roumeliotis

Carwiz

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

casino loutrakiou
redwell

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το... λογικό, έβαλε φρένο δηλαδή στα μεταγραφικά σενάρια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κινούνται και θα περιμένουν ό,τι... περισσέψει το καλοκαίρι για να ενισχυθούν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ποστάρισμα των τρεμπλούχων Ελλάδος: "Η σεζόν 2023-24 είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ολυμπιακός, που έχει πετύχει τους δυο από τους τέσσερις στόχους του, συνεχίζει την προσπάθεια του για να προσφέρει στους φιλάθλους μας κι άλλες μεγάλες στιγμές.

Όλα όσα γράφονται για μεταγραφές, υπογραφές, σχέδια και συμφωνίες δεν ευσταθούν" υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά, με προφανή αιτία δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί επιτεύξεως συμφωνίας με τον Κίναν Έβανς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

70 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    διάβασα τα σχολια και της απαντήσεις του redgoal όσον αφορα τις ειδήσεις για τους Ντόρσευ και Εβανς και τον κλεισμένο Τζέημς κι ήθελα να πώ πώς διαφων με την άποψη ότι δεν χωρανε όλοι .
    Αρχικά θεωρώ επιβεβλημένο να κάνουμε κίνηση για Ντόρσευ μόνο και μόνο για το διαβατήριο αλλα και γιατι πιστεύω ότι με τον Μπαρτζώκα μπορεί να παίξει ωραίο μπάσκετ .
    Ο Εβας είναι αυτο που ψάχνουμε στο scorring guard 100% ενώ και αμυντικά είναι πολυ καλός . Ο Τζέημς που είναι κι αυτο scoring είναι πλεόν περισσότερο άσσος και όχι τόσο καλός αμυντικα . Ο Τζέης στην ομάδα φέρνει την πρωσοπικότητα του . Είναι ο πιο clutch στην Ευρώπη .
    Αν υπάρχει η δυνατότητα η ομάδα πρέπει να τους κλείσει και τους τρείς . Φυσικά θα πρέπει να φύγουν κιόλας μερικοί .
    Στα δικά μου τα μάτια ο Εβανς είναι καλύτερος απο τον Κάναν , ο Τζέημς εννωείτε απο τον Γκός και ο Ντόρσευ απο τους ΜητρουΛόνγκ , Λούντζη , ΜακΚίσικ , Λαρεντζάκη
    Δεν λέω ότι θα φύγουν όλοι αλλα μια χαρά βλέποω εγω να μπορούν να μοιραστούν τον άσσο ο Τζέημς με τον Γουόκαπ και το δύο ο Ντόρσευ με τον Εβανς και μετά να υπάρχουν και κάποια μπαλαντέρ για τραυματισμούς για το πρωτάθλημα κ.τ.λ κάποιοι απο τους Λόνγκ-Λαρυ-ΜακΚισικ-Λούντζη . Τέλος επιμένω να πιστεύω ότι ο Μπραζντέκις δε θα φύγει

  • firemankostas
    firemankostas Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Επισης να αναφερω οτι αν αξιζουν ευσημα στο Γουοκαπ που του αξιζουν οταν μπαινει μεσα και παιζει τραυματιας το ιδιο ισχυει και στον Γκος!!!!!!!!

    το προβλημα που λενε καποιοι οτι τραυματιζεται συνεχως ειναι ενα και το αυτο!!!!
    στο ιδιο σημειο και ο ιδιος τραυματισμος που σημαινει οτι υπαρχει υποτροπη απο την προσπαθεια του να βοηθησει!!!

  • firemankostas
    firemankostas Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    δηλαδη μονο εγω βλεπω εδω περα οτι οι ποιοτικοτεροι παικτες στο ροστερ μας αυτη την στιγμη ειναι οι Μιλουτινοφ και Γκος????? τι να πω , μαλλον δεν ξερω τιποτα και δεν βλεπω κατι που βλεπετε εσεις, γτ οι περισσοτεροι λετε να φυγουν απο το ροστερ η αν μεινουν να εχουν βοηθητικους ρολους....

