roumeliotis

Carwiz

«Κλείνει στον ΟΣΦΠ ο Φαντιγκά» (video)

casino loutrakiou
redwell

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη με την "ετικέτα" του ταλέντου φέρεται να είναι ο Θρύλος σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, καθώς οι Πειραιώτες έχουν φέρει στην Αθήνα και είναι έτοιμοι να κλείσουν τον 21χρονο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ο πιτσιρικάς Γάλλος μεσοεπιθετικός μέτρησε 6 συμμετοχές με τους Παριζιάνους τη σεζόν 2020/21 και εν συνεχεία άλλες 4 με την Μπρεστ, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός, χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ. 

Φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό χρόνο και γενικώς νιώθει ότι δεν θα πάρει ευκαιρίες στο Παρίσι και γι' αυτό θέλει να την κάνει για άλλες... πολιτείες.

O νεαρός με ύψος 178 εκατοστά και αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τις 900.000 ευρώ είναι "προϊόν" των ακαδημιών των Παριζιάνων και παίζει ως δεκάρι. Έχει ανέβει όλα τα ηλικιακά "σκαλοπάτια" στα τσικό της Παρί και έχει πάρει μέρος στο UEFA Youth League μετρώντας 9 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έρχεται ή είναι ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν μεταγραφή στην Παρί για να τον πάρουν άμεσα ένα μικρό ποσό μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυο πράγματα . Πρώτων Τον παίχτη δεν τον ξέρω αλλλα απο το βίντεο που βλέπω δεν έχει καμια σχέση με δεκάρι . Τα τετραγωνικα που κινήτε και το πώς χειρίζεται την μπαλα παραπέμπει καθαρα σε ένα 6άρι αντε 8άρι . Καμια σχέση με επιτελικο χάφ-δημιουργο . . Ακόμα ψάχνοντας λίγο στο transfermarkt είδα όντως ότι γράφουν πώς έχει συμμετοχες σαν επιθετικο χάφ , σε ένα σχήμα 4-3-3 , που στην ουσια όμως είναι με ενα 6άρι και 2 8άρια ( όπως αυτο που έπρεπε να παίζουμε κι εμεις ) και είναι στην Ακαδημία στης Παρι (under 19) .
    Το άλλο που ήθελα να πώς είναι πώς και ο Ανρούτσος που είναι τώρα 24 , έπαιζε στην ίδια θέση στην ακαδημια και έχει ήδη 2 σεζον με συμμετοχές σε πρώτη ομάδα και ο Βρουσάι που είναι τώρα 23 , έχει 3 χρονια με συμμετοχες σε πρώτη ομάδα και μια πολυ καλη σεζόν στην Ολανδια . Μπορείτε να συγκρίνετε τα στατιστικα τους στις αντίστοιχες ηλικίες .
    Μπορει να βγεί παιχταρας και μακάρι , αλλα ,μην απαξιώνουμε τόσο εύκολα τους παίχτες μας για τυχάρπαστους .
    Αυτο που έχουν ανάγκη αυτα τα παιδια είναι ένα παίχταρα στη θέση τους να τους μάθει τι θέση . Θα γίνει καλύτερος ο Αγκιμπου αμα παίζει με τον Φατιγκα ?

  • Οδυσσέας 7
    Οδυσσέας 7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή κάποιοι λένε για σαρατσι, μπακαμπου, Μάρκος, Εντουάρντο,


    1.Σαρατσι έχει παθει ρήξη χιαστών
    2.μπακαμπου παει στην μαρσειγ με μεγάλο συμβόλαιο
    3.μαρλος έπαιρνε 5 εκ στην Σαχτάρ με ποσα θα έρθει στον Ολυμπιακό?
    4.Εντουάρντο :ένας παιχτης που από τα 25 είναι στην Αραβία και έχει φτάσει 32 και παιζει ακόμα Αραβία, με ποια λογική να το παρει ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα ?


