roumeliotis

Carwiz

Η χειρότερη σεζόν Μαντί με Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Δεν είναι στα... χάι του εδώ και μήνες ο Μαντί Καμαρά και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Γκουαρντιόλα ή Κλοπ για να το διαπιστώσει. Ο μέσος από τη Γουινέα έχει την τρέχουσα σεζόν κατακόρυφη πτώση απόδοσης και φυσικά με τέτοιες εμφανίσεις οι μετοχές του πέφτουν κατακόρυφα.

Πιο αργός, πιο μαλθακός, πιο άνευρος, πιο... αδιάφορος γενικά στο παιχνίδι φέτος και μαζί με αυτόν χάνει πολλά και ο Ολυμπιακός στο χορτάρι καθώς είναι παίκτης με κομβικό ρόλο.

Αμυντικά πλέον δεν κάνει όσα έκανε και περιορίζεται στα... τυπικά, ενώ και επιθετικά φέτος δεν δίνει παρά ελάχιστα πράγματα. Ακόμα και στα ντέρμπι αλλά και στα ευρωπαϊκά ματς που σχεδόν πάντα ξεχώριζε, φέτος είναι "φάντασμα" του εαυτού του.

Πρέπει και οφείλει να ανέβει στη συνέχεια των πλέι οφ για να κλείσει με γλυκιά γεύση τη σεζόν και να βάλει τον ατζέντη του να του βρει ομάδα. Εκτός και αν του την έχει βρει ήδη και γι' αυτό δεν... σκίζεται και δεν βάζει τα πόδια του στη "φωτιά".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Βαλ
    Βαλ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα θέλουμε αλήθειες? Ο παίκτης ξενέρωσε που δεν έκανε μεταγραφή. Αλλάζει μάνατζερ μπας και του βρουν ευρωπαϊκή ομάδα να φύγει πιο φτηνά. Τα ίδια θα γίνουν και με Αγκιμπου. Φυσικά έχει κάνει και λίγο από τα πολλά παιχνίδια. Κατά την γνώμη μου και οι δύο πρέπει να φύγουν. Στο 10 πρέπει να έχεις Φουρτούνη και Καμπελα. Ακόμα και ο Καρβάλιο στο καλό αν δεν μπορεί να παίξει στο οκτώ. Όταν ο παίκτης κάνει πικ στα ματς καλό είναι να τον δίνεις αν τον κρατήσεις όλο και πιο χειρότερα θα παει.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΥΤΕ ΞΕΖΟΥΣΜΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΠΛΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός εν τω μεταξύ άλλαξε μάνατζερ πάλι, αν τον πουλήσουμε 10εκ. καλά θα είναι γιατί παραπάνω δεν πιάνει με τίποτα ειδικά με την τωρινή εικόνα του. Να πάει ο Ακιμπού 8άρι δίπλα στον Εμβιλά γιατί εκεί είναι η θέση του και κανονικά θέλουμε έναν παιχταρά 8-10άρι που θα είναι και σχετικά καλός ανασταλτικά και γρήγορος όσο γίνεται και να ξέρει μπάλα και να βλέπει δίχτυα χαχα λέμε και καμιά μ... να γελάσουμε! Μια μικρογραφία του Μόντριτς θέλουμε εκεί. Το Φορτούνη ειδικά μετά από δυο χιαστούς δεν τον βλέπω για τα δύσκολα κι ο Καρβάλιο δίνει την εντύπωση πως ναι μεν ξέρει μπαλίτσα αλλά έχει ένα ταβάνι και δεν σκοράρει κιόλας. Θα τον κρίνουμε καλύτερα στα ντέρμπι αυτόν να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Επίσης ο Κανέ μια χαρά φαίνεται για αντι-Εμβιλά δεν ξέρει την ίδια μπάλα αλλά είναι σκύλος, ας τον βάλει πια λίγο να τον δούμε να φρεσκάρει και το κέντρο εκτός αν τον έχει τελειωμένο όπως τον Κούντε που πέρασε και δεν ακούμπησε. Αλλά είπαμε πρέπει να παίζει κι ο Μπαχαλέηος ο κολλητός του προέδρου που έκανε και τις προσωπικές μεταγραφές στην άμυνα, ο ένας ημιπαλαίμαχος σαν τον Αβραάμ κι ο Μανωλάς ελπίζουμε να φανεί καλύτερος του χρόνου αφού είναι ακόμα 31χρ. Να παρακαλάμε μην φύγει ο Σισέ και να στρώσει πάλι ο Μπα που ένα φεγγάρι ήταν το καλύτερο μας στόπερ. Βέβαια το Μπαχαλέηο δεν τον έβαλε με την Αταλάντα γιατί θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι, κράτα τον για τις Λαμίες και το κύπελλο να ξεκουράζει βασικούς. Δεν θα χωνέψω ακόμα πως έστειλε το Σα αδιάβαστο με τη Γουλβς που με 10 παίχτες εμείς δεν μπορούσαν με τίποτα να ισοφαρίσουν και θα περνούσαμε, είχε τσαγανό η ομάδα κι ήταν δουλειά του Μαρτίνς γι'αυτό και δεν τον απαξιώνω.

