roumeliotis

Carwiz

«Περιμένουμε δύσκολο ματς με την Άλμπα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την οδυνηρή ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και έχει επικεντρωθεί στο ματς της Πέμπτης (24/11, 21.00) με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Ευρωλίγκας.

«Δεν υπάρχει κάτι που κρατάς ή δεν κρατάς. Δεν μπορούμε να κρατάμε ότι μας συμφέρει και ότι δεν μας συμφέρει να το αφήνουμε στην άκρη», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, κατόπιν σχετικής ερώτησης και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή χάσαμε ένα παιχνίδι, αυτό είναι δεδομένο. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό, οδηγώντας το σκορ για περίπου 32 λεπτά. Όμως, στο τέλος δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας, έτσι ώστε να το κερδίσουμε.

Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ήταν ένα ματς που πάει πέρασε. Πριν την προπόνηση κάναμε μια ανάλυση με τους παίκτες για το που πρέπει να βελτιωθούμε και πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς σαράντα λεπτά στο παιχνίδι.

Βλέπετε πως η Ευρωλίγκα είναι φοβερά ανταγωνιστική. Όλοι παίζουν με μεγάλο κίνητρο, όλοι έχουν προσόντα, όλοι έχουν ικανότητες και κάθε ματς έχει μια συγκεκριμένη αγωνιστική προσέγγιση και ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.

Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει.

Και χθες ήταν μπροστά στο σκορ πέντε πόντους και τελικά έχασε στην παράταση. Να περιμένουμε, λοιπόν, όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σίγουρα το περιμένουν.

Η Άλμπα είτε μέσα είτε έξω παίζει με την ίδια ικανότητα και το ίδιο πλάνο. Μια ομάδα που πασάρει πολύ πάντα δημιουργεί πρόβλημα.

Έχει καλούς παίκτες και όπως έχω ξαναπεί όλα τα ματς της Ευρωλίγκας απαιτούν μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να μπορέσεις να κερδίσεις».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    KΡ εσυ δεν ειδικα δεν σωζεσαι με τιποτα. Η τσιμπλα εχει φτασει στις πατουσες.

  • ZZR
    ZZR Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ Ο ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΆΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΜΕ ΕΣΈΝΑ.

  • KΡ
    Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος: Αγαπητέ, στείλε μας τη διεύθυνση της μπασκετικης καβας από όπου πίνετε μπασκετικό νεκτσρ εσείς οι υπεράνω μύστες του αθλήματος για να πιούμε και εμείς ο άσχετος λαουτζικος να ξεστραβωθουμε ντε ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ThanRed εκτός πολύ ολίγων φίλων όλοι οι άλλοι στηρίζουν τον προπονητή, απλά προσπαθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους που ουσιαστικά ταυτίζονται με αυτές που καταθέτεις κι εσύ, δηλαδή οι διορθωτικές κινήσεις!!!!
    Το θέμα είναι ότι προσπαθούν πολλές φορές με έντονο τρόπο διότι και πέρσι είχε προκύψει το ίδιο πρόβλημα με κάποιους παίκτες που όμως τελικά δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα!!!!
    Ωστόσο αν η κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλου και η παρουσία μας στο φάιναλ φορ είναι το maximum των προσδοκιών μας παραθέτοντας το χαμηλότερο μπάτζετ μας έναντι άλλων που δεν είδαν ούτε οκτάδα, τότε καλώς δεν άλλαξε τίποτα και ας μην αλλάξει και εφέτος!!!!
    Όσο όμως και αν ο κόσμος της ομάδας μπορεί να διαφωνεί σε απόψεις, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ δεν προσαρμόζονται σε κάτι λιγότερο από το maximum των στόχων που μπορεί να πετύχει, κάτι που διαφοροποιεί την ομάδα ΘΡΥΛΟ από όλους τους άλλους και βρίσκεται έτη μπροστά σε στόχους και τίτλους σε όλα τα αθλήματα!!!!!
    Από 'κει και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!!!!

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους.

    Να σταματήσει η απαξίωση του προπονητή. Εχει τα κολλήματα του όπως όλοι αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πιστεύω οτι η περσινή χρονιά ήταν και για αυτόν διδακτική.

