roumeliotis

Carwiz

Γκολ-θέαμα ο στόχος ΟΣΦΠ με ΟΦΗ

casino loutrakiou
redwell

Λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League ο Θρύλος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 25η ημέρα της διοργάνωσης την Κυριακή (26/02, 19:30, NS4) και φυσικά οι Πειραιώτες θέλουν ένα ακόμα τρίποντο.

Στόχος για τους ερυθρόλευκους είναι η νίκη με γκολ και θέαμα και φυσικά να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, την στιγμή που οι Ηρακλειώτες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις ελπίδες τους για τα πλέι οφ.

Εκτός έμειναν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος για λόγους ροτέισον, Ρόνι Λόπες με πρόβλημα υγείας, όπως επίσης και οι Κώστας Φορτούνης και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Β απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για τη Super League 2.

Από πλευράς ΟΦΗ έμεινε το μισό... ρόστερ εκτός καθώς ο Μπαλογιάννης λόγω κίτρινων καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής όπως και ο Νέιρα, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Απόντες και οι τραυματίες Τοράλ και Ντε Γκουζμάν οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, οι Μεγιάδο και Φελίπε που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Καστάνιος με άδεια για οικογενειακούς λόγους και οι Σηφάκης και Σωτηρίου.

Διαιτητές: Αντρέας Έκμπεργκ, Μεχμέτ Κούλουμ, Φρέντρικ Κλαϊβέρ, 4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας, VAR: Στογιανόβ, Πετρόπουλος

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    2-0 και με κοντρα διαιτησια.

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντουρμισαι και 2-0.Αποσβολομενος ο Νιομπλιας........

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αηττητο το κραταμε γερα,15 λεπτα πριν το τελος.

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειστε ικανοποιημενοι εκει στον Πειραια απο την προσελευση του κοσμου? .Αν ναι συνεχιστε.Φυγετε.Σωκρατη επιτελους ενεργοποιησου πριν ειναι αργα για την αγαπημενη μας ομαδα.

    REDGOAL: Φίλε είναι 50% λόγω κορονοϊού ακόμα, φάγαμε και τα 3 από την Αταλάντα. Τι περίμενες δηλαδή;

  • NIC
    NIC Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα μας σπασει το αητητο κανεις.Οσο για την ομαδαρα ?απλως δεν βλεπεται .

  • Ινδιανος
    Ινδιανος Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε να δουμε αυτοματισμο ενα χρονο και βαλε. Η ποιοτητα του ροστερ δεν ειναι αυτη που πρεπει αλλα το να μην βγαινει ενας αυτοματισμος με τον ιδιο προπονητη τοσα χρονια πρεπει να προβληματισει πολυ.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε Πητ
    Αν το πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού ήταν μόνο ότι ο Καρβάλιο αποδείχθηκε μια ακόμη μετριότητα η γενικότερα δεν έχουμε κανένα δεκαρι οργανωτή στο ρόστερ,θα ειμασταν μια χαρά.Εχει ομως τόσες τρύπες η ενδεκάδα ,τόσες μετριότητες το ρόστερ ,τόσο άθλια φυσική κατάσταση όλη η ομάδα που να συζητάμε πλέον μπαίνοντας στον Μάρτη για τον έναν ή τον άλλο παίκτη δενν εχει νόημα.Το καλοκαίρι χρειάζεται τεράστιο ξεσκαρταρισμα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΨΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΦΟΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7 τι είπες τώρα !!!! Προπονητάρα . Μεγάλη αδυναμια !!! Αλλα πολυ ιδιορυθμος. Εδω μια που θα έρθει και μια που θα φύγει μολις του πουν βαλε τον Αγκιμπου και υον Μανωλα

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν έχεις όρεξη για κάτι παραπάνω παίρνεις Μαρσελο Μπιελσα ,που έμεινε ελεύθερος, με ότι αυτό συνεπάγεται και προχωράς! Αν θέλεις να τη βγάζεις στο τζάμπα συνεχίζεις όπως είσαι! Τα πράγματα είναι απλά και το ροστερ για λίγα πράγματα πια!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...