roumeliotis

Carwiz

«Πάντα ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό...»

casino loutrakiou
redwell

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε ο Βασίλης Σπανούλης να αφήσει στα... κρύα του λουτρού το τριφύλλι και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης με αφορμή την επικείμενη βραδιά που διοργανώνει ο Θρύλος προς τιμήν του. 

Ο Red-Span παραχώρησε συνέντευξη στη ΝΟVA για τη μεγάλη στιγμή που έρχεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μετακόμιση του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το 2010, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να πάει νωρίτερα στους Πειραιώτες, αφού ήταν κάτι που πάντα ήθελε:

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο.

Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστούμε θερμά για όλες τις χαρές που μας χάρισες ΒΑΣΊΛΗ.

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γίνεται με τον παίκτη που είχες πει τον Ευρωπαίο που πεζή στην Αμερική και θα είναι μπαμ σαν τον μιλουτινοφ η και μεγαλύτερο.

  • Λευτέρης
    Λευτέρης Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μην συγκρίνουνε κάποιοι αυτό που έγινε με τον Σπανουλη και με τον Σλούκα. Καμια σχέση το ένα με το αλλο. Ο ένας ήρθε για να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα κλαμπ με προοπτικές και ο άλλος έφυγε στα 34 για να τα τσεπωσει από κάποιους παραλίδες ! Σωστή κίνηση και από τους δύο...... ο ένας ήρθε και έπαιξε για 12 χρόνια και άλλος έφυγε για να τσεπωσει ότι μπορεί 2 χρόνια μπάσκετ που του μένουν. Καμία ίδια περίπτωση όπως λένε κάποιοι! Επίσης ο ένας σεβετε και τον σεβοντεαλλά ο άλλος θέλει μόνο να τον σέβονται....... και μιλάει πάρα πολύ

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι ένας από εμάς Ολυμπιακός

  • Μιλτ
    Μιλτ Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Σπανουλη.εκτος όλων των αλλων..τι μαγική διετία μας προσέφερες το 2012-2013...

  • RED WINNER
    RED WINNER Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΈΓΑΣ!!!! Άλλαξε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τον ρου της ιστορίας.Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας όπως όλοι οι τεράστιοι παίχτες που πέρασαν σε όλα τα αθλήματα.

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα και σαν προπονητής

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακαρι να τα εννοει και να μην λεει λογια που θελει ο μεσος γαυρος να ακουσει.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Νο 1 του ΘΡΥΛΟΥ εις τους αιώνες των αιώνων. ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!

  • GTR
    GTR Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΌΓΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΥΡΩΚΙΓΚΑ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...