roumeliotis

Carwiz

Εντελώς... σβηστός 89-75 τον Άρη

casino loutrakiou
redwell

Στο... ρελαντί ο Θρύλος καθάρισε τον Άρη στο ΣΕΦ με 89-75 προσπαθώντας πάνω απ' όλα να βγάλει χωρίς απώλειες την υποχρέωση για την 14η ημέρα της Basket League καθώς είχε αγώνα προ διημέρου και ακολουθεί την Τρίτη (31/01) η Φενέρ στην Πόλη.

Με εκπληκτική εμφάνιση στο εκτελεστικό και δημιουργικό κομμάτι από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που σημείωσε 20 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, ο Ολυμπιακός λύγισε χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις τον μαχητικό Άρη.

Παίζοντας χωρίς τον τραυματία Κώστα Σλούκα και τον Μουσταφά Φαλ, τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκούρασε ενόψει των διαδοχικών ντέρμπι που ακολουθούν στη Euroleague (Τρίτη 31/01 με Φενέρμπαχτσε, Παρασκευή 03/02 με Αναντολού Εφές) οι ερυθρόλευκοι δοκίμασαν πράγματα και σχήματα σε ένα ματς που αποβλήθηκε στην 4η περίοδο ο Γιώργος Μπαρτζώκας για διαμαρτυρίες αλλά ήταν απολύτως δικαιολογημένες μιας και οι ρέφερι είχαν σωρεία λάθος αποφάσεων.

Για ένα δεκάλεπτο ο Αρης ήταν ανταγωνιστικός, κρατώντας χαμηλά το τέμπο του παιχνιδιού και δυσκολεύοντας την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, που έβρισκαν λύσεις μόνο από τον Βεζένκοφ (10π. σε αυτό το διάστημα). 

Το τρίποντο του ΜακΚίσικ από τα 10μ., στην εκπνοή της πρώτης περιόδου (16-13), έδωσε το έναυσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος άρχισε να ξεφεύγει: 23-16 στο 12΄, 29-21 στο 15΄, και 44-29 στο 19΄, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με διαφορά 14 πόντων (45-31).

Οι Θεσσαλονικείς δεν παρέδωσαν τα όπλα και, με πρωταγωνιστή τον Χόρχλερ, «έτρεξαν» ένα σερί 10-0 για να μειώσουν 50-45 στο 25΄ και να αναγκάσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πάρει τάιμ-άουτ. 

Η είσοδος του Λαρεντζάκη βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να ανακτήσουν διψήφια διαφορά (58-48), με δύο τρίποντα του διεθνή γκαρντ, για να φτάσουν στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκάλεπτου στο 69-55. 

Λίγο αργότερα, η υπόδειξη των διαιτητών για βήματα του Λούντζη προκάλεσε την «έκρηξη» του Γιώργου Μπαρτζώκα που αποβλήθηκε, 8΄05΄΄ πριν τη λήξη.

Παρά την... αναστάτωση, ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε ως το τέλος, με τον τραυματισμό του Πίτερς πάντως να δημιουργεί μία εύλογη ανησυχία ενόψει της πολύ δύσκολης διπλής εβδομάδας που ακολουθεί στη Euroleague.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 45-31, 67-55, 89-75

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Κάνααν, Βεζένκοφ 18, Παπανικολάου 5 (1), Μπολομπόι, Λούντζης 9, Λαρεντζάκης 20 (4τρ., 10ασ.), Πάπας, Πίτερς 14 (1τρ., 7ρ.), Μπλακ 10 (8ρ.), ΜακΚίσικ 13 (2)

ΑΡΗΣ (Γιάννης Καστρίτης): Χόρχλερ 13 (1τρ., 14ρ., 3κοψ.), Γκούντγουιν 8, Νότε 6, Νετζήπογλου 8 (2), Χάγκινς 7 (1τρ., 5ασ.), Μήτρου-Λονγκ 10 (1), Τολιόπουλος 15 (2), Σχίζας, Φίλιος 3 (1), Χρηστίδης 5

