roumeliotis

Carwiz

Τρέχει... για Φενέρ ο Πετρούσεφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Θρύλου με τη Φενέρ και όπως έγινε γνωστό θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών με οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι στις 28 Μαρτίου για την Ευρωλίγκα, όπως και αυτό με τον, αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα στην 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τέλος, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του θα κριθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

46 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv φίλε κάτι παρόμοιο έχω ζήσει σε αγώνα κυπέλλου με το Φωστήρα στην Καισαριανή όταν στη μία εξέδρα ήταν Ολυμπιακοι από Ταύρο Πετράλωνα Θησείο μαζί με Φωστηριωτες κι απέναντι η rest of the world 7. Καθόμουν ακριβώς πίσω από Τζόλε και Γιαννακόπουλο που έβλεπαν το παιχνίδι. Θυμάμαι ότι μετά το ματς ο Σερ Τάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το αριστερό μπακ του Φωστήρα οπότε κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) εσκυψε και του ψιθύρισε "Τάκη, αυτός είναι δικός μας, δανεικός". Μιλάω για τον Μελαμπιανακη. Ωραία χρόνια.

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 366, ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτά που γράφεις. Όμως ρε φίλε, εγώ θα το πάω και λίγο καφενειακά. Θέλω τύπου Τζέιμς το καλοκαίρι...Δεν το συνεχίζω, όλα στην ώρα τους, έχουμε μεγάλες μάχες μπροστά μας. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο Ναν τι δηλώσεις έκανε. Ασορτί με την αλαζονεία του Τράκη και του Αχταρμάν. Πάμε ταπεινά και θα είναι πιο γλυκό(2). ΥΓ. Δυστυχώς είμαι μακριά από την πρωτεύουσα και δεν μπορώ να βλέπω δια ζώσης την ομάδα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ. Να ξέρετε όμως σύγγαυροι ότι η δυναμική του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ είναι τεράστια και διαχρονική σε όλη την Ελλάδα. Να αναφέρω και κάτι αστείο. Το 2000 παίζαμε στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα και το πέταλο της 7 ειρωνευόταν τους υπόλοιπους φιλάθλους θεωρώντας ότι υποστηρίζουν τον ΑΟΤ. Όταν όμως έκανε το 0-1 ο Χούτος, σηκώθηκε όλο το γήπεδο να πανηγυρίσει, προλαβαίνοντας και τους συνδεσμίτες μας, που έμειναν σχεδόν άφωνοι όταν κατάλαβαν ότι όλοι οι θεατές ήταν Ολυμπιακοί. Μεγάλη πλάκα.

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζω πολλα σχολια συγγαυρων,κανονικων, που εκφραζουν προτιμησεις για αντιπαλο στα play off.
    Mιλαω για εκεινους τους γαυρους
    ,τους original,αυτους που περα απο τη γνωση του αθληματος και την καψουρα τους για την ομαδα της καρδιας μας...μιλανε για ομαδες που μπορουμε
    να ματσαρουμε, και αλλες που...ετσι κ ετσι.
    Ερωτηση...αναστροφη...πορεια προς τον ...νοτια...
    Ποσες ομαδες και ποιες,μας "θελουν" αντιπαλο στα play off?
    Επειδη διαβαζω σχολια με αυστηρα μπασκετικα κριτηρια,να υπενθυμισω οτι η ομαδαρα μας εχει ΠΟΛΛΑ Α-ΥΛΑ(Α+ΥΛΗ) πλεονεκτηματα...
    Εδω θα ειμαστε!
    Υγ:Ενα καλοπροαιρετο σχολιο,με καλους αποδεκτες!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv φίλε εγώ πιστεύω ότι είναι αυτό που λέει ο ΜΚ7, δηλ αφου είδαν ότι έχει ρεύμα δεν ήθελαν να κολυμπήσουν κόντρα, μακάρι για να ψωνίσουν πρώτα. Τραγική επιλογή ο Πονηρογκα όχι τόσο για αυτά που συζητάμε όσο για τα παρασκηνιακά. Ο τυπακος θα οδηγήσει τη λίγκα στην καταστροφή και η καταστροφή θα είναι η πλήρης υποταγή στα αργοσχολα λαμόγια της ΦΙΜΠΑ που μαζί με το ΝΒΑ σχεδιάζουν την υποδούλωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πολύ καλώς έφυγε ο μπερτομεου αλλά αντί να πάνε σε άλλο διοικητικό μοντέλο με επαγγελματία gm ορισμένου χρόνου και στόχων φτάσαμε σ'αυτό. Πολύ κρίμα γιατί διαλύουν όσα έφτιαξαν και οραματίστηκαν επί δεκαετίες.
    Εγώ ασκώ κανονική κριτική στους Αφους κατά καιρούς φίλε για θέματα ουσίας. Δεν περιορίζω την κριτική μου στο καφενειακο "ρίξτε καβουρηδες 3 μύρια να έρθει ο κιλερ" και λοιπά απλοϊκά. Έχουν κάνει πολλά λάθη κατά τη γνώμη μου, το ότι δεν επικοινωνούν τα συμβάντα είναι ένα από αυτά. Χαμηλών τόνων μ αρέσει κι εμένα που είναι και δεν είναι "εφευρέτες της αλητείας" να πλακωνονται στα σουβλατζίδικα άλλο όμως αυτό και άλλο να είσαι υποτονικός.