    Στον Καναν κάτι βλέπει αλλιώς δεν εξηγείται που τον κρατά. Βέβαια υπάρχει κάτι καλύτερο τώρα εκτός από Ντορσευ? ΟΧΙ

    Όλοι οι παίκτες κάνουν κοιλιά. Εδώ φαίνεται η διαχείριση και το πόσο βάθος έχει ο πάγκος.

    Θέλουμε ένα 3ρη και ένα 2ρη ακόμα. ΤΕΛΟΣ

    Απόψε θα νικήσουμε και με διαφορά. Αν κάτι πάει να στραβώσει εκεί πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να ανεβεί το ηθικό, αδέρφια.

    Τέλος να πω και για το τεράστιο σπρώξιμο που πήρε χθες ο ΠΟΑ από τα κοράκια....κλάψε - κλάψε κάτι θα βγει!!! Καλύτερα ετσι να νομίσουν οτι έχουν ομάδα.....

    Καλήμερα και πάλι και με την νίκη απόψε!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς, 'ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ", "ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ"!!!!
    Γιατί δεν εκτελέστηκε το πλάνο και αφού τελικά απαιτείται σωματική και πνευματική προσπάθεια τελικά τι προέκυψε;
    Κάποιοι που σχολιάζουν περιμένουν μόνο από το μπάσκετ να κάνουν τα βράδια τους ευτυχισμένα - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (πόλο, βόλευ που έχουν 5 πρωταθλήματα Ευρώπης, 8 μαζί με το μπάσκετ και 4 κύπελλα Ευρώπης και μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδος) και στο ποδόσφαιρο με 47 πρωταθλήματα!!!!!
    Τώρα το ότι δεν προβάλλονται τα δικά μας Ευρωπαικά αστέρια και προβάλλονται από τα .......αντικειμενικά ΜΜΕ μόνο της αγαπημένης τους ομάδας ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ αλλά ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ!!!!
    Ας πάμε τώρα στο σημερινό παιχνίδι!!!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ!!!!
    Κόουτς το έχουμε ξαναπεί. Η ομάδα έχει την πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί ακόμα και με το ρόστερ π.χ. του Λαυρίου και του Προμηθέα να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Μη ξεχνάς ότι τις ευρωλίγκες που πήραμε και μάλιστα μία με σένα, ήμασταν η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ!!!!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω βλεπω 5 ξενους παικτες εκτος κλιματος....Δε βλεπω παθος ...Δε βλεπω αλλαγες....Φοβασαι να τους αλλαξεις...
    Περσι ανατραπαμε διαφορες φετος τις χανουμε...
    Στασιμοτητα και προβληματισμος...κι ας ειμαστε στην κορυφη της λιγκας

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 05:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι μπραβο μυστες μου, μαθετε τον ασχετο τον Μπαρτζωκα προπονητικη. Ετσι. Κ καντε με να γελαω περισσοτερο, η ζωη θελει γελιο

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ βλέπω κοουτς ότι οι Αμερικανοί της ομάδας
    πλην Γουοκαπ δεν βλέπονται έως τώρα.
    Όταν πρώτος σου σκόρερ είναι ο Λάρυ εγώ βλέπω πρόβλημα.
    Μακάρι να μην είναι έτσι και να βγω λάθος.
    Τους Αμερικανούς τους χρυσοπληρωνεις να κάνουν την διαφορά και αμμεσα διότι η Ευρωλίγκα δεν είναι Ελληνικό πρωτάθλημα πού ο μοναδικός σου αντίπαλος είναι ο ΠΟΑ.
    Εάν ο Κάναν δεν μπορεί άλλαξε τον και φέρε παίκτη να βάζει την μπάλλα στο καλάθι.
    Ο Μακκισκ είναι πάλι χαμένος!
    Ο Πίτερς μια πάνω μια κάτω.
    Μπολομποι και Μπλάκ δεν βλέπονται.
    Σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί κάτω του μετρίου έως τώρα.
    Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή οι υπόλοιποι θα σκάσουν και μετά η κατηφόρα θα είναι μεγάλη.
    Εσύ έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και χωρίς κενά διαστήματα μια εικοσάρα διαφορά την έχουμε, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να είναι δύσκολο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...