roumeliotis

Carwiz

«Μπορούμε μια ή δυο νίκες στην Πόλη»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είδε τη Φενερμπαχτσέ να περνά νικηφόρα με 82-78 από το ΣΕΦ, να κάνει το μπρέικ και να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Το παιχνίδι ήταν προφανώς όπως το περιμέναμε να είναι. Η ομάδα που έχασε το πρώτο παιχνίδι έπαιξε πραγματικά αποφασιστικά. Πρέπει να το συνειδητοποιείς αυτό πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα για να προσαρμόζεσαι. Η μεγάλη διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μας βοήθησε σε αυτή την ειδική κατάσταση.

Αρχίσαμε να παίζουμε βιαστικά, αρχίσαμε να μην εκτελούμε το πλάνο του αγώνα και τελικά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος. Στο -1 χάσαμε δυο βολές, πήραν δυο επιθετικά ριμπάουντ στη σειρά, στο δεύτερο κέρδισαν φάουλ και εκτέλεσαν βολές.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στην Κωνσταντινούπολη να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Ή και δυο παιχνίδια...

Φυσικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Φενέρμπαχτσε έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Σκόραρε 30+ πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο τέλος η πίεση ήταν στη δική μας πλευρά. Έπρεπε να το είχαμε χειριστεί καλύτερα.

Αν είχε σκοράρει τις δυο βολές ο ΜακΚίσικ και είχαμε πάρει το αμυντικό ριμπάουντ, πιθανόν να είχαμε κερδίσει. Είναι άτοπο να πω πού ακριβώς κρίθηκε το ματς.

Νομίζω όμως αυτό που είπα πριν, ότι πήραμε 14 πόντους διαφορά και μετά αναγκαστήκαμε να κάνουμε rotation στην πεντάδα, σταματήσαμε να παίζουμε με τον τρόπο που έπρεπε.

Αυτή η διαφορά έπρεπε να μας δώσει αυτοπεποίθηση όμως αυτό δεν συνέβη. Η προσέγγισή μας ήταν λάθος, το είπα και στους παίκτες μας. Θα το αναλύσουμε και θα το κάνουμε καλύτερα την επόμενη φορά.

Η Φενέρ με τον τρόπο που αμύνεται, προσπαθεί να περιορίσει την κίνηση της μπάλας που έχουμε. Τα 15 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε είναι πάρα πολλά. 

Η ομάδα που ανανεώνει κατοχές, παίρνει το μομέντουμ και χτίζει αυτοπεποίθηση. Εκεί έπρεπε να είμαστε καλύτεροι. Το να παίρνεις διαφορά και μετά να αλλάζεις τις αρχές σου, αυτό ήταν κάτι που μας στοίχησε σίγουρα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8
    Η Φενερ σε καμία περίπτωση δεν έχει καλύτερη ομάδα. Αν περιορίσεις Πιερ και Ντείβις είναι όλα τα λεφτά. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Τα αμυντικά ριμπάουντ αν πάρει μπορεί να τους νικήσει δύο φορές εκεί μέσα.

