roumeliotis

Carwiz

Χρωστάει... και λυσσάει ο Παπανικολάου

casino loutrakiou
redwell

Δεν κάνει και την καλύτερη σειρά πλέι οφ της καριέρας του ο Κώστας Παπανικολάου καθώς ο έμπειρος φόργουορντ είναι κάτω από τα στάνταρ του και στα τέσσερα ματς με τη Φενερμπαχτσέ και φυσικά αυτό δεν είναι το ιδανικότερο για τους Πειραιώτες.

Το ξέρει και ο ίδιος ο αρχηγός ότι η συνεισφορά του μέχρι στιγμής είναι πενιχρή και θέλει να βγάλει τον καλό του εαυτό στο παρκέ στο Game-5.

Αν συμβεί αυτό και δούμε τον Air-Pap που είδαμε σε πολλά ματς φέτος να κάνει τη διαφορά, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ακόμα σούπερ όπλο στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7, όπως τα λες είναι, και δεν έχουμε διαφωνήσει "πολλές", θα έλεγα κάποιες φορές, και σίγουρα λίγες. Απλά γράφουμε πολύ συχνά και οι 2 και μεγάλα κείμενα και μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά απλά σε ότι συμφωνώ συνήθως δεν γράφω, οπότε η διαφωνία φαίνεται περισσότερο, από ότι η σιωπηλή συμφωνία!

    Η αγάπη για το άθλημα και την ομάδα είναι σίγουρα κοινή πάντως.

    Παρατηρώ ότι ο κοουτς Μπ, που αυτός μας έφερε εδώ και αυτός έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και πρέπει να πάρει και τα εύσημα του ότι σταθερά φέτος είχε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο, κάθε χρόνο διορθώνει πράγματα που κάνει λάθος την προηγούμενη χρονιά, π.χ έφερε δεινόσαυρο και παίχτη πίσω από τον Σλούκα - το λέγαμε ότι θα σκάσει, μετά άφησε τα στοιχήματα από το Eurocup και πήγε σε δοκιμασμένες λύσεις, έφερε κανονικό σέντερ - έστω και σαν 3ο, και λογικά του χρόνου επιτέλους θα ψάξει για αθλητικό 3αρι και μάλλον και αθλητικό 4 από ότι φαίνεται.. κρίμα που δεν μπόρεσαν όλα αυτά να συνδυαστούν σε μία χρονιά! Κάποια ήταν τελείως προφανεστατα, δηλαδή ότι υπάρχει μόνο ένα small forward στην ομάδα δεν χρειάζεται καν να γνωρίζεις το άθλημα για να καταλάβεις ότι υπάρχει θέμα! Ειδικά στο σύγχρονο μπάσκετ που στηρίζονται πολύ στα αθλητικά 2-3-4αρια. Εμείς μείναμε λίγο πίσω σε αυτό, και έλεγα από το καλοκαίρι, η ομάδα είναι guard heavy, είχαμε Κολοβερο/Πάπας/Λούντζη/Λαρεντζάκη/Walkup/Σλούκα και McKissic, που για Ευρώπη έχουμε εξηγήσει ότι μόνο ως 2 αποδίδει, κυρίως με την μπάλα στα χέρια, και το πρώτο μισό που έπαιζε σαν spot up shooter περισσότερο απέτυχε παταγωδώς το πείραμα.

    Τεσπα, δεν ήθελα να γράψω τίποτα μέχρι την Τρίτη, τελικά έγραψα πολλά..την Παρασκευή είχα πιστέψει στο 3-1, το παιχνίδι ξεκίνησε στα μέτρα μας, οι Τούρκοι έχαναν βολές και ο κόσμος ήταν μουδιασμενος.. πολύ κρίμα.

