roumeliotis

Carwiz

Σαρώνει ο Βεζένκοφ και βάζει υψηλό... πήχη

casino loutrakiou
redwell

Από διάκριση σε διάκριση βαδίζει ο Σάσα Βεζένκοφ με τις διαστημικές φετινές του εμφανίσεις καθώς ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τον Φεβρουάριο.

Οι επιδόσεις του; Απο άλλο... πλανήτη καθώς έκλεισε το μήνα με μ.ο. 20,8 πόντους (64,7% 2π. και 43,5% 3π.), 8,8 ριμπάουντ και 24,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε ηλικία μόλις 28 ετών έπιασε τον Βασίλη Σπανούλη στα τρία βραβεία MVP του μήνα και παράλληλα έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα και πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Σύντομα θα ξεπεράσει τον Red-Bill και στα βραβεία MVP μήνα, όπως τον ξεπέρασε στα βραβεία του κορυφαίου αγωνιστικής. Εννέα τέτοιες διακρίσεις μετράει ο Σάσα Βεζένκοφ ως τώρα έναντι οκτώ του Βασίλη Σπανούλη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως αν ο Βούλγαρος διεθνής δεν αποχωρήσει για το NBA και παραμείνει υγιής, τότε αναμένεται να θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για να μπει στο πάνθεον του ευρωπαϊκού μπάσκετ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

46 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ αφάνταστα. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι η τρέλα μας, και ο σχηματισμός 12 και 15δων το χόμπι μου! Αν βλέπεις και τίποτα υπερβολικό γέλα λίγο παραπάνω, από ενθουσιασμό και αγάπη είναι!

    Το σημαντικότερο από τα λιγότερο σημαντικά! μετά από τόση στενοχώρια και απογοήτευση, περίμενα πως και πως την σημερινή μέρα..

    Βλέπω τώρα το ενούς λεπτού σιγή..ανατριχιαστικά και μέσα στην Ιταλία. Μεγάλο σεβασμό έδειξαν..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧρήστοΣ ναιιιιι... εχουν χαθει κι οι Ζαμπονοφιλοι φιλε μου, που εγραφαν τις τετριμμενες εξυπναδες "δεν τον θελουμε για γαμπρο" κτλ. Ή το σοφιστικε "δουλεια του Μπαρτζωκα ειναι να τιθασσευει τετοιους χαρακτηρες". Ευτυχως ημασαν πολλοι που τα λεγαμε απο το καλοκαιρι για τον Ζαμπον κ τον Μπεκρη, κατσε τωρα γιατι ψυχανεμιζομαι οτι μετα τον παγκο που εφαγε χθες ο Ζαμπονακιας μπορει να εχουμε γελια..

    ΚουπεΠε δεν ειναι απο ευγενεια, οντως δειχνεις ανθρωπος με ποιοτητα. Για να προχωρησω το συλλογισμο σου: εχω αναφερθει πολλες φορες στον τροπο που διαχρονικα χτιζει την ομαδα ο Μπαρτζωκας, μην τα ξαναγραφω. Παρακολουθωντας τα βηματα θεωρω λοιπον οτι αν ολα πανε καλα, του χρονου θα παμε σε 2-3 πιο τρανταχτες προσθηκες, καθως στοχος ειναι η συνεχης προοδος κ αναβαθμιση του ροστερ. Κανε υπομονη ως τοτε λοιπον. Για φετος ειμαστε κομπλε απο την αρχη της χρονιας. Εμπιστοσυνη στην ομαδα κ καλα να ειμαστε να απολαμβανουμε. Τα καλυτερα ερχονται.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντόρσεϊ καρπώθηκε τρελή υπεραξία. Τόσα λεφτά δεν τα αξίζει. Δεν πειράζει. Θα βρούμε άλλον εμείς, που θα είναι πιο πεινασμένος.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο και Τάκη ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια, οι απόψεις είναι πολλές και διίστανται, αλλά η αγάπη για την ομάδα αδιαπραγματευτη..

    Εγώ έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι πιστεύω σε μεγάλα και γεμάτα ρόστερ έτοιμα για οποιαδήποτε πρόκληση, και όχι απαραίτητα πανάκριβα..

    Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν γίναμε ξαφνικά υπερδύναμη και πρέπει από εδώ και πέρα να συνεχίσουν να μας πηγαίνουν όλα καλά. Βέβαια μπορεί να μην πάμε καν final 4, αν είμαστε άτυχοι στις διασταυρώσεις, Μονακό/Εφές θεωρώ ότι και με μειονέκτημα έδρας μπορούν να μας περάσουν.

    Είδα χθες μία ενισχυμένη Monaco και επιστροφές παιχτών, ο Larkin παίρνει επικίνδυνα τα πάνω του, και ο Micic πιστεύω θα επιστρέψει για την τελική ευθεία, αλλά και έτσι, με Beaubois/Bryant να καλύπτουν τα γκαρντ και καινούργιο ηγέτη Clyburn, είναι εξίσου επικίνδυνοι με πέρυσι, έστω και χωρίς Micic.

    Η ομάδα παίζει καταπληκτικά, αλλά τα στατιστικά δείχνουν μία δυσανάλογη προσφορά..σε συνδιασμό με πολλές φορές το κλείσιμο του ρόστερ σε κρίσιμα στάδια που έχουμε δει, με κάνει να ανησυχώ.

    Παράδειγμα, πέρυσι στον ημιτελικό είχα εκφράσει την πάγια άποψή μου, ότι δεν κλείνεις το ρόστερ γιατί ακριβώς αυτό θα έκανε η Εφές, και pound per pound είχαν περισσότερο ταλέντο. Είχα πει ότι δεν διστάζεις και βάζεις μέχρι και Λούντζη 5 λεπτά να κουράσει ένα από τα γκαρντ μαρκαροντας ακόμη και στην τουαλέτα.. όλοι είδαμε πως εφαρμόστηκε αυτή η ιδέα φέτος..

    Καθαρά χάσαμε από κούραση και την μεγάλη ποιότητα του Micic, αλλά πιστεύω πέρυσι το χάσαμε εμείς, δεν τον κέρδισε η Εφές.. μιλάμε σερνοντοσουν οι Τούρκοι! Βρήκαν κουρασμένη και την Ρεάλ από τον εμφύλιο..ο Αλλάχ ήταν μαζί τους κυριολεκτικά.. ισοφάρισαν το ιστορικό μας b2b και πάνε για triple.. Νομίζω θα περάσουν, αυτό μάλλον κρίθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισαν μέσα στην ΑΣΒΕΛ για έναν πόντο.

    Η Φενέρ είναι υπερπλήρης, 2 ελλείψεις είχε, έναν mobile υπέρ αθλητικό ψηλό (πήρε Αντε) και έναν μεγάλο σκόρερ από τον πάγκο (Edwards ποτέ δεν έπεισε, ενώ δεν είναι κακός, απλά όχι top class για το επίπεδο) και πήρε Dorsey..η επόμενη κίνηση του χρόνου νομίζω είναι ξεκάθαρη..στη θέση του Jekiry θα πάρουν Μιλουτινοφ και θα είναι βόμβα! Μήπως αλλάξουν και κάναν Booker με άλλου είδους ψηλό αν σταθεροποιηθεί ο Bjielica σαν 4..

    3αρι εμείς έχουμε Παπανικολάου και McKissic σαν 2-3 (ο Λαρεντζάκη εκεί είναι απλά ανέκδοτο και αρνούμαι να το σχολιάσω), θεωρητικά Peters σαν 4-3 και εκείνοι έχουν 2-3 Guduric (όπως χρησιμοποιεί ο Αταμάν τον Bryant στην Εφές σε φάσεις), 3 Pierre και Hayes (3-4) και Bjielica (4-3). Μην κάτσω να κάνω την ανάλυση του ρόστερ τώρα, Pierre/Hayes/Bjelica ποσταρουν...(αν και τον Bj τον βλέπω σαν 4 κυρίως).

    Σήμερα το έχω μαρκάρει σαν στάνταρ νίκη, δεν υπάρχει περιθώριο με αυτό το συνονθύλευμα να χάσουμε.. άλλους αγώνες όμως τους φοβάμαι, π.χ τους 2 στο Βελιγράδι..