    ξεχασατε τον Μιλουτινοφ πριν φυγει οτι ηταν ο καλυτερος σεντερ της ευρωλιγκας? ξεχασατε οτι κερδισε φετος τον βαζελο στο Οακα( παιζοντας 35 λεπτα) μαζι με τον Γκος οι 2 τους αντε και λιγο απο Πητερς? Ξεχασατε οτι λιγο πριν τραυματιστει εκανε 20 ποντους και 20 ριμπαουντ?
    Η ασφαλεια μου μεταδιδει σε ολη την ομαδα ο Γκος οταν ειναι μεσα , συν οτι παιζει και καλη αμυνα δεν φαινονται? οι επιλογες του και τα φαουλ που κερδιζει που ειναι ο μονος που μπουκαρει μεσα στο καλαθι, οταν η αντιπαλη ομαδα κλειδωνει Καναν και Πητερς ? η αξιοποιηση των ψηλων απο το ταισμα που τους κανει? τι να πω δεν ξερω, μαλλον αλλο αθλημα βλεπω εγω...

    Απο εκει και περα χρειαζομαστε εναν ακομα σκορινγκ γκαρντ και ειμαστε ετοιμοι για του χρονου.
    Δεν ξερω αν θα ειναι ο Εβανς αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Μπαρτζωκα για αυτο!!!

    Απο εκει και περα

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Στη Θήβα εσύ, εδώ αυτό που επιθυμείς δεν θα το βρεις

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 06:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Προβληματικέ καταρχάς μην αντιγράφεις. Εσύ τρως παντόφλα και το ξέρεις και λαμβάνεις ότι σου αξίζει ... Γιατί γράφεις στο πληθυντικό? Αναφέρεσαι στους διπλούς σου λογαριασμούς? Ο μόνος εδώ που δεν αντέχεται, και το έχεις διαβάσει από παρα παρα πολλά άτομα είσαι εσύ. Οπότε ουστ βαζελάκι, μας ζάλισες τόσους μήνες, τώρα ουστ ή αλλαξε νικ διότι τέτοιο πρόβλημα που έχεις καταλαβαίνω ότι δε μπορείς να το σταματήσεις. Βάζελε, γιατί δε πάς να σχολιάσεις για την ομάδα σου δε καταλαβαίνω, ο παικταράς σκορερ έρχεται και εσύ ουστ.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ουστ εκεί που τρως την παντόφλα καταπιεσμένο ανθρωπάκι. Οκ σε παίρνει η ζωή από παντού αλλά εμείς τι φταίμε να ανεχόμαστε το κάθε ψυχακι που δεν έχει λεφτά για ψυχίατρο και ξεσπάει ανώνυμα. Βαζελος λέει, που γλύφει τους Αφους. Νταξ. Σαν άντρας που είσαι μόνο από κοντά. Θα με βρεις στο ΣΕΦ. Όποτε θες. Τράβα τώρα στον καθρέφτη, κοιταξου κατάματα και φτυστον (μη ματιαστεις). Α, και κάτι άλλο. Μπορεί να εδιωξες ένα σωρό σοβαρούς σχολιαστές με το κόλπο της ασυναρτησίας μέχρι να φύγουν αηδιασμένοι αλλά εγω είμαι άλλη περίπτωση. Θα το δεις. Παρακαλα μόνο να μην αποφασίσω να ασχοληθώ μαζί σου φουκαρα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν όντως έχει κλείσει ο Έβανς εμένα κάτι μου λέει οτι οι απέναντι το καλοκαίρι θα πάρουν τον Τζέιμς παρά το γεγονός οτι ακούγεται οτι δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Έτσι μετά τον Χεζόνια θα έχουν και άλλη μια επιστροφή.
    Εγώ όπως έχω πει προτιμώ τον Έβανς κυρίως γιατί αυτή η μεταγραφή έχει φαινομενικά μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα από αλλά ταυτόχρονα δεν θα ήθελα να δω τον Τζέιμς στους απέναντι.