    Τώρα ότι έρθει και ότι γίνει. Η σεζόν δεν τελειώνει όπως και να έχει, περιμένει και μια σκούπα να συμβεί, και τα μαύρα τα χάλια του βαζελου που από 9 ξένους κατέληξε να παίζει με 5 δεν σηκώνει σπάσιμο του αήττητου..του χρόνου βλέπουμε, αλλά φέτος διευρύνουμε το σερί..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Φιλε εχουμε διαφωνησει πολλες φορες για θεσεις και παικτες αλλα εχουμε ταυτοσημες αποψεις στο θεμα των φοργουορντς και στο οτι η ομαδα μας ειχε αναγκη απο τουλαχιστον εναν combo forward τουμπανο σε αθλητικοτητα που να να μπορει επισης να σουταρει καλα την μπαλα.Κι εγω παραδοξως διαβασα σε ενα σαιτ σημερα οτι το καλοκαιρι οταν ο Ντειβις εμεινε ελευθερος απο το νεκροταφειο παικτων οπως καταντησε ο Σαυρας την Μπαρτσελονα προταθηκε στον Ολυμπιακο αλλα λεει δεν αρεσε.Και εξεπλαγην γιατι στον κοουτς παντα αρεσε να στελεχωνει την frontcourt του με αθλητικους παικτες.Δεν θα σπευσω ομως να τον ψεξω και να πω οτι λαθεψε στο recruting γιατι αν δεν κανω λαθος-διορθωσε με-οταν κλεισαμε τον Πιτερς η υποθεση της μετακινησης ή μη του Βεζενκοβ στους Κινγκς βρισκοταν ακομη σε εκκρεμοτητα.Επομενως ειναι απολυτως λογικο να υποθεσουμε οτι πηρε τον Πιτερς με το σκεπτικο να υπαρχει ενας PF που να πλησιαζει σε χαρακτηριστικα τον Βεζενκοβ (αν και ο Πιτερς δεν εχει κατι αλλο περαν του σουτ) και αν ο Αλεξανδρος εκανε τελικα το βημα να παει στο ΝΒΑ να πηγαινε μετα για αλλον φοργουορντ με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Ισως δηλαδη ηταν θεμα timing και οχι επιλογης.
    Απο την αλλη βεβαια εφερε τον Μπολομποι που στο ακουσμα της προσθηκης αυτης το καλοκαιρι προσωπικα ημουν σιγουρος οτι θα του εδινε αρκετα λεπτα στο "4" παρα το incosistency του στο σουτ.Αυτο για καποιον λογο το ειδαμε μονο στα φιλικα και ποτε σε επισημα παιχνιδια.Τι να πω αυτος μαλλον ξερει καλυτερα.
    Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι υπαρχει ζητημα στο 3-4 και οτι απ'οτι φαινεται εκει θα εστιαστει η φετινη μεταγραφικη ενισχυση.(Θα μας βοηθησει πολυ σε αυτο και το ελληνικο διαβατηριο του Γουολκαπ εφοσον φυσικα παραμενει ο Σλουκας)
    Τωρα οσον αφορα στον Παπανικολαου που ευχομαι να ετοιμος την Τριτη για τον υπερ παντων αγωνα η αληθεια ειναι οτι ο Κωστας περυσι ηταν καλυτερος επιθετικα στα πλει οφς και ειχε παει καλα σε ολα τα intangibles για τα οποια φημιζεται προεξαρχουσας της αμυνας του (περυσι ηταν στον Μπεικον)
    Στην σειρα με την Μονακο ειχε μ.ο 8π με 26.3% τριποντο (παιρνοντας πολλα περισσοτερα σουτ σε σχεση με την φετινη σειρα) Φετος μεχρι στιγμης ειναι αφαντος επιθετικα με μ.ο μολις 4.2π. και το τραγικο 8.3% τριποντο οταν στην κανονικη διαρκεια της φετινης σεζον σουταρε σχεδον με 45%. Για μενα -και το εχω γραψει και σε αλλα σχολια κατα την διαρκεια αυτης της σειρας -αν ο Παπανικολαου σουταρε απλα κοντα στο 30% θα ειχαμε ηδη παει φ4
    Μακαρι να παιξει και να τα βαλει ΟΛΑ την Τριτη!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ! Εκεί που έλεγα ότι πρέπει να παίξει πάνω από 35 λεπτά μεθαύριο, έχει ίωση.. ετοιμαστείτε Pierre να ποσταρει όλο το βράδυ!

    Αν δεν παίξει Παπ, θα πρέπει να κάνει κάτι από αυτά που δεν έκανε ΟΛΟ το υπόλοιπο διάστημα, δηλαδή κάποιο σχήμα με Peters/Vezenkof ή Bolomboy/Vezenkof στο 3-4..αν πάμε με 3 guard όλο το παιχνίδι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..

