roumeliotis

Carwiz

Με φόρα από Τουρκία μαδάει... τριφύλλι

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ την Κυριακή (03/10, 20:30, NSPrime) στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι των αιωνίων για την 5η ημέρα της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ένα "κλάσικο" μόνο στα χαρτιά καθώς η διαφορά των δυο ομάδων είναι χαοτική και "καθρεφτίζεται στην πορεία τους τα τελευταία χρόνια αλλά και στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν που οι πράσινοι εκτός έδρας μετράνε δυο στα δυο σε ήττες με ΠΑΣ και Άρη χωρίς καν να σκοράρουν.

Ο Ολυμπιακός χωρίς τους τραυματίες Ονιεκούρου και Εμβιλά όπως φυσικά και τον Φορτούνη που θα λείψει για μήνες ακόμα αλλά και τον Σεμέντο που παραμένει εκτός, αλλά με περίσσεια ψυχολογία μετά το θρίαμβο με 0-3 στην Πόλη επί της Φενέρ, θέλει να δώσει συνέχεια στο... πάρτι της Τουρκίας, διαλύοντας αυτή τη φορά το τριφύλλι.

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο και Ελ Αραμπί αποτελούν την αποστολή των Πειραιωτών για αυτό το ματς.

Αρκετές και σημαντικές απουσίες θα έχει στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός καθώς οι Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας μαζί με τον Φραν Βέλεθ, έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων. Αντίθετα, ο Ζοζέ Μαουρίσιο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι κανονικά διαθέσιμος.

Την αποστολή των πρασίνων αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Τον Σλοβένο ρέφερι, Σλάβκο Βίντσιτς, όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τόμαζ Κλάτσνικ και Αντρζ Κόβασιτς, ενώ 4ος θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπάλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου. VAR θα είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα τελευταία δέκα χρόνια, αν εξαιρέσεις το περισυνό εντός, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.

  • Grig
    Grig Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρώτο γκολ θα είναι το κλειδί. Αν το βαλουμε θα έχουμε εύκολο απόγευμα. Αν το φάμε θα δυσκολέψουν πολύ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 3-0 ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
    ΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παινίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και δύναμη από την αρχή. Καμία χαλάρωση ή ολιγωρία κατά τη διάρκεια του ματς. Τα βαζέλια δεν είναι και τόσο ευκαταφρόνητα και πρέπει να τα πάρουμε σοβαρά μην τυχόν βρεθούμε προ εκπλήξεων.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην το βλεπουμε ως περιπατο,τα ντερμπυ ειναι παντα δυσκολα ματς.Ποσο μαλλον οταν εμεις ειχαμε και ματς πριν τρεις μερες στην Ευρωπη και εκτοςεδρας.

  • pan
    pan Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποιος νομιζει οτι το ματς ειναι ευκολο σημερα θα εκπλαγει πολυ δυσαρεστα!ο ακατανομαστος αιωνιος ειναι φρεσκος και απο οτι ειδα στο τελευταιο του παιχνιδι με βολο σε καλη κατασταση και με πολλα τρεξιματα,ενω αντιθετα εμεις δεν ειχαμε ουσιαστικα ουτε μια ολοκληρη μερα για αποσυμπιεση απο την τουρκια..το παιχνιδι μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο και για να πω την αληθεια και με χ θα μαι ικανοποιημενος την συγκεκριμενη στιγμη..φυσικα και εχουμε ανωτερη ομαδα αλλα ειναι το μομεντουμ που απο πλευρας δυναμεων εξυπηρετη τον ζελα και οχι εμας..Για να δουμε τι θα δουμε..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...