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ThanRed, για τις θέσεις 1-2 θα μπορούσαμε να κάνουμε κρούση σε Μητρου-Λονγκ εάν πάρει ποτέ το ρημαδοδιαβατηριο. Για του χρόνου βέβαια γιατί οι εμμονές του Μπαρτζώκα δεν θα τον αφήσουν ποτέ να κάνει μεταγραφή στην μέση της περιόδου. Εδώ δεν άλλαξε πέρσι τον Εισι...
    Όσον αφορά τα δύο τελευταία παιχνίδια εντός συνόρων, νομίζω ότι περισσότερο φαίνεται ότι οι παίκτες αρχίζουν και σκάνε πάρα ότι τα αντιμετωπίζουν με ύφος. Με το Περιστέρι έβλεπα τον Μωραιτη να φεύγει στον αιφνιδιασμό και από πίσω ο Παπανικολάου να μην μπορεί να τον ακολουθήσει. Για να μην πούμε για τον Μπλακ χθες που παρόλο που έχει αρχίσει να ανεβαζει την απόδοση του, χθες από την κούραση έφαγε τάπα μέχρι κι από τον Χρηστίδη (!). Επίσης, τα 21 λάθη τα λένε όλα για το χθεσινό παιχνίδι.
    Είναι ομως πραγματικά τεράστιο κρίμα να έχουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα και να μην ξέρουμε να τους διαχειριστούμε σωστά.
    Για να δούμε τι θα γίνει αύριο. Θα παίξει καθόλου στο 4 ο Μπολομπόι ή πάλι θα χτυπήσει 45λεπτα ο Βεζενκοφ;

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe

    Ναι εχεις δικαιο για αυτον μιλαω. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση. Απο το να μην εχουμε παικτη, καλυτερα αυτον και αν βγει την επομενη βασικος....

    Προσπαθω να σκεφτω κανενα Ελληνα ή κοινοτικο για το 1-2 με σουτ....αλλα δεν....

    Για το 3 ο Ρογκαβοπουλος καλος θα ηταν, αλλα δεν θα διαλυσουμε την ομαδα για αυτον....

    Οι πιτσιρικαδες μας (πχ αυτον που ειχε χθες στην 12)θα παιξουν κανενα αγωνα ή απλα συμπληρωνουν τον αριθμο??

    Αντε για την αλωση της πολης, αυριο

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχνίδια σαν τα δυο τελευταία εγχώρια μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ομάδα. Καλή και η χαλάρωση αλλά η υπερβολική υπεροψία και αδιαφορία μπορεί να σε οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν το παιχνίδι ήταν εκτός έδρας θα είχε ανάλογη εξέλιξη με το παιχνίδι με το Περιστέρι.
    Κανααν χρησιμοποιήθηκε μόνο πέντε λεπτά προφανώς λόγω εμφάνισης και σαν ένα είδος τιμωρίας. Δεν ξέρω αν θα προσέφερε κάτι αν έπαιζε αλλά σίγουρα θα του έκανε καλό στην ψυχολογία. Τέτοια παιχνίδια είναι ιδανικά να βάλει αρκετούς πόντους και να βρει τα πατήματα του. Με τις επιδόσεις που έχει μέχρι στιγμής μοιάζει σαν ένας ιδανικός παίχτης για αλλαγή. Σκεφτείτε δηλαδή έναν Ντορσει βασικό με 13-14 πόντους μέσο όρο και τον Κανααν από πίσω να μπαίνει στα 15-17 λεπτά που παίρνει και τώρα να βάζει τα γνωστά του δυο τρίποντα και ένα δίποντο.
    Μπολομποι αν δεν παίζει 25-30 λεπτά με αντίπαλο τον Χρηστίδη και έναν μέτριο αμερικανό τότε πως να τον εμπιστευτεί να παίξει Ευρωλίγκα; Δεν θέλει; Δεν μπορεί; Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει πάντως ο παίχτης φαίνεται εκτός της γενικότερης λειτουργίας της ομάδας. Χαρακτηριστικό ότι στις περισσότερες επιθέσεις βρίσκεται εκτός θέσης γι αυτό και δεν τροφοδοτείται σχεδόν ποτε. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στην αρχή της χρονιάς περίμενε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες από ότι στην ΤΣΣΚΑ και σίγουρα θα ήθελε να παίζει και στο 4. Μέχρι στιγμής ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνει.
    Πάπας σε δυο παιχνίδια που χρειάστηκαν λίγο παραπάνω τακτική και είχαν λίγη πίεση ήταν αλλου γι αλλου. Θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να μπορεί να σταθεί σε παιχνίδι Ευρωλίγκας.
    Πίτερς παιχνίδι με το παιχνίδι φαίνεται να μπαίνει όλο και περισσότερο στον ρόλο του.
    Γενικά το χθεσινό ήταν περίεργο παιχνίδι. Πέρα από την ένταση του παιχνιδιού υπήρξε ο μικροτσακωμος Βεζενκοφ-Μπαρτζωκα, η αποβολή του τελευταίου, το παράξενο ροτεισον( αποκορύφωμα η επαναφορά του Γουοκαπ στη θέση του Λούντζη στο τελευταίο πεντάλεπτο).
    Ο μόνος παίχτης που μπορεί να έρθει και να προσφέρει άμεσα καλώς ή κακώς είναι ο Ντορσει. Ντιλεινι είναι κόμπο Γκαρντ, δεν νομίζω να έχει πλέον την ίδια ταχύτητα για να παίρνει φάσεις iso πάνω του, ενώ δεν είναι κανενας φοβερος σουτέρ. Μπορεί να δώσει πράγματα στην δημιουργία αλλά πλέον ως εκεί, ειδικά μετά απο πολύμηνη αποχή.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λούντζης μπορούσε να παίξει πολύ περισσότερο χθες, και ο Bolo, o Canaan "τιμωρήθηκε" στα 5 λεπτά; Είναι δυνατόν να του κόβεις έτσι τον αγώνα; Είπα, χάλια ήταν, αλλά έστω και ένα σουτ να έβαζε θα τον βοηθούσε ψυχολογικά..

