roumeliotis

Carwiz

«Πρέπει να βάζουμε τα κορμιά μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς έκανε ένα ακόμα πολύ καλό ματς στην Ευρωλίγκα αλλά οι 19 πόντοι του δεν έφτασαν στον Θρύλο που ηττήθηκε από την Εφές, με τον Αμερικανό να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Η Εφές έχει ταλέντο, μπορεί να σε καταστρέψει αν βρει ρυθμό. Δεχτήκαμε δέκα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από αυτό.

Και στις δύο πλευρές του παρκέ δεν ήμασταν καλοί. Επιθετικά δεν θέσαμε τον τόνο μας από την αρχή. Είναι δύσκολο να τρέξεις καλά όταν μια τόσο ταλαντούχα ομάδα βρίσκει ρυθμό.

Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, ήμασταν αργοί σε όλα απόψε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο physical. Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο ματς του πρωταθλήματος. Δεν ήμασταν physical από την αρχή στην έδρα της Εφές.

Αυτό θα ήταν διαφορετικό. Είναι ομαδικό το θέμα, δεν έχει να κάνει αν φέρνει physicality ένας παίκτης ή όχι. Πρέπει όλοι να βάζουμε τα κορμιά μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο την Πέμπτη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά να το κάνετε . . . Πάμε δυνατά . . .

  • Madison_1920
    Madison_1920 Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε τα λόγια ειδικά εσύ γιατί αν κάποιος δεν βάζεις το κορμί του στα περισσότερα παιχνίδια είσαι εσύ. Σε σώζουν κάποια καλά σουτ που βρίσκεις στόχο και γλυκαινεις την μετριοτατη εικόνα σου. Ειδικά 2 μήνες σχεδόν η εικόνα σου είναι κάτω του μετρίου.
    Μήπως ήταν λάθος η πρόωρη ανανεωση του παίχτη αυτού;;;
    Τα ίδια θα έλεγα αν κερδίζαμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...