roumeliotis

Carwiz

Canaan bomber 27p. Vs Fener (vid)

casino loutrakiou
redwell

Θρίαμβος στην παράταση για τον Ολυμπιακό, που λύγισε με 84-81 τη Φενέρ έχοντας έναν... σεληνιασμένο Αϊζάια Κάναν ο οποίος έδειξε προθέσεις ενόψει της τελικής ευθείας.

Τελείωσε το ματς με 26 λεπτά στο παρκέ έχοντας 27 πόντους από 3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 6/7 βολές.

Εκπληκτικά οικονομικός και αποφασιστικός, ήταν... βομβαρδιστής κανονικός. Τι κι αν έμεινε στον πάγκο σε μεγάλο μέρος της τέταρτης περιόδου;

Η γλώσσα του σώματός του τα έλεγε όλα, μπήκε στην παράταση και καθάρισε το ματς όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο -5 και σε δυσχερή θέση.

Δείτε τα χαϊλάιτς του στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο για τον Κάνααν κακώς πανηγυρίζουν όσοι πανηγυρίζουν όπως κακώς βιάστηκαν όσοι βιάστηκαν να τον ξεγραψουν. Το παιδί ήταν θέμα χρόνου να κάνει κοιλιά, όπως κι ο Πήτερς, και την έκανε στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Από κει και πέρα, ούτε ο Σούπερμαν είναι,ούτε για πεταμα, μια ζωή των άκρων. Είναι ένας αξιόπιστος σκόρερ, ο οποίος στη μέρα του θα κάνει όσα είδαμε χθες, και όταν δεν είναι στη μέρα του έχει τη σοβαρότητα να μη σουτάρει ακατάπαυστα καταστρέφοντας την ομάδα του. Εξαιρετικός χαρακτήρας. Σταθεροτατος στην άμυνα όπου και τα δίνει πάντα όλα, μέτριος δημιουργός. Αυτός είναι ο παίκτης και δεν θα αλλάξει στα μπασκετικά γεράματα. Όσο για το αν μείνει ή φύγει όπως έχουμε ξαναπεί αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της αναίμακτης μετάβασης στη νέα ομάδα που σχεδιάζει ο Μπαρτζώκας. Προφανως η παραμονή του είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα πρέπει πρώτα να ταιριάξουν τα κομμάτια του παζλ. Σαν παίκτης δεν έχει να αποδείξει κάτι.

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νίκος 76, δεν έχω κάτι με την ελληνοποίηση του γουοκαπ.
    Ανέφερα την περίπτωσή του ως παράδειγμα σε κάποιον άλλο φίλο εδώ στο φόρουμ, για να στηρίξω την άποψη μου σε σχέση με κάτι που είχε γράψει ο φίλος.
    Ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα.
    Πραγματικά δεν έχω θέμα με την ελληνοποίηση του γουοκαπ.
    Όπως ανέφερα σε προηγούμενο μνμ, εμάς μας ωφελησε η εξέλιξη αυτή διότι κερδίσαμε για το ελληνικό πρωτάθλημα ένα διαβατήριο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow για να μην ανανεώνει ο Κέιναν, προφανώς υπάρχει λόγος. Μη ξεχνάς ότι πάγια αρχή της διοίκησης εδώ και χρόνια ήταν να ανανεώνει την τελευταία στιγμή. Φαίνεται να άλλαξαν το τροπάριο αυτό, αφού χάσαμε πολλούς παίκτες έτσι, αλλά δεν πάει να πει ότι πρέπει να εφαρμόζεται για όλους. Κατά τη γνώμη μου, αν θέλουν να ρισκάρουν στη διοίκηση περιμένοντας να δουν κάποια πράγματα είτε από τον παίκτη είτε απο την αγορά, αξίζει τον κόπο. Πάντως ο Κέιναν φαίνεται επαγγελματίας, και μέχρι το τελευταίο ματς θα παίζει όσο μπορεί.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33 μπορείς να μου εξηγήσεις που βλέπεις το ανήθικο στην ελληνοποίηση του γουοκαπ και τι σχέση έχει ο ολυμπιακός με αυτή? Εγώ ξέρω ότι τον ξεζούμησαν τον παίκτη, ότι πρέπει να γίνει πληθρώρα ελληνοποιήσεων τα επόμενα χρόνια, και ότι ανήθικο είναι να μην παίζει ένας παίκτης σε αγώνες της εθνικής χωρίς λόγο. Δες πχ σλουκα διαμαντήδη κτλ. Νομίζω ότι ήταν ατυχές το παράδειγμά σου. Φιλικά πάντα σου εκφράζω τη διαφωνία μου με την άποψή σου, σαφώς και δε κάνω το ίδιο με άτομα που δεν σέβομαι μιας και δεν έχω μάθει στη ζωή μου να τα έχω καλά με όλους.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Στάθη πήγε όπως πήγε ο τελικός αλλά τη μπάλα στην τελευταία επίθεση την είχε ο ηγέτης από τα Lidl κι αυτός επέλεξε να σουτάρει δηλ να παίξει το μπάσκετ του σλουκα, ενώ δίπλα του αριστερά είχε τον Γουοκαπ άρα δεν έπαιξε το μπάσκετ του Μπαρτζώκα γιατί θα έδινε στο Θωμά, αυτός στον αμαρκαριστο Φαλ αφού ο Ταβαρες που τον έπαιζε over play ήδη έκανε κίνηση προς τα έξω , ο τελικός θα είχε τελειώσει με κάρφωμα και τώρα θα γράφαμε άλλα. Ο μποτοξακιας έπαιξε το δικό του μπάσκετ, έπαιξε κι έχασε. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε πασάρει δίπλα του. Ή δεν είχε την ικανότητα να διαβάσει τη φάση, ή την διάβασε και σκέφτηκε εγωιστικά, το αντίθετο λχ από τον Βασίλη στην Πόλη. Όπως και να έχει είναι λίγος. Και σαν άνθρωπος ελάχιστος.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚωσΤράκη αν αληθεύει ότι η βιανεξ σου δίνει πλέον σουσάμι στην κουρού τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη κλοπή

