roumeliotis

Carwiz

«Θέλω να μείνω στην Ευρώπη...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ρεμί Καμπελά ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό και φέρεται να είναι στόχος των Πειραιωτών, μίλησε στα γαλλικά ΜΜΕ για το μέλλον του και τόνισε ότι βασικός του στόχος είναι να μείνει στην Ευρώπη. Ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στο "SoFoot" και μεταξύ άλλων υπογράμμισε για...

Το πως νιώθει: "Έχω σχεδόν ξεμπερδέψει με τον τραυματισμό μου. Σε περίπου 10 μέρες θα είμαι στο 100%. Θα αρχίσω δουλειά και με τη μπάλα. Έχω συνεργασία με τον γιατρό της Μονπελιέ και η ομάδα μου έδωσε το ΟΚ να κάνω προπόνηση και φυσιοθεραπεία στις εγκαταστάσεις της".

Τον πόλεμο στην Ουκρανία και την αποχώρησή του από τη Ρωσία: "Αρχικά δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα γινόταν. Είχα πειστεί πως όλα θα λυθούν σε κάποιες εβδομάδες και θα γύριζα στη Ρωσία. Όμως γρήγορα κατάλαβα πως τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Η οικογένειά μου μου είπε 'Ρεμί θα μείνεις μαζί μας. Η Ρωσία έχει 'πεθάνει' ως χώρα'. Εγώ ήθελα απλά να παίζω ποδόσφαιρο".

Το αν επεδίωξε να φύγει από τη Κράσνονταρ: "Όχι καθόλου. Η ομάδα μου έστειλε έγγραφο, όπως και στον Κλάεσον, που επίσης τελείωνε το συμβόλαιό του. Μου έδωσαν και περιθώριο μίας εβδομάδας. Μίλησα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα διότι αυτό σήμαινε πως δεν θα είχα αποδοχές. Όμως προτεραιότητά μου ήταν να είμαι ασφαλής".

Το ποια χώρα θα διαλέξει: "Σίγουρα όχι μία χώρα που έχει πόλεμο. Θα μπορούσα να πάω σε πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης με πολλά χρήματα. Όμως όπως είπα και στην οικογένειά μου θέλω να μείνω στην Ευρώπη".

Το εάν έχει κρούσεις από γαλλικές ομάδες: "Ναι υπάρχουν κάποιες με τις οποίες ήδη μιλάω. Δεν θα πω κάτι παραπάνω αλλά επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα".

Το τι θα προτιμούσε να κάνει: "Το πλάνο μου είναι να προετοιμαστώ για τη νέα χρονιά. Τώρα εάν μία ομάδα μου προσφέρει ένα συμβόλαιο δύο ή τριών ετών ή πιο μεγάλο γενικά και με θέλει από τώρα θα είναι αλλιώς. Γιατί όχι. Θα ήταν καλό. Όμως προτιμώ να προετοιμαστώ σωστά και χωρίς βιασύνη. Δεν θέλω να παίζω ματς ενώ θα είμαι στο 60% ή 70%. Ειδικά όταν δεν έχω παίξει αγώνες στους τελευταίους 4 μήνες".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Καλ αελ
    Καλ αελ Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow: Είδες φίλε το παιχνίδι «παλαιμάχων « Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα « ? Με δάκρυα στα μάτια Τζιοβάνι και Ρίμπο τα γκόλ 2-1 σαν να έπαιζαν τώρα . Μόνο παλαίμαχοι δεν ήταν ...

  • Θάνος
    Θάνος Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7Arrow μην ασχολείσαι πλέον με ΑΡΔ.Η κατάντιά τους είναι φανερή σε όλο το κόσμο του Ολυμπιακού.Τώρα όσον αφορά το Καμπελά,δεν είμαι αρνητικός να έρθει στην ομάδα μας,με την προυπόθεση να έρθει και ο Κλάεσον πακέτο.Τώρα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας έχω γράψει στο σάιτ ότι πρέπει να έρθουν καλοί πάικτες δεξί καιμ αριστερό μπακ,να αλλάξει όλο το κέντρο πλην Εμβιλά και να αποστρατευθούν οι Βαλμπουενά και Αβράαμ.Αν δε γίνουν αυτά και αλλαγή προσέγγισης από το Μάρτινς μη περιμένετε πολλά πράγματα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Νιc...απλά γελάω!!!! χαχαοχαοχαοχοαοχαοχοαοαχα ειναι θεοί ρε, αυτά που γράφουν ειναι για προβατοκοσμο!!!Καλα μας κανουν αφου ειμαστε.....πλεον αυτο ειμαστε....παραμυθια θελουμε και κοροιδια!

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφει ένα δικό μας έντυπο.Χρονια Πολλά Βαγγέλη,ο Ολυμπιακός σου οφείλει πολλά.Λαθος .Ο Ολυμπιακός δεν οφείλει τίποτε σέ κανένα.Αυτοι οφείλουν πολλά , καί τό κυριότερο την αναγνωρισιμότητα τους από τόν κόσμο με ότι αυτό συνεπάγεται, για να είμαστε δίκαιοι.

    REDGOAL: Παίδες ηρεμήστε. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα αρτιμελή δεν μπορούμε να πάρουμε; Μου θυμίζει περίπτωση τραυματισμού Κούντε.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν αυτος που θα'ρχοταν τρεχοντας?Χρονια Πολλα προεδρε .

  • Kostasss
    Kostasss Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Rd gool του κάναμε προτασηη πιστευω να έρθει καλοσ παιχτησ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...