    Δεν σας χαλασανε Καμάρα, αγκιμπου, σισσε, μπα, Μαζουακού, Ομάρ, οταν θα φυγουν όμως θα λέτε που θα βρουμε τέτοιους παιχτες , καλά κάνει ο Ολυμπιακός selling club είναι και πολυ σωστά πρατει,τι να κάνουμε δεν έχουμε Άραβες και Ρώσους επενδυτές, στης πορτο , Σεβίλλη, Μπενφίκα Κακοπεσε που είναι selling club?

    Έλεος πια με την γκρίνια, αν δεν σας αρέσει μην παρακολουθείτε, όταν δεν σ'αρέσει κάτι δεν το βλέπεις απλά τα πράγματα, όπως κάνατε κάποιοι με την μπασκετική ομάδα εδώ και 3 χρόνια που δεν βλέποταν, υπήρξαμε εμείς που την βλέπαμε και ας ανέβαινε η πίεση μας

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε διαφωνεί κανεις για τους παίχτες που αναφέρεις mike7, αλλά αν σου γράψω και γω αυτούς που δε πιάσανε τη τελευταία τριετία θα θέλουμε 1 σελίδα! Δε πάω παλιότερα γιατί θα γράψω έκθεση! Αν είστε ευχαριστημένοι από το μεταγραφικό σχεδιασμο της ομάδας δεν έχω τι να πω !

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορρίμματα της Παρί και της Ρεάλ σε εφαρμογή της νοοτροπίας Μαρτινς γιά μετατροπή του Θρύλου σε Μικτή Αφρικής μαζεύοντας στον Θρύλο κάθε άτεχνο νεαρό Αφρικανό βλάχο. Τί και αν ανανεώνουμε τα συμβόλαια ικανών νεαρών Ελλήνων - όπως ο Σουρλής ή ο Γιώργος Μαρίνος - από τον Ολυμπιακό Β' ...!!! Όσο υπάρχει ο Μαρτινς στον Ολυμπιακό οι ταλαντούχοι νεαροί Έλληνες δεν πρόκειται να δούν άσπρη μέρα. Φαίνεται λοιπόν ότι αλλάζουν σιγά-σιγά και το έμψυχο δυναμικό που θα έχει στα χέρια του ο Ιμπαγάσα , σύμφωνα με την νοοτροπία του Μαρτινς.

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια, τι χαλιεστε ορισμενοι με τετοιες κινησεις; Γι' αυτο εγινε η β΄ ομαδα. Ο συγκεκριμενος, παντως, εχει συμμετοχες περσι με την Παρι. Αυτο μπορει να σημαινει πολλα. Το ρισκο ειναι μηδενικο. Δηλαδη, αν εξελιχθει σε νεο Αγκιμπου, θα μας πειραξει; Θα συμφωνησω, βεβαια, οτι θα πρεπει να γινουν κινησεις και για την πρωτη ομαδα, κυριως το καλοκαιρι, αναλογες αυτων που ονειρευομαστε ολοι για τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.

  • Mike7
    Mike7 Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν οΟλυμπιακος πουλούσε φτηνά όλοι αυτοί οι παίκτες και ορισμένοι άλλοι (Μασουρας Φορτουνης)δεν θα ήταν τώρα στο ρόστερ.Λέτε λοιπον αυτοί που τους ζητούσαν, και τους ζητανε ακόμα, να μην έβλεπαν καμμία αξια και να ήθελαν να πετάξουν τα λεφτά τους ;
    ΥΓ:Το μαθαίνω στου κασιδι το κεφάλι σημαίνει ποδοσφαιρικά ότι μπορώ να εξελιξω και να δημιουργήσω υπεραξία και αυτό δεν πρέπει να «χαλαει»κανένα .