    Εν τω μεταξύ διαβάζουμε ότι αρέσουν οι Colson/Hayes. περίεργο..πως τους πέρασε από το μυαλό.. σιγά μην αφήσει την Μακάμπι, και σιγά μην αφήσει ο Hayes (τώρα ψάχνουν 4αρι με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Βεζενκοφ;! Περίεργο και αυτό.. κανείς δεν τα έλεγε αυτά..) τη Φενέρ, ή Lessort/Exum την Παρτίζαν.. πέρυσι ήταν ευκαιρία να φέρουμε ελπιδοφόρους που είμασταν η καλή είδηση του final 4. Τώρα έχουν ανέβει πολύ και έχουν δείξει καταπληκτικές έδρες ομάδες όπως Μακάμπι/Παρτίζαν/Φενέρ, Bayern με Lasso και νέο γήπεδο θα είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω, οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να χωσουν χρήμα, ο Αταμάν και το ΟΑΚΑ των +3-4.000.000 θέλουν φτασμένους παίχτες, ο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν είναι ΜΟΝΟ έναν έμπειρο playmaker μακριά από την ομαδάρα (ίδια ομάδα με φέτος, με Σλούκα και ένα βασικό πολύ ψηλό σέντερ θα ήταν φαβορί έναντι όλων φέτος..)..δεν θα είναι εύκολα του χρόνου τα μεταγραφικά.

    Τουλάχιστον αν περάσουμε final 4 δείχνουμε μία δυναμική έναντι των υπολοίπων.. είναι πολύ σημαντικό να δείξεις ότι είσαι πάλι παρών στην μεγαλύτερη διοργάνωση και με βαμμένο ερυθρόλευκο το Κάουνας..

    Η Τρίτη μπορεί να είναι σημαντικότερη για την ιστορία της ομάδας από ότι ίσως είχαμε συνειδητοποιήσει. Όποια και να περάσει από Μονακό/Μακάμπι/Παρτίζαν, θα μπουν για τα καλά στην μπασκετική κορυφή της Ευρώπης και αν δεν είμαστε στη γιορτή αυτή, το status μας θα πάει λίγο χαμηλότερα..

    Το 2-2 @Giannis το έκανε γιατί τσίμπησε ο Punter, και επειδή ακριβώς αυτό το βάθος είναι που την έφερε να κερδίσει 2 μέσα στη φλεγόμενη Starks Arena..2 παίχτες από την Ρεάλ δεν λέει τίποτα, 19 δηλωμένους είχε! Και όλοι να αποβάλλονταν θα κατέβαζε 8αδα (μαζί με Rudy που έμεινε στην απέξω!) Και η Σέρβοι 1! Δηλαδή αν ίσχυε ο νόμος, όσοι μπήκαν μέσα έπρεπε να τιμωρηθούν, θα το έπαιρνε στα χαρτιά η Ρεάλ, αφού χρειάζεται 2 για να παίξεις, αλλιώς κατοχυρώνεται στην ομάδα που έχει τουλάχιστον 2 έως το τέλος (χρειάζεται για να γίνει η μπάλα απ' έξω! Αλλιώς σταματάει).

    Η Παρτίζαν έχει μόνο Lessort σοβαρό ψηλό, και ο Leday δεν παίζει 5 ούτε για πλάκα..ο Ταβαρες έπαιξε βόλεϊ όλο το βράδυ, ρεκόρ καριέρας και ρεκόρ PIR έκανε στο 3ο παιχνίδι..Yabusele πάει, και ούτε καν ίδρωσε η Ρεάλ! Αυτό σημαίνει βάθος! Άμα ήταν υγιής και ο Poirier θα τους είχαν εξοντώσει τελείως..στα γκαρντ ήταν άτυχοι με τους τραυματισμούς του Goss, που έβαλε το κρίσιμο τρίποντο και έκανε το 77-80.

    Χωρίς Punter/Lessort η Παρτίζαν είναι πολύ μέτρια ομάδα, γιατί δεν έχει βάθος. Η κατάρα των μικρών μπάτζετ είναι αυτή.. κάνεις το σταυρό σου και τάματα να μην τραυματιστεί κανείς, ή αρπάξει καμία ίωση..

