roumeliotis

Carwiz

«Να ακούμε στο γήπεδο το μέχρι τέλους»

casino loutrakiou
redwell

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το παρών σε εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, με τους προέδρους της ΚΑΕ να βραβεύονται και στην ομιλία τους να μνημονεύουν το «μέχρι τέλους»:

«Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το μέχρι τέλους. Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Το μέχρι τέλους το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το μέχρι τέλους γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε δίκιο παιδιά και συμφωνώ με όσα λέτε για την αναπτυξιακή. Το διάβασα και εγώ ότι θα γίνει κάποιου είδους "δίκτυο" για ανακάλυψη ταλέντων, και χάρηκα που το ανέφεραν γιατί σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος σχετικός σχεδιασμός.

    Αν πάρεις 13-14-15 χρονους από Αφρική και αλλού μπορεί να διαλέξουν μπασκετική εθνικότητα τόσο μικροί, τόσων περίπου ετών ήταν και ο Musa που τον διώξαμε και τώρα 22-23 χρονών είναι πρώτος σκόρερ της πρώτης Ρεάλ του μεγαλύτερου μάλλον μπάτζετ εκτός ΝΒΑ..

    Το έχω αναλύσει παλιότερα το σκεπτικό μου, την κάνεις κανονική ομάδα που παίζει εθνικές κατηγορίες και ας αποτελείται από εφήβους και παίδες ή νέους άντρες που δεν έχουν άλλο περιθώριο να παίξουν στην Α ομάδα που πάει για final 4 που όμως μπορεί να είναι στα πρόθυρα. Παίζουν και μαθαίνουν το ίδιο μπάσκετ του συλλόγου, και καλύτερα να παίζουν Γ εθνική, παρά ΜΟΝΟ σε ένα τουρνουά παίδων/εφήβων που κάνουν τώρα και μετά κάθονται το υπόλοιπο έτος ή ένας - δύο καλοί παίρνουν μεταγραφή..ο Abosi τώρα κάθεται απ' ότι ξέρω..

    Θεωρώ ότι δύσκολα μία τέτοια ομάδα θα φτάσει Α2 να ξέρετε, επειδή έπαιζα αντρικό όντας έφηβος, ήταν σαν να πέφτεις πάνω σε τοίχους! 16 χρονών ας πούμε να παίζεις με 35αρηδες που παίζουν 25 χρόνια ήταν σοκαριστικό.. και τα εθνικά πρωταθλήματα κάτω από την Α2 είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικά και δύσκολα, θεωρώ ότι δίνει πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη αυτή η συνθήκη από το να περιμένεις 1-2 τουρνουά εφήβων το χρόνο..

    Όσο για τον Thomas, μόλις είχε βγει η είδηση ότι ο Dorsey αποφάσισε ΝΒΑ τα ονόματα που ακούστηκαν πιο έντονα ήταν του Canaan και του Thomas (θυμάμαι τα διάβαζα στα ίδια άρθρα/tweets) και η ομάδα διάλεξε Canaan. Δεν θα την κρίνω την μεταγραφή, μία από τα ίδια είναι και ο Thomas, σουτέρ που κάνει πολύ λίγα μέσα στο γήπεδο εκτός από σουτ, και έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ από το 19 νομίζω (Βαλένθια) αφού βολοδερνει στις Αμερικες και αυτός για ένα ψευτο-συμβολαιο ΝΒΑ..

