roumeliotis

Carwiz

Η πιο... μεγάλη ώρα είναι τώρα Θρύλε

casino loutrakiou
redwell

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Θρύλο που ρίχνεται στη... μάχη του ενδέκατου F4 Ευρωλίγκας στην ιστορία του την Πέμπτη (19:00, NS Prime) κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές Αναντολού και θέλει νίκη έστω και με... μισό πόντο για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης στην "Stark Arena" του Βελιγραδίου οι ερυθρόλευκοι έχοντας κάνει ήδη την υπέρβαση με την παρουσία τους στην κορυφαία τετράδα, θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο τέλος της διαδρομής για να διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν τη συμπαράσταση πάνω από 10.000 οπαδών τους που θα μετατρέψουν την αρένα της σερβικής πρωτεύουσας σε ένα ΣΕΦ δίχως κανένα ίχνος υπερβολής.

Ευτυχώς αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Πειραιώτες, με μία θέση στην δωδεκάδα να διεκδικείται από τους Μιχάλη Λούντζη και Κουίνσι Εϊσι, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Στους Τούρκους τώρα, ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος διατυμπανίζει πως η ομάδα του θα πάρει το τρόπαιο και δεν υπολογίζει τίποτα, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Κρούνισλαβ Σίμονν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνίδι το έχασε ο μπαρτζώκας στην τελευταία περίοδο ουτε αυτος ήξερε τι έκανε .Ο βεζένκοφ τραγικός όπως και Ντορσει τον Παπανικολάου τον ξέχασε στον πάγκο, άλλα αντ άλλων.Δυστυχώς αλλά φάνηκε για άλλη μια φορά οτι στα κρίσιμα τα χάνει.Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια.

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι του λείπει, δυστυχώς.

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μπορεί,το έχει αποδείξει πολλές φορες,με πάθος,θέληση και καθαρό μυαλό.καλη επιτυχία στην ομάδα μας!!!

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι στο μυαλό κάτι Μαγικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γ'αυτό φέρτε μας το Ευρωπαικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάμε μωρή ομάδααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κοκκίνησε Ολο το Βελιγράδι
    Την κούπα θα σηκώσουμε το Σάββατο το βράδυ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • El payaso
    El payaso Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μπούμε στο παρκέ και να τους μασησουμε. Η νίκη θα έρθει από την άμυνα στον Μπομπουα και στον Σιγκλετον. Γιωργαρε ώρα να βγεις μπροστά. Κλειδί η απόδοση των Ντορσει, Shaq, Martin.
    Θρυλε μπορείς!!

  • gavros aigio
    gavros aigio Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου.. Και μαντέψτε τι θελω για δώρο .. Πρόκριση ΘΡΥΛΕ!! Μόνο αυτό.. Για το Σάββατο που γιορτάζω θέλω και κάτι άλλο.. Αλλά ένα ένα..

  • Μενιος
    Μενιος Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι. Παντού έξω βλέπεις ερυθρόλευκα. Ελπίζω να πάρουμε την κούπα και να γλεντήσουμε όλοι μαζί έξω το Σάββατο βράδυ παρέα με Σέρβες καλονες.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν. Έχουμε καλύτερο προπονητή, καλύτερους γκαρντ, το καλύτερο 4άρι, καλύτερη ιστορία, μεγαλύτερη πείρα, παίζουμε σαν στην έδρα μας, βαριά φανέλα που εξαφανίζει ακριβότερα ρόστερ και διαθλετουμε ενθουσιασμό!!!! Μας λείπει κάτι; Βεβαίως και τα είπε ο φίλος Johnker7 για μικρό ροτέισον, λίγοι παίκτες ονόματα στο πάγκο άρα ποιοτικά αουτσάιντερ, αλλά είμαστε Ολυμπιακάρα και έχουμε πετύχει πολλά και απίθανα πράγματα!!!! Να μείνουμε εκεί λοιπόν σήμερα και να πάρουμε το παιχνίδι για να πάμε τελικό!!!! Αν φτάσουμε τελικό εκεί δεν μετράει η ποσότητα, ίσως και τα ονόματα, αλλά η φανέλα και το πάθος!!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ!!!! Πάντως ότι και να γίνει μέχρι το τελικό, από τη νέα περίοδο θέλουμε μόνο πινελιές, να μείνει το βασικό ρόστερ και ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

  • John Deere.
    John Deere. Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε μωρή ομαδάρα...
    Κανε μας για άλλη μια φορά περήφανους.

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη τυχη στη ομαδα μας.Οτι κ αν γινει στο f4 ,ευρωπαικα ειμαστε στην ελιτ ξανα οποτε μιλαμε για επιτυχια.Φυσικα κ μπορουμε να το παρουμε.Αν περασουμε σημερα ,θα γινει χαμος στο τελικο.Ποιοτικα ειμαστε το αουτσαιντερ(μικρο ροτεισον κ λιγοι παιχτες αξιας στον παγκο)ΟΜΩΣ ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ κ εχουμε πετυχει πολλα κ απιθανα πραγματα.Οποιος φοραει τον δαφνοστεφανωμενο στο στηθος μεταμορφωνεται σε ημιθεο κ με τετοιο λαο στο πλευρο του οφειλει να παλεψει για το ακατορθωτο.Προσοχη στα γκαρντ τους...Απο Ντανστον κ λοιπη γερουσια δεν χανουμε! Ελπιζω να μην εχουμε αποπροσανατολιστει με τις βραβευσεις κλπ!Παμε γερα κ οτι κ αν γινει να στηριξουμε την ομαδα μετα για το πρωταθλημα.Καιρο για κλαψα θα χουμε το καλοκαιρι .Πρωτος ο γραφων θα χιλιοκραξει τον Εισι...χαχα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...