roumeliotis

Carwiz

Ζορίστηκε... αλλά νίκησε 86-76 την Άλμπα

casino loutrakiou
redwell

Ζορίστηκε... ο Θρύλος στο ΣΕΦ με την Άλμπα Βερολίνου αλλά έστω και δύσκολα στην τέταρτη περίοδο έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη με 86-76 για την 10η ημέρα της Euroleague και πλέον το ρεκόρ του είναι στο 7-3.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να χτίσουν διαφορά πάνω από 6-7 πόντους καθώς όποτε έδειχναν να πατάνε... γκάζι οι Γερμανοί επέστρεφαν έχοντας και κάποια αδιανόητα σφυρίγματα υπέρ τους και πήγε έτσι όλο το ματς μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο όπου οι Πειραιώτες κλείδωσαν τη νίκη.

Βεζένκοφ με 24 πόντους και 34 PIR, Σλούκας με 12 πόντους και 11 ασίστ, Μπολομπόι με 12 πόντους και Παπανικολάου με 19 πόντους οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη ενώ σε ένα ακόμα ματς ο Κάναν ήταν εκτός τόπου και χρόνου ενισχύοντας τον προβληματισμό που υπάρχει στο πρόσωπό του αφού έπαιξε λιγότερο από 7 λεπτά και σημείωσε 3 πόντους.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Γερμανοί πίεσαν στην άμυνα, δημιούργησαν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα μας –η οποία σκόραρε κυρίως δια χειρός Βεζένκοφ- και βασιζόμενοι στην υπεροχή τους κάτω από το καλάθι «έχτισαν» μια διαφορά 6π. (13-16 στο 9’).

Η Άλμπα διατήρησε σταθερά την πρωτοπορία μέχρι το 11’ (21-26), όμως, η είσοδος των Σλούκα και Μπολομπόι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την αμυντική του απόδοση και με ένα επί μέρους σκορ 16-5 προσπέρασε με 6π. (37-31 στο 17’). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα σερί 7-0 (37-38), ενώ με 2/2 ελεύθερες βολές ο Κώστας Σλούκας έδωσε βραχύ προβάδισμα στην ομάδα μας (39-38 στο 20’).

Με πρωταγωνιστή τον Σακίλ ΜακΚίσικ οι ερυθρόλευκοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα 8π. (46-38) στο 24’. Ωστόσο, η τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Αμερικανός στο σημείο αυτό ήταν το 4ο φάουλ του, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί πρόωρα στον πάγκο. Η γερμανική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και με όπλο της το περιφερειακό της σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 61-61 στο 31’.

Μέχρι το 35’ το ματς ήταν ισορροπημένο (70-68), όμως, με ένα ξέσπασμα -που είχε ως βασικό εκφραστή τον Κώστα Παπανικολάου-, η ομάδα μας βρέθηκε στο +9 (77-68) και έκτοτε διατήρησε μέχρι τέλος τον απόλυτο έλεγχο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-21, 39-38, 61-59, 86-76

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4 (2/6 σουτ, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κάναν 3 (1), Λαρεντζάκης 3 (1), Φαλ 2, Σλούκας 12 (3/7 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, κανένα λάθος σε 26 λεπτά), Βεζένκοβ 24 (6/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα), Παπανικολάου 19 (5/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπόλομποϊ 12 (4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/3 βολές, 3 ριμπάουντ), Πίτερς, ΜακΚίσικ 7 (3/5 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα)

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Γκονθάλεθ): Λο 12 (4/9 τρίποντα, 7 ασίστ), Πρόσιντα, Σμιθ 12 (2/3 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ντέλοου 9 (1), Γουέτζελ 2, Σνάιντερ, Κουμάτζι 10 (5/6 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Ραπιέκ, Σίκμα 7 (1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 λάθη), Λάμερς 8 (4/5 δίποντα), Μπλατ 10 (2 τρίποντα, 3 ασίστ, 3 λάθη), Ζούσμαν 6

