roumeliotis

Carwiz

Στο... ρελαντί 63-93 τον Απόλλωνα

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει... γκάζι στην Πάτρα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα ο Θρύλος καθάρισε άνετα την υπόθεση νίκη από την πρώτη περίοδο και με "σβηστές μηχανές" στη συνέχεια έφτασε στο 63-93 την τελευταία ημέρα της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Με καλή άμυνα (που οδήγησε τους γηπεδούχους σε 9 λάθη), καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργία (10 ασίστ) και επιθετικές αιχμές τους Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς, έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +19 (9-28).

Με την ίδια συνταγή και τους Ναζ Μήτρου Λονγκ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μόουζες Ράιτ να παίρνουν τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, ο Ολυμπιακός αύξησε τις αποστάσεις στους 24π. (18-42 στο 15’).

Ωστόσο, στο πεντάλεπτο που ακολούθησε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα χαλάρωσαν αδικαιολόγητα και επέτρεψαν στον Απόλλωνα (που βρήκε στόχο από την περιφέρεια) να μειώσει –με ένα επί μέρους σκορ 17-4- στους 11π. (35-26 στο 20’).

Στην επανάληψη οι Κώστας Παπανικολάου και Αίζάια Κάνααν σε πρώτη φάση αποκατέστησαν την τάξη (44-61), ενώ οι Λόνγκ, Πίτερς και Ράιτ ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 23π. (50-73) στο 30’. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί...

Παρότι... κατέβασαν ταχύτητα, διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασαν την διαφορά στην μέγιστη τιμή της, +30, ακριβώς με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.  

* Εκτός 12άδας ήταν οι Τόμας Γουόκαπ και ΦΙλίπ Πετρούσεφ (τραυματίας) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (τραυματίας).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-28, 35-46, 50-73, 63-93

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Χριστόπουλος): Κόουλμαν 5 (1), Βισσαρίου 1, Όσμπορν 3 (3 ριμπάουντ, 3 λάθη, 4 κλεψίματα), Πέρκινς 11 (3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 λάθη), Μπράουν 17 (11 ριμπάουντ), Μπλοντίν 12 (2), Καφέζας , Γκιουζέλης 6 (1), Σαλούστρος 6 (2), Βαλακανάς 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουίλιαμς-Γκος 2 (6 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάναν 15 (5/7 τρίποντα), Φαλ 4 (2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 16 (2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ράιτ 10 (9 ριμπάουντ, 3 λάθη), Λούντζης 7 (1), Λαρεντζάκης 11 (1), Μήτρου-Λονγκ 9 (4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τανούλης 2, ΜακΚίσικ 2 (3 ασίστ), Αμπόση 2

Τα ομαδικά στατιστικά του Απόλλωνα Πάτρας: 14/28 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 8/16 βολές, 26 ριμπάουντ (21 αμυντικά + 5 επιθετικά), 19 ασίστ, 18 λάθη, 7 κλεψίματα, 1 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 21/36 δίποντα, 13/26 τρίποντα, 8/10 βολές, 33 ριμπάουντ (25 αμυντικά + 8 επιθετικά), 28 ασίστ, 11 λάθη, 10 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Cyprus gavros
    Cyprus gavros Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωυσής ο προφήτης ήρθε και θα μηνει στον ολυμπιακο
    Άρχισαν τα τρολλ από τους απέναντι σε 2 παιχνίδια γυρεύε τη μπάλα ο λεσορ
    Τι έχουν να πάθουν φέτος ,κάτι μου λέει θέλουν με χίλια να βρεθούν αντίπαλοι στα play off με Ολυμπιακό , ξέχασαν το Μωυσή και ότι έχουν να κερδίσουν στην Ευρώπη 6 παιχνίδια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκη ο ραγκλας είναι τζάμπα. Πιθανόν ο Φουντεδακης να παίρνει περισσότερα. Οπότε γιατί άραγε δεν τον έχει τσιμπήσει ακόμα κάποια ομάδα Ευρωλίγκας τον καλύτερο από το Γκος 35χρονο ; Που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα αλλά μάλλον ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν το ξέρει.

  • MVALBU28
    MVALBU28 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά λογικά είστε καινούργιοι για να μην γνωρίζετε το αρχιτρολ της παρέας , τον ψευτοκρητικο. Ηρεμήστε . Μην απαντάτε καν . Για μένα ρεντγκολ μην τον περνάς καθόλου . Κούρασε το παιδί. Τώρα στο θέμα κάναν που λέτε κάποιοι, έλεος δηλαδή . Αφήστε τον παικταρα ήσυχο . Εδώ θα είναι και του χρόνου . Ακόμα και τα στατιστικά του αν δει κάποιος με 12 π μ.ο εξαιρετικά ειανι . Θα έρθει γκαρντ πρόσθετο στη θέση του μπραζντεικις. Και αν αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε τον γκος θα έρθει και άλλος . Ιδανικό σενάριο είναι να γυρίσει ο βεζενκοφ να κατέβει στο 3 ο Πίτερς και να έρθει και ο Τζέιμς ή ο Έβανς . Ετσι αποχωρεί ο μπραζντεικις, ίσως και ως δανεικος , και γύριζε του χρόνου στου μακκισικ . Θα δούμε . Αν φύγει ο γκος ωραίος παίκτης ειανι ο μακενταιρ . Redgoal τι συμβόλαιο έχει ο μακενταιρ ? Μένει ελεύθερος?

