roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωσε Τζορτζ Πάπας ο Θρύλος (vid)

casino loutrakiou
redwell

Σε μια μεταγραφή-έκπληξη προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς οι Πειραιώτες ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Τζορτζ Πάπας.

Πρόκειται για Ελληνοαμερικανό γκαρντ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ενισχύσει τον ελληνικό «κορμό» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του George Papas. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε:15/04/1998
Υπηκοότητα: ΕλληνοΑμερικανός
Ύψος: 1.96μ.
Θέση: Guard
Προηγούμενες ομάδες:
Monmouth Hawks

Πέρυσι σε 34 αγώνες είχε μέσο όρο 14.9 πόντους, 3 ασίστ, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

76 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελος 3ου δεκαλεπτου, ενας "Τουρκος" δεν θυμαμαι ονομα ρολαρει πανω στον Αγραβανη, τον περναει απο τη βασικη και φτανει στο καρφωμα. Ο Αγραβανης γκρινιαζει.... στο Σλουκα. Ο Ιτουδης τα χωνει στον Αγραβανη και στην επομενη φαση τον στελνει να ξεκουραστει στην ακρη του παγκου. Ακαριαια εκεινη τη στιγμη μου ηρθε σαν φλασια το σχολιο του φιλου μου του Σπυρου λιγο πιο κατω. Οχι φιλε Σπυρο, ο τυπακος δεν γινεται αρνακι ουτε με συμπαικτες τον Σλουκα, ουτε με τον Παπ, ουτε με το Λεμπρον. Ταξιδευει στο δικο του χωροχρονο, σε ενα παραλληλο συμπαν στο οποιο ειναι το μεγαλυτερο αστερι του μπασκετ παγκοσμιως ολων των εποχων. Και οπου Ιτουδης βαλε Μπαρτζωκας αλλα με συνοδεια ψαλμωδιας. Και μπορει ως φιλοσοφια οι δυο προπονητες να ειναι αρκετα κοντα, αλλα ο Μπαρτζωκας τις μαγκιες δεν τις σηκωνει ουτε την ωρα του αγωνα. Θα πηγαινε το ευχελαιο συννεφο

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 03:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Arrow, σπυρο κ ηλια ισχυει 100% φιλοι μου!εχει συμβει και σας το λεω μετα γνωσεως η στοχοποιηση, να σε ψαξουν και να μαθουν, δηλαδη φασιστικες τακτικες καθεστωτων. Ακριβως εκει που το παει ο arrow. Βεβαια πλεον το εχουν χασει γιατί ο κοσμος ξύπνησε και κατάφέρεται μαζικα εναντιον της διοικησης οποτε το τσουναμι δε σταματιεται.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 02:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αndregon Όπως πάντα to the point αγαπητέ φίλε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 01:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Ρουφιανοσάιτ το λέγαμε το facebook εγώ και κάτι κομπιουτερόβιοι συνάδερφοι στο παρελθόν και νομίζω ότι του ταιριάζει απόλυτα. Πάντως αυτά περί παρακολούθησης δεν έχουν καμία σχέση με το να σε ψάξει κάποιος που διαφωνεί και νευριάζει με τα γραφόμενα σου για να παίξετε ξύλο. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια είναι το μόνο που δε γίνεται. Απλά κάποιοι ίσως σε παρακολουθούν αν γράφεις την ιστορία της ζωής σου εκεί. Οι πρώτοι/πρώτες ξέρεις ποιοι είναι... οι πρώην.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow βρε συ.. δεν εκανα καποια συγκριση. Θα μπορουσε να ειναι ο Ρεγες του Θρυλου εγραψα. Θα. Ποιος ηταν ο Ρεγες; Αυτος που περιγραφεις εσυ. Τι λεω εγω πριν απο σενα; Αντιστροφως αναλογη νοοτροπια. Τα ιδια γραφουμε στην ουσια. Δες και τα υπολοιπα σχολια που εχω κανει.