    Είναι 3 χρόνια περίπου μικρότερος από τον Canaan και 10ποντους ψηλότερος, αλλά νομίζω χειρότερος αμυντικός. Γενικά μία από τα ίδια, δεν ξέρω αν θα έπιανε ή όχι, κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζεις σίγουρα. Μάλλον δεν σκέφτηκαν αρκετά τον τύπο του παίχτη που χρειάζεται η ομάδα και τα χαρακτηριστικά του παίχτη που έφυγε από την ομάδα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή είναι καλός και επικοδομητικός ο διάλογος θα διευκρινίσω και πάλι αγαπητό redgoal.
    Μπορεί και να μην είναι εχθρικές και αντιστρόφως να είναι φιλικές όπως λες και ξέρεις!!!!!
    'Αλλο όμως φιλικές μεταξύ προέδρων και άλλο να καθίσουν να τους νικήσουμε όταν έχουμε χάσει παιχνίδια σημαντικά και ιδιαίτερα για αήττητα πρωταθλήματα και στους άλλους να κάθονται να χάνουν και να τους δίνουν και παίκτες!!!!!
    Δηλαδή η πρόκριση μας στα πλαίσια των καλών σχέσεων και η απόκρουση του πέναλτυ με τα μπούτια αντί με τα χέρια ήταν με ακρίβεια σκηνοθετημένη;
    Μάλλον λάθος κάνεις όταν λες ότι υποτιμάω την νοημοσύνη και να αποδεχόμαστε πανώ αισχρά και προπαγάνδα περί παραρτημάτων!!!!!
    Εμείς δεν θα λουστούμε ΠΟΤΕ τακτικές και αισχρότητες άλλων και δεν θα μας μπουν ταμπέλες, ούτε όμως ανεχόμαστε υποτιθέμενους φίλαθλους που σχολιάζουν με λάσπη την ομάδα προσποιούμενοι αγανακτησμένους οπαδούς!!!!!!

    REDGOAL: Φίλε μόνος σου λες τις θεωρίες σου, μόνο σου απαντάς. Κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου. Ο Άρης είναι φιλικά προσκείμενη ομάδα. Δεν είπαμε ότι κάθεται και χάνει, ούτε ότι πρέπει να αποδεχόμαστε πανό. Αλλά μη μας λες τώρα ότι ο Καρυπίδης που νοίκιαζε σουίτα στο Καραϊσκάκη για να βλέπει Ολυμπιακό είναι και εχθρός μας. Έλεος...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε Ηλία, μην ασχολείσαι, ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε, έχουν φτιάξει ένα παραμυθακι για να διασκεδάζουν τα χάλια τους.. αλλά και μεταξύ τους πλέον έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και τα λένε!

    Πάντως τώρα είναι ευκαιρία, και το πάνε πολύ καλά οι πρόεδροι μέχρι στιγμής, για αήττητη δυναστεία, να παίρνουμε double για καμία 5ετια..και βλέπουμε..

    Εκεί που υπάρχει ανταγωνισμός και χρειαζομαστε νίκες είναι η Euroleague.. πρέπει να πάμε 4-5 στην επόμενη 5ετια.. κρίμα να είμαστε ακόμη στις 3, μας χρωστάει και η ιστορία, και εμείς στους εαυτούς μας.. πάμε ομαδάρα!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ αγαπητό redgoal επειδή με μπέρδεψες με άλλον δεν είπα ποτέ για το οφσαιντ, εγώ μιλούσα για αυτούς που έλεγαν για το παράρτημα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΗΣ που προσωπικά δεν συμφωνώ με τίποτα και το απαράδεκτο πανώ!!!!
    Όπως και να το κάνουμε, να σου βρίζουν τις μάνες φάτσα κάρτα στις κάμερες να το βλέπει όλη η Ελλάδα δεν το λες και φιλικό ούτε μπορεί να σχετιστεί με αντιπαλότητς προέδρων με τις ομάδες, αντιδράσεις και οτιδήποτε άλλο????????
    Μη τρελαθούμε κι όλας?????
    Άλλο πράγμα καλές σχέσεις και άλλο στήνω πωπώ για να χάσω ή να κερδίσω που στην προκειμένη περίπτωση με τον Άρη ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από αυτό συμβαίνει???????
    Ίσα ίσα που χάσμε πέρσυ το αήττητο από αυτούς και άσε τον φανατισμό με εμάς σε κάθε αγώνα και φυσικά το πανώ που κάθε άλλο από φιλικές σχέσεις δείχνει, μεταγραφές και άλλα πολλά με αυτούς!!!!!!
    Αν είναι τα παραρτήματα έτσι φαντάσου τι γίνεται με τα αντίπαλα!!!!
    Παραρτήματα είχαν και έχουν κάποιοι άλλοι και μη πάμε να εξισώσουμε την ομάδα με την βρωμιά άλλων, τις υποθέσεις λουλουδιών, τις γούνες, τα Γουέμπλευ, τους προβολείς, τα καπνογόνα, τους τίτλους με στρίψιμο δεκάρας και άλλα μύρια όσα!!!!