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/40 δίποντα, 8/28 τρίποντα, 14/16 βολές, 36 ριμπάουντ (25 αμυντικά - 11 επιθετικά), 25 ασίστ, 9 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 9 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα Βερολίνου: 17/28 δίποντα, 10/32 τρίποντα, 12/15 βολές, 37 ριμπάουντ (30 αμυντικά - 7 επιθετικά), 17 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 17 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 10η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές (1/12 στις 19:30), ενώ η Άλμπα θα υποδεχθεί στο Βερολίνο τη Μπαρτσελόνα (1/12 στις 19:30).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

69 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ Πολύ σωστός. Ωραίο το σχόλιο σου. Μόλις τώρα το διάβασα λόγω φόρτους της δουλειάς. Έχεις απόλυτο δίκιο Σάκη, για τα δύο δώρα που Δωρίσαμε στον παναθηναϊκό και στην Μπολόνια που δεν έπρεπε να είναι ποτέ εκεί Ο παναθηναϊκός αλλά μόνο ολυμπιακός, και το δεύτερο δώρο στο Βερολίνο.
    Ειδικά Στο Βερολίνο, για Για πόσα χρόνια μας έτρωγε ο καημός και Πονούσε η καρδιά μας Από το μεγάλο παράπονο Μαζί με την αγανάκτηση που λέγαμε πάντα Μέσα μας ,το γιατί γιατί δε σουτάρεις ρε, Γκρι αν θυμάμαι καλά το όνομα του, Το ξεχνάω αυτή τη στιγμή ,Τι περιμένεις ρε και δε σουτάρεις. Έχεις 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα στη διάθεση σου , Στη δίνηει την μπαλα ο Παπαλουκάς επίτηδες σε σενα Επειδή εσενα μόνο εμπιστεύεται , που μπορείς να πάρεις το τρίποντο , είσαι ο καλύτερος Σουτερ της ομάδας μας και ο πρώτος Σκορερ του Ολυμπιακου και παίζεις Την μπάλα αριστερά δεξιά, και δε σουτάρεις αυτό το πολυπόθητο τρίποντο σαν ο καλύτερος Σουτέρ της ομάδας.
    Σουταρε Επιτέλους Το τρίποντο Φώναζα στο σπίτι και πάμε κατευθείαν τελικό. Αυτό το γιατί , Γιατί γιατί δε σούταρε Το τρίποντο της νίκης , Όπως το έλεγε κι ο ο σπίκερ στη Γερμανία εδώ που έβλεπα το παιχνίδι live στο SAT.1 , Όπως το δήλωνε και ο Γερμανός σπίκερ live, ήταν σίγουρος ότι θα Το Μπουμπούνιζε το νικητήριο τρίποντο ο αμερικανός star μας, Όπως το έκανε και Μια χρόνια πριν, στην Mosca με την TSSKA Moskau το πρώτο παιχνίδι στη σειρά που κέρδισμε Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και κάναμε το 0-1 Στη σειρά Με το νικητήριο τελευταίο σουτ το δικό του ,Του αμερικανού γκρι. Εκεί ήταν βέβαια δίποντο έκανε την Διείσδυση, χόρεψε δύο ρώσους παικτες, εκανε σπασημο της Μεσης, σουταρε και έδωσε το νικητήριο καλάθι στον ολυμπιακό μας .
    αλλά δυστυχώς στο Βερολινο δεν το έκανε Το τελευταίο νικητήριο Σουτ Τριών πόντων και μας απογοήτευσε Πάρα πολύ . Δεν μπορουσα να το χωνέψω Με τίποτα , μας έτρωγε πολλά χρόνια. Την συνέχεια την έγραψες σωστά. Αντί να σουτάρει Τρίποντο Πασάρει Αδικαιολόγητα τελείως στον Μπορούση για δίποντο Και χάσαμε αδικαιολόγητα το παιχνίδι Για τον τελικό Με την ΤΣΚΚΑ Μόσχας.

    Την Καλησπέρα μου σε όλους, και στο φίλο μας τον λόρδο Βύρωνα που γνώρισα χθες και χάρηκα.

