roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξανάπαιξε με τη... φωτιά 1-2 στο Αγρίνιο

underarmor
redwell

Ένας ξανά μέτριος Θρύλος τα βρήκε... σκούρα απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Super League αλλά ευτυχώς παρά το γεγονός ότι έπαιξε και πάλι με τη... φωτιά, πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-2 επί του Παναιτωλικού και συνεχίζει να απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με κεφαλιά του Τικίνιο στο 13' αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Βέργος με εξαιρετική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι-δώρο του Μελισσά πάνω στον Βαλμπουενά ο Ελ Αραμπί στο 70', όμως μετά το τέρμα του Μαροκινού οι ερυθρόλευκοι για πολλοστή φορά φέτος οπισθοχώρησαν ανεξήγητα.

Έδωσαν γήπεδο στους Αγρινιώτες οι οποίοι φυσικά και πήραν τα μέτρα και ανέβηκαν, την ώρα που ο Θρύλος αντί να ψάξει το τρίτο γκολ, έκανε... καθυστερήσεις για να περάσει η ώρα και να τελειώσει το ματς.

Έπειτα από ένα... άναρχο πρώτο δεκάλεπτο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Από κόρνερ του Ρόνι Λόπες, ο Τικίνιο πήρε την κεφαλιά για το 0-1 στο 13ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα, τα «καναρίνια» ισοφάρισαν, με τον Βέργο να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Φρεντερίκο Ντουάρτε, να ξεπερνάει την αντίσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και να πλασάρει εύστοχα τον Τόμας Βατσλίκ για το 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ως το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κλασική φάση μπροστά στην εστία του Νίκου Μελίσσα. Ανέβηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος και είδε τον Μελίσσας να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Γιάννη Μασούρα (62’) αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βγήκε άγαρμπα στη γωνία της περιοχής του, ανατρέποντας τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέναλτι... ευγενική χορηγία του πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου πάνω που άρχιζε να κάνει την εμφάνισή του το άγχος για τους Πειραιώτες, πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 70ο λεπτό ο Ελ Αραμπί. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ανορθόδοξα την εστία του Βάτσλικ στα εναπομείναντα λεπτά που ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.  

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας) - VAR: Κλέι Ράπερτι (Ολλανδία), Χρήστος Μπάλτας (Αχαΐας).  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Αντούνιες, Μπακαδήμας (84’ Καρέλης), Ντουάρτε, Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ (76’ Αποστολάκης), Βέργος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (54’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (54’ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (90’+5’ Σισέ), Μασούρας, Λόπες (55’ Ελ Αραμπί), Τικίνιο (82’ Κούντε). 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο το πραγμα που βγαινουν κατι Ολυμπιακάρες και θεωρούν οτι εδω οσοι γραφουν κριτικη κακη για προπονητη, ομαδα και διοικηση ειναι Παοκτζήδες-Παναθηναικοι-Αεκτζηδες και θελουν να χαλάσουν την ωραια ατμοσφαιρα του συλλογου με ξεπερνάει! χαχαχααχχα ρε πουθενάδες εσεις που τα λετε αυτα...Ολυμπιακάρες της φακης, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ η ΠΑΟΚΤΖΗΣ και θελει το κακο του Ολυμπιακου?
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ βγάζει τα ματια του!
    Αν οσοι κανουμε σκληρη κριτικη ειμασταν κρυφο-αντι-Ολυμπιακοί, δε θα χρειαζοταν να γραψουμε κατι...θα αφηναμε να βγαλετε τα ματια σας μονοι σας ακοπα! Ο Ολυμπιακος τα τελευταία χρονια κρυβει τις γυμνιες του κατω απο το χαλι μετα απο καποια "φαντασματα" επιτυχίες. Δεν εχει ομως σταθεροτητα. Δεν εχει βελτιωση. Καθε 2 βηματα μπροστα, ακουλουθουν 3 πισω! Και παντα ειμαστε στασιμοι....
    Με τη κριτικη που κανουμε οποιος καταλαβαινει οτι θελουμε το κακο της ομαδας να παει να κοιταχτει σε κανενα γιατρο!
    Με τη κριτικη που κανουμε ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ποσο ψηλά εχουμε τον Ολυμπιακό και ποσο ΟΜΑΔΑΡΑ τον θελουμε να ειναι!!!
    Ο Ολυμπιακός αυτες τις ομαδουλες (παοκ-αεκ-παο) επρεπε να τους κανει πλακιτσα κι οχι να του παιρνουν βαθμους τοσο ευκολα οσο εχουμε δει εδω και μια 10ετια. Οσο για την Ευρώπη, ειδικά με τις συμμετοχές στο Europa αν ειχαν γινει αυτονοητα πράγματα θα ειχαμε καλυτερη τυχη. Ομως τα οργια που βλέπουμε καθε χρονο με τις μεταγραφες και τις πωλησεις παιχτων καλών που δεν αντικαθιστονται ποτέ με ισσαξιους παιχτες, μας κρατάει πισω!
    Αμα σταματήσουμε να κράζουμε τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ λαθη της διοικησης και του προπονητη, τοτε το κάστρο θα πεσει από μεσα με μαθηματικη ακρίβεια! Οπως σας το λέω! Αλλα που να παρετε πρέφα καποιοι.......το μυαλό σας ειναι στα ονειρα που σας πουλάει ο Μαρινάκης.