    Για τον Thomas τώρα, είναι καλή μεταγραφή, αλλά τρομερή σπατάλη πόρων.. δηλαδή κάνουν μεταγραφή εκεί που έχουν Andrews/Grigonis/θεωρητικά μπορεί να κατέβει ο Ponitka και κυρίως σαν scoring guard παίζει ο Lee που είναι λιγότερο playmaker από όσο νομίζει ο κόσμος (οποίος είναι κοντός για να μαρκάρει τα ψηλότερα shooting guard τον βαφτίζουμε play maker, όπως και τα ψηλά γκαρντ χωρίς σουτ όπως ο Λούντζης!).. ενώ οι μόνοι Έλληνες με κάποια εμπειρία εκτός του Παπαγιάννη παίζουν στις θέσεις των γκαρντ και του 3, που υπάρχει και ο Bacon..

    Ένα αθλητικό με αμυντικό προσανατολισμό 4-5αρι ήθελαν απεγνωσμένα, και κατά τη γνώμη μου περισσότερη δημιουργία (ποτέ δεν έχεις αρκετή δημιουργία, αρκετή αθλητικότητα και αρκετό σουτ στο σύγχρονο μπάσκετ).

    Ο Thomas έπαιζε και με Canaan για εμάς το καλοκαίρι, αλλά προτιμήσαμε την εμπειρία και την εμπεριστατωμένη αξία του κοντού τελικά (χωρίς ίχνος ειρωνίας).

    @ThanRed στον Chima Moneke αναφέρεσαι; Κάπου του έκανα ανάλυση, πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, χαμηλό κόστος μεγάλο reward αν βγει η μεταγραφή. Να δώσουμε και τα εύσημα στην Monaco, μαζί με τους ακριβοπληρωμένους αστέρες φέρνει και ταλαντούχους μικρούς που αποκτούν αξία.

    Τώρα δεν μπορούμε όμως να γίνουμε βαζελοι και να έχουμε 9-10 ξένους.. Ιδανικά Dorsey που είναι Έλληνας ή ένας βετεράνος έξτρα για Euroleague στα γκαρντ..δεν νομίζω ότι θα γίνει άλλη κίνηση, και αμφιβάλω ότι θα γίνει και αυτή, εκτός αν "ξεθάψουν" τίποτα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και έρθει με 40.000 για το επόμενο 4μηνο..

  • Kostas
    Kostas Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ματ Τόμας υπέγραψε στους απέναντι Redgoal???Εμείς που έχουμε ανάγκη σε αυτή τη θέση γιατί δεν κάναμε κάτι?Δηλαδή η χρονιά μένει με αυτούς που έχουμε η ψάχνουμε κάτι???

    REDGOAL: Για να δούμε αν θα πάρουμε και εμείς κανέναν...

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο το μικρο ροστερ για να εχουν ολοι ρυθμο, αλλα αμα αρχισουν οι τραυματισμοι και οι συνεχομενοι αγωνες τι γινεται?

