην 1η κατηγορία της Ισπανίας, και μπόρεσε να μετρήσει 28 συμμετοχές, αλλά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας επέστρεψε στην Γκιμαράρες, όπου από το περασμένο Φθινόπωρο έχει 27 συμμετοχές (σ.σ. 25 ως βασικός).

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 2.000.000 ευρώ και δεν έχει κάνει μέχρι τα 27 του την "έκρηξη" που περίμεναν πολλοί, γι' αυτό και έπαιζε πάντα σε μικρομεσαίες ομάδες χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, όμως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει σε 3 μήνες κολλάει στο οικονομικό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα επικαλούμενο πορτογαλικά ρεπορτάζ: 

"Ο Ράφα Σοάρες δεν έχει κληθεί να ανανεώσει, με τη διοίκηση να περιμένει τις εισηγήσεις του προπονητή Πέπα για να πάρει τις αποφάσεις" αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ινδιανε θα διαφωνήσω! Το φετινό συνονθύλευμα δε δικαιολογειτε ούτε για μια χρονιά! Μετα από τόσες περηφανες πωλήσεις και συνεχόμενα chl 2ετιας η ομάδα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη και όχι να έχει κάνει 2 3 αγορές τα 2 τελευταία χρόνια ,πεπε ρεμπτσουκ, και ονιεκουρου! Είχαμε δώσει πίστωση χρόνου τη περσινή χρονιά που αποδυναμωθηκε ,αλλά έκανε το καθήκον της στην Ευρώπη και απέκλεισε PSV και μαρσειγ, χωρίς να παίξει καμία μεγάλη μπάλα! Φέτος ο σχεδιασμός ήταν τραγικός και όπως πάντα οικονομικός! Του χρόνου θα μας πουν ότι η ομάδα μπήκε μέσα αφού δεν έπαιξε chl! Αρκετά προβλέψιμες και οι δικαιολογίες και οι ισολογισμοί που παρουσιάζονται! Όποιος έχει απορίες να κοιτάξει τι γίνεται στο εξωτερικό με τη Γιουβέντους και τη Πόρτο και τους ισολογισμούς τους ! Μεγάλος ντόρος για τα μαγειρέματα των ομάδων γίνεται παγκοσμίως αλλά αυτά δε θα μας ενδιέφεραν αν η ομάδα ενισχύεται και πρωταγωνιστει στην Ευρώπη και όχι να βγάζει μόνο κέρδη! Τα οποία κέρδη φυσικά παραδόξως είναι λιγότερα από αυτά που οι περισσότεροι πιστεύουμε!

  • Ινδιάνος
    Ινδιάνος Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κοψουν επιτελους τις βλακειες. Ανανεωση Ελ Αραμπι και στελεχωση του με 2 εξτρεμ και ενα 8-10 ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Το φετινο συνονθυλευμα δεν συγχωρειται 2η σεζον.

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι καλοί σέντερ φορ λείπουν από το ποδόσφαιρο, φανταστείτε ότι οι καλύτεροι του κόσμου είναι μπενζεμα, λεβαντοφσκι που είναι 35 τουλάχιστον και μέσα στους 10 κορυφαίους είναι και οι ζιρου, ιμπρα, ροναλντο! Πρέπει λοιπόν να το σκεφτουν πολύ καλά στην ομάδα και να τον κρατήσουν! Το ότι δεν είχε τη περσινή σεζόν είναι λογικό αφού έχει και λιγότερο χρόνο αλλά το κυριότερο η ομάδα είναι πολύ χειρότερη απο πέρσι και ιδιαίτερα το κέντρο με μείον φορτουνη και μαντι !

  • Νic
    Νic Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτη με εκτελεστική δεινότητα του Ελ Αραμπι δεν βρίσκεις εύκολα έστω σε αυτήν την ηλικία.Η μέτρια εφετινή του χρονιά του οφείλεται στην απουσία ασίστ που μόνο ο Φορτουνης του τις έδινε και κανένα από τα παλτά πού υπάρχουν τώρα στην ομάδα,και τον αναγκάζουν νά κατεβαίνει στο κέντρο και ακόμα πιο πίσω να πάρει μπάλα και να κάνει παιχνίδι.

  • ΛV
    ΛV Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά :
    η στελέχωση του roster, η επιλογή του coach, και το σχέδιο της (ανύπαρκτης) ευρωπαϊκής προοπτικής για τον Ολυμπιακό...
    ...είναι αποφάσεις της διοίκησης της ΠΑΕ.

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει να απαγορευτει δια νομου η αποκτηση αλλων παλτοΠορτογαλων.Κυριε Μαρτινς αν για προπονητης μπορω να το συζητησω αν κανεις ,για να φερεις παιχτη ΟΧΙ.Προτιμω να διαλεξει η θεια μου η Σουλα απ το χωριο...Κατι θα πετυχει!

  • Νic
    Νic Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λεβαντοφσκι 35 χρόνων τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα ,και εμείς δεν μπορούμε να τα βρούμε με τον ΕλΑραμπι;Αν νομίζετε εκεί στον Πειραιά ότι μπορείτε νά δουλεύετε τον κόσμο τού Θρύλου εσαεί γελαστηκατε και θα το διαπιστώσετε οσονουπω.Μεγαλος σε ηλικία λέει.Κι ο Κοβάσεβιτς όταν ήρθε ήταν τζοβενο;Πάλι ερχομός κανενός παλτού πορτογαλικού μου μυρίζει.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε πάλι , μία απ τά ίδια. Παρεπιπτόντως , χθες στο Ανφιλντ οι παλιοί της Λίβερπουλ , έχασαν για πρώτη φορά ( φιλικό φυσικά)2-1 από αυτούς της Μπαρτσα. Υπαίτιοι οι έφηβοι Τζιοβάνι ( ένα γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτυ) και Ριμπο ( εκτέλεσε το πέναλτυ) . Φορούσαν καί οι δύο συγχρόνως , φανέλα μέ τό # 10. Έπαιξε καί ο Σαβιόλα .
    Αυτά για να γίνονται οι συγκρίσεις ...

  • GEO
    GEO Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε αφού ως τα 27 δεν έχει κάνει τίποτα αξιόλογο ήρθε στην κατάλληλη ομάδα να απογείωση την καριέρα του όπως ο πεπε και οι υπόλοιποι παιχταράδες συμπατριώτες του κυρ πεδρο .Βρε δε κουρευονται λέω εγώ

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατηρώ ότι όλοι όσοι σχολιάζουν αγνοούν τον προφανή ρόλο του κόουτς Μαρτινς στην επιμονή να εξετάζουμε πιθανές μεταγραφικές επιλογές και από απορρίμματα Πορτογαλίας. Τον αφήνουν όλοι στο απυρόβλητο. Αφού δεν του έκατσε η Μικτή Αφρικής στον Θρύλο , ξανάρχισε την παλιά του τέχνη να κουβαλάει στον Θρύλο κοντοχωριανούς του. Την ζημιά που έχει κάνει στο ρόστερ θα την συνειδητοποιήσουμε από Σεπτέμβριο και μετά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...