    Τον Dragic τον ανέφερα για πλάκα φυσικά, ο άνθρωπος θα αποσυρθεί ή Σλοβενία ή ΝΒΑ, αλλά μία τέτοια κίνηση θα έκανε παγκόσμια αίσθηση, και σιγά μην δεν κολλάει ένας τέτοιος τυπαρας και νικητής..

    Γενικά οι Αγγελόπουλοι δεν είναι πολύ τον εκπλήξεων. Η τελευταία που θυμάμαι ήταν ο Black, δεν περίμενα τέτοιο όνομα για 3ο σέντερ. Αλλά κάποιος τύπου Vildoza θα ήταν ιδανικός για ομάδα που πάει για πρωταθλητισμό. Εκτός αν δεν πάμε, και περιμένουμε να βγει ο Papas ή να βάζει 13π Μ.Ο ο Λούντζης.

    Αυτή τη στιγμή καλύτεροι 6-7 παίχτες είναι Bolomboy/Λαρεντζάκης, ο πρώτος δεν έχει εντυπωσιάσει, ο 2ος έχει ταβάνι που φέτος το έχει τρυπήσει ήδη 2-3 φορές.. θα προτιμούσα σαν 6ο παίχτη κάποιον με καλύτερη και σταθερότερη προσφορά..θα μου πείτε, για έναν παίχτη κάνεις έτσι;

    Ναι, πιστεύω ότι η ομάδα έχει έναν παίχτη κλάσης ακόμη ανάγκη, δεν μιλάω τώρα για Ρογκαβοπουλο (που θεωρώ δεδομένο ότι του χρόνου θα έρθει να μάθει από τον καλύτερο Έλληνα small forward) μιλάω για παίκτη επιπέδου Grigonis ή Colson.. Δυστυχώς και του χρόνου θα τον βλέπουμε απέναντί μας, όλοι πιστεύω είδαν τον πραγματικό χθες βράδυ..

    Τέλος το έχουμε ξαναπεί.. ομάδες πληρέστερες και ακριβότερες από εμάς στο ρόστερ (π.χ Μονακό/Φενέρ) κάνουν διορθώσεις και χτίζουν το αύριο..δεν σταματάει αυτό το παιχνίδι επειδή κάποιος βλέπει έναν-δυο αγώνες μπάσκετ την εβδομάδα. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός με συνεχόμενη συνέχεια, δεν ονομάζονται τυχαία organizations στο ΝΒΑ οι ομάδες μπάσκετ..

    Η Εφές πήρε την κούπα περισυ..τι πήγε και έκανε; Απλά πήρε το καλύτερο 3αρι της Ευρώπης χωρίς να χάσει κανέναν από τα μεγάλα της αστέρια..

