roumeliotis

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για Αγρίνιο

casino loutrakiou
redwell

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (18/01) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, το πρώτο των δυο ομαδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (19/01, 15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Bergamo
    Bergamo Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε παιδιά, μην τρελαίνεστε.
    Για το φλυτζανάκι του καφέ, μιλάμε. Σιγά το υπερτρόπαιο.
    Με αυτό το κυπελλάκι, κάθε χρόνο, παρηγορούνται το αΕΚάκι και το μΠΑΟΚι.
    Παντού στον κόσμο, όλες οι ομάδες παίζουν με τη δεύτερη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δεύτερη ομάδα, με τις μεταγραφάρες ;;
    Αλλού είναι τα σπουδαία.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    τον Μαρκοβιτς τον δανείσαμε ή ακόμα ?Αν η απάντηση είναι ακομα τότε πρέπει να ψαχτούμε RedGoal γιατι τότε συμβαίνει κάτι εξωαγωνιστικο .
    Με βαση την εικόνα του Καρποβίνκ στη Λεωφώρο και την εικόνα του Λάλα απο την αρχή της Σεζον κατα την γνώμη μου δεν έχουμε κανενα δεξι μπάκ !!!!
    Παιδια , θέμε εξτρέμ , θέμε δημιουργικο χαφ , θεμε κεντρικο χαφ , μπορει να θέμε και επιθετικο . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ . ! βάλτε στις θέσεις τους πιτσιρικάδες . ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΜΠΑΚ !!!!!!! ΔΥΟ ΜΠΑΚ !!!!Ενα αριστερο κι ενα δεξι να ξέρουν τι να κανουν την μπάλα όταν επιτεθόμαστε και θα αλλάξει ολοι η εικονα της ομαδας , Πιστέωψτε με . Θεμε δυο βασικα μπακ και θα βλεπουμε άλλο ποδοσφαιρο μετα .
    Ο Αζοραβι μας έκανε αλλα θελαμε να γλιτώσουμε 100 χιλιάρικα . Βρείτε άλλους . Διώξτε το Λαλα και Καρμποβινκ και φέρτε δυο μπακ κανονικα

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Σου λέει.Κατσε μην πάω πάλι τελικό και μου το πάρει κανένας Γιαννικης καί ξευτελιστω για δεύτερη χρονιά."Πονηρος"ο βλάχος.Γκρεμισε το σπίτι νά πουλήσει τό οικόπεδο Αμ πώς πού έλεγε ό Θύμιος στις Ελληνικές ταινίες.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 02:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλει να ξεκουράσει τα παλικάρια του ο προπονηταρας! Δε βλέπει ότι τα ταγάρια δεν τσουλανε...αλλα έννοια του, όσο φτάνουμε προς το τέλος εκεί να τον δω....
    Διότι ο εφιάλτης του είναι 3ο χαμένο κύπελο σε 4 χρόνια!

  • Jiovani
    Jiovani Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναπληρωματικους και πολύ καλά κάνει.Αφηστε το κύπελλο στους νηστικούς.Οι παίκτες έχουν ανάγκη από πραγματικές και όχι λειψες διακοπές.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον θέλει να το παρατήσει το Κύπελλο ο Μαρτίνς.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλες απουσιες και το ματς δεν ειναι της πλακας.Για να δουμε και τον Φατινγκα τι ψαρια πιανει .Μακαρι να ειναι εγκεφαλικος η τεχνιτης γιατι σωματοτυπικα δειχνει πολυ λιγος για παικτη κεντρικου αξονα .Με μολις 1.78 υψος για να σταθεις στον κεντρικο αξονα η θα ξερεις μπαλλα η θα εχεις πολυ δυναρτο κορμι.Μονο που ο πιτσιρικας ειναι πιο αδυνατος και απο τον Ονιεκουρου.
    Το μεγαλο ταλεντο ειναι ο Ντιμπι Κειτα απο τις ακαδημιες της Ρεαλ Μαδριτης.Αυτος ειναι παιχτρονι και δεν πρεπει να χαθει με τιποτα.Και εχετε το νου σας εκει στην παε,γιατι ο βαζελος εφρε Ισπανο προπονητη για την β' ο0μαδα του που εχει προυπηρεσια και ακρες στις ακαδημιες της Ρεαλ.Μην μας κανει καμμια πλακα ο Αλαφουζος και μας βουτηξει αυτος τον πιτσιρικα Κειτα..

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι λευκή πετσέτα στο κύπελλο?
    Με αναπληρωματικούς πάλι, αλλά ο Παναιτωλικός δεν είναι Λεβαδειακός εκτός αν έχουμε αποφασίσει ταμπούρι και 0-0.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...