roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας»

underarmor
redwell

O Γκάρι Ροντρίγκες είναι και επίσημα παίκτης του Θρύλου και μιλώντας στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών μοιράστηκε τη χαρά του για τον ερχομό του στο Λιμάνι. Αρχικά ο γεννηθείς στο Ρότερνταμ αλλά διεθνής με το Κάπο Βέρντε εξτρέμ, τόνισε: 

«Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά.

Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση για τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, απάντησε: «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • xoulio7
    xoulio7 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πολλες μεταγραφες και μετακινησεις παικτων ειναι απολυτα φυσιολογικο να φερνουν μια συγχυση στο ροστερ, η οποια θελει δυστυχως αρκετο χρονο για να καταλαγιασει και να φανει ο νεος κορμος της ομαδας και να ξερουμε σε ποιο βασικο σχημα θα στηριζομαστε. Χρειαζεται χρονος. Η φετινη σεζον μου θυμιζει την πρωτη σεζον του Μαρτινς στην ομαδα, οπου αρχισε να μπαινει σε ρυθμο η ομαδα απο τον Δεκεμβρη. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να παρει κεφαλι μεχρι τοτε ο ΠΑΟΚ και να παρει ομως τελικα τον τιτλο με μολις 5 βαθμους διαφορα (ουσιαστικα δηλ. με μονο ενα ματς διαφορα, εκεινο το ατυχο ματς στο Καραισκακη που ολοι θυμομαστε πως το πηρε). Ειναι ευτυχημα αυτη την στιγμη που η ομαδα μας εχει στον παγκο τον ιδιο προπονητη για 4η συνεχη χρονια και μαλιστα εναν τετοιου επιπεδου προπονητη. Πρεπει να εχουμε υπομονη αυτο το διαστημα και συντομα θα αρχισει η ομαδα να στρωνει και να βλεπουμε καλη μπαλα. Ειμαι αισιοδοξος. Φιλοι μου να ειστε κι εσεις το ιδιο. Ευχαριστω.

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε δε σε πήραμε για να βλέπεις τον κόσμο !!!! Σε πήραμε για να σε βλέπουμε εμείς !!! Έχουν πονέσει τα ματάκια μας άντε να μας τα ξεκουράσεις λίγο !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...