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ..... αν ο Ντόρσεϊ λέμε ότι θα ανακατέψει την ομάδα, φαντάσου αν είχαμε πάρει τον Μπέϊκον !!!
    Ωρε γλέντια !!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε John εγω ιδιαιτερα κενα στη Φενερ δεν βλεπω. Ο μονος λογος να μην κανει κατι φετος ειναι ολοι αυτοι οι τυποι που θελουν απο μια μπαλα μονοι τους (Γουιλμπεκιν, Ντορσι, Μοτλει, Γκουντουριτς) να παιξουν τις μπουνιες κατι διολου απιθανο. Επισης ρολο οσο θα προχωραμε θα παιζει ρολο η ομοιογενεια, κατι που ακομα φυσικα δεν εχουν. Παντως κι αυτοι ψωνιζουν για το μελλον οπως δηλωσε ο gm τους (οπως εμεις πριν 2-3 χρονια), δεν εχουν αγχος φετος καθως θεωρουν τη φετεινη χρονια σχολειο, αρα αυτο τους καθιστα επικινδυνους. Θα δειξει. Οπως θα δειξει για τον Λαρι κ τον Χανααν. Εγω επιμενω οτι υπαρχουν παικτες μεγαλων αγωνων που δεν ειναι απαραιτητα κλασης. Θα δουμε.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ιτουδης δεν θα κάνει τίποτα φίλε Μανωλακο γιατί η φενερ έχει πολλά κενά και ο ντορσει δεν τη σώνει! Στον Ολυμπιακό ο ντορσει ήταν αυτό που έλειπε, στη φενερ όχι! Ο μισιτς ο λαρκιν και ο γιουλ παίρνουν ευρωλιγκες και φυσικά ο μπογκνανοβιτς και παλιότερα ο Σπανουλης! Ι λαρυ και ο κάναν δεν θα πάρουν ποτέ!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ ωχ ωχ ωχ .. βγηκε παλι το Ολυμπιακομετρο απο τους Λος Ασυναρτητος Κωλοτουμπειρος ντε λα Φαντασια μου πλανευτρα.
    ΣΑΚΗΣ.. τι ψαχνεις κι εσυ ρε φιλε..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτη Τιάκα καλά τα λες φίλε. Ποτέ δεν τον ήθελα στην ομάδα, και ακόμα και πέρσι δε μου άρεσε σαν παίκτης. Πήραμε κάποια ματς λόγω Ντόρσει αλλά το μπάσκετ που παίζει δε μου αρέσει. Το θέμα είναι όμως, και πρέπει να το δουν κάποιοι, δε γίνεται για μήνες να μας ζαλίζουν με τον παικταρά και όταν τελικά δεν τον παίρνουμε να τον βγάζουν παλιοχαρακτήρα. Ούτε επίσης γίνεται, να μιλάμε για φ4 και κούπα εδώ και μήνες να μας την πέφτουν κάποιοι , ότι στόχος είναι η 8αδα (ούτε οι βάζελοι τέτοιο φόβο) αλλά ξαφνικά να κάνουν κωλοτούμπα και να μιλάνε για την ομάδα που δεν θέλει ενίσχυση και θα πάει για κούπα όπως είναι. Οι αφοί είναι ήδη υπόλογοι για την μη ενίσχυση της ομάδας, μιλάμε για ομάδα που πραγματικά χτυπάει τελικό, και που όμως με έναν τραυματισμό σε συγκεκριμένη θέση θα έχει πρόβλημα. Ρισκάρουμε για άλλη μία φορά την πιθανή επιτυχία ενώ θα μπορούσαμε να φέρουμε κάποιον παίκτη (όχι βασικό). Μακάρι να μας πάνε όλα καλά, να έχουμε τη περσινή τύχη για δεύτερη σερί χρονιά με τους τραυματισμούς ώστε να παίξουμε με τις μέγιστες δυνατές πιθανότητες το παιχνίδι μας. Καλύτερα να μη κλείσει το ροτέισον και να χάσουμε κάποια ματς. Οι 4 πρώτες θέσεις είναι ισάξιες και η δύναμη της έδρας δεν είναι πλέον τόσο σημαντική όπως παλιά.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να συμπληρώσω Σάκη, ότι όταν διαβάζαμε εδώ στο ρεπορτάζ του site, ότι ενδιαφέρεται ο ολυμπιακός να το φέρει πίσω τον Ντορσευ στην Ελλάδα, Πίστευα εγώ ότι θα τα καταφέρουν οι Αδελφοι Αγγελόπουλοι να το υπογράψουνε μακροχρόνιο συμβόλαιο, ανεξάρτητα εγώ αν έβλεπα Εγωιστικό Και ανάποδο τον χαρακτήρα του. Πίστευα ότι αν γινόταν το deal, τότε ο Μπαρτζώκας θα τον Έστρωνε τον παίκτη όπως το χρειαζόταν η ομάδα με ομαδικό πνεύμα και όχι μόνο για τα γούστα του και τα στατιστικά του.

    Έγραψα επίσης στο σχολιο μου ότι διάβασα σε ρεπορτάζ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έκανε καν ενέργεια να τον αποκτήσουν ; αυτό με σοκάρισε διότι για το καλό της ομάδος ήθελα ενίσχυση στο 2-3 για την ομάδα μας για το καλό και την Ενίσχυση της ομάδος μας επαναλαμβάνω Για την επίτευξη του μεγάλο στόχο μας εφετος στην Ευρωλίγκα.

    REDGOAL: Παίδες, ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση πριν την Πρωτοχρονια για συμβολαιο ως το 2025 με 1.500.000 δολαρια ετησιως. Ο Ντορσεϊ είπε ότι θέλει να συνεχίσει στις ΗΠΑ. Μετά, ο Ολυμπιακός δεν ξανάκανε πρόταση και ουσιαστικά εδώ και ένα δίμηνο δεν είχε καμία πρόθεση να αλλάξει κάτι στο ρόστερ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...