  • Θανος
    Θανος Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης πλέον είναι καμμένο χαρτί .Πρεπει το καλοκαίρι να φυγει με οποιοδήποτε ποσό.Και όχι μόνο αυτός .Ολο το κέντρο εκτός του Εμβιλά πρέπει να αλλάξει και ο Μπουχαλάκης και ο Αγκιμπού ακόμα.Πρεπει να αποκτηθούν 6άρι και 8αρι κλάσεως και ο Φορτούνης ως δεκαρι.Με αλλαγές Εμβιλα,Σουρλή,Φαντιγκά και Καρβάλιο.Φυσικα 2 εξτρεμ και 2 μπακ αναλογου επιπεδου.Αποστρατεία Ματιέ και Αβραάμ και παραμονη Ελ Αραμπί με Τικινιο βα εναλλάσονται.Και φυσικά διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των αγώνων απο το Μσρτινς

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να υπήρξε μεγάλο "ξεζούμισμα " στο παίχτη, για να μην το πω αλλιώς και εκτεθώ, ποντάραμε σε μια περήφανη πώληση που τελικά δεν έγινε με τους όρους μας και τώρα δε μπορεί να ξεζουμιστει άλλο! Είναι παίχτης που στηρίζεται σε ταχυδυναμη και όχι τόσο σε τεχνική και για αυτό έχει πέσει! Παρόλα αυτά η πτώση του είναι όντως μεγάλη!

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ευρώ του όμως τα εισπράττει μια χαρά.
    Για να έχουμε όμως εμείς μειωμένη απόδοση στην εργασία μας να δείτε που θα μας στείλουν.
    Όποιος δεν θέλει γιατί δεν έχει όρεξη να παίξει
    απλά και κατανοητά' δρομο

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 01:57 Σύνδεσμος σχολίου

    κατορθωμα ο mvp 2 σεζον τετοια καθιζηση της μεταγγραφικης πολιτικης.εν πολλοις αυτο οφειλεται στη χρησιμοποιηση αγκιμπου ο οποιος εχει ακριβως τον ιδιο ρολο που ειχε ο μαντι με παρομοιο ρολο και παρομοια καθηκοντα στον ιδιο χωρο του γηπεδου.πηραν δλδ αλλον εναν παιχτη με ιδια χαρακτηριστικα και τον εβαλαν λιγο πιο μπροστα.δειτε με γκιγερμε πως συμπληρωνε ο ενας τον αλλον.τωρα για την αιχμη οτι δε σκιζεται γιατι εχει βρει ομαδα,δλδ βρηκε τοσους μηνες πριν και το κανει?δεν πολυστεκει γιατι ολη τη σεζον κινειται στη μετριοτητα,δεν συνεβηκε ξαφνικα.

  • Ινδιάνος
    Ινδιάνος Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρύς και ασήκωτος κυριολεκτικά.

  • Kosmas777
    Kosmas777 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι μου λέει ότι το καλοκαίρι καμάρα και κουντε που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι θα τους καλύψουν Κασαμι και Μιλιβογεβιτσ... Του δεύτερου πιο δύσκολη η μεταγραφή.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια είναι η αιτία κατά τη γνώμη σου φίλε Θωμά? Ξενέρωμα από την πιθανή μη πώληση λόγω χρημάτων, ξεζούμισμα και μη προετοιμασία? Ίσως και τα δυο απλά αν ενδιαφέρεται κάποιος, απ"τα 15+ θα πάμε στα 8 και θα πούμε κι ευχαριστώ. Μάλλον παραζητάμε υπεραξίες αν και δεν ξέρω αν πχ η Νάπολι ή κάποιος άλλος έκανε 10εκ.πρόταση. Κι άλλος ένας λόγος πτώσης ήταν ο Ακιμπού που κι αυτός ταχυδυναμικό 8άρι χωρίς να ξέρει σπουδαία μπάλα του πήρε τη θέση στο 10.

    REDGOAL: Φίλε, δεν μπορείς να ξέρεις τί συμβαίνει στον καθένα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...