roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Εμφανής η κόπωσή των δύο τελευταίων ετών»

underarmor
redwell

Το επερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα, την πιθανότατη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League και αρκετά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA πριν από τους αγώνες της Super League. Πιο αναλυτικά τόνισε...

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά όπως όλα τα ματς που παίζουμε στο γήπεδο των Ιωαννίνων είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε στα playoffs που βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα».

Για την παράδοση του Ελ Αραμπί στους «Ζωσιμάδες»: «Ο Γιουσέφ είναι ένας επιθετικός και οι επιθετικοί παίρνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από τα γκολ. Τελευταία πραγματικά είναι καλά η απόδοση και η αυτοπεποίθησή του. Έτσι, είναι ένας παίκτης που είναι πάντα χρήσιμος για την ομάδα, γιατί πάντα βοηθάει τον Ολυμπιακό στο να σκοράρει».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση των προκριματικών του Champions League: «Θα μιλήσω για αυτό όταν είναι σίγουρο. Φυσικά, και θα ήταν πολύ καλό να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ σκληρά όσον αφορά στην κούραση των ποδοσφαιριστών και θα θέλαμε φυσικά να κερδίσουμε 15 μέρες ξεκούρασης.

Όχι μόνο για τη φυσική κατάσταση των παικτών, την αποκατάσταση και την ξεκούρασή τους, αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση και την πνευματική τους δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό επομένως, να ξεπεράσουμε έναν προκριματικό γύρο. Έχουμε την ευκαιρία το καλοκαίρι να έχουμε κάποιες διακοπές, που τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε.

Αυτό έχει ως συνέπεια και την απόδοση. Φυσικά, είναι επαγγελματίες, δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό, προηγείται η επαγγελματική τους ζωή, όμως είναι φανερή η κόπωση που έχει συσσωρευτεί από τα παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ
    5-6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ

    ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΚΑΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΡΑΣΗ

    ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα και να θες να το πιστέψεις αυτό που λέει αν πάρεις έναν έναν τους παίχτες που παίζουν και δεις τις συμμετοχές τους πλην Όλεγκ και Βίλα θα σε πιάσουν τα γέλια με αυτή τη γέλια δικαιολογία !!! Όταν ακούσω βγήκε η κούραση , τα είχαν δώσει όλα την προηγούμενη , με πιάνουν τα διαολία μου !!! Ντροπή και μόνο ντροπή !!!! Η ομάδα είναι απροπονητη , δεν υπάρχουν παίχτες κλάσεως , ο Μαρτίνης έχει γίνει φοβικος με τα λιμα της Ελλάδος , και έτσι πάντα υπάρχει το μικρό γήπεδο , η κούραση !!! Εμείς ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!! Οι παίχτες αυτά μπορούν αυτά κάνουν !! Πόσοι είπαμε ότι είναι 38 -39 ? Βρε τα κουρασμένα μας τα παλληκάρια !

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφεσόρ από το ακανόνιστο σχήμα των γηπέδων που μας έλεγες ως δικαιολογία των κάκιστων εμφανίσεων της ομάδας, τώρα άρχισες να μας πλασάρεις τη δικαιολογία της κόπωσης. Κουράγιο θα βρεις κι άλλες, ξέρεις εσύ.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφετος κατεληξε καλως εχοντων των πραγματων 40ος στην Ευρωπη .Την νεα χρονια προβλεπω 50η θεση την καλυτερη και τον μπαοκ να μας προσπερναει .Μπραβο ακατεργαστε ,το καταφερες,οχι βεβαια μονος σου ,να παρειςτα ευσημα.Η εφετινη χρονια θα ειναι οροσημο .Οι οπαδοι μας η θα την επιβραβευσουν η θα την τιμωρησουν αναλογα με την βοηθεια τους.
    με την βοηθεια τους.

  • ΛV
    ΛV Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, μην κουράζεστε :
    τόσο η στελέχωση του roster, όσο και ο Πορτογάλος coach, είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ της διοίκησης.
    Δεν αλλάζει αυτό.
    Χωνέψτε το.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουραση??? Δηλ οι αλλες ομάδες της Ευρώπης, που αγωνίζονται και σε πιο δυνατά πρωταθλήματα τι να πουν?
    Συγνώμη αλλα ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια που έχει πάρει τα πρωταθλήματα λογω ανυπαρξίας των αντιπάλων μας στην Ελλάδα με 10-15β διαφορά από Γενάρη μήνα, δεν επιτρέπεται να μιλάει για κουραση!!!

    Ποια κουραση??? Aς εκανε καλύτερο ροτέισον...ας ξεκούραζε σε αγώνες αδιάφορους καποιους παιχτες αντι να τους χρησιμοποιεί συνέχεια!!!

    Και πως να μην τους χρησιμοποιεί αφού πάντα το παιχνίδι της ομάδας με αυτόν προπονητή, βασιζοταν και ακομα αυτο συμβαινει, σε 2-3 παιχτες!

    Εκείνου ευθύνη ειναι η όποια κοπωση ομως...η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ και ελειψη ΒΟΥΛΗΣΗΣ να φερει καλους παιχτες, αντικαταστάτες οσων εφυγαν ανάγκασε πολλούς παίχτες να παίζουν βασικοί και αναντικατάστατοι σε αρκετά ματς τα οποία βεβαια μπορούσαν να ειχαν γλιτώσει.

    Ψάχνει να βρει δικαιολογίες......εχει πεσει ο πηχης πολύ.
    Να δω τι αλλο θα βρει να πει....

    Ο mr Δικαιολογίας!!! Του φταίνε τα πάντα!!! Ελεος ρε!!! Ελεος!!! Εσύ ρε ταβερνιάρη λες οτι εχεις καθε φορά ροστερ πληρες!
    Ζητα παίχτες αν θες να ξεκουράζεται η ομάδα....απαίτησε παιχταραδες.......και οχι Λαλάδες και Ανδρούτσους! Μας εχεις πήξει με τον Μπουχαλάκη 4 χρονια!!!!!! Για το θεο γαμώτο!!!! Εχουμε βαρεθει να βλέπουμε ποδόσφαιρικο Ολυμπιακο!!! Αν ειναι δυνατόν που καταντήσαμε!!!!!!!!! Προσωπικά ενώ λάτρευα να βλέπω Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο πλεον εχω μπουχτισει!!!!
    Πιο αντιαισθητικό ποδόσφαιρο δεν εχω ξαναδει 34 χρονια!!!!

  • Θανος
    Θανος Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΚΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ .ΒΑΛΤΕ ΝΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΡΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2019-2020......

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί του.οντως ξεκούραση τα δύο τελευταία χρόνια δεν υπάρχει

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψυχική αποκατάσταση τών παικτών.Μονο αυτών;Τα τελευταία 2χρονια κουράστηκαν οι παίκτες.Απο τι; Από τα πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια τύπου λουντογκορετς ,από τα 4ημερα ρεπό που παίρνανε σερί,η από την ακατέργαστη προπόνηση;Ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθεί ο πρόεδρος.Ευτυχωςπου υπάρχεις αδερφέ μου και δεν πληττουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...