roumeliotis

Carwiz

Με Λούντζη-Μπλακ-Πάπας 98-61 το Λαύριο

casino loutrakiou
redwell

Με τους Λούντζη, Μπλακ και Πάπας να παίζουν αρκετό χρόνο και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Θρύλος καθάρισε στο... ρελαντί το Λαύριο με 98-61 για την 4η αγωνιστική της Basket League και συνεχίζει αήττητος την επέλασή του.

Μόνο ένα ημίχρονο κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό το Λαύριο, που δεν απέφυγε τελικά την 4η ήττα του σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με 5-1, αλλά πολύ γρήγορα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα και με την ίδια πεντάδα στο πρώτο 10λεπτο (Γουόκαπ, Κάνααν, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Μπλακ) έκλεισαν την περίοδο στο +6 (25-19).

Οι Πειραιώτες δεν είχαν όρεξη για να μπουν σε περιπέτειες και με σοβαρότητα στο παιχνίδι τους πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά. Διαφορά που ξεπέρασε και τους 20 πόντους (50-28), με τον Μιχάλη Λούντζη να κάνει μεγάλο ματς έχοντας 5/6 τρίποντα και 15 πόντους μέσα σε έξι λεπτά!

Με το επιμέρους σκορ στο 28-10 στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε στ΄ αποδυτήρια προηγούμενη με +24 (53-29), δίδοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέποντας την ομάδα του να κάνει μία γερή προπόνηση ενόψει Βαλένθια, είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους Κάνααν, Σλούκα, Φαλ και Μπολομπόι δίνοντας παράλληλα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ομογενή, Τζορτζ Πάπας, στο Μιχάλη Λούντζη που έκανε μεγάλο ματς, αλλά και στον 20χρονο πόιντ γκαρντ, Ιωσήφ Κολοβέρο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-19, 53-29, 73-49, 98-61

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (2/4 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 λάθη), Κάναν 7 (1), Βεζένκοβ 11 (4/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Παπανικολάου 3 (1), Μπλακ 21 (7/11 δίποντα, 7/10 βολές, 6 ριμπάουντ), Λούντζης 21 (6/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Κολοβέρος 2, Πάπας 6 (1/4 τρίποντα, 7 ασίστ), Φαλ 9 (3/5 δίποντα, 3/7 βολές), Σλούκας, Μπόλομποϊ 6 (3/4 δίποντα), Πίτερς 6 (6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα).

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Φλαγκ 12 (2/5 τρίποντα), Κόουλ 11 (1/10 σουτ, 8/8 βολές, 3 ασίστ), Ντούραμ 13 (3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ντέιβις 2, Γερομιχαλός 10 (4/4 σουτ, 1/2 βολές), Καρακώστας, Αϊβαζίδης, Πιλάβιος 4, Δεϊμέζης, Σπρίντζιος 3 (1), Βουλγαρόπουλος 2, Κουάθ 4.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτρέψετε μου και εμένα να συμφωνήσω. Αν κολλήσει ένα - δύο συνεχόμενα εκεί που έχουμε κολλήσει στο σκορ, τότε στόχος επετεύχθη, ή να βάλει ένα κρίσιμο από τα 7μιση μέτρα (το έχει και αυτό).

    Η μόνη θέση που βλέπω ότι χρειάζεται σταθερά σκορ από εκεί, επειδή πέσαμε στον Βεζενκοφ, είναι το 4. Μάλλον γι' αυτό προτίμησε παρόμοιο παίχτη ( Peters) για να βγαίνουν τα συστήματα και να έχει πάντα στο παιχνίδι μέσα έναν επιθετικογενη σουτέρ power forward που να ανοίγει την ρακέτα για τις μπούκες McKissic (να δώσουμε και τα εύσημα στον παίχτη γιατί το έχει βρει), παιχνίδι Fall ή pnr με Bolomboy.

