roumeliotis

Carwiz

Οδηγίες ΚΑΕ στον κόσμο για το Game-5

casino loutrakiou
redwell

Προσέλευση έγκαιρα στο ΣΕΦ, απαγόρευση καπνογόνων ή λέιζερ και μια εν γένει κόσμια συμπεριφορά είναι η απαίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον κόσμο ενόψει του Game-5 με τη Φενέρ. Δείτε τις οδηγίες που εξέδωσε ο Ολυμπιακός προς τους φίλους του, ενόψει του καθοριστικού αγώνα κόντρα στους Τούρκους:

"Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο (09/05, 21:30) τη μάχη για την -back to back- πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερό του παίκτη, τον κόσμο του! Για αυτό σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ σε… φόρμα!

Καλούμε όλους όσοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στις εξέδρες του ΣΕΦ, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάνω από όλα να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα μας!

Στηρίξετε τους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας και ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων. Η ομάδα μας είναι υπότροπη και κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Στο γήπεδο θα βρίσκονται εντεταλμένοι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας και θα καταγράφουν κάθε συμβάν.

Λόγω της τεράστιας προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των τριπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:30).

Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε καν στο γήπεδο ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτού.
Για την προστασία σας και την είσοδο σας στο γήπεδο, σας παρακαλούμε να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.

Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με επιπλέον προσωπικό, θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή τη διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών.

Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Τόλης7
    Τόλης7 Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικός Σακίλ Μακίσικ απόψε!

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρεμία από όλους..οι μεταγραφές είναι για το τέλος της σεζόν παιδιά... σήμερα είναι ένας τελικός κ το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε την ομάδα μας...ούτε με το δίχτυ ασχολούμαστε...καλώς μπήκε γιατί θα βρεθεί ένας βλάκας που θα την κάνει την βλακεία.... φωνή τραγούδι κ υπομονή όσοι βρεθούν στο γήπεδο...δεν ασχολούμαστε με ιτουδη... εκτός από τα στάνταρ γαλλικά που θα πέσουν όταν μπει στο γήπεδο....κ βοηθάμε τους παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία.... είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι είναι 95% δικό μας...εάν κάτσει το 5% τι να πω...θα πρέπει να έχουμε κάνει πολύ άσχημο παιχνίδι... πράγμα που δεν το πιστεύω...καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!!

  • Σύμπαν Ανοησίας
    Σύμπαν Ανοησίας Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν περάσει στο Final Four ο Ολυμπιακός , θέλω οι γνωστοί μεταγραφολάγνοι να μας πουν για την σεζόν 2023-2024.
    Επίσης θα ήταν καταπληκτικό, αν την ώρα που θα παίζει ο Ολυμπιακός τον ημιτελικό της Euroleague, οι γνωστοί προπονητές του πληκτρολογίου να μας λένε, για το roster της περιόδου 2023-2024.
    Ακόμα συναρπαστικότερο θα ήταν, ο Ολυμπιακός να παίζει στον τελικό της Euroleague, και την ίδια ώρα (ας πούμε στο ημίχρονο του αγώνα) οι ίδιοι "γνώστες του αθλήματος" να μας εξηγούν για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα για την περίοδο 2023-2024.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Μιλουτινοφ στη θέση ενός ξένου και Ρογκαβοπουλο και ακριβώς την ίδια ομάδα είμαστε μισό σκαλί πάνω. Θα προσδώσει απίστευτη δυναμική στην ομάδα. Ο Fall κάνει σειράρα με την πιο αδύναμη ομάδα στο 5 από τους 7 που μείνανε (Ζαλγκίρις δεν την μετράω, θαύμα που μπήκε 8αδα) και πάλι δεν φτάνει..

    Επίσης αν τον αφήσεις στην ελεύθερη αγορά θα κάνεις και μία ομάδα αρκετά δυνατότερη στο 5, και ήδη ακούγεται η μισή Euroleague ότι τον θέλει..

    Με αυτές τις εμφανίσεις δεν βλέπω Βεζενκοφ να πηγαίνει Αμερική, εκτός αν βάζει 25αρες και 12ριμπ από εδώ και πέρα και σηκώσει την κούπα, αυτό είναι καλό για εμάς (ότι θα μείνει) αλλά και κακό, γιατί μας βλέπω δύσκολα για κούπα! Ας κάτσει εδώ να βελτιωθεί και άλλο, γιατί ακόμη έχει κάποια θέματα ωριμότητας, ήταν πολύ απότομη η άνοδος στην κορυφή και δεν το έχει χωνέψει ακόμη εντελώς ο οργανισμός του, άλλωστε μόλις μπήκε στην ακμή του, έχει χρόνο ακόμη λίγο να βελτιωθεί στονλ εγκεφαλικό κομμάτι και στο βίντεο..να έρθει και ο Μιλού να παίξουν μαζί να γουστάρουν.

    Για όσους δεν έχουν καμία καταλάβει τι συμβαίνει, ο Μιλού είναι 7 μήνες περίπου μεγαλύτερος από τον Βεζενκοφ! Ουσιαστικά και οι 2 τώρα μπαίνουν στην ακμή τους και το καλύτερο μπάσκετ τους είναι μπροστά. Δηλαδή...οκ.. εντάξει..και τα λοιπά..

  • BNN7
    BNN7 Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η ομάδα με τον Μιλουτίνοφ το καλοκαίρι μιας και ο ίδιος όπως είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

    REDGOAL: Ναι φίλε

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 07:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μη μασάτε !!! Φωνάξτε για όλους εμάς που δεν θα είμαστε εκεί !!! Δίχτυα και βλακειες.. . Μην χαλάτε διάθεση !!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι έβαλαν δίχτυ για προστασία δείχνει τι λαλακια μας βαράει!!!!
    Είναι δυνατόν???
    Οι Τούρκοι έμπαιναν μέσα στο παρκέ σχεδόν και εμείς σε ένα γήπεδο που μόνο έδρα δεν είναι βάζουμε και δίχτυ;;;
    Αυτό μου δείχνει δύο πράγματα.
    1ον) δε πιστεύουν ότι θα κερδισουμε
    2ον)θεωρουν σίγουρο ότι αυτοι που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα τσιμπήσουν στις προκλήσεις του Ιτουδη.

    Απαράδεκτο να μπει διχτι. Απαράδεκτο.
    Ας φρόντιζαν να κάνουν σωστούς ελέγχους που πάντα περνάνε όλοι χωρίς έλεγχο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...