roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο ΟΣΦΠ αξίζει περισσότερο σεβασμό»

underarmor
redwell

Ένα τρίλεπτο έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο και το πλήρωσε με δύο γκολ και με ήττα 2-1 από την Αταλάντα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Μετά το τέλος του ματς ο Πέδρο Μαρτίνς τα έβαλε με τους διαιτητές και τόνισε...

Για το πως είδε το ματς: «Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι και πολύ έντονο. Ήταν καλά παιγμένο από εμάς. Χάσαμε βέβαια, αλλά όλα είναι ανοιχτά και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μπροστά στον κόσμο μας νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε.

Θα κάνουμε ένα παιχνίδι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι μπροστά στον κόσμο μας θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Το είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια ότι την επόμενη Πέμπτη θα προκριθούμε».

Για τις επιλογές της ενδεκάδας: «Η Αταλάντα είναι μία απαιτητική και γρήγορη ομάδα, αλλά έχει και αυτή τα κενά της. Βάζοντας τον Χένρι και τον Μασούρα προσπαθήσαμε να τα εκμεταλλευτούμε.

Το κάναμε πολλές φορές και αλλά μας έλειψε σε κάποιες περιπτώσεις η τελική πάσα. Ο Αγκιμπού είναι ένας γρήγορος και κινητικός παίκτης και μας χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά της Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό. Είδαμε ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τικίνιο που δεν ήταν και άλλο ένα φάουλ ενώ βγαίναμε στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό και αυτό περιμένουμε την επόμενη Πέμπτη απ’ όλους».

Για το ότι δέχτηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τιμωρηθήκαμε δεχόμενοι γκολ από στημένες φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρείσαι όταν δεν είσαι αποτελεσματικός όταν πρέπει».

Για το αν θα αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται στα κόρνερ: «Στις στημένες μπάλες όποιο σύστημα κι αν διαλέξεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  •     GEO
    GEO Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Kasavetis συμφωνώ σχεδόν σε όλα εκτός από τον μπρουμα, σε σχέση με τον νεοκορο φενεται μανε

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΤΡΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟ 55 ΛΕΠΤΟ Ο ΤΙΚΙΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑ
    ΕΓΡΑΨΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ 0-1 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΚΙΝΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ Η ΜΑΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΑ.
    ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΚΕΝΤΡΟ...
    ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 15 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Vaggos
    Πες τα ρε φίλε. Πολύ σωστός. Χθες δεν έβλεπε ότι η ομάδα ήταν τραγική ακόμα και όσο ήταν μπροστά; Ο Μαντί έπρεπε να μπει απ το 46 κιόλας με το σκορ στο 0-1. Μην πω απ το πρώτο ημίχρονο. Όταν έγινε το 2-1 ήταν πολύ αργά πια.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, κι εμένα δεν μου αρέσει ο Μαρτίνς αλλά έχουμε σοβαρό ρόστερ για να κάνουμε πορεία στην ευρώπη? Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύετε ότι έχουμε αξιοόλογο ρόστερ? Δεν μιλάω για το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί ισχύει αυτό που λέμε "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονοφθαλμος".

    Κάνω σύγκριση τη φεινή ομάδα με αυτήν που είχαμε όταν κάναμε την πορεία στην ευρώπη και αποκλειστήκαμε από τη Γουλβς με κόντρα διαιτησία. Είχαμε ακραία μπακ τους Ομάρ και Τσιμίκα. Την επόμενη χρονιά τους Χολέμπας και Ραφίνια και φέτος τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Κάντε τη σύγκριση και βγάλτε συμπέρασμα. Είχαμε τον Ποντένσε βασικό εξτρέμ και φέτος έχουμε τον Ονιεκούρου. Κάντε τη σύγκριση. Είχαμε Σεμέδο στα πάνω του και φέτος έχουμε Σωκράτη και Μανωλά, έμπειρους μεν αλλά αργούς δε. Ο Ελ Αραμπί ήταν 2 χρόνια νεότερος. Ο Φορτούνης ήταν στα πάνω του και τώρα είναι 6 μήνες εκτός λόγω τραυματισμού. Γενικά, η ομάδα μας είναι χειρότερη σε όλους τους τομείς. Δεν θα αναφέρω πόσες άστοχες μεταγραφές έγιναν.... τι Μπρούμα, τι Πέπε, τι Βινάγκρε... τι έχουν δει τα μάτια μας..... Και φέτος, ο Ονιεκούρου κόστισε γύρω στα 5 εκ? Σοβαρά τώρα? Αυτός ο βαψομαλιάς κόστισε 5 εκ?

    Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείρηση του υλικού από τον Μαρτίνς? Σίγουρα αλλά η δυναμική της ομάδας μας αυτή τη στιγμή δεν είναι για πολλά πράγματα στην Ευρώπη, ας το πάρουμε απόφαση.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΑΡΤΙΝΣ τι φταίει, αυτούς τους παιχτες-μετριους του έφεραν, έκαναν πωλήσεις των καλών παιχτών και έφεραν κάτι σαπάκια, ελεύθερους και δανεικούς