    Κατά τη γνώμη μου επίσης, είναι και μια ψήφος εμπιστοσύνης στους McKissic και Λαρεντζάκη. Ο πρώτος νομίζω το έχει βρει απόλυτα, ο δεύτερος πιστεύω χρειάζεται περισσότερη διαχείριση πνευματική..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 05:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 εννοειται συμφωνουμε σε ολα, αλλα να συμπληρωσω οτι αν καποιοι περιμενουν εναν τυπο να παιρνει 40 σουτ σε καθε αγωνα θα απογοητευθουν. Το μπασκετ του Μπαρτζωκα ειναι ομαδικο κ μοιρασμενο. Κ γιατι πηρε τον συγκεκριμενο παικτη; Για να παρει τα 1-2 οταν χρειαστει. Οσοι ονειρευονται 40αρες απο τον sg της ομαδας (οταν κατα τη γνωμη τους θα "εγκλιματιστει") μαλλον παρακολουθουν αλλη ομαδα σε αλλο αθλημα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αλλος αποκαλει τον Κανααν ανεκδοτο.Επειδη ακομα δεν εχει δωσει τα πραγματα που μπορει και που ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει συντομα.Καποιος λεει να τον αλλαξουμε μετα απο μολις 1,5 μηνα στην σεζον.Να κανουμε δηλαδη αυτα τα καραγκιοζιλικια του τρακη που με μια δυο κακες εμφανισεις διωχνει παικτες και φερνει αλλους.Ανεκδοτο ειναι να λες ανεκδοτο παικτη με καμια 300αρια παιχνιδια στο ΝΒΑ και με σουπερ σεζον περυσι στην Ουνιξ η οποια πηγαινε φουλ για πλει οφς και θα παλευε να παει και στο φ4 αν δεν ειχε ξεσπασει ο πολεμος που εφερε τις κυρωσεις.

    Αναφορικα με τον Παππα τωρα, ειχα πει ακομη απο την pre-season βλεποντας τον σχεδον σε ολα τα φιλικα (οσα ειχαν καλυψη τελοσπαντων) οτι εχει καλη μπασκετικη πρωτη υλη και οτι με τον ενθουσιασμο του και την διαθεση για δουλεια που επιδεικνυει θα μπορουσε συντομα να εξελιχθει σε ευρωλιγκατο παικτη.Βλεποντας χτες το παιχνιδι που φυσικα δεν ειναι ιδανικο δειγμα για να κρινει κανεις μιας και το Λαυριο φετος ειναι πολυ αδυναμο, παρατηρησα-οπως σχεδον ολοι μας αλλωστε-οτι το παιδι διαθετει και υψηλο μπασκετικο iq. Εχω την εντυπωση οτι αν βελτιωσει το σωμα του στο κομματι της δυναμης ωστε να αντεχει τις επαφες και εφοσον βελτιωσει πολυ το ballhandling του θα μπορουσε να γινει φοβερο point guard γιατι διαθετει γρηγορα ποδια φονικο σουτ και μπορει να παιει ανετα και pnr.Καλυτερα απ'ολους φυσικα σχετικα με το που και πως θα αξιοποιηθει ο Παππας γνωριζει ο Μπαρτζωκας που σε θεμα recruiting οτι πιανει συνηθως γινεται χρυσος!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow αυτή τη νοοτροπία στην εξέδρα θυμάμαι την είχε ο κόσμος και με τον Beverly τότε.. μετά πήγε και έγινε (για μερικά χρόνια) ο καλύτερος αμυντικός guard του ΝΒΑ. Όχι ότι είναι ίδιες περιπτώσεις, αλλά έχω παρατηρήσει ότι συχνά η κερκίδα, αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δημιουργεί έναν τέτοιο ρόλο..

    Tο έχω γράψει πολλές φορές, η ομάδα έχει ένα σωρό γκαρντ, ένας forward και ένας Έλληνας ψηλός χωράνε, αλλά ειδικά στα forward είμαστε πολύ πίσω.