  • RED 7
    RED 7 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Red 7Arrow εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός σαν εσένα.... Εγώ δε κοιτάω ούτε Μαρινάκη ουτε Κοκαλη ουτε Λαλαδες και Ανδρούτσους ούτε Καραππαπαδες ουτε Τσεριδες στο μπάσκετ.Εγω είμαι με τον έφηβο!!!!Και θα τον υποστηρίζω και στα πάνω και στα κάτω του!!!Τωρα αν δεν υποστηρίζεις εσύ και κάποιοι άλλοι την ομάδα ποδοσφαίρου και κάποιοι άλλοι την ομάδα του μπάσκετ είστε τραγικοί!!!!Δεν θα μου υποδείξεις εσύ εμένα αν θα υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και που!!!!Κανε ότι γουστάρεις και εσύ και οι υπόλοιποι που ξεχωρίζεται τα τμήματα της ομάδας!!!!! Είστε τραγικοί πραγματικά.Να κάνεις την κριτική σου φυσικά και θα την κάνεις... σκληρή ναι και ακόμα ποιο σκληρή!!! Αυτό όμως απο το να λέτε δεν υποστηρίζω την ομάδα ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ είστε ακριβώς αυτό που λέει ο Τσουκαλάς..."ανωμαλοι"!!!!οπαδικα πάντα η έκφραση!!! Εντάξει Περικλη;

  • BYRON CITY GATE 7
    BYRON CITY GATE 7 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @ DeCoupePe

    Φίλε αν διαβάσεις το σχόλιό μου στη προηγούμενη σελίδα λογικά σε σένα αναφερόμουν στο ΥΓ 2.

    Ας ελπίσουμε να ράψουμε το 4ο το 2023.

    Την καλημέρα μου σε όλουςτους φίλους που γράφουν ή διαβάζουν εδώ μέσα!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηθελα να συμπληρωσω κατι περι Τελ Αβιβ αλλα μετα το τελευταιο σχολιο του Ηλια δεν εχει σημασια.. Μπραβο ρε Λιακο

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 03:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Σε πειράζει που σου λένε 6-3 οι βάζελοι; Ε και; Δεν είναι αυτή η σημασία του μπάσκετ. Και 345123436-3 να ήταν, λαοφιλέστερο και δημοφιλέστερο σωματείο είμαστε εμείς.... γιατί; Γιατί ο καθένας αγαπάει μια ομάδα απ το ποδόσφαιρο.... κι εκεί είμαστε πολύ μπροστά.
    Το μπάσκετ επειδή ακριβώς δεν έχει να κάνει με τέτοια, ακολουθεί άλλους οπαδικούς κανόνες. Το παρακολουθείς γιατί το αγαπάς και γιατί αγαπάς την ομάδα σου γι αυτό που είναι.
    Εγώ πήγαινα γήπεδο στο μπάσκετ όταν δεν υπήρχαν ακόμα ξένοι στο πρωτάθλημα κι εμείς τερματίζαμε 8οι. Και παρακολουθούσα και υποστήριζα και τον Άρη του Γκάλη και του Γιαννάκη.
    Στο ΝΒΑ ένας παίρνει πρωτάθλημα, οι Αμερικάνοι λένε 'the first is the first, the second is nothing', αλλά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που πάνε γήπεδο ή/και παρακολουθούνε μικρότερου βεληνεκούς ομάδες χωρίς να μετράνε τα πάντα με τα πρωταθλήματα.
    Και όσον αφορά το ποδόσφαιρο, στην Αγγλία υπάρχουν ομάδες 140-150 ετών που όχι πρωτάθλημα ή κύπελλο ή έστω ένα λιγκ καπ.... δεν έχουν παίξει ποτέ έστω Γ' εθνική. Παρόλα αυτά έχουν τους (κατα)δικούς τους οπαδούς που την αγαπάνε και την ακολουθάνε.
    Πίστεψε με είναι πολύ ωραιότερο έτσι ένα άθλημα, απ το ούγκα ούγκα οπαδών και δήθεν δημοσιογράφων του ποδοσφαίρου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 03:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @BYRON CITY, εγώ το έχω γράψει αρκετές φορές, πιστεύω ότι η ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ θα είχε γραφτεί αλλιώς. Γενικά αυτή η ομάδα, όσες χαρές και να μας έχει χαρίσει, δυστυχώς την βαραίνουν και αρκετά "What if?"

