roumeliotis

Carwiz

Τα... έσταξε ο Κάναν με ΠΑΟΚ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Σαν σε προπόνηση πέρασε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από την Πυλαία καθώς οι Πειραιώτες συνέτριψαν με 88-68 τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Αϊζάια Κάναν να κάνει σπουδαία εμφάνιση.

Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 17 πόντους με 4/5 δίποντα και 3/7 τρίποντα. Δείτε τα κατορθώματά του στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά @gp77 συμφωνώ απόλυτα.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Πανοπουλος Γιώργος αυτό που περιγράφεις είναι ακριβώς η διαφορά μεταξύ σουτέρ και σκόρερ.
    Ο Κανααν είναι πιο πολύ σουτέρ, όπως αγωνίζεται μέχρι τώρα. Σουτέρ ήταν ο Κάρολ, τώρα είναι ο Κουριτς, ο Ερικσον, ο Ματ Τομας που είχε ακουστεί. Παίχτες δηλαδή που το 80-90% των προσπαθειών τους είναι σουτ.
    Σκόρερ από την άλλη είναι κάποιος που έχει πιο all around παιχνίδι. Σκόρερ ήταν ο Σπανουλης, τώρα είναι ο Ντε Κολο, ο Μπέικον, ο Μούσα, ο Μισιτς και ο Λάρκιν.
    Και οι δυο κατηγορίες παιχτών είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Στην δικιά μας ομάδα όπως έχει δομηθεί νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα ένας σκόρερ στο 2 και ένας σουτέρ στο 3 σαν μπακ απ.
    Η χρησιμοποίηση του Πίτερς στο 3 μπορεί να καλύψει το κενό αυτό ενώ στο 2 ο ρόλος του σκόρερ μπορεί να μοιραστεί σε παραπάνω από έναν παίχτες. Αν σταθεροποιηθεί γύρω στους 12-14 πόντους ο Κανααν και βρίσκονται κοντά στους 10 οι Μακισικ-Λαρετζακης μια χαρά είμαστε αν σκεφτούμε ότι σχεδόν διψήφιο αριθμό έχει και ο Σλούκας.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελω να δω στα μάτια του "αλητεια". Να σηκώνεται με αυτοπεποίθηση και να τα καρφώνει. Να μη νιώθει "ψαρας" στην ομάδα του, να πει ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να σταματήσει την εως προσφατα χαμηλών τόνων, ΑΤΟΛΜΗ εικόνα του.

    Εχουμε πει οτι δεν μπορεί να ΞΕΧΑΣΕ(?) να βάζει τριποντα...ομως οταν εισαι σε μια ομάδα που στοχεύει τη κορυφή, οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτό κοντρα σε αλλες ομαδες με 3πλασια μπατζετ, θα πρέπει να πατήσεις λιγο γκάζι σεβόμενος και τον ευατό σου αλλα και την ομάδα που σε εμπιστεύτηκε. Αλλιώς σηκω και φυγε μονος σου...Ευχομαι πραγματικά να δειξει στο 2ο μισο της σεζόν τον παίχτη που ελπίζαμε να δουμε οταν ακουστηκε 1η φορά το ονομα του οτι θα ερθει Ελλάδα.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα μου αρεσαν περισσοτερο οι προσπαθειες του απο μεση αποσταση και απο μπασιματακια του.Γιατι δεν ειναι δυνατον ο κοντος σουτερ σου να σηκωνεται μονο εξω απο τα 6.25,να εχει μονοδιαστατο δηλαδη ρεπερτεριο.Ιδιως η ικανοτητα σκοραρισματος απο μεση αποσταση απο οποιαδηποτε γωνια ,ειναι ο δεικτης που καθοριζει την ποιοτητα ενος κλασικου σουτερ.
    Δυνατο παιδι ειναι,πολυ γυμνασμενος ειναι,απο αθλητικης αποψης μπορει πολλα.Ας δειξει στον θρυλο τι μπορει να κανει.Να μην προστεθει στην χορεια των παικτων που (ξανα)εδειξαν ,αφου εφυγαν απο εμας και πηγαν αλλου.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή αρχή να ναι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...