roumeliotis

Carwiz

«Έκλεισε Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός...» (vids)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ακόμα και κανένας από τη γραμμή των γκαρντ να μην έφευγε το καλοκαίρι του 2024, θα προσέθετε έναν σκόρερ στο ρόστερ κάτι για το οποίο γράφουμε εδώ και μήνες, και αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της "Live Sport" οι ερυθρόλευκοι "κλείδωσαν" τον Κίναν Έβανς.

Ο Αμερικανός που είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει λιθουανικό διαβατήριο, είχε διετές συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις και μένει ελεύθερος σε τρεις μήνες από την ομάδα του Κάουνας και φυσικά οι εμφανίσεις του έχουν ανεβάσει το "κασέ" του στα ύψη με αποτέλεσμα οι Λιθουανοί να μην μπορούν να τον ανανεώσουν.

Τον παίκτη "γλυκοκοιτάζει" εδώ και αρκετές εβδομάδες και η Φενερμπαχτσέ καθώς τον θεωρεί ιδανικό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και κάποιες ακόμα ομάδες της Ευρωλίγκας που θέλουν γκαρντ με την έφεση του έμπειρου Αμερικανού στο σκοράρισμα, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ολυμπιακός άρπαξε το "ναι" του και τα βρήκε σε όλα σε διάρκεια συμβολαίου και λεφτά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση δεδομένα καθώς είναι στο "μπλοκάκι" του για το "2" από το περασμένο καλοκαίρι, αν και ποτέ δεν είχε τη δυνατότητα να κινηθεί μιας και η Ζαλγκίρις δεν του έβαλε "πωλητήριο".

Ο 27χρονος γκαρντ κάνει απίστευτη σεζόν και φέτος έχοντας 17,3 πόντους μέσο όρο και είναι ένας από τους πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, μοιράζει 3,9 ασίστ, κάνει 1,3 κλεψίματα όπου επίσης είναι ένας από τους κορυφαίους, ενώ μαζεύει και 2,7 ριμπάουντ και έχει 18,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σουτάρει με 52.5% στο δίποντο (94/179), με 45.3% στο τρίποντο (77/170), με 88.6% στις βολές (117/132) και κερδίζει σχεδόν 5 φάουλ σε κάθε αγώνα από τους αντιπάλους του στην τρέχουσα Ευρωλίγκα. Επιπλέον, είναι και πολύ αξιόπιστος αμυντικός και δεν είναι εύκολη υπόθεση το να του βάλει καλάθι ο αντίπαλος γκαρντ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως πρόκειται σίγουρα για έναν παίκτη-σκόρερ και έχει στοιχεία που λείπουν από τον Ολυμπιακό, όμως εξίσου σημαντικό που δεν περνά απαρατήρητο είναι και ο χαρακτήρας του καθώς πρόκειται για άριστο επαγγελματία που βάζει το "εμείς" πάνω από το "εγώ".

Άριστος χειριστής της μπάλας, λάτρης των iso καταστάσεων, της απομόνωσης και βλέπει εκτός από το καλάθι και πολύ τους συμπαίκτες του με συνέπεια να τους δίνει τη μπάλα έτοιμη για να σκοράρουν.

Μένει να δούμε αν όντως ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία και ο παίκτης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, μέχρι τότε δείτε τον στα παρακάτω βίντεο για να πάρετε -όσοι δεν έχετε- μια γεύση του αγωνιστικού του προφίλ αλλά και το Focus-On με τον Αμερικανό και εκτός παρκέ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