    Φαινονται οι ελλειψεις στους περιφεριακους... Αμεσα ενισχυση... Ολες οι ομαδες πηραν παικτες και εμεις τιποτα...ενω φαινεται που ποναμε.

    Αυτον που πηρε η Μονακο, δεν μπορουσαμε να τον παρουμε εμεις?

    Δυσκολα τα πραγματα αυτη την εβδομαδα....και με ενα στα δυο χαρουμενος θα ειμαι....

    Ο Θεος μαζι μας....

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 07:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe: Πάει ο άλλος ο απίθανος ...βοηθητικός βοηθός και φορτώνει άλλα 5 αχρείαστα λεπτά στον πεζοναύτη μας που ήταν φανερά ξεζουμισμένος. Βγάζει τον Μιχαλάκη που μόλις είχε πάρει μπρος και στο σκοράρισμα και ακούγεται ότι τον έβγαλε γιατί έκανε ένα ...λάθος στην αμυντική τακτική.

    -Ο Μπόλο εκτός επιθετικού πλάνου τελείως.
    -Αυτό το γύρω γύρω και στο τέλος η μπάλα στον ...τριποντά Μακ να το ...κοιτάξουμε λίγο παιδιά;
    -Τες πα, δύσκολη διαβολοβδομάδα και χρειάζεται καλή διαχείριση.
    Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας.

  •  Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπολομποϊ ξενερωμενος φουλ. Φαινεται να μην εχει ρολο στην ομαδα. Ενω το δυνατο του σημειο ειναι το πικ εν ρολ με αλει ουπ τελειωματα οπου ειναι αθλητικος, δεν το βλεπουμε καθολου. Λειπει και ο Σλουκας βεβαια. Αλλος παικτης ο Τζοελ που εχουμε στην ομαδα και αλλος αυτος της ΤΣΣΚ. Για καποιο λογο ειτε δεν τον αξιοποιουμε ειτε ο ιδιος δεν προσαρμοζεται.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλκης Καμπανός λεγόταν. Να μην ξεχαστεί ποτέ αυτή η δολοφονία. Αθλητισμός είναι, σταματήστε τις καφρίλες από όλες τις πλευρές και να δούμε σοβαρά τι συμβαίνει με την παιδική εγκληματικότητα. Έχουμε ήδη αποτύχει σαν κοινωνία και σαν κράτος, ας προσπαθήσουμε να σώσουμε οτιδήποτε και αν σώζεται γιατί παρακμιακά έθνη εξαφανίζονται από την ιστορία και μένουν υποσημειώσεις σε βιβλία (που δεν διαβάζει κανένας!)..

    Πάμε στα λιγότερο σημαντικά...

    Νομίζω μετά και από το σημερινό δεν υπάρχει φίλος (αληθινός) την ομάδας που να μην αγωνιά για την αναβάθμιση των guard.

    Μία ομάδα με τουλάχιστον 10 φορές μικρότερο μπάτζετ από το δικό μας και σε κάποιες (πολλές) περιπτώσεις δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο. Ο Άρης δεν ήταν καν καλός σήμερα, με ένα σωρό άστοχα τρίποντα (8/34, εμείς 8/26) ενώ νομίζω υστέρησαν σε ΟΛΕΣ τις στατιστικές κατηγορίες εκτός των κλεψιμάτων που έφεραν εύκολους πόντους (αυτό που λέγαμα για τα guard, 8 κλεψίματα και 14 αυτοί) και εν συνεπεία και των λαθών (21 με 14). Με τέτοιο ποσοστό στο τρίποντο θεωρώ ότι τιμά τον Άρη η διαφορά των 14 μόνο πόντων.

    Είπαμε δεν είναι ανησυχτικές οι εμφανίσεις στην Ελλάδα, αλλά βλέπουμε αδυναμίες που μπορούν να μας στερήσουν τους Ευρωπαικούς μας στόχους. Πέρυσι είμασταν ένα σουτ από τον τελικό, φέτος θέλουμε να είμαστε στον τελικό, και για να γίνει αυτό υπάρχει Γολγοθάς μπροστά μας!

    - Η 12άδα σήμερα συμπληρώθηκε με τον Abosi να σημειώσω.