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντα θα υπάρχουν κενά στα ρόστερ ακόμη και σε ομάδες που έχουν μεγάλο πορτοφόλι! Τρανό παράδειγμα η φετινή Ρεάλ παίζει χωρίς αξιόπιστο πλέι μεκερ..με σερχι που δεν μπορεί πλέον να είναι πολλά λεπτά στο παρκέ..το ίδιο κ ο γιουλ.. παρόλα αυτά έκανε το 2-2..κ το πιο πιθανό είναι να κάνει και το 3-2.. πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η σειρά των πλέι οφ είναι μια ειδική κατάσταση για τις ομάδες κ τους παίκτες και πριν από καθετί αγωνιστικό στοιχείο μπαίνει η πνευματική συγκέντρωση κ σκληραδα των παικτών στα συνεχόμενα παιχνίδια... δυστυχώς εμείς από τις 16 περιόδους που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής μόνο σε δύο παίξαμε σωστά...δεν θέλει πολλές αναλύσεις λοιπόν.. μένει ένα μεγάλο παιχνίδι την τρίτη και νομίζω ότι οι παίκτες μας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν πρώτα για τους εαυτούς τους κ την ομάδα κ μετά για όλους εμάς που λέμε ότι μας κατέβει...!!! Αισιοδοξία πίστη κ υπομονή λοιπόν κύριοι!!!

  • Vaggos
    Vaggos Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε αν παίξει πρώτα αφού είναι εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης. Είχε 4 παιχνίδια για να εμφανιστεί στο γήπεδο αλλά δυστυχώς ήταν απών!!

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, θα προλαβει ο αρχηγος μετα την ιωση που απεκτησε, να αγωνιστει την Τριτη;

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε φίλε

  • John Deere
    John Deere Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα φίλοι μου...
    Δυστυχώς είμαι τρομερά απαισιόδοξος...
    Χρειάζεται παίχτες να βγουν μπροστά Παπανικολάου Λαρετζακης Γουοκαπ Πιτερς κτλ.
    Αν δεν βάλουμε 8-9 τρίποντα θα δούμε τον Ντορσει να πανηγυρίζει στο τέλος.
    Μακάρι να διαψευστώ αλλά θα πρέπει όλοι να δώσουν το 100%

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @basketball coach, δεν ξέρω αν παρακολουθείς τι γράφω, αλλά έχω αναφέρει ότι ο Παπ, δυστυχώς, πρέπει να παίζει τουλάχιστον 35 λεπτά (ο μόνος) για τους λόγους/ που αναφέρεις, και άλλους που έχω γράψει. Αν είχαμε και έναν Colson αντί Peters η σειρά θα είχε λήξει υπερ μας ήδη, και αυτό το λέω σχεδόν ένα χρόνο τώρα, όχι κατόπιν εορτής..η ομάδα υστερεί σε αθλητικότητα στο 3-4, εκεί που μας σκίζει η Φενερ..1 3αρι (ούτε καν αναπληρωματικος δεν υπάρχει! ) και 2 παρόμοια soft 4αρια.

    Για τις κερκίδες τα έχουμε πει, δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας..

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal το σχόλιο μου ήταν λίγο πιο μετά από το τελευταίο σχόλιο που δημοσιεύτηκε δηλαδή το απόγευμα, αλλά δεν είναι το θέμα αν τελικά δημοσιεύτηκε απλά ρώτησα!!!!

    REDGOAL: Φίλε αν δεν παραβαίνει τους κανόνες, πάντα ανεβαίνει. Αν τώρα το έστειλες 10 φορές, διαγράφεται μόνο του ως spam κλπ κλπ κλπ κλπ

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυροι ότι κ να κάνουν οι μπουνταλάδες εμείς πρέπει να περάσουμε κ θα περάσουμε!
    Ένα ματς ένα πλεονέκτημα γι αυτό το κατακτήσαμε όλη την χρονιά, κόουτς παίζεις για την υστεροφημία σου, παίκτες παίζετε για να δείξετε ότι το αξίζετε να είστε στην μεγάλη γιορτή!
    Κόσμος από κοντά θα σπρώξει για την νίκη πρόκριση, ένα ματς είναι το παίρνεις κ τέλος είσαι εκεί που αγωνιζόσουν όλη την χρονιά!
    Πάμε Θρύλε γερά μην πνίγουμε πάλι στο άγχος, με πνευματική προετοιμασία για την νίκη κ την πρόκριση στο f4!!!
    Νίκη πρόκριση μέχρι τέλους!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...