roumeliotis

Carwiz

Νίκη με Φενέρ και... φύγαμε για Κάουνας

casino loutrakiou
redwell

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό καθώς την Τρίτη (09/05, 21:30, Novasports Prime) οι Πειραιώτες μονομαχούν στο Game-5 της σειράς των πλέι οφ με τη Φενερμπαχτσέ, με φόντο το εισιτήριο για το F4 του Κάουνας.

Ο Θρύλος καλείται να "εξαργυρώσει" το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο μόχθησε για 7 μήνες τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας και να κερδίσει τους Τούρκους έστω και με μισό... πόντο για να πάει στο F4.

Ένα ματς που θα γίνει σε κολασμένο ΣΕΦ μιας και ο… έκτος παίκτης της ομάδας έχει κάνει ήδη το Sold Out σε χρόνο ρεκόρ.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Παπανικολάου απουσίασε από δυο προπονήσεις αφού ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και δούλεψε κανονικά τη Δευτέρα (08/05) με την ομάδα και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση του Coach-B.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον τραυματία Ντέβιν Μπούκερ, ενώ από την άλλη, Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αμφότεροι δεν έχουν παίξει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ ο πρώτος ήταν στη δωδεκάδα για το Game-4, αλλά δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, έχουμε ημίχρονο και το αναφέρω στο διάλειμμα...ελπίζω ο Μπαρτζώκας να μην "αυτοκτονήσουμει" και βάλει στην 3η ,την πιο ντεφορμε 5δα..και τους βάλει στο παιχνίδι,αν το κάνει και αυτή τη φορά θα είναι έγκλημα..πρέπει να μπούμε με αυτούς που μας έφεραν τη διαφορά και να ους αποτελειώσουμε..

  • Nic
    Nic Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδητηρια για Κάουνας βγαλατε;

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!ΑΠΟΨΕ ΠΑΜΕ ΚΑΟΥΝΑΣ....ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ....!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει άγχος, αλλά μόνο σε εμάς τους φιλάθλους, οι παίκτες θα το πάρουν περίπατο. Μασάμε πατατάκια για το άγχος, και κατεβάζουμε και καμία μπύρα . Στο τέλος πάμε να γιορτάσουμε. Μπαρτζώκα ήρθε η ώρα να ρεζιλέψεις τον ηττούδη μια και καλή. Καλή επιτυχία.

  • El d
    El d Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ώρα της μάχης φτάνει πάμε γερα θρυλαρα σάρωσε τους....!!!!

  • Christos
    Christos Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Φενέρ είναι το φαβορί. Μας έχει τακτικά και έχει παίκτες που μπορούν να σε σκοτώσουν. Ντόρσεϊ , Γκουντουριτς σε αντίθεση με μας. Μπορούμε να το πάρουμε εάν κάποιος παίκτης μας κάνει μεγάλο ματς το οποίο είναι δύσκολο. Οι δύο νίκες ήρθαν αποκλειστικά με τα τρίποντα του Κανααν και το εκπληκτικό ματς του Σλούκα . Γουοκαπ, Παπ θα είναι το κλειδί εάν βάλουν τα σουτ έχουμε τύχη.

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιούχα σε κάθε διαμαρτυρία του Ηττούδη. Έτσι πρέπει. Να μη πάρει εύκολα ούτε ανάσα ο Ηττούδης αλλά ούτε η Φενέρ.
    Γιούχα όταν πρέπει αλλά και φωνή για ενθάρρυνση την υπόλοιπη ώρα. Ο κόσμος πρεπει να πάρει το παιχνίδι.

  • El payaso
    El payaso Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρύλε μου μαζί με τον πύρινο σου κόσμο λιώσε τον Καλάθη τον Ντόρσευ τον Ηττουδη...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω ρε γαμώτο φοβάμαι μην τρέμουν τα χέρια τους σήμερα ,όπως πέρυσι στο φάιναλ φορ.Τα έχουμε όλα ,αλλά δεν έχουμε έναν ΜΊΣΙΤΣ-ΚΡΎΟ να μην νιώθει τίποτα.Και ας είχαμε τον Τανούλη αντί για τον πίτερς.Πόσο θα βοήθαγε ένας μακρόστενος αθλητικός σύρτης φόργουορντ στυλ κόλσον που λέει και ο φίλος,ειδικά στο παιχνίδι με τις αλλαγές.

  • markos
    markos Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ολοι μαζι με φωνη κ ψυχη για αυτην ομαδαρα που φετος μας εχει προσφερει απιστευτα μπασκετικα βραδια.να μην αφησουμε τους τουρκαλαδες (λεμε τωρα!!!) να παρουν ανασα.εγω πιστευω οι παιχτες θα κανουν το καθηκον τους κ ευκολα η δυσκολα θα προκριθουμε.μονο τη διαιτησια φοβαμαι λιγο που εχουν το καραγκιοζη στον αλλο παγκο κ τους πριζει τα αυτια.ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...