    - Walkup ψιλοκαμμένος, και αντί να ξεκουραστεί για την διαβολοβδομάδα που θα είναι κομβικός έπαιξε 25 λεπτά, κανέναν πόντο, 6 ασσίστ ΑΛΛΑ για 4 λάθη..ελπίζω κάπως να φορτίσει μπαταρίες γιατί θα δουλέψει υπερωρίες αυτήν την ομάδα. Ίσως να καθυστέρησε η βοήθεια στα guard..

    - Canaan σε άλλο γήπεδο..τι να πεις, δεν τα έχει καταφέρει, ακόμη πιστεύω, αλλά ο χρόνος τελειώνει, Φεβρουάριος πλέον.

    - Λούντζης θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του. Ας του δώσει ο Λαρεντζάκης λίγο από την αυτοπεποίθεσή που του περισσεύει, θα κάνει καλό και στους 2..

    - Πάπας θεωρώ ότι έκανε πισωγύρισμα σήμερα, θα μπορούσε να αναδειχθεί σε μία ελλειπής γραμμή guard, θεωρώ υποτιμά τον εαυτό του.

    - Με Fall έξω, ούτε 15 λεπτά ο Bolo και 0 πόντους..συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας (χαχα)!

    - McKissic σταθερός όπως τους τελευταίους αγώνες, καλός επιθετικά στο ζωγραφιστό, λίγα πράγματα οπουδήποτε αλλού, 2/7 τρίποντα, και 1 ασσίστ για 4 λάθη ενώ πήρε ΚΑΙ χρόνο ΚΑΙ μπάλα.

    - Για τον Λαρεντζάκη τα λέω πριν έρθει στον Ολυμπιακό, ανέβηκε επίπεδο και έπαιξε και Ισπανία όταν άρχισε περισσότερο να παίζει σαν combo με την μπάλα στα χέρια και να μοιράζει και παιχνίδι, σίγουρα έχει δει Σπανούλη και παίζει λίγο το παιχνίδι του, φυσικά με 80% χειρότερη διείσδυση από τον μεγάλο Σπανούλη, όπως και να έχει χαραμίζεται περισσότερο όταν τον βάζει σαν 3 ο Μπ. Επίσης είναι καλύτερος στην δημιουργία ΚΑΙ από Canaan ΚΑΙ από McKissic, ενώ ο Λούντζης είναι πολύ πιο ντροπαλός επιθετικά ώστε να δημιουργήσει αμυντικές ανισορροπίες στον αντίπαλο και να δώσει την έξτρα πάσα. Έχει κερδίσει με το σπαθί του το συμβόλαιό του και την παρουσία του στην ομάδα. Παίρνεις Ευρωπαικό με τον Λάρε σαν 3ο guard; Δεν το ξέρω αυτό, αλλά ξέρω ότι πήραμε με 21-22χρονους Σλούκα/Παπ (MVP τελικού!) και Μάντζαρη!

    - Παπ χλιαρός, δεν θα κριθεί για το σημερινό, θα έχει πολύ περισσότερες ευθύνες την άλλη εβδομάδα που θα είναι κομβικός..αγρανάπαυση..

    - Peters/Βεζενκοφ πάρα πολύ καλοί σήμερα, η θέση έδωσε και έδωσε σήμερα, έτσι θέλουμε να τους βλέπουμε σαν δίδυμο.

    -O Black ευτυχώς έχει φέρει ισορροπία ψηλά, εκεί που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, μην τα ξαναλέμε, μεγάλο ρόστερ λύνει κάθε είδους προβλήματα...φανταστείτε να μην είχαμε πάει για 3ο σέντερ φέτος, και μάλιστα της ποιότητας του Black, πιστεύω η χρονιά θα ήταν ήδη πολύ πιο αγχωτική..αλλά είχαμε Χρηστίδη, ξέχασα..φανταστείτε έπαιξε 22 λεπτά απόψε το παιδί, φανταστείτε τι ρόστερ έχει ο Άρης που κατέβηκε με 10 παίχτες!

    και τελειώνω με μία αισιόδοξη, άσχετη, νότα:

    Χίλια μπράβο σε Παυλίδη/Δουβίκα και λιγότερα μπράβο σε Μπάρκα/Χατζηδιάκο, αλλά μπράβο και σε αυτούς! Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη μίλησε γι' αυτό το παιχνίδι.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Απιστευτος Λαρεντζάκης. Μπραβο του. Πάντως για την Τρίτη δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι με την Εφες θα παίξουμε πλήρης. Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο στο ματς της τρίτης φυσικά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...