  • Capitano7
    Capitano7 Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο το 55 ακουσαμε για μινι συσκεψη Μαρτινς βοηθου/ων για το τι αλλαγη θα κανει... Η ομαδα φωναζε πως χρειαζοταν ενα παικτη με ταχυτητα και κορμοστασια σε σχεση με Αγκιμπου. Αυτος σιγουρα δεν ειναι ο Μπουχαλακης παντως! Επιλεγει Μαντι καθυστερημενα ενω οσο κυλούσαν τα δευτερολεπτα, οχι τα λεπτα, οι φωνες γινοντουσαν κραυγες για αμεση βοηθεια. Αποτελεσμα 2-1 μεσα σε 4 λεπτα. Αντι να βγαλει Ονιεκουρου που για να λεμε τη αληθεια το πρωτο τεταρτο οντως ηταν δραστηριος κι απο εκει και περα κλασσικα αφαντος κι αναιμικος και να περασει εξτρεμ με βοηθεια στα χαφ τον Αγκιμπου, εκεινος επιλεγε να βγαλει Μασουρα. 2 λαθη μαζεμενα λοιπον, αλλαγης και χρονικου σημειου αλλαγης. 2η αλλαγη με την ιδια λογικη Αγκιμπου στα ακρα για ταχυτητα στην επιθεση και στην αμυνα βοηθεια στον αξονα επρεπε να ηταν ο Φαντιγκα αντι Μασουρα λιγο πιο μετα. 3η κινηση Τικινιο Ελ Αραμπι. Ο Βραζιλιανος ειχε βγει οφ μετα το 30 φευγα αφου μπροστα ετρεχε παντού για να κυνησει γιουρουσια της αμυνας.4η και 5η αλλαγη μαζι οι Κιτσος και Βρουσαϊ να δωσουν φρεσκαδα στα ακρα και το λιγο απορβλεπτο επιθετικα μιας που οι Ολεγκ και Λαλα ηταν κυριολεκτικα ανυπαρκτοι και στις δυο πλευρες του γηπεδου, δεν ηξεραν που πηγαιναν και ποιον να μαρκαρουν και οι σεντρες τους....Αχ αυτες οι σεντρες του, επιπεδου τσικό κυριολεκτικα...
    Προσωπικα ειμαι πεποισμενος πως με το υπαρχον ροστερ με τα θετικα και τα αρνητικα του, με αλλομ προπονητη στην ακρη του παγκου θα επαιζε σιγουρα τα βασικα του ποδοσφαιρου! Θελουμε δεν θελουμε, η παραμονη Μαρτινς μας κανει κακο!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ήταν τόσο ο Ονιεκούρου που όταν χάνεις τέτοια ευκαιρία σε τόσο σημαντικό αγώνα που δεν χάνεται, πρέπει να βγαίνεις ακαριαία από την ενδεκάδα, αλλά τουλάχιστον έκανε και κάποιες ενέργειες που δημιούργησε πανικό στην άμυνα της Αταλάντα, αυτός όμως που έπρεπε να βγει στο πρώτο δεκάλεπτο και ήταν όχι μόνο άφαντος αλλά και τραγικός για την άμυνα της ομάδας με τις λανθασμένες ενέργειες του, ήταν ο Αγκιμπού!!!! Κρίμα γιατί περιμένεις το κάτι πολύ παραπάνω από τόσο νέους και ταλαντούχους παίκτες αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ποντάρεις επάνω του και να έχεις τόσο κενό στην ενδεκάδα σε τόσο σημαντικό αγώνα απέναντι σε ποιοτικότατη ομάδα!!!! Που ήταν ο Μαντί που όταν μπήκε άλλαξε η ομάδα, που ήταν ο Καρβάλιο που έδειξε πολλά ακόμα και από τον πρώτο παιχνίδι, που ήταν ο Βαλμπουενά με την ποιότητα και την πείρα του σε τέτοιους αγώνες και μη πούμε ακόμα και ο Φατιγκά και αντιθέτως σου βάζει τον Μπούχα που εκτός από τις άστοχες μεταβιβάσεις παίζει σε αργή κίνηση με την πλάτη στην επίθεση, γυρίζοντας μονίμως την μπάλα πίσω με την παραμικρή πίεση; Πόσα κολλήματα ρε παιδιά έχουν αυτοί οι προπονητές!!!!

  •  Nic
    Nic Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν τον σέβεστε εσείς,περιμένετε τους άλλους να σάς σεβαστούν;Παρακαλώ το σάιτ να γράψει τά στατιστικά του στην Ευρώπη για να δούμε αν πράγματι είναι προφεσορας.Ειναι τελικά,ένας προπονητής όχι επιπέδου Ολυμπιακού και έπρεπε να εχει φύγει από τα πρώτα δείγματα γραφής.Καρυπιδης του Αρη και Μαρινάκης του Ολυμπιακού φαίνεται αποφοιτησανε την ίδια σχολή , ευτυχώς που ο Καρυπίδης ξύπνησε καί έδιωξε τον Μάντζιο πρίν ο Άρης πέσει πάλι κατηγορία, ενώ ο δικός μας ονειρεύεται τελικούς Ευρωπαϊκούς με τον ακατεργαστο.ΑΧΑΣΤΟΣ λέμε με ακατέργαστο στα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια.Ποσοχη στον Βόλο του Μπεου.

  • Vaggos
    Vaggos Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτίνς δεν κάνει ποτέ αλλαγές όταν η ομάδα κερδίζει. Δεν βλέπει τι του έρχεται όταν έχει κάτω από 30% κατοχή έχοντας χάσει το κέντρο. Όταν μείνει πίσω στο σκορ τις κάνει μαζεμένες. Τότε όμως έχει πετάξει το πουλάκι! Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια και εντός και εκτός συνόρων!

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.....
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΦΟΡΜΑ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ Α΄ ΚΛΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...