roumeliotis

Carwiz

«Όλα τα παιχνίδια είναι must win»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη (13/12, 20.00) την Φενέρμπαχτσε και όπως τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης και σε αυτή την αναμέτρηση η νίκη είναι επιβεβλημένη. Πιο αναλυτικά ο 24χρονος πόιντ γκαρντ υπογράμμισε τα ακόλουθα:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Παίζουμε στην έδρα μας και μαζί με τον κόσμο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον. Πάμε για να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα η Φενέρ κάτι κάνει καλά και για αυτό είναι πρώτη. Εμείς θα ξεκινήσουμε από την άμυνα, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε το πλάνο, θα μπορέσουμε να τους περιορίσουμε.

Τους έχουμε μελετήσει, έχουμε δει στο βίντεο τι πρέπει να κάνουμε και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο. Όταν είσαι Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια είναι must win. Για αυτό είπα και πριν πως δεν φοβόμαστε κανέναν. Οπότε θα μπούμε μέσα για να το πάρουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 Φιλε συγνώμη...ειχα ανοιξει καποιες σελίδες και το εγραψα σε λάθος αρθρο!!!!!!!!!!!!!! Πηγαινε για ΚΑΣΑΜΙ.
    Ο Λούτζης ειναι φοβερό παιδί και δουλεύει σκληρά. Μια χαρά παίχτης για ροτέισον και χαρηκα οταν τον πήραμε...
    Μαλιστα μετά τις δηλώσεις αυτές εμένα εχει ανέβει στα μάτια μου 10 φορές πανω.

    Asteriosmountouris
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ http://www.youtube.com/watch?v=k-Sv3oEPE5o&ab_channel=OlympiacosB.C.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε Arrow play maker με μποι 1.98 δεν είναι βύσμα πουθενά. Το παλληκαρακι είχε 9ποντους ΜΟ 19 χρόνων με τα Τρίκαλα, και τον πήραμε και δεν του δίνουμε 20λεπτα ούτε με τις Πατρες και τις Λαρισες. 13λεπτα ΜΟ έχει φέτος, 4η χρονια στην ομάδα. Granted μπορεί νσ μην προσπαθεί στις προπονήσεις, δεν έχω inside information. Ωστόσο βλέπω μηδενική προσπάθεια στήριξης του σαν πρότζεκτ.

    Έχουμε πει πολλές φορές ότι σαν μπασκεμπολιστας ένα παιδί πρέπει να παίζει και να έχει ρόλο εκτός από χρόνο. Όπως είχαν οι Σλουκας, Παπ, Μαντζαρης στην αρχή της καριέρας τους. Αν μπαίνει στο 38 των παιχνιδιών που κερδίζουμε 40 πόντους και όλοι πετούν χαρταετό τι να το κάνω.

    Αν όντως κρίνει το τιμ ότι δεν μπορεί ας ελευθερώσει τη θέση στο ροστερ να βρεθεί ένα άλλο πρότζεκτ, που για το όνομα του Θεού να στηριχτεί.

    Αλλά μην μπούμε στην ανύπαρκτη αναπτυξιακή στρατηγική ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων (εδω οι ζελες έχουν ξεπαστρέψει ο,τι έχει πάει να ξεπεραστεί την τελευταία δεκαετία- πλην Παπαγιαννη που τη γλίτωσε επειδή μετακόμισε προσωρινά νβα).

    Ο Λουντζης πάντως σε αντίθεση με τα ανωτέρω πήρε μικρός ευκαιρίες κσι ανταποκριθεί. Τεσπα, μεγάλη συζήτηση, και apparently εχουμε χρονο. Εδώ ο Λαρρυ πάει να μας πείσει ότι δεν παίζει με βύσμα την ολυμπιακοφροσυνη που πουλάει (και ναι, πουλάει δεδομένου ότι ήταν βαμμενος βαζελος μικρος) και παίζει μπασκετ προκοπης

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερό βύσμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...