    Δύο μόνο πράγματα με προβληματίζουν με τον Έβανς. Το πρώτο είναι οτι στην ουσία μόνο σε μια ομάδα έχει δείξει το ταλέντο του και τι μπορεί να κάνει αν και σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Ζαλγκίρις. Στην Μακάμπι πέρασε απαρατήρητος πάντως. Βέβαια αρκετοί παίκτες ωριμάζουν και βγάζουν μάτια από τα 28 και μετά (π.χ. Γκιουλ, Πρίντεζης κλπ.) και ο Έβανς ακόμα δεν έχει κλείσει τα 28. Σίγουρα ο Τζέιμς είναι πιο clutch παίκτης (προς το παρόν) και πιο ψημένος στα δύσκολα αλλά νομίζω οτι και φέτος ένα ματς την Ζαλγκίρις το κέρδισε ο Έβανς με ένα σουτ στην τελευταία επίθεση.

    Το άλλο που με προβληματίζει είναι η επέμβαση που έκανε στον αχίλλειο τένοντα που είναι ίσως ο πιο σοβαρός τραυμαρισμός που μπορεί να τύχει σε έναν αθλητή μετά την οστεοχόνδρωση (αυτή και αν σταματάει καριέρες) και το συντριπτικό κάταγμα κνήμης περόνης. Ο Έβανς δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως από αυτόν τον τραυματισμό, αυτό μαρτυράει άλλωστε η καταπληκτική χρονιά που κάνει, αλλά δεν ξέρω αν ένας τέτοιος τραυματισμός δείχνει οτι ο αθλητής είναι επιρρεπής σε αυτόν. Θα είχε ενδιαφερον να μας καταθέσει κάποιος με ιατρική γνώεις την άποψη του.

    Βέβαια ακόμα καλύτερος παίκτης από τους Έβανς, Τζέιμς είναι ο Ντιφάλα. Πραγματικά άπαιχτος! Θα απολαύσουμε την clutch σφυρίχτρα του στα πλέι οφς και στο φάιναλ φορ.

  • Mike7
    Mike7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίος παίχτης αλλά είχε ψηθεί για τζειμς

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο πρόεδροι!!! Πάρτε και τον Γκριγκόνις τώρα, και πάμε μέχρι τέλους!!!!!

  • jimball
    jimball Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα έψαξε και πέρυσι μια ηχηρή προσθήκη αλλά στο τέλος δεν βγήκε.

    Μακάρι ο παίκτης να έχει κλείσει. Σίγουρα κάποιοι προτιμούν τον τζειμς (είναι τεράστιος παίκτης), όμως νομίζω οτι ο έβανς για πολλούς λόγους ταιριάζει περισσότερο. Το βασικότερο , αν όντως έχει κλείσει , είναι οτι πλέον έχουμε έτοιμη την ομάδα από τώρα για του χρόνου και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κανέναν όπως πέρυσι, με τη γνωστή σε όλους μας κατάληξη.
    Η ομάδα θα έχει την πολυτέλεια στο τέλος της σεζόν να κινηθεί με ηρεμία για την επόμενη προσθήκη και τις τυχόν αποδεσμεύσεις (κάαναν, γκος, ινγκι). Νομίζω οτι το πιο πιθανό σενάριο είναι να κινηθούμε για έναν εκ των καλάθη, ντορσει με αντίστοιχη αποδέσμευση γκός ή κάαναν.

    Το κακό από την άλλη είναι οτι το καλοκαίρι, αναγκαστηκά πλέον, δεν θα έχουμε με τι να ασχοληθούμε.....
    Μας φαντάζομαι από την παραλία να τσακωνόμαστε για τις μεταγραφές του ποα..... χαχα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...