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε milan7, μην μπερδευεσαι σε παρακαλώ.
    Δεν είπα ότι ο Σλούκας μας πήγε f4.
    Είπα ότι ήταν σε αυτούς που μας πήγαν.
    Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, άνηκε πέρσι στο ρόστερ μας..και όχι του στυλ όπως ανήκει παράδειγμα φέτος ο τανουλης.. αλλά έχοντας και σημαντική προσφορά με τα οποία θέματα ή αδυναμίες έχει στο παιχνίδι του, όπως όλοι οι παίκτες.

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πίτερς ανανέωσε επειδή στο σύγχρονο μπάσκετ, παίζει μεγάλο ρόλο το μακρινό σουτ.
    Λόγω της αθλητικοτητας που υπάρχει πλέον και των μεγάλων κορμιων, ο μόνος τρόπος για να ανοίξεις την άμυνα και να βρεις χώρους είναι το μακρινό σουτ.
    Ο Πίτερς όντως είναι σοφτ που γράφετε, αργός και καθόλου δυνατός, έχει όμως σε μεγάλο βαθμό το μακρινό σουτ..
    Και επειδή δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψει ο Σάσα από το NBA.
    Θεωρώ ότι αν ο κοουτς ήταν σίγουρος ότι ο Σάσα θα γυρναγε το καλοκαίρι, ούτε ο Πίτερς θα είχε ανανεώσει.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νάσο δεν πάει έτσι γιατί αν το βαραγε ο κάναν το τελευταίο σουτ και δεν έμπαινε οι περισσότεροι θα ούρλιαζαν γιατί δεν το πήρε ο Σλούκας που το έβαλε στην πόλη κλπ. Μια η άλλη είναι όπως είπε και ένας φίλος πιο κάτω δεν χάθηκε μόνο γιναυτο ο τελικός έπαθε καθίζηση η ομάδα ολικό black out στα τελευταία λεπτά δυστυχώς. Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τίτλο αλλά έτσι είναι αυτά προχωράμε.

  • Milan 7
    Milan 7 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Πρώτον δεν πήγε ο Σλούκας τον Ολυμπιακό σε κανένα φ4. Υπήρχε 4ο παιχνίδι και πάντα συνυπολογίζουμε πως σε ένα ματς του Σλούκα με 10 πόντους και 6 ασίστ πχ η προσφορά του μετρώντας και την άμυνα μπορεί να είναι και 0. Και γιατί μας πήγε αυτός στο φ4 και όχι κάποιος από τους διακριθέντες στις άλλες νίκες; Επίσης αν αυτός κέρδισε μόνος του το 3ο ματς μήπως έχασε μόνος του και το 2ο στο ΣΕΦ;
    Δεύτερον στο φ4 το θέμα μας δεν είναι ένα χαμένο σουτ ή οι 0/2 βολές. Είναι πως ήταν παντελώς ανύπαρκτος και στα 2 παιχνίδια. Ο παίκτης που έπαιρνε 1.7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό με τον δεύτερο (μέχρι την ανανέωση Βεζένκοφ) να παίρνει κάτω από εκατομμύριο.

    Τώρα αν φέτος είναι "ηγέτης" στα τελευταία 6 ματς του Βάζελου (εκτός από το μεταξύ μας) με κάτι Βιλερμπάν, Άλμπα, Μπολόνια, μισό Αστέρα κλπ ο Ναν τι είναι;

    Μια χαρά παίκτης είναι η "κόρη του Ομπράντοβιτς" (TM-είχε πει πως πάει να δει τη μάνα του στη Θεσσαλονίκη και μιλούσε με τον Μελιτζάνα). Υπερτιμημένος, όμως, όσο δεν πάει και ηγέτης δεν υπήρξε σε καμία του ομάδα.

    Και φυσικά είναι το πιο σιχαμένο υποκείμενο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...