  • Σας βλέπουν!!!
    Σας βλέπουν!!! Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς τα ... επτάρια: Θα είστε ευτυχισμένοι αν διώξουν,
    σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
    1. Τους Προέδρους
    2. Τους Προπονητές
    3. Τους βασικότερους παίκτες
    Όνειρα γλυκά!!!!
    Αλήθεια μάλλον πόσα παίρνετε εσείς απ'τις ομάδες
    σας γιατις υπηρεσίες σας;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Σας βλέπουν!!!
    Σας βλέπουν!!! Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε με το 7 για να ρίξεις στάχτες στα μάτια μας
    δεν κοιτάς καλύτερα την ομάδα σου;;;
    Σε μας δεν χαρίζουν πέναλτι, αντίθετα μας τα
    ΠΝΙΓΟΥΝ!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλή γκρίνια ρε παιδιά. Για όνομα του Θεού πια. Τ ότι παίζουμε με την Άιντραχτ κι είναι ματς must win, δε το βλέπετε; Δλδ τι νομίζετε ότι είναι οι ποδοσφαιριστές; Ρομποτάκια;

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν Ολυμπιακάρες μου, κάτω τα χέρια από την ομάδα και τον προπονητή! Στήριξη και μόνο στήριξη.

  • Περικλής Πόρτο Ράφτη
    Περικλής Πόρτο Ράφτη Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή άμα δεν λείπανε 5 βασικοί από το χωριό με το οποίο παίξαμε σήμερα, θα χάναμε; Απλά ρωτάω

  • Duke 7
    Duke 7 Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θρύλος δηλαδή φίλε έρχονται στο σάιτ αυτό αεκτζήδες παοκτζήδες και βάζελοι και γκρινιάζουν γιατί θέλουν καλύτερο Ολυμπιακο; Χα χα χα χ αχα. Πόσα παίρνεις; Λέγε τώρα. Χαχαχαχα χα χ αχ α χα

  • Χριστόφορος YZF
    Χριστόφορος YZF Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Σέρνεται η ομάδα τρεις μήνες τώρα αλλά δεν τρέχει κάστανο. Όταν μας κάνει πλάκα το αεκάκι και γίνουμε ρόμπες, θα λένε όλοι ότι φταίει η διαιτησία και ο ανάδρομος Ερμής. Ξυπνάτε ρεεεεε. Σερνόμαστε. Μας πίεζε το παναιτωλικάκι που οι παίκτες τους παίρνουν μηνιάτικο μια τυρόπιτα και ένα μίλκο

  • Θρύλος
    Θρύλος Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που κάποιοι είναι "ολυμπιακοί". Φανταστείτε να ήταν παοκαεκπαο τι θα έγραφαν.

  • Azeooo
    Azeooo Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακη εικονα
    Εξελιξη καμια
    Οι Γερμανοι ερχονται στην Τσιτα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...