roumeliotis

Carwiz

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα αλλά...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πέρασε σα σίφουνας και από την Πυλαία καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 88-68 και διατήρησε το αήττητό του στην Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα, κερδίζαμε με 30 πόντους παρότι 7-8 λεπτά σταματήσαμε στην τελευταία περίοδο να παίζουμε. Πλέον έχουμε να κοιτάξουμε τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ σε αυτήν την ατμόσφαιρα, ελέγξαμε το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά» είπε στην ΕΡΤ ο έμπειρος τεχνικός.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Coach-B πρόσθεσε τα εξής: «Θα ήθελα να χαιρετήσω την πολύ θερμή ατμόσφαιρα που είχε σήμερα το γήπεδο. Ήταν σχεδόν γεμάτο. Είχα χρόνια να το δω και ανεξάρτητα από την πίεση που ασκείται στον αντίπαλο, το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Εμείς ήμασταν σοβαροί τηρουμένων των αναλογιών για πάνω από τριάντα λεπτά. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήγε πάνω από τους τριάντα πόντους. Στο τέλος σταματήσαμε να παίζουμε, αλλά νομίζω πως ήταν δικαιολογημένο.

Έχουμε κάποια θέματα λόγω του σκληρού μας προγράμματος, έχουμε Τρίτη – Πέμπτη αγωνιστική και απαιτητικά παιχνίδια. Μέσα στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίσαμε προβλήματα και δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν οι Γουόκαπ και ΜακΚίσικ.

Οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις εδώ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό το λόγο εκτιμώ πραγματικά τη νίκη. Καλή τύχη και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση αναφορικά με την αγωνιστική άνοδο του Αϊζάια Κάνααν, αλλά και την κατάσταση των τραυματιών, απάντησε: «Είναι παίκτες που έχουν ένα επίπεδο. Το θέμα είναι να μένουν στο παρκέ και να κάνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα για την ομάδα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τουλάχιστον στις τάξεις της ομάδας μας, όλοι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Αν παίζουν αρκετά θα έχουν σίγουρα νούμερα. Ο Γουόκαπ είχε ένα σφίξιμο πριν το ματς και ήταν αμφίβολο το αν θα παίξει.

Τελικά έπαιξε το πρώτο δεκάλεπτο αλλά έσφιξε περισσότερο η μέση του. Δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης, όμως, έπρεπε να μείνει προληπτικά έξω. Σφίξιμο στον προσαγωγό ένιωσε ο ΜακΚίσικ, ο οποίος προληπτικά έμεινε έξω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Είχε πλάκα πάντως η απάντηση, αυτά τα παντρολογηματα έχουν δημιουργήσει τεράστιες παρεξηγήσεις σε οικογένειες και χωριά ολάκερα!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο ειναι απαντηση. Ευχαριστώ πολύ.

    Παρόλα αυτά, με βάση την εικόνα των παιχτών, δε ξέρουμε κατά πόσο αυτή η καταπόνηση κάνει καλό. Ακόμα και τα ταξίδια απο το ενα μερος στο άλλο κουράζουν. Δεν ειναι ΡΟΜΠΟΤ οι παίχτες και επειδή βλέπω αγώνες Τουρκικών ομάδων και Ισπανικών στα πρωταθλήματα τους, υπάρχουν παίχτες που ξεκουράζονται πάντα και δεν παίζουν οπως οι δικοί μας.
    Μακάρι να ειναι για καλό τους ολα αυτά και ας λεμε εμεις οτι θελουμε!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Απευθύνομαι στο redgoal αλλά μου φαίνεται πως redgoal απαντάει πάντα ξεχωριστό άτομο.
    Άλλοι απαντούν ευγενικά και σοβαρά και άλλοι χωρίς σοβαρότητα.

    Η απάντηση σου αυτή δηλ προκλήθηκε από την τόσο τρομερή ερώτηση που έκανα;;; Δεν είναι δηλ περίεργο που τον έχει στην ομάδα αλλά δε τον εμπιστεύεται καθόλου;;;

    Έχουμε ένα ροστερ που δεν αξιοποιείται σωστά. Και μικρό ροστερ και ακόμα πιο μικρό βάση του χρόνου συμμετοχής κάποιων από τους παίχτες.
    Το να βάζει τον Παππα στο τέλος για 2 λεπτά, είναι άσχημο και για τον παίχτη και δίνει πάτημα και στους αντιπάλους του να τον ειρωνευτουν και λογικό είναι να ξεσπάσει έτσι.

    REDGOAL: Μα ρε μάγκες κάνετε κάτι επισημάνσεις απίστευτες. Νομίζεις δηλαδή ότι το τι συμβαίνει προπονητικά είναι μόνο αυτό που βλέπεις στο παρκέ; Εδώ μιλάμε για επιστήμη φίλε. Κάνουν εργομετρικά και εξετάσεις στους παίκτες κάθε τρεις και λίγο. Τεστάρουν τις αντοχές τους. Ξέρουν πότε θα καταρρεύσει ένας παίκτης από κούραση αν παίζει έστω και δυο λεπτά παραπάνω από αυτό που έχει κυκλωθεί για να παίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ξέρεις τί σχήματα και plays δοκίμαζε ο Μπαρτζώκας ενόψει Φενέρ και Βιλερμπάν σε αυτό το ματς; Προπόνηση το έβλεπε και έτσι το εκμεταλλεύτηκε για να δει πράγματα. Για δες πόσα λεπτά θα πάρει ο Πάπας στο επόμενο ματς της Α1 που δεν θα ακολουθεί διαβολοβδομάδα. Θα είναι περισσότερα, όσο και αν η απλή λογική ενός άσχετου με το άθλημα λέει ότι πρέπει να παίξει τώρα για να ξεκουράσει κάποιους άλλους. Δεν είναι όλα τόσο απλά φίλε

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Mε ΠΑΠΑΣ μαθαμε τι συνέβη τελικά ; ; ;

    Επισης, το γεγονός οτι δεν τον χρησιμοποιεί (ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΑΚΟ την ομαδουλα αυτη) εστω 5 λεπτά, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ; ; ; Και μη μου πείτε πάλι στο οτι δεν εχει μπράτσα!!!!

    REDGOAL: Δεν παίζει γιατί έχει προηγούμενα μαζί του φίλε. Πριν από δυο χρόνια είχε ζητήσει την τρίτη ξαδέρφη του Μπαρτζώκα από το χωριό για αρραβώνες αλλά την έκανε με ελαφρά τελικά και του το κρατάει μανιάτικο...

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα κόψε τα κουφά.
    Σε έναν κόσμο που έχουν λαϊκό ήρωα τον Πάμπλο Γκαρσία κατεβαίνεις με Αντώνη Νικοπολίδη κ Τζόρτζ Πάπας.
    Τόσο Απλά.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσο για Γουοκαπ και Μακκισικ ανέλαβε δράση ο μίστερ βουντού ο Ιτουδης. Και στον Παναθηναϊκό και στην ΤΣΣΚΑ και τώρα στην Φενέρ. Ελπίζω την Τρίτη να παίξουν όλοι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...