    Ότι και να λένε οι βάζελοι είμαστε 6οι και αυτοί 4οι στην ιστορία των Ευρωπαικών πρωταθλημάτων, με ένα 4ο θα ξεκολλάγαμε από ένα γκρουπ ομάδων που έχουν 3, και θα προσπαθούσαμε να πιάσουμε την Βαρέζε στην 5η θέση που έχει 5, και γενικά να μας ξεπρήξουν με το γνωστό και κομπλεξικό "6-3". Σε καφενειακό επίπεδο, και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί των 8 συνεχόμενων νικών που έχουμε. Σε καφενειακό επίπεδο πάντα!

    Πάντως στις τελευταίες 13 διοργανώσεις έχουμε 7 παρουσίες σε final 4, πραγματικά σπουδαία επίδοση, απλώς το παράθυρο Σλούκα/Παπανικολάου είναι μικρό, και αξίζουν μία τελευταία κούπα, μεγάλη ευκαιρία με τη σεζόν καριέρας του Βεζένκοφ, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας..θεωρώ ότι γενικά έγιναν καλές κινήσεις και καταλαβαίνω το σκεπτικό του coach, αλλά πρέπει να εμπιστευτεί περισσότερο τους καινούργιους, μπορεί να κάψει τους βασικούς και οποιοδήποτε πλεονέκτημα έχουμε σε νίκες, να εξανεμιστεί τον Μάρτιο και μετά, ή μπορούμε να κάνουμε κάποιες παραπάνω ήττες, αλλά να κερδίσουμε παίχτες που θα είναι έτοιμοι για την τελική ευθεία..

    Όπως και να έχει, ελπίζω να ξεπεράσουν αυτή την μίνι-κρισούλα που βλέπεις όταν κοιτάς τα μούτρα του πάγκου, να ξαναγίνουν οικογένεια, και να πάνε για το καλύτερο. Πάντως Bolomboy/Peters/Canaan/Black δεν είναι μικροί παίχτες, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχουμε δει από αυτούς για φέτος..

  • BYRON CITY GATE 7
    BYRON CITY GATE 7 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 02:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Σπύρος Μανωλάκος
    @ Ηλίας Θεοδωράκης
    @ Jiannis77
    @ Παναγιώτης Τιακας
    @ ΣΑΚΗΣ

    Διάβασα με ενδιαφέρον τα σχόλια όλων σας.Φιλοι μου μην παρεξηγηθω,σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον Ρόι υπεύθυνο για την απώλεια της κούπας στο Τελ Αβίβ.Παρα την οποία επιπλέον αναστάτωση ίσως να έφερε στην ομάδα.

    Σε μια γενική σούμα, ο "Ολλανδός" είχε πει καμιά δεκαριά χρόνια μετά τον τελικό κάτι για 40 (!!!) κουτάκια μπύρας που βρέθηκαν σε δωμάτιο.Οτι πήρε τον Ρόι και πήγαν έξω για μπύρα το έχω ακούσει κι εγώ τώρα τελευταία.Δεν ξέρω τι ισχύει κι αν έχει νόημα να μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε.

    Ο Ιωαννίδης όντως προσέθετε άγχος στην ομάδα κι όντως κάτι έκανε λάθος για να μην μπορέσει να πάρει έστω μια κούπα στην Ευρώπη.

    Θυμήθηκα την τάπα του Φασούλα όταν αποκλείσαμε Μπολόνια και προκριθηκαμε Final 4.Θυμηθηκα επίσης που είχε δηλώσει ότι στον τελικό ξαφνικά δεν έμπαιναν ούτε τα λει απς.Πασπαλι ειδικά χάλια στον τελικό.

    Το 2002 συμφωνώ ότι αυτοκτόνησαμε με την Ολυμπια Λουμπλιάνα κι ότι ο βαζελος το πήρε μάγκικα όντας απόλυτο αουτσάιντερ.Επαιξε ρόλο κι ο μελιτζάνας με άριστο κοουτσαρισμα και ψυχολογική ντοπα ιδιαιτέρως σε Κουτλουάι και Λάζαρο Παπαδόπουλο.