    Spoofy αν βρει ρυθμο ως τα play off ο πραγματικός σούπερ σταρ της λίγκας και αναφέρομαι φυσικά στο Ρούμπιο, αυτό που βλέπουμε δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα δούμε. Εκεί θα κριθούν όλα. Αν είναι καλά ως τότε μπορεί να σηκώσει την Ευρωλίγκα μόνος του. Αν. Οπότε ας περιμένουμε.

    Όσο για τον τρακιακο το ξαναλέω, δεν υπάρχει περίπτωση σε σειρά αγώνων να μην τους κάνουμε πλάκα. Αυτούς θέλω οκ και για να μην πάνε αλλά κυρίως γιατί τους έχουμε για πρωινό οπότε όχι μόνο θα πάμε εμείς αλλά αν τα αποκλείσουμε με ντεζαβανταζ και με τον ίδιο τρόπο τους πάρουμε το πρωτάθλημα θα διαλυσουν

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αροου Μαροου Κουκουνάροου:
    "Εκτός το οτι ειστε Ολυμπιακάρες της πλάκας...ειστε και υποανάπτυκτοι αμορφωτοι που δεν ξερουν να καταλαβαίνουν τι διαβάζουν".
    ΥποΑναπτυκτοι αμόρφωτοι. Μάλιστα. Εμμμμ.... Μορφωμένε; "Υπαναπτυκτοι ". Έλα ταραμά, κούρασες. Προκαλείς οίκτο.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Παπαχρήστου, καταρχάς η ερώτηση για τη διαιτησία δεν είναι θεωρητική, τα βλέπει όλος ο κόσμος. Και τους Αγγελόπουλους δεν έχω τη δυνατότητα να τους ρωτήσω εγώ. Νομίζω ότι είναι δουλειά δημοσιογραφική. Γι' αυτό και σας διαβάζουμε, για να μαθαίνουμε όσα μας ενδιαφέρουν. Τέλος πάντων, η άποψή σου για την αβάντα (sic) στον Τρακιακό ποια είναι; Υπάρχει ευθύνη των προέδρων; Εδώ βρε φίλε δεν υπάρχει σχόλιο στην ιστοσελίδα σας σήμερα που να μην εκφράζει την αγανάκτησή του για το θέμα. Εκτός αν δε θες για άλλους λόγους να ασχοληθείς.