    Έχει Λαρεντζάκη/Λούντζη/Πάπας μπροστά του ο Κολοβερακος, και αυτοί έχουν Σλούκα/Walkup/McKissic/Canaan μπροστά του. Έχει φοβερό μπασκετικό τσαμπουκα, αλλά δεν πρόκειται να πάρει οφελιμο χρόνο στον Ολυμπιακό φέτος ειδικά όταν πρέπει άμεσα να εξελίξεις Λούντζη/Πάπας, και οι 2 αυτοί είναι 24 ετών.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Χιλιες φορες Μπλακ για 3ος center!!! Και ο Papas εχει ορεξη το παιδι , και φαινεται!!!!Θα παει καλα !!Οποιος προσπαθει αμοιβεται....

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    O Papas δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει, σταδιακά, στις απαιτήσεις της ομάδας. Εκτός απο σούτ βλέπει και γήπεδο. Αν μας βγει στο 1-2 θα έχουμε βρει λαχείο.
    Μια παρατήρηση για τα χαζοχαρούμενα της ΕΡΤ. Για όλα τα παλληκάρια που παίζουν με διπλά δελτία δεν είχαν πρόβλημα να αναφέρουν την ομάδα στην οποία έχουν συμβόλαιο. Για τον Σπίρτζο και τον Απόστολο Νικολαίδη μάθαμε ότι διακρίθηκαν στο NEXT GENERATION RISING STARS. Δηλαδή είδαν φως και μπήκαν; Έλεος..... Υπάρχει πρόβλημα επειδή ανήκουν στις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Θα μας τρελάνουν τελείως.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    "Να ερθουν κι αλλοι παικτες για εναλλακτικες" αλλα "Κολοβερος μάλλον πρέπει να πάει κάπου να παίζει το παιδί, εδώ δεν βρίσκει ο Λούντζης χρόνο συμμετοχής, γκαρντ της εθνικής".
    Ελεος, δεν σας πιανει κανεις πουθενα

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πανοπουλος Γιωργος
    Αράχτε πια με τον Κάνααν και τον Πίτερς κι απολαύστε μπασκετάκι. Μπολομπόι (ειδικά αυτός) και Μπλακ έχουν παίξει σε τοπ επίπεδο και ξέρουν πως πάει. Κάνααν και Πίτερς από ομάδες που παλεύουν για 8άδα και κάτω, τώρα προσπαθούν να εγκληματιστούν σε τοπ επίπεδο. Αφήστε τους στην ησυχία τους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Φτάνει πια με τη γκρίνια.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 06:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιριες μεταγραφες οι Μπολομποι και Μπλακ,στην κρισιμοτατη θεση του 5αριου, σου δινουν σιγουρες ,σταθερες και μετρησιμες βοηθειες .
    Προβληματιζει εκτος του Κανααν και ο Πιτερς πλεον.
    Και το λεω με την εννοια οτι αντι η ομαδα να παιρνει βοηθειες απο αυτους μαλλον αυτοι θα χρειαστουν πρωτα την βοηθεια της ομαδας ωστε να βρουν τα πατηματα τους και τον καλο εαυτο τους.
    Απο τον Παπας περιμενω πολλα ,αλλα για φθασει ψηλα πρεπει να δουλεψει σκληρα ωστε να βελτιωσει την εκρηξη του και τον ελεγχο και χειρισμο της μπαλας.Αλλα εχει κατι αλανικο και αλητικο ο τροπος παιχνιδιου του που μου αρεσει πολυ.

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαγωθηκανε όλοι ότι ο Παππάς είναι αδύναμος και πρέπει να πάρει μυϊκά κιλα. Τον θυμούνται μήπως τον lotzesky πως ήταν ? Μια χαρά είναι το παιδί , πιο πολύ δυάρι είναι παρά τρία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...