roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ξέρουμε καλά ποια είναι η...δουλειά μας» (video)

underarmor
redwell

Ανακουφισμένος ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 2-1 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παραδέχεται ότι η ομάδα δεν είχε καλή διαχείριση και πως δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο για να φτάσει στη νίκη.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στο Αγρίνιο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Άρης χ
    Άρης χ Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου διάβασα οτι ενδιαφέρευαι η Νιούκαστλ για τον προφέσορα.Παίζει λέει ..... επιθετικό ποδόσφαιρο, σε 680 παιχνίδια στην καριέρα του έχει....289 νίκες.Στην ομάδα μας σε 180 παιχνίδια εχει 121 νίκες.Δηλαδή στα υπόλοιπα 400 πριν ελθει σε εμάς είχε 109.Με λίγα λόγια κέρδιζε 1 παιχνίδι στα 4! Προπονητή τον έκανε ο Ολυμπιακός, όπως και πολλούς άλλους βέβαια.Ας πάει αν θέλει με τις ευχές όλων μας ,όμως εκεί τα γιόμασιστεμ δεν περνάνε!

  • pan
    pan Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    η μοναδικη δουλεια που ξερεις πολυ καλα μαρτινη ,περαν του να μας σπας τα νευρα με τρελλα,ειναι πως να κοβεις την πανσετουλα με πραγματικη δεξιοτεχνια και να την κανεις λουκουμι..σε αυτο ναι,εισαι προφεσορας..ασε την προπονητικη βρε αδερφε μου να βρουμε και εμεις την ησυχια μας...

  • Προπονητοφάγος
    Προπονητοφάγος Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ΑΛΗΘΕΙΑ είπε ο Κόκκινος Πητ.
    Και τον Μουρίνιο να φέρει προπονητή...
    ...αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow σ όλα ολοσωστος. Εγώ όμως λέω ότι ο Μάρτινς είναι μέρος του προβλήματος και όχι το πρόβλημα. Στον ολυμπιακό τα πάντα κ οι πάντες λειτουργούν υπό τη σκιά της διοίκησης π παίρνει όλες τις αποφάσεις. Επομένως το πρόβλημα ξεκινάει από τις αποφάσεις και αυτός που καλειται να τις διαχειριστεί, η έστω δεν αντιδράει και τις δέχεται, είναι μέρος του προβλήματος. Σκέψου κ το άλλο. Έρχεται ο Χ επόμενος yes man, γιατι τέτοιο θα φέρουν. Μ αυτό το υλικό δε γίνεται να παιχτεί κάτι παραπάνω. Εγώ δεν είμαι αποθεωτης του, αλλά αντιλαμβάνομαι τα παραπάνω.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρτινς δωσε χρονο και ματς στον Ρονι Λοπεζ,θα δωσει πραγματα στην ομαδα ο βραζιλιανος,εχει μεγαλη ποιοτητα ,πολυ μεγαλυτερη του βαψομαλλια Ονιεκουρου, και θα ειναι μια εξτρα λυση μετα τον μεγαλο παιχταρα Ροντριγκεζ.Ματς για να βρει ρυθμο θελει μοναχα.
    Αλλωστε ειναι και ο μονος αριστεροποδαρος μεσοεπιθετικος που εχουμε ,και ενας απο τους τρεις μοναχα αριστεροποδαρους σε ολο το ροστερ(Μπουχαλακης Ρεαμπτσιουκ οι αλλοι δυο).
    Να κατσουμε τωρα να πουμε τι χρωμα και γλυκα χτυπηματα δεινουν σε μια ομαδα οι καλοι αριστεροποδαροι παικτες που τοσο λειπουν απο το ροστερ?Ας θυμηθουμε μονο την ομαδα του θρυλου με Τζορτζεβιτς,Γεωργατο,Νινιαδη,Ζε Ελιας και Λουτσιανο...Ολοι αριστεροποδαροι ,χαιροσουνα να βλεπει τα χτυπηματα της μπαλας σε καθε επαφη τους μαζι της.
    Και ο Μπα δεν ειναι τοσο κακος οσο εδειξε χθες,ματς και ρυθμο χρειαζεται και αυτος.
    Οσο για την ομαδα γενικοτερα,ειναι φανερο οτι τα δυο μεγαλα χαφ της οι Εμβιλα και Καμαρα που ειναι βαρομετρα στην συνολικοτερη εικονα μας στο γηπεδο σε καθε ματς,ειναι ντεφορμε.
    Αν ανεβουν αυτοι θα ανεβει ολη η ομαδα.