  • ΚΌΜΠΛΕΞ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ
    ΚΌΜΠΛΕΞ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιχάλης Α και ποιος είναι καλός; Κανένας!Άρα και εκεί που είμαστε θαύμα είναι.Αρα ή είναι στημένο όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός ή όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα ή έχουμε το κοκαλακι της νυχτερίδας.Και αντε φέτος έτσι είναι.Εμ τα προηγούμενα χρόνια; Όλοι γελούσαν με τον Τσιμικα,ο Φορτουνης ήταν μόνο για τον Παναιτωλικό,ο Ομάρ δεν ήξερε να βγάλει σέντρα,ο Βαλμπουενα παππούς,ο Μήτρογλου αργός,ο Καμπιασο παλαίμαχος,ο Ιντεγε δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ,ο Αφελαι περπατούσε,ο Μιλιβογεβιτς κίνδυνος θάνατος,ο Σαβιολα για τα ένσημα,ο Σα και ο Ρομπέρτο αποτυχημενοι και ποιον να πρώτο θυμηθώ....Αν και αυτοί οι Ευρωπαίοι τι βλέπανε πάνω τους και παίρνανε κάποιους από δαυτους; Ή πως ανεχόταν και χανανε από κάτι Κασαμιδες και κατι Πάρντο και κάτι Σαλινο ο Θεός ξέρει...

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή για κάποιους φίλους είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί στην επιλογή των παικτών, θα γράψω δυο λόγια...

    Ποιος Ακιμπού βρέ παιδιά, το παιδί απλώς τρέχει, τις περισσότερες φορές άσκοπα. Ά, κάνει και 3-4 ασ'τα πούμε σούτ, ακόμη και αν υπάρχουν παίκτες σε θέση για γκολ. Για διείσδυση και κοφτή μπαλιά, ούτε λόγος, ο Φορτούνης θέλει δέκα τέτοιους στη καθησιά του. Είναι απλά ο παίκτης του προπονητή, που παίζει πάντα μέχρι 6, αυτό μπορεί. Είναι πολύ θρασύς για την ηλικία του, αλλά μέχρι εδώ. Δεν κάνει με τίποτα την διαφορά, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσεις στη Ευρώπη με βασικούς τέτοιους παίκτες!

    Ο Σισέ, εντάξει, θα σου κάνει δέκα ηρωικές φάσεις, και στην εντέκατη, θα δώσει τη μπάλλα στον αντίπαλο στην μικρή περιοχή. Κανόνας, όχι εξαίρεση, η επιπολαιότητα που τον διακατέχει, τέσσερα χρόνια τώρα... Πιθανόν, θα ήταν πολύ καλύτερος σαν αμυντικό χάφ, τον βοηθάει το σώμα του, βάζει και τα γκολάκια του.

    Για τον Μπά δεν συζητάω, λεβέντης, παληκάρι, συμπαθέστατος, αλλά για Ολυμπιακό κίνδυνος θάνατος...

    Ο Μαζουάκου, αφού έμαθε στου κασίδη το κεφάλι, έφυγε με μεταγραφή μόλις άρχισε να παίζει καλά.

    Ακόμη και ο Καμαρά, που λέγαμε όλοι τι παίκτης είναι, εξαφανίστηκε!


    Συμφωνώ, αυτοί οι παίκτες να παίζουν στην Β ομάδα, και σιγά-σιγά να ενσωματώνονται στη Α. Αν συνυπολογίσουμε και άλλους δέκα τουλάχιστον αποτυχημένους τα τελευταία δύο χρόνια, θα τολμήσω να πώ, ότι το τμήμα σκάουτινγκ, έχει αποτύχει πλήρως, παρά την προσπάθεια που γίνεται να πεισθούμε με συνεχή προπαγάνδα για το αντίθετο!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα
    ο Καρλος Εντουαρτο που επαιζε Σαουδικη Αραβια ειναι μεγαλη παιχταρα,και μολις 30 χρονων.Αυτος θα ηταν τεραστια ενισχυση στα χαφ,στον κεντρικο αξονα της ομαδας,ακομη και στο σκοραρισμα ερχομενος απο πισω.

  • Κωστας απο Καμινια
    Κωστας απο Καμινια Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτες που έχει άμεσα ανάγκη η ομάδα μας όπως ακραία μπακ και επιτελικό ποτε θα πα ρουμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...