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @ Μιχαλη απο Νικαια, ειλικρινα εισαι ικανοποιημενος με τη σημερινη εμφανιση του Γκος; Μπορεις να μου αναφερεις τι σου αρεσε; Προσωπικα θεωρω οτι ηταν ο χειροτερος στο παρκε.

    Το ιδιο συνεβη και την Πεμπτη που τον παρακολουθησα δια ζωσης στο ΣΕΦ.

    Ο παικτης ειναι η απολυτη μετριοτητα. Και οχι μονο αυτο, αλλά ειναι εντελως αγυμναστος. Πλαδαρος και πιο σοφτ απο το βουτυρο. Μενει εξω 3 παιχνιδια, θελει άλλα 3 να βρει τα πατηματα του, παιζει 2 καλα παιχνιδια και ξανατραυματιζεται. Συνολικα ολη τη χρονια...5 καλα παιχνιδια, 15 μετρια και 15 απων!

    Θεωρειται, λοιπον, αυτος παικτης που αξιζει να καταλαμβανει θεση ξενου στα γκαρντ, οπου ειναι επιτακτικη η αναγκη αποκτησης ενος παικτη ηγετη-σκορερ;

    Αν ειναι να φυγει ενας απο Γκος η Κανααν, για να αδειασει θεση για ηγετη-σκορερ, αναντιρρητα θα προτιμουσα να ειναι ο Γκος αυτος που θα αποχωρησει.

    Εξαλλου ειμαι υπερ της αποψης οτι τη θεση του δευτερου play maker, ως αλλαγη του Ουοκαπ, ιδανικα μπορει να την καλυψει ο Καλαθης που θα λυσει και το "γορδιο δεσμο" με τα ελληνικα συμβολαια και την πληθωρα ξενων παικτων.

    ΥΓ Μακαρι μια απο τις ελαχιστες ηγετικες εμφανισεις του να ειναι με την Παρτιζαν, οπως γραφεις με βεβαιοτητα, και να δικαιωθεις...εαν, μαλιστα, συνδυαστει με ηττα του αιωνιου απο τη Βιρτους και αποκτησουμε πλεονεκτημα για την τετραδα, τοτε θα μας δωσει τεραστια χαρα.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚ ο Ξανθόπουλος φίλε. εχει κι ελληνικό διαβατήριο συν εμπειρία

  • Ακης
    Ακης Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚ συνφωνω απόλυτα, τον Ραγκλαντ εννοείς.Χιλιες φορές να ειχαμε αυτόν παρά την χρυσή μετριότητα Γκος. Δεν εχω καταλάβει τι κάνει πολύ καλα αυτός ο παίχτης. Ο Ραγκλαντ και καλύτερος δημιουργός είναι και σουτερ. Δεν τον έχω δει παρά πολύ, τελευταία φορά χθες με την ΑΕΚ(ναι μεν παίζει αεραμυνα η κουλα) αλλά είδα ωραία στοιχεία και πιστεύω θα ταιριάξει στην φιλοσοφία του Μπαρτζωκα. Όσο για τον Καναν, πιστεύω στα 2 επόμενα ματς ότι το ενα θά το πάρει αυτος. Χρωστάει ένα μεγάλο ματς και πιστεύω θα το κάνει στο ματς της Παρτιζαν μετα το ξεμπουκωμα του σημερα.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν για Ράιτ δεν θα μιλήσω μια χαρά είναι του χρόνου θα είναι καλύτερος ρούκι είναι.Γκος και Κανααν φεύγουν φεύγουν φέρνεις δύο παίχτες που παίζουν και ένα και δύο σαν τον Τζέιμς.Αφου αυτός έμεινε Μονακό παίρνεις Έβανς και τον άσο από το Περιστέρι του Σπανούλη μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή .Δύο παίχτες με σκορ και ασίστ οπότε παίζουν και στις δύο θέσεις.Ανβφυγουνβοι δύο που έγραψα κερδίζεις 1,6μυρια 2,5 θα έδινες για Τζέιμς και οι δύο μαζί πιο φτηνά θα σου κοστίσουν παίρνεις κι ένα τριάρι με φονικό σουτ και γεια σας προσωπικά Γκριγκονις δύσκολο αλλά βρητε κάποιος θα υπάρχει με αυτούς πας για όλους τους τίτλους.

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΑΜΠΡΟΣ: Αμφιβαλλω αν υπαρχει γκαρντ που μπορει να κανει χειροτερο παιχνιδι απο το σημερινο (ή το προχθεσινο με τη Βιλερμπαν). Κακιστος και στις δυο πλευρες του παρκε. Εκνευριστικα αδιαφορος...πλαδαρος βουτομπεμπες...

    Όλα αυτά για τον Γκος, από τον κύριο Λάμπρο!!!

    Ε όχι ρε άνθρωπε, εσύ το πηγές στην άλλη πλευρά!!!
    Εγώ λοιπόν αφού είναι έτσι, θα κάνω μια πρόβλεψη... Ο Γκος το ματς με την Παρτίζαν, θα το πάρει μόνος του!!! Αυτός και ο Ραϊτ, που κάποιος έγραψε ότι αρχίζει να θυμίζει Χασάν Μάρτιν, θα κερδίσουν μόνοι τους την Παρτίζαν!!!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε την σου τον θυμίζει ? Ανέλυσέ του λίγο. Πάντως σήμερα λίγο έλειψε να τραυματιστεί ο παίκτης σε δύο φάσεις δυνατές, και θα τρέχαμε μετά. Λάρε, Κέιναν, Λονγκ και Παπ ξεχώρησαν

  • Γιαννης
    Γιαννης Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάμπρος σε όλα ότι
    γράφεις έχεις απόλυτο δικιο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...