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Φενερ φέτος δεν είναι ομάδα φόβητρο ούτε καν καμία ομάδα καλή. Έχει όμως φανέλα σαν σύλλογος μεγάλη, κόσμο και τώρα ψυχολογία με το μέρος της.
    Αυτές τις αντιπάλους όταν τους δώσεις ανάσα και δεν τις σκοτώσεις όταν μπορείς (δηλ να κάναμε το 2-0) τότε τις κάνεις πιο επικίνδυνες ακόμα και θεωρώ ότι το έργο μας στη Τουρκία θα είναι εξωφρενικά δύσκολο. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι ότι και στα δύο παιχνίδια θα το παλέψουμε αλλά λίγο η έδρα και η διαιτησία, για λίγο δε θα μας αφήσουν να κάνουμε break.
    Και στα δύο παιχνίδια θα χάσουμε στο παρατσακ και θα μείνουμε με τη πίκρα ότι για λεπτομέρειες δε τα καταφέραμε.
    Πέρυσι μας έκανε το break και εύκολα αν θυμάστε η Μονακο και πήγαμε και νικήσαμε στη Γαλλία. Σαν ομάδα ήταν θεωρώ πιο δύσκολη η Μονακό πέρυσι για εμάς από ότι είναι τώρα η Φενερ. Όμως η Φενερ δεν είναι Μονακό. Η έδρα που θα συναντήσουμε θα είναι καυτή και η ψυχολογία για τους παίχτες της Φενερ στα ύψη.
    Μακάρι να βγω ψεύτης, να φέρουν τα τρομαγμένα λόγια μου γούρι και να πανηγυρισουμε. Αλλά νομίζω πως φέτος η ονειρική αυτή χρόνια, έλαβε άδοξο τέλος.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μας παίζει πολύ όμορφο μπάκσετ και δημιουργεί πολλα ελεύθερα σούτ . Οσο μπαίνουν αυτα τα σούτ όλα πάνε καλά . Οταν δεν μπαίνουν και πρέπει να πάμε στο πιμπάουν υπάρχει πρόβλημα . Το ίδιο και στην άμυνα . Τραβάνε τον Βεζέκνοφ έξω και μετα πηδάνε μόνοι τους στο ριμπάουν .
    Η ομάδα μας κατα την άποψη μου όπως έχω ξαναγράψει έχει δυο κύριες αδυναμίες για να θεωρηθεί για μένα ομάδα τοπ . Αδυναμια στα ριμπάουν . Απο όλους που έχουμε μονο ο Βαζένκοφ και κατα διαστήματα ο Μπλακ πέρνουν ριμπάουν. Μπολομπόϊ - Φαλ - Πιτερς- Παπανικολάου , όλοι μαζι δεν πέρνουν 15 ριμπάουν σε ένα αγώνα. Η δεύτερη αδυναμια είναι το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα . Δεν έχουμε έναν παίχτη να του ακουμπήσουμε την μπάλα ,να φθείρει τους ψηλούς , να φωρτιθούνε φάουλ και να χαλαρώσουν οι άμυνες και να πάρουμε και 20 πόντους απο τους ψηλούς . Σε πόσα μάτς έχουμε φτάσει στα 2 λεπτα πρίν το τέλος της περιόδου και δεν έχουμε κάν το μπόνους των βολών !
    Και για να μην μπρδευόμαστε επειδή πετάμε στα σύνεφα όλοι τη σεζόν . Η ομάδα μας τηρουμένων των (οικονομικών ) αναλογιών , ειναι πολυ καλή . Ομως για να φτάσει ώς εδω κάνει συνεχώς υπερβάσεις . Η Φενέρ είναι πιο καλη ομάδα απο εμάς ξεκάθαρα , άσχετα με το ότι εμεις βγήκαμε πρώτοι κι ο Ιτούδης είναι καλύτερος προπονητης απο τον επίσης κορυφαίο Μπαρτζώκα . Και είναι ανοησία να βρίζει όλο το Σ.Ε.Φ τον Ιτούδη και την μάνα του. Ποσο μάλλον που είναι και ομοσπονδιακός προπονητης . Αλλα τι περιμένω κι εγω ? πριν δυο χρόνια λέγανε για την μάνα του Σλούκα ......
    Και μια που είπα ΣΕΦ αλλη μια παρατήρηση . Οσο κερδίζει η ομάδα και μπαίνουν τα τρίποντα , καμίνι το γήπεδο !! Οταν χάνει η ομάδα ή το μάτς είναι στον πόντο στα κρίσημα δευτερόλεπτα επικρατεί πολυ ησυχία . Καταλαβαίνω ότι υπάρχει τεράστια αγωνια . Κι εγω στο σπίτι μου κάθομαι κυριολεκτικά χωρις ανάσα . Αλλα αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το βελτιώσουμε στο μέλλον για να λέμε ότι έχουμε έδρα . Και θα το καταλάβετε αυτο τώρα που θα παίξουμε στην Τουρκια

  • ΑΝΑΣΤΌΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΌΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΑ ΜΙΞΙΑΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ

    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΡΕ

    ΜΗ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ε;

  • Πανος
    Πανος Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρεμια παιδια μια ηττα καναμε. Η Εφες με πενταπλασιο μπατζετ τι να πει;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς μπορείς ακόμα κι έτσι να ξαναφέρεις το πλεονέκτημα, γιατί έχεις φτιάξει ομάδα μοντέλο με τα μισά και λιγότερα χρήματα από πολλούς άλλους που δεν είναι καν στην διαδικασία των πλέυ οφς!!!!
    Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, σαφώς θα είναι μία χρονιά που φτάσαμε στον στόχο και ίσως με πολύ λιγότερη επιτυχία από πέρσι αλλά θα είναι και πάλι μία επιτυχία με τα δεδομένα των οικονομικών πάντοτε δυνατοτήτων!!!!
    Δεν έχει σημασία αν κάποιοι βγουν πάλι σε μία ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΝΟΙΤΟ αποτυχία βγουν να γλύψουν, άλλωστε γνωστό είναι αυτό το "σπορ" κάποιων δυστυχώς και στη χώρα που δίδαξε πολιτισμό και γενναιότητα, αλλά η αλήθεια θα είναι ότι στην αποτυχία κάτι έφταιξε και θα έχει πολλές ομοιότητες με πέρσι αλλά με λιγότερες λάθος επιλογές που όμως και εφέτος δεν θα έχουν διορθωθεί τότε που έπρεπε!!!!!
    Σίγουρα είσαι ο πιο πετυχημένος κόουτς της Ευρώπης που αν είχες όπως χθες ο Ιτούδης το ρόστερ του θα κέρδιζες τα παιχνίδια με απίστευτες διαφορές ακόμα και αν καθόσουν και έπινες καφεδάκι στο πάγκο και ίσως να είσαι ο πιο πετυχημένος και προσαρμοσμένος κόουτς της ομάδας μαζί με τον Ντούντα, αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι εσύ δεν μπορείς να αποδεχθείς το μειονέκτημα σου που δυστυχώς μπορεί να σου κοστίζει την απόλυτη επιτυχία!!!!!!

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε γάμο το κέρατο του γάμο, πάμε θρυλαρα μου , για το επόμενο, έχω στεναχώρια , μέσα μου , αλλά ελπίζω στο τέλος να έχω χαρά, περνώντας την πρόκριση για το φάιναλ φορ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.♥️❤️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Ρεντ γκολ εσύ πώς τα βλέπεις τα πράγματα,πες μου .

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιμενω αντιδραση απο τον Μπαρτζωκα. Κακα τα ψεματα, ο Ιτουδης τον εχει νικησει κατα κρατος. Ναι μεν ειμαστε καλυτερη ομαδα και ακολουθουμε το πλανο μας, αλλα στα πλει οφ προσαρμοζεσαι και στον αντιπαλο! Η Φενερ μας εχει αιχμαλωτισει τελειως! Και στα 2 game εχουμε παιξει το παιχνιδι τους. Μεγαλη ευθυνη εχουν οσοι ερχονται απο το second unit, για διαφορετικους λογους.

    Λαρυ κακιστος. Σε αλλο γηπεδο βρισκεται. Απορρω με αυτους που ελεγαν οτι θα αντικαταστησει τον κακο Κειναν μεσα στη χρονια. Μονο για αναπληρωματικος κανει αν ειναι στην μερα του.

    Μπλακ ( σοβαρα παμε για ανανεωση; ) τον εχει για πλακα ο Μοτλεϊ. Απο τα πολλα καλα και κακα του, στα κακα ειναι το ποσο ευκολα κανει φαουλ. Αμυνεται με τα χερια στην μεση του αντιπαλου και κανει πανευκολα φαουλ. Ειναι αναξιοπιστος για 2ος center.

