roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να κάνουμε τον...σταυρό μας να σκοράρω συνέχεια»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος καθάρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για τη 19η ημέρα της Super League στο Καραϊσκάκη, με τον Γιώργο Μασούρα να ανοίγει το σκορ και να τονίζει μετα το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Όταν ο Ολυμπιακός μπαίνει στην χρονιά με δύο ισοπαλίες, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Συζητήσαμε μεταξύ μας και παίξαμε σήμερα με αυτό τον στόχο. Τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα, γιατί δεν πρέπει να δίνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας».

Για το ότι όταν σκοράρει ο Ολυμπιακός δεν χάνει: «Τότε να κάνουμε τον σταυρό μας να σκοράρω συνέχεια. Αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα και αν αυτό συνοδεύεται με τέρμα μου, τότε όλα καλά».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι που μπορεί να μην είσαι καλός και να σκοράρεις ή το αντίθετο. Άπαντες ξέρουν την αξία μου και με στηρίζουν σε όλες τις στιγμές μου».

Για τη φάση του γκολ του: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Να εξαντλούμε την κάθε πιθανότητα να σκοράρουμε. Ο αμυντικός έκανε λάθος, το εκμεταλλεύτηκα και σημείωσα το γκολ».

Για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται: «Δεν πρόκειται να επιλέξουμε ματς. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας και θα τους κυνηγήσουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...