    Για το 2012 στην Κωνσταντινούπολη,έχω τη συγκεκριμένη γνώμη γιατί το παιχνίδι δεν το παρατήσαμε στο -19. Με σχεδόν μηδαμινή προσφορά από τους Αμερικανούς,το φέραμε στα ίσα με τους Έλληνες και τον Μάρκο Κεσελ. Ναι είχαμε και τύχη, αλλά διεκδικήσαμε νικη λόγω της προσπάθειας και της αυταπάρνησης μας χωρίς να είμαστε ποιοτικότερη ομάδα από την CSKA. Γι αυτό νομίζω ότι ήταν και διαφορετικό ματς από του Τελ Αβίβ,εκεί κλειστό παιχνίδι με αργό τέμπο και μπλάκ άουτ δικό μας για 7 λεπτά. Σεβαστες βέβαια όλες οι απόψεις.

    ΥΓ: Στήριξη όλοι στην ομάδα φίλοι μου, καλοπροαίρετη κριτική όπου πρέπει χωρίς αφορισμούς.Ευχαριστηθείτε αυτό που βλέπετε και μακάρι να έρθουν κι άλλες μεγάλες και χαρούμενες στιγμές.
    (Αναφέρομαι πάντα σε πραγματικούς Ολυμπιακούς κι όχι σε κρυφοβαζελους δήθεν "Ολυμπιακούς").

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΣΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΙ ΑΠ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ
    ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΥΠΑ

    ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΤΟ 1994 ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2011
    ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ
    ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία μου άρεσε το σχόλιο σου το τελευταίο. Αυτά που γράφεις έχουνε βάση και είναι σωστά. Μου θύμισες το Γιώργο τον Σιγάλα που φώναζε μερικές
    Εβδομάδες μετά τον Μεγάλο θρίαμβο στη Ρώμη,
    Και την Κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 1997,
    προσοχή μη Μη διαλύεται αυτή την μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ. Είναι μεγάλο κρίμα φώναζε .
    Εκεί πράγματι έκανε έγκλημα ο Κόκκαλης που δεν επέκτεινε την ομαδάρα εκείνη που αγάπησα πάρα πολύ να την Επεκτείνει και να την κάνει σε αυτοκρατορία στο μπάσκετ και αδίκως την σταμάτησε.

    Μάρεσε πάρα πολύ και το σχολιο του φιλου, λόρδου Βύρωνα, τον ευχαριστούμε για τις λεπτομέρειες Που μας γνωστοποίησε. Επίσης πάρα πολύ σημαντικό το υστερόγραφο 4 που έγραψε.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί του και επαυξάνω.
    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει Και να γράψει την γνώμη του ελεύθερα σε πολιτισμένα πλαίσια και με καλούς τρόπους συμπεριφοράς , Χωρίς να θέλει να προσβάλλει τον συνάνθρωπο του , σεβόμενος και την γνώμη του Συνομιλητή του.
    στο κάτω κάτω Της γραφής όλοι είμαστε ολυμπιακοί , Σε όλα τα αθλήματα του ολυμπιακού , και θέλουμε μόνο το καλό του ολυμπιακού και τίποτε άλλο.
    Καλό βράδυ

    ΥΓ:Το έγραψα και άλλη φορά , γράφω από το εξωτερικό και έχω μεγάλα προβλήματα με το σύστημα γραφής Στα ελληνικά . μέχρι να διορθωθεί το κείμενο και να το στείλω, Χρειαζόμαστε πάρα πολύ αγώνα.

    Αλλά αγαπάμε πολύ την ομάδα του ολυμπιακού και γι’ αυτό θυσιάζουμε και απο τον ελεύθερο χρόνο μας.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια συμφωνουμε εννοειται. Ημουν στον τελικο του 95, φωναζα κ εγω "Λιετουβα" κ οχι μονο για τον αγαπημενο μου Σαμπονις..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...