69 σχόλια

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    αφου εκλεισε ο εβανς ο τζειμς δεν ερχεται και καλως δεν ερχεται δεν τον ηθελα προσωπικα στα 35 του.....
    για μενα το ιδανικο ειναι. σπασιμο συμβολαιου γκος και αποκτηση εβανς και ντορσει.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αποκτηθεί ο Έβανς δεν νομίζω να πάρουμε και Τζέιμς. Παιχτικά μια χαρά χωρούν, σχηματίζοντας τα δίδυμα που ανέφερε και κάποιος άλλος, δηλαδή Γουόκαπ-Τζέιμς και Έβανς-Κάνααν στη δεύτερη πεντάδα αναβαθμίζοντας μας απίστευτα. Το θέμα είναι στο μπάτζετ όπου με τους παίχτες που έχουμε ήδη σίγουρους για φέτος πρέπει να βρισκόμαστε γύρω στα 13-14εκ. Αν έρθει ο Έβανς με 1,6 που γράφτηκε αντί του Γκος για παράδειγμα που παίρνει κάπου στο 1εκ και ο Τζέιμς με άλλα τόσα ανεβαίνουμε πολύ, ειδικά αν επιστρέψει ο Βεζένκοφ είτε το καλοκαίρι είτε τον Φεβρουάριο που θα πάρει και αυτός κοντά στα 2εκ. Εκτός και αν οι πρόεδροι έχουν αποφασίσει να κάνουν την υπέρβαση.
    Όσον αφορά το αγωνιστικό ο παίχτης είναι ταμάμ. Είναι κόμπο γκαρντ που μπορεί και να εκτελέσει και να δημιουργήσει τόσο γι'αυτόν όσο και για τους συμπαίκτες του. Τον είχα αναφέρει από πέρυσι, μαζί με τον Τζόουνς της Βαλένθια ως τις πιο προσιτές περιπτώσεις παιχτών-σκόρερ που θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε με βάση το μπάτζετ στο οποίο κινούμαστε.
    Η μη ανανέωση του Κάνααν μπορεί να σχετίζεται με την περίπτωση Ντόρσει. Προσωπικά δεν είμαι ο αρμόδιος να πω ποιος είναι ο καλύτερος. Ο πρώτος είναι elite shooter, δεν απειλεί όμως με κανέναν άλλο τρόπο και δεν μπορεί να δημιουργήσει ούτε γι αυτόν ούτε για τους άλλους, ενώ στην άμυνα μπορεί να πιέσει καλύτερα από τον Ντόρσει. Ο συγκεκριμένος είναι πιο all around scorer και γενικά μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του, πηγαίνει περισσότερο στις διεισδύσεις κυρίως λόγω ύψους, είναι πιο αδύναμος αμυντικός ενώ σε θέμα δημιουργίας βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Ο τελευταίος έχει το πλεονέκτημα του διαβατηρίου.
    Από την άλλη ίσως αποκηθεί μόνο ένας παίχτης στα γκαρντ σαν σκόρερ (Έβανς) και ζυγιστεί η παραμονή του Γκος ανάλογα με το finish που θα κάνει στην σεζόν και κατά πόσο θα παραμείνει υγιής. Ειδάλλως ίσως πάμε για δύο προσθήκες.
    Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα διαβατήρια που θα αποκτήσουν ή όχι οι Μιλουτίνοφ-Μακίσικ. Το πιο πιθανό σενάριο κατ'εμέ είναι να το πάρει ο ένας από τους δύο, με τον Σέρβο να έχει προβάδισμα.
    Τώρα έχουμε 10 ξένους. Με την αποδέσμευση του Σίκμα και την ελληνοποίηση ενός εκ των δύο παραπάνω πάμε στους 8. Μέσα σε αυτούς τους 8 έχουμε τον άφαντο Μπραζντέικις και τον ευπαθή Γκος. Οπότε σίγουρα θα παίξουν οι περιπτώσεις Ντόρσει-Ρογκαβόπουλου που μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις με τα ελληνικά τους διαβατήρια. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και από του χρόνου μπορεί να επιτραπεί το 7-5 στο ελληνικό πρωτάθλημα οπότε και με 8 ξένους να μην έχουμε πρόβλημα.
    Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και σενάρια. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς και σίγουρα έχουν φτιάξει τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

  • andy7
    andy7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    θα τολμησω να γραψω οτι θα ειναι πολυ πιο χρησιμος από τον Τζειμς κι ας μην εχει πετύχει οσα αυτός. Αλλωστε είναι πολύ νεότερός του.

