roumeliotis

Carwiz

«Νιώθω μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού»

casino loutrakiou
redwell

Το επικείμενο ματς με τον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, για το στόχο του να βάλει ακόμα πολλά γκολ και να βοηθήσει τον Θρύλο και πολλά ακόμα είπε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη NOVA. Πιο αναλυτικά ο Μαροκινός σέντερ φορ τόνισε:

«Υποδεχόμαστε τον Άρη από τον οποίο χάσαμε την τελευταία αγωνιστική κι ήταν μια ήττα την οποία κανείς μας δεν ήθελε και μας απογοήτευσε.

Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά, θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε γιατί μπορεί να είμαστε πρώτοι αλλά υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Όσο για τον ίδιο και το γκολ στο «Βικελίδης» που ήρθε μετά από ένα μεγάλο διάστημα «σιγής» στο σκοράρισμα: «Ναι το περίμενα, ανυπομονούσε να βάλω ξανά κάποιο τέρμα και είναι κάτι που θα συνεχιστεί.

Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά, έχω στόχο να είναι ξανά πρώτος σκόρερ και ελπίζω να τα καταφέρω».

Για τις ασίστ που δίνει το τελευταίο διάστημα: «Είναι κάτι που φυσικά με ικανοποιεί, όταν δεν μπορώ να σκοράρω εγώ πρέπει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να το κάνουν γιατί έτσι βοηθάω την ομάδα μου».

Ο Ελ Αραμπί τίμησε με ένα κολάζ από μεγάλες προσωπικότητες του Ολυμπιακού στο λογαριασμό του στο Instagram τα γενέθλια του συλλόγου και δήλωσε:

«Το έκανα γιατί νιώθω κι εγώ μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού, είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θεωρώ σημαντικό στα 97 χρόνια του συλλόγου να θυμόμαστε κάποιους μεγάλους άσους του».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κυριότερο και ουσιαστικότερο ότι ξέρει καντάρια μπάλα, όταν βρεθεί εκτός περιοχής και έχει τη μπάλα στα πόδια του τα ξεμαρκαρίσματα και οι ντρίπλες που κάνει μακράν καλύτερες από τα εξτρέμ που διαθέτουμε!!!! Στιγμές το στυλ του όταν κινείται στο γήπεδο θυμίζει Ζιοβάνι, εντάξει καμία σχέση, απλά λέμε ότι θυμίζει!!!! Στα αρνητικά του ότι εντός περιοχής δεν είναι ο παίκτης που θα τελειώσει τη φάση σίγουρα!!!! Θα πει κανείς, μα αν ήταν και αποτελεσματικός με την μπάλα που ξέρει τώρα θα ήταν σε καμιά, Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν, Γιούβε και πάει λέγοντας!!!! Αυτό να λέγεται!!!! Μακάρι να ανανεώσει!!!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να μείνεις παικταρά μου, να δοξάσεις το θρύλο και να δοξαστείς. Η ηλικία κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο στα μείον. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες ο Μπενζεμά (γεννημένος το 1987 όπως και ο Ελ Αραμπί) παστέλωσε την Παρί των μεγάλων αστέρων με τρία γκολάκια. Αν μείνει ο μαροκινός και πλαισιωθεί του χρόνου με ένα δεύτερο αξιόλογο επιθετικό, τότε θα έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο.

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως κοκκινε πητ το conference θα το βάλουν και άλλες ομάδες στόχο σιγά σιγά και η δυναμική του θα είναι μεγαλύτερη! Φέτος μη ξεχνάμε ότι roma και λεστερ είναι οι πιο δυνατές ομάδες, τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο δυνατό! Σίγουρα αν είχες την προ διετίας ομάδα θα πήγαινες και τελικο αλλά αυτό δε λέει και πολλά γιατί η ομάδα μας αν ήταν καλή Φέτος θα έπαιζε chl και δε θα μπορούσε να πάει conference αλλά μόνο σαν τριτη στον όμιλο να πάει στα νοκαουτ του Europa! Όλα είναι σχετικά λοιπόν, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση ! θα πρέπει να σταματήσουν οι δηλώσεις για όνειρα και να γίνουν πράξεις! Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει αυτό αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε!

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν λέγαμε αν είναι καλύτερα να μη κερδίσουμε φενερ και να πάμε κονφερανς ,οι περισσότεροι αλλά και το redgoal είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να συνεχίσουμε Europa! Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ήταν ατό χέρι μας να το κανονίσουμε, αφού οι Τούρκοι με τους Γερμανούς δεν μας άφηναν την επιλογή, θυμηθείτε την εξέλιξη των παιχνιδιών της αιντραχτ! Όλα της τα παιχνίδια κρίθηκαν στις καθυστερήσεις! Αλλά αν πέρναγε από το χέρι μας έπρεπε να πάμε κονφερανς, ειδικά με αυτή την ομάδα που έχουμε φέτος! Εννοείται πάντως ότι η ομάδα φέτος δε ήταν για μεγάλα πράγματα, αλλά βλέποντας τον μπαοκ που μπορεί να παει 8 ,εμείς με μια καλή κλήρωση στους 8 μπορεί να πηγαίναμε 4 !

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    nic να με διαβαζεις.τα εχω πει απο κληρωση ομιλων οτι στοχος επρεπε να μπει τριτη θεση κ κονφερενς κ γενικα πρεπει να στοχοθετηθει η κατακτηση του,αν ποτε βεβαια ξαναγινει ομαδα σαν την προπερσινη.το απιστευτο ειναι η προπαγανδα απο τα αρδακια οτι εμεις ειμαστε για γιουροπα κ ποιο κονφερενς(το ειμαστε για τσ.λινγκ π λεγανε μας τελειωσε).για γελια.ποιο υπαλληλοι ι ανωνυμη εταιρια πεθαινεις....

  • M.S 7
    M.S 7 Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω ικανό τον Μαρινάκη με τον προφεσορ να κρατήσουν Ονιεκουρου,Καρμποβνικ και Λαλά και ν'αφησουν να φύγει Ελ Αραμπι Και ότι άλλο καλό έχουμε.....Μιλάμε για πολύ εμπιστοσύνη κατά τ'άλλα ο πρόεδρος ονειρευεται.....

  • Νic
    Νic Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετο.Παιδια να οργανωθούμε.Αντι να ειρωνευομαστε τον Μπαοκ γιατί μπήκε στους 16 με προοπτικές στους8 έπρεπε καί εμείς βλέποντας τα φετινά χάλια της ομάδας μας ,αντί να κυνηγάμε χειμαιρες σε κύπελλα Ευρώπης ανώτερα από την σημερινή τουλάχιστον δυναμική της ομάδας μας να προκριθούμε στο Κόνφερενς μπας και δούμε κάποτε καμμία πρόκριση στους 4 σε Ευρωπαϊκό κύπελλο.Στο βόλεϋ κάποτε που πήραμε Ευρωπαϊκό κύπελλο στην 2η τάξει δυναμικότητας τό πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας και δικαιολογημενα.Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε αλαζόνες.

  • Kostasss
    Kostasss Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανεωσηηηη γινετε

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΕΚ περνη κριχοβιακ,και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...