roumeliotis

Carwiz

«Μας ενθουσιάζει το Sold-Out με Ρεάλ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα του Απόλλωνα στο ΣΕΦ με 97-60 , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και παρέμεινε αήττητος στην Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

"Ήμασταν σοβαροί, μοιράσαμε τον χρόνο, δείξαμε σοβαρότητα, με λίγα λόγια κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Κάναν είναι έτοιμος, αλλά αποφασίσαμε αντί για ματς να του δώσουμε μια ακόμα προπόνηση", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τη Ρεάλ:

"Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2 βαθμούς παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι.

Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι", τόνισε για το παιχνίδι της Παρασκευής (20/01).

Τέλος, για το γεμάτο ΣΕΦ και το αν προσδίδει άγχος στους παίκτες: "Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες.

Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα sold out πρέπει να είναι. Το αξίζει αυτή η ομάδα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Περι Nτόρσει ο λόγος...

    Εβλεπα τα highlights απο τον τελευταίο του αγώνα στην G-League. Πετυχε παλι 30π με 6/13τριποντα και 50% ευστοχία...

    Κανει οτι ειναι δυνατόν για να τον δουν και να τον πάρουν στο NBA αλλά μάταια. Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του ομως και δε τα καταφέρνω. Δηλ τι εννοω....

    Στη G-League, αναμφισβήτητα κανει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ειναι ομως και παραπλανητική η λίγκα αυτή. Αμυνες δεν υπάρχουν, παιρνει τη μπαλα και κανει οτι γουστάρει. Σουτάρει...δε του λεει κανεις τπτ...παιζει 30(!) ολοκληρα λεπτά!!! Σχεδον δηλ 3 περιόδους χρονικά με χρονους Eυρώπαικου μπάσκετ!!!
    Αυτά δε πρόκειται να τα δει ούτε στον υπνο του αν επιστρέψει Ευρώπη. Αντε να του δίνεται 18-20 λεπτά συμμετοχής.
    Από την άλλη αν παίξει NBA θα παίζει βαριά 4-7 λεπτά.
    Προτιμάει δηλ την χλιδή και να τρώει πάγκο παρά το να ερθει στην Ευρώπη και να είναι βασιλιάς.
    Σεβαστό και τίμιο, εφόσον κυνηγάει το όνειρό του.

    Προσωπικά πιστεύω οτι το αργότερο μεχρι το καλοκαίρι θα επιστρέψει Ευρώπη. Δεν εχει εκεί που ειναι τυχη. Διοτι οτι ηταν να δειξει το εχει δείξει. Η λίγκα αυτή δεν εχει αμυνες, δεν εχει τπτ τρομερό. Οι ομάδες ψάχνουν αλλο στυλ παίχτες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...