    Ηλια μου δεν εχω εδω και χρονια σοσιαλ μιντια κυριως γιατι δεν μου αρεσει ο φασισμος τους. Να μη γραψω παραδειγματα. Αυτη τη βλακεια που καποιος ειναι καπου και το δηλωνει πραγματικα δεν την καταλαβα ποτε.
    Απλα δεν χωραει στο μυαλο μου πως καποιος απο εδω μεσα ή απο τα σοσιαλ θα θελησει "να ερθει να σε βρει" γιατι μπορει να εχεις διαφορετικη αποψη. Δεν ειναι στην ιδιοσυγκρασια μου. Και ξερω που το παει ο Arrow γιατι τα χωνει για το ποδοσφαιρο και σου λεει πολλα εχουν συμβει κατα καιρους με διοικησεις, οργανωμενους κτλ κτλ κτλ, γενικα μιλαω, ας κραταμε μια πισινη, αλλα εμενα αυτα ρε παιδια οπως ειπα δεν τα χωραει το μυαλο μου οτι μπορει να συμβουν. Δεν ξερω, μαλλον ειμαι παλαιων αρχων. Τοτε που ολοι ξηγιωντουσαν αλλιως.

    Ξεκιναει η Εθνικη. Αντιπαλος ενα απο τα "πουλεν μου", ο Μπαλτσεροβσκι. Για να τον δουμε τι ψαρια θα πιασει..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Θα μου επιτρέψετε μια παρέμβαση σχετικά με τα σοσιαλ. Αυτό που σου λέει ο Ρεντ σχετικά με τα σοσιαλ είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν αυτό το ονοματεπώνυμο είναι το πραγματικό σου κι έχεις και λογαριασμό στο Facebook που έχεις βάλει πάλι το ίδιο όνομα και διάφορα στοιχεία για τον εαυτό σου πχ που δουλεύεις, που μένεις κλπ κλπ, να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να παρακολουθείσαι, έστω κι αν αυτή η παρακολούθηση είναι αθώα. Γενικά να ξέρεις ότι (ελπίζω να μου επιτρέψει το rg δημοσίευση σ αυτά... τα μαθα απ τη δουλειά μου)
    - αν στείλεις βιογραφικό ζητώντας δουλειά κάπου κι αυτός που θα το διαβάσει αποφασίσει να ασχοληθεί, απ' τα πρώτα πράγματα που θα κάνει, είναι να ψάξει να βρει προφίλ στο Facebook και να το ξεψαχνισει
    - δε βάζεις φωτογραφίες μωρών στο Facebook που να φαίνεται το πρόσωπο.... αρκετές καταλήγουν σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας
    - δε βάζεις που είσαι.... πολλοί βάζουν αναρτήσεις ότι ΣΚ φεύγουν για εκδρομή κι όταν επιστρέψουν, το σπίτι τους, τους το έχουν διαρρήξει
    Και πολλά άλλα. Για μένα ξέρω περίπτωση που φίλο μου τον εντόπισαν από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απλά και μόνο που χρησιμοποίησε το μικρό του όνομα κι όχι ολόκληρο ονοματεπώνυμο.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι θες λες....συνδρομο καταδιωξης; Kαλά που να ξερες!
    Τεσπα...αυτο το κομματι δε θα το επεκτείνω αλλο.
    Το Ρουντι δε ξερω ουτε γω πως το εγραψα!
    Ρεγιες ηθελα να πω και γραφω συνεχεια Ρούντι!
    Διαβασα οντως λαθος και μπερδεύτηκα φιλε. Γράψε σφάλμα...Error! χαχαχαχα
    Iσως εμενα χτυπησε η ζεστη. Το δεχομαι.
    Λοιπον...τα υπολοιπα ομως τα εννοω. Συγκρισεις παιχταραδων και προωπικοτητων σαν αυτες με τον Τσαρλατανακο τον Αγραβάνη ειναι αστειες.
    Ας τις αποφευγουμε!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow παρολα αυτα δεν ξερεις τι διαβασες αλλα τελος παντων. Θα τα ριξω κι εγω στη ζεστη. Οσο για το αλλο που λες οτι καποιος απο δω μεσα μπορει να σε εντοπισει κτλ για ενα σχολιο, νομιζω οτι ειναι κουφο κ τραβηγμενο με λιγα ψιγματα απο μανια καταδιωξης. Τη δε λεβεντια καλυτερα εσυ να μην (μου) τη θιγεις. Τελος παντων.
    ΥΓ ο Ρουντι δεν καταλαβα που κολλαει. Ειπαμε, τελος παντων.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    1oν) υπαρχει λογος που δεν αποκαλυπτω ονομα... Το Red Arrow βγηκε απο συμπαθή ήρωα κομικ ηταν έμπνευση στιγμης. Εσύ μπορεί να μην εχεις θεμα με το ονομα γιατι δεν ασχολείσαι με αλλα social. Οπότε μη παριστάνεις τον λεβέντη που δε κολλάει να αναφέρει το ονομα του δημόσια. Γιατι αν ειχες ενα προφιλ στο Fb πχ και σε εντόπιζαν καποια πιτόγυρα απο σχολιο στο site θα σου λεγα εγώ μετά που θα έβαζες τη λεβεντιά. Υπαρχει αλητεία και θελει προσοχη.