  • Tony7
    Tony7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal καλησπέρα! Λογικά όπως είπες και εσύ έκλεισε ο παίχτης! Αφού όμως είπαμε ότι έχει έρθει σε συμφωνία και με James γιατί να κλείσει τόσο νωρίς Evans? Μήπως όντως θέλει του χρόνου ο Μπαρτζώκας δίδυμα Wakup -James και Evans - Canan? Δηλαδή να φύγει ο Γκος λόγο τραυματισμών...Σε κάθε πεντάδα δηλαδή από ένας... Αυτό δεν έχει λογική?Το είχε πετάξει και ο Καβαλιεράτος κάποια στιγμή στο σπορ 24! Εσύ τι σενάρια ακούς και πιστεύεις? Φοβερή περιφέρεια...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal όντως όλοι οι καλοί χωράνε. Και οι Μίσιτς, Λάρκιν ήθελαν μια μπάλα ο καθένας και όμως στην Εφές τα πήγαν περίφημα με θαυμαστά αποτελέσματα μέχρι να έρθει ο Κλάιμπερν αφού έτσι υπήρχαν στην ομάδα τρεις παίκτες που ήθελαν μια μπάλα ο καθένας. Οπότε εμείς με Έβανς Τζέιμς πιστεύω οτι θα είμαστε μια χαρά και μακάρι να γίνει.

  • Στέφανος
    Στέφανος Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συμβεί να έρθει ο παίκτης τό καλοκαίρι νομίζω είναι η καλύτερη λύση καί λόγω της ηλικίας του τώρα ο κααναν πιστεύω θα αποχωρήσει λόγω της αστάθειας που διακρίνει την απόδοση του εκτός αν κάνει παπάδες τα εναπομείναντα παιχνίδια πράγμα που το θεωρώ αδύνατο ο παίκτης είναι λίγος για τον Ολυμπιακό βασικός σούτινγκ γκαρντ με 5και7 πόντους στα περισσότερα παιχνίδια της Ευρωλίγκας

  • Tamam
    Tamam Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε αγόρια για να έκλεισε ο Έβανς πάει να πει ότι χαιρέτησε ο τζειμς ευχαριατω πολύ ήθελα Μαριώ πέρυσι δεν τα κατάφερα προχωράμε τι προσύμφωνα και λαλακιες

  • Νικολας
    Νικολας Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακ κ είναι πολύ δύσκολο, ρωτάω redgoal αν είναι πιθανό κ αν χωράνε μαζί Έβανς κ Τζέιμς!
    Στο σενάριο που ο Τζέιμς πει: τιμάω τα παντελόνια μου κ τη συμφωνία μαζί σας κ έρχομαι στον Ολυμπιακό. Ο Μπαρτζωκας κ η διοίκηση τι κανουν;;
    Προσωπικά θα ήθελα τέτοιο βαρύ πυροβολικό στην περιφέρεια. Χωράνε μαζί;;;;;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Όλοι οι καλοί χωράνε αλλά θα θέλει μια μπάλα ο καθένας...

  • Θανος
    Θανος Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα.Δε γίνεται να φύγουν και κανααν και Γκος πάντως.Παντως λόγω διαβατηρίων δεν αποκλείω να πάρει Καλάθη η Ντόρσεϊ.Αλλα καλά είναι να ασχοληθούμε με το τώρα και τους στόχους μας!!

  • Xero-Las
    Xero-Las Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    είναι πολύ θετικό που επιβεβαιώνει και το redgoal τη συμφωνία ο παίκτης είναι καλύτερη περίπτωση απ ολα τα άλλα γκαρντ που ακούστηκαν (και απ αυτά που έχουμε).
    αν τον εχει δει κάποιος είναι φανερό ότι επιθετικά παίρνει τη θέση του Γκος και όχι του Κάνααν. Αντίθετα με τέτοιο παίκτη ο Κάνααν θα βρει πολλά ελεύθερα τρίποντα. Βεβαια μπορει να μείνει και ο Γκος και θα παίζει...όσο και φέτος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...