    REDGOAL: Δηλαδή θες να μας πεις ότι οι σχέσεις Ολυμπιακού-Άρη είναι εχθρικές; Κι αυτό το στηρίζεις στο πανό; Υποτιμάς ξανά τη νοημοσύνη όλων φίλε

  •   Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργο Γαλατσι προτεινω βαζελινη...

  • ΓΕΩΣ 7
    ΓΕΩΣ 7 Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    γιωργο γαλατσι ακου ρε γιουσουφακι υποτακτικε του θρυλου τιμη και δοξα στον καλοπουλο 3 μετρα οφσαιντ ηταν το γκολ θελω να σε νικαω με 200-0 διαιτησια η καλυτερα να στα παιρνω στα χαρτια σε ολα τα αθληματα κρατοσ ειναι ο ολυμπιακοσ καταλαβεσ σκλαβε και ραγια του θρυλου

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, με τον Ντόρσεϊ σε ποιο σημείο βρισκόμαστε; Ξέρουμε κάτι για το πότε θα αποφασίσει για μια πιθανή επιστροφή και τους ανταγωνιστές μας (π.χ. Φενέρ); Εναλλακτικές υπάρχουν ή βλέποντας και κάνοντας; Άποψή μου πως η ομάδα χρειάζεται αυτή τη βοήθεια. Όπως είπε και ο Πρίντεζης είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών. Ας θυμηθούμε, όχι παλιότερα, αλλά πέρυσι που έπρεπε να αλλάξουμε τον Έισι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ευχαριστούμε την ομάδα μας που μας κάνει περήφανους και μπορούμε να ονειρευόμαστε...

    REDGOAL: Εντός 10-15 ημερών θα ξέρουμε με Ντόρσεϊ

  • Nic
    Nic Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καντε επιτελους την απολυτη κινηση και παρτε την Π.Α.Ε

  • Μέχρι Τέλους
    Μέχρι Τέλους Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγγελόπουλοι ΠΑΡΤΕ και την ΠΑΕ, για να γλιτώσει ο Θρύλος μας, τον κατήφορο της απαξίας.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Έχω την αίσθηση ότι μετά την ανακοίνωση ότι θα αναπτύξει η ομάδα δίκτυο ακαδημιών ( κάπως έτσι το είπε , δεν θυμάμαι ) θα προσπαθήσει να επαναφέρει την αναπτυξιακή ομάδα στην Α2 όπως ήταν . Ισώς δημιουργήσουν και Β ομάδες οι μεγάλοι όπως στο ποδόσφαιρο . Πράγμα που θα ήταν πολύ καλό γενικά . Το θέμα είναι αυτές οι ομάδες να στελεχωθούν σωστά από επαγγελματίες κι όχι να βάζουνε τους παλαίμαχους
    redgoal θα διαφωνήσω μαζί σου για τον Τόμας , που θέλει να πάρει ο Βάζελος . Αν δεν κάνω λάθος είχε ακουστεί και για μάς πέρυσι ή το καλοκαίρι . Σίγουρα αυτό που μας λείπει είναι όχι ένας αλλά ή ο Ντόρσευ ή ένας στύλ Ντιλέϊνι . Όμως αν δεν μπορούμε να βρούμε ένα από τα δυο , νομίζω η αντικατάσταση του Κάνναν με τον Τόμας είναι αναβάθμιση .
    Εκτός αν ξέρεις ότι δεν πρόκειτε να φύγει κανείς από την ομάδα και απλά μιλάμε μόνο για προσθήκη και όχι για αντικατάσταση , οπότε έχεις απόλυτο δίκιο και τελειώνει η κουβέντα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...