    Μπολομποϊ ξενερωμενος απο τα Χριστουγεννα, εχει παιξει 2 καλα παιχνιδια απο τοτε, και με σκορπια 5 λεπτα δεν εχει καθολου ρυθμο. Μεγαλη απογοητευση η μεταγραφη αυτη. Τελικα οι 5.0 μ.ο που βλεπαμε το καλοκαιρι ηταν πραγματικοι.

    Πιτερς εδω υπαρχει αστερισκος. Ειναι σοφτ strech 4 και απεναντι στους σκληροτραχυλους Πιερ και Χεις δεν μπορει να κανει τιποτα. Στην αμυνα δεν μπορει να παρει ριμπαουντ απεναντι σε τετοιους αντιπαλους. Το ελαφρυντικο για αυτον ειναι οτι εχει τον ρολο του ξεκουραστη του Σασα και ετσι δεν μπορει να προσφερει και πολλα σε 10 λεπτα που παιζει.

    Γενικα πρεπει να βελτιωθουν πολλοι παικτες ακομα. Οι ψιλοι μας δεν τα πανε καλα. Ακομα πιστεω σε 3-1 η σειρα, αλλα απο τον Ολυμπιακο του Φεβρουαριου.

    Απο τον Ολυμπιακο του Μαρτιου, που βλεπουμε τωρα, παμε για 1-3 και μαλιστα ευκολα.

    Redgoal, τι πιστευετε σχετικα με την προσεγγιση προπονητικα της σειρας απο τον κοουτς Μπαρτζωκα μεχρι τωρα; θα ανεβασετε σχετικο αρθρο για το τι πρεπει να βελτιωθει;

  • CHRISTOS
    CHRISTOS Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι η εικόνα των δύο παιχνιδιών δείχνει ξεκάθαρα ότι τακτικά η Φενέρ κερδίζει. Έχει περιορίσει το passing game του Ολυμπιακού καθώς αφήνει Γουοκαπ και Μακισικ ελεύθερους. Έχει περιορίσει τον Βεζε και εκμεταλλεύεται άριστα τα μισά missmatch. Δυστυχώς ο Μπαρτζώκας δεν κάνει προσαρμογές και ψάχνει άδικα την επιπλέον πάσα η οποία η Φενέρ έχει καταφέρει να μην φθάνει σε Βεζε Kanaan αλλά σε μη εύστοχους παίκτες μας. Είναι αδιανόητο ο Γουοκαπ να παίρνει περισσότερες προσπάθειες από τον Κανααν που περιμένει στην weak side την Extra Πάσα. Έχει αδικήσει πολύ τον Κανααν και παρόλο την ευστοχία του τον κρατά παροπλισμένο. Έπρεπε να τον έχει βάλει στην 2η περίοδο και σίγουρα να έχει συστήματα για να βγεί από σκριν . Η ξεροκέφαλια του θα μας στοιχήσει (έπρεπε να χάσει από Μπασκόνια και να αποφύγουμε την Φενέρ) σιγά μην κερδίζαμε 4 φορές συνεχόμενα. Η άλλη χαζομάρα του είναι ότι άφησε έξω τον Κανααν στο Ελληνικό. Μην την πάθουμε και εκεί. Ελπίζω στη Τουρκία να αλλάξει προσέγγιση.

  •   GEO
    GEO Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Μπαρτζωκα σε αυτά τα παιχνίδια δεν κάνεις rotation και να απορρύθμιζεις την ομάδα. Βάζεις την καλύτερη πεντάδα που διαθέτεις και τα παίρνεις.Παντως εχω προαίσθημα ότι ένα από τα δύο παιχνίδια μέσα στην πόλη εύκολα δύσκολα θα το πάρουμε μέσα φοβάμαι την στραβή

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...