    2ον) Ξερω πολύ καλά τι διάβασα και τι εγραψες. Και επιμένω οτι σας πειράζει η ζέστη ωρες ωρες. Δεν γινεται να μου λες οτι ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΙΝΙ...Ποιος Αγραβάνης και ποιος Ρουντι το ξαναλέω.....ειναι αστειο το παραδειγμα. Αν δε το καταλαβαίνεις, δε μπορώ να στο εξηγήσω περισσοτερο. Τον ειδαμε τον Αγραβάνη οταν ηταν Ολυμπιακό τι εκανε. Ανώριμος μια ζωη ηταν. Σε καθε σταδιο της ηλικίας του. Αλλα αυτο θα μπορουσα να το παραβλέψω αν ηταν παιχταρας. Δεν ειναι ομως. Ειναι απλα λιγο καλυτερος απο αλλους Ελληνες που ακομα δεν ειναι το ιδιο "ψημένοι". Αυτος επειδη εχει τον αέρα πάρει απο τοτε που επαιξε στον Ολυμπιακό, νιώθει καλύτερα, πιο απελευθερωμένος και με αυτοπεποιθηση. Ενώ οι αλλοι, Γκικες κτλ ειναι ακομα σφιγμένοι και νιωθουν "μικροι" σαν μεγέθη.
    Ο Αγραβάνης ξέρει οτι τραβάει τη προσοχή, καιρό τώρα, αλλα δεν καταλαβαίνει τον λόγο που καμία ομάδα δεν τολμά να τον εντάξει στο δυναμικό της. Παναθηναικος και Ολυμπιακός, ξέρουν οτι ο Αγραβάνης ειναι μια καλή επιλογή Ελληνα. Ισως η καλύτερη και πιο "σιγουρη" αγωνιστικά αυτη τη στιγμη. Ξερεις τι παιρνεις. Ξερεις τι μπορει να σου δωσει. Αλλα δε ξερεις τι εχει στο μυαλο του και δε θα κατσεις να ασχοληθεις με ενα παιδάκι οταν βλέπεις στην αγορά τι γινεται!
    Ειδες περυσι οτι πεσανε κορμιά και χρειαστηκε απολυτη συγκεντρωση για να κερδισεις στα παιχνίδια με τη Μονακό.
    Ενας Αγραβάνης και μια στιγμή αδυναμίας του θα μπορουσε να βαλει μπουρλότο στην ηρεμία των συμπαικτών του!
    Αυτο κατανοήστε!!! Και επιτέλους ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. ΚΟΥΡΑΣΕ.

    Καλο ειναι κυριε Σπυρο Μανωλάκο, και στο λέω οσο πιο σεβαστικά μπορώ, να αφηνεις τον εγωισμο στην ακρη και οταν πετάς μια κοτσάνα, να λες, σορρυ λαθος, βλακεια, παμε παρακάτω.

    Απο τη πλευρά μου σόρρυ για το "σας βαρεσαν οι ζεστες", πολλές φορές ειμαι αυθόρμητος. Κακώς....δεν διαβάζω ποιος γραφει τι, αλλα τα σχολια γιατι ειμαι στη δουλειά η δε προλαβαίνω να δωσω απαραιτητη προσοχη.

    Κρινω τα γραφόμενα και οχι το ποιος γράφει τι....

    Οτι συμφωνουμε σε πολλά ισχύει. Οποτε, απο τη μεριά μου ζητώ συγνωμη.

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει Ηλια μου να εισαι καλα και η επομενη χρονια να φερει αλλη μια Ευρολιγκα για τον Θρυλο μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...