    REDGOAL: Θεωρητική είναι φίλε. Ο Ολυμπιακός είναι ιδρυτική ομάδα της Ευρωλίγκας, λες να βγει δημόσια να κράζει τη διοργάνωσή της; Δεν πρόκειται να απαντηθεί μια τέτοια ερώτηση. Λες να μην το έχουμε επιχειρήσει και off the record; Όλος ο κόσμος βλέπει το σπρώξιμο στον Παναθηναϊκό. Καθε εβδομάδα γίνονται χειρουγεία. Προφανώς η Λίγκα ανεβάζει όσους πληρώνουν χρήματα, όπως έκανε πάντα. Είναι αισχρό αλλά έτσι ήταν πάντα

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα με τον Μπερτομεου (αν δεν απατώμαι) ήταν η οικονομική διαχείριση της διοργάνωσης και τα χρήματα που αποδίδονταν στις ομάδες. Δεν είναι τυχαίο που με τον Μποντιρόγκα έγινε άνοιγμα στο Ντουμπάι για την προσθήκη ομάδας που θα ξεκινήσει από την Αδριατική με ορίζοντα την ένταξη της στην Ευρωλίγκα και με απώτερο στόχο περισσότερα έσοδα για τις ομάδες. Μην σας φανεί περίεργο σε 2-3 χρόνια η ομάδα από το Ντουμπάι να χτυπάει Final 4 με διαιτητικό σπρώξιμο. Η θετική ψήφος της ΚΑΕ όντως μοιάζει αδιανόητη με βάση τον πρότερο βίο του Σέρβου. Μπορεί όμως να ήταν συμφέρουσα από οικονομική άποψη. Μόνο αυτήν την εξήγηση μπορώ να δώσω.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    MK7, σύγγαυρε, γράφεις ότι μλέξαμε άσχημα με τον Μποντιρόμπα και τον Ιεροδουέλο, πώς τον λένε. Το ερώτημα λοιπόν είναι το γιατί μπλέξαμε. Ρωτάω το σάιτ για την άποψή του, δε μου απαντούν. Τι γνωρίζεις ή υποθέτεις εσύ ρε φίλε; Τέτοιο σπρώξιμο σαν το φετινό στον Τρακιακό...αλλά τι γράφω. Ο Βάζελος έτσι πορεύεται διαχρονικά παντού και πάντα. Δεν έχουν κάνει λάθος σ' αυτό οι Αγγελόπουλοι;

    REDGOAL: Τι να απαντήσουμε φίλε; Ρώτα τους Αγγελόπουλους. Πού να ξέρουμε εμείς τί και πώς σε θεωρητικές ερωτήσεις;

  • ARAFAT
    ARAFAT Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, συγνώμη, δεν καταλαβαίνω αυτή την ανασφάλεια. Και να μην πάμε φάιναλ-φορ τι έγινε? Μήπως μας λείπουν τα φάιναλ-φορ?
    Εδώ,.. HERE IS GREECE, το πρωτάθλημα να πάρουμε! Αν το πάρουμε, για μένα η χρονιά είναι επιτυχημένη. Τι κόλλημα είναι αυτό με τα φάιναλ-φορ..
    Όσον αφορά τη διαιτητική αντιμετώπιση του Παναθηναικού, κάνω το εξής (ρητορικό) ερώτημα: με Μπερτομέου υπήρχε ποτέ περίπτωση να απολάμβανε τέτοιο σπρώξιμο ο Παναθηναϊκός?
    Ε,..από κει και πέρα..ηθελέσθα και παθέσθα. Η ψήφος του Ολυμπιακού στον Μποντιρόγκα είναι (έτσι κι αλλιώς) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους..
    Έχω ακόμα στη μνήμη μου το δεξί άπερκατ του Μίλαν Τόμιτς στο λευκό του προσωπάκι, σε μια μανούρα που έγινε στο κέντρο του γηπέδου, το 2002 όταν κάναμε το 2 - 0 μέσα στο ΣΕΦ στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
    Πως τα καταφέραμε,.. και από το μπουκέτο του Μίλαν, φτάσαμε ύστερα από 20 χρόνια να ψηφίζουμε αυτή τη βαζελόφατσα στην Ευρωλίγκα, είναι απορίας άξιον! Ανήκει στις λεγόμενες διαστροφές της ιστορίας.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    O red7arrow ειναι ο κλασικος λιγοψυχος Ελληνας οπαδπς, που στα δυσκολα αποχωρει και στα ευκολα φωναζει και ξεχωριζει περισσοτερο απο ολους. Κλασικος πανηγυρτζης, οπαδος της νικης. Σε κατι τετοιους δεν αξιζει η ομαδα και αυτα που πρεσβευει ο μπασκετικος Ολυμπιακος επι Αγγελοπουλων.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...