  • M.S 7
    M.S 7 Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ στη θέση σου 4 μήνες να παίζει η ομάδα μου αυτό το ποδόσφαιρο θα είχα παραιτηθεί......Συνονθύλευμα ούτε αρχή ούτε τέλος,παίχτες που δεν ξέρουν τι θέλουν που πατάνε και που βρίσκονται κεφάλα Πορτογάλε παραιτήσου κολλημένε μας έχεις εκνευρίσει!!

  • Homus
    Homus Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός Λόπες? Ποιός Ονιεκούρου? Ποιός Λαλά? Ποιός Μπά? Να πω και ποιός Σωκράτης? Ευτυχώς βγήκε ο Αγκιμπού και λίγο ο Κούντε.... Φθίνει η αύρα του Μάρτινς ...φθίνει η ομάδα. Κανά δυό ισοπαλίες ακόμα και πάει ο τίτλος.....

  • Άρης
    Άρης Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πεδρο εισαι λίγος...
    Από τύχη κερδίσαμε...
    Από τύχη βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό.
    Η ομάδα οταν ειναι για να δημιουργήσει να διασπάσει άμυνες έχει τεράστια θέματα...ο πρόεδρος ότι ήθελες στο έφερε ακόμα και τον ασχετο Ονοιεκουρου..εσυ φέρεις τον ευθύνη.

  • sakishal
    sakishal Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ποσο ασχετοι απο μπαλα ειστε!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι απλό φιλε Memphis...
    Ο προπονητης αυτος ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ οσο κανεις αλλος 4ο χρονο τωρα ειναι στην ομάδα και αντι να βλέπουμε καλη μπαλα εχουμε χειρότερη ομάδα από αυτή που είχαμε τη 1η χρονια που ηρθε στον Ολυμπιακό. Το γιατι? Γιατι εχει λιγότερο καλους παίχτες.
    Φταιει αυτος? ΝΑΙ φταιει αυτος. Διοτι μετα απο 3 χρονια που ειναι στο τιμονι της ομαδας και εχει δειξει οτι εχει δειξει, ΟΦΕΙΛΕ πρώτα στον εαυτό του και μετα σε ολους τους αλλους να Α Π Α Ι Τ Η Σ Ε Ι παιχταραδες και οχι κατι τσουτσεκια που ηρθαν απο περυσι και ποναγαν τα ματια μας!
    Τωρα το ερωτημα ειναι αλλο...
    ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ? ? ?
    Η ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ? ? ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Οπως ειπα ας απαιτουσε παιχτες καλους. ΑΝ παλι ειναι δικες του επιλογές οι παιχτες που ηρθαν και δεν φταιει η διοικηση σε αυτο, ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ διοτι αυτο σημαινει πως ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα που του πανε τα τέσσερα!!!

    Η περσινη αποτυχια να ερθει ΕΝΑΣ δεν λεω 2 αλλα ενας....ΑΝΤΙ-ΟΜΑΡ....αποδεικνύει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΟΥΣ και σε καθε περιπτωση εχουν ολοι ευθύνη αλλα 1ος εκείνος τη μεγαλύτερη!

    Οσο μαλιστα για τις δικαιολογιες που λεει και μας ρεζιλευει καθε φορά οταν του φταινε τα γρασιδια, τα χορταρια, το μεγεθος του γηπέδου και ο αερας που φυσαει νοτια κι οχι δυτικα αυτο ας το αφησουμε γιατι στο τελος θα ανεβάσουμε πίεση.

    Οποιοι θελουν να τον αποθεώνουν...δικαίωμα τους. Αλλα δικαιωμα μας και εμάς να τους θεωρούμε ΠΡΟΒΑΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...