roumeliotis

Carwiz

Υπόκλιση... Γιαννάκη σε Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Βαθιά... υπόκλιση από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τον Ολυμπιακό, με τον άλλοτε προπονητή των Πειραιωτών να μιλάει στην εκπομπή “Playmakers” της NOVA με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους και την παρουσία τους στη Euroleague:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε βελτιωμένος από πέρσι. Είναι ένα γκρουπ παικτών με πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, που ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον.

Αυτό φαίνεται και από τον πάγκο και μέσα στο γήπεδο», ανέφερε θέλοντας να τονίσει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και το οποίο βγαίνει και στο παρκέ.

Όσον αφορά το Final Four, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως παίζει με ενέργεια και στα δύο μέρη του γηπέδου και αυτό του έδωσε το αβαντάζ που έχει αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο Final Four. Φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στο Final Four».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλος παίκτης και ηγέτης και μετά ακόμα και μεγάλος προπονητής!!!! Άραγε ήταν και Ολυμπιακάρα αφού ήταν Νικαιώτης;

  • Panos 7
    Panos 7 Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δασκαλε σε αγαπαμε. Κριμα που δεν εμεινες πιο πολυ στην ομαδα μας, και μην ξεχναμε ο Μπαρτζωκας διπλα του εμαθε.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιβκοβιτς, Ιωαννιδης, Γιαννάκης & Μπαρτζωκας οι καλύτεροι προπονητες που είχαμε ποτέ...

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικα ο Γιαννακης ...μου κανει αυτο που λεμε καλος ανθρωπος , ο ανθρωπος που θελει οι γυρω του να βελτειωνονται πχ . Ειχα ακουσει ενα podcast (φετινο) που μιλαγε γενικα (και οχι μονο για μπασκετ) ...ειχε ενδιαφερον . Για το μπασκετ ...αυτα που λεει τα βλεπουμε ολοι (σχεδον ολοι) ο φετινος Ολυμπιακος ειναι ομαδα που οποιος μπαινει κανει οτι μπορει ...σαν να ξεχναει οτι δεν εχει παιξει αρκετο καιρο (Λουτζης, Σαν ζαρλ πχ) και ειναι ομαδα που θελεις να τη βλεπεις , τουλαχιστον δεν εχουμε γκρινια πλεον τον τελευταιο καιρο (η ειναι λιγη) .

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλό το σχόλιο του φίλου saryano με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο!

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ο κοουτς αποτυπώνει με λίγα κ σωστά λόγια πως ακριβώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μας.. δουλειά πολύ απ'όλους χωρίς πίεση καθαρό μυαλό και θα είμαστε Βελιγράδι να διεκδικήσουμε την κούπα... μπράβο κ πάλι σε όλη την ομάδα...!!!

  • sharyano
    sharyano Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλε "Δράκε"! Ο μεγαλύτερος στρατιώτης του ελληνικού μπάσκετ. Του χρωστάμε ένα μεγάλο κομμάτι της αναγέννησης της ομάδας μας. Μας πήγε Φ4 για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, με αγουρους Πριντεζη και Μπουρουση, με Βασιλόπουλο και Μαυροκεφαλίδη και Πελεκάνο και μας έφτασε και τελικό. Μας έκανε ξανά ομάδα που ήμασταν σκορποχώρι πριν έρθει ο Ντούντα και τα βάλει με τη Μαφία που δεν σεβάστηκε ούτε το μεγαλύτερο τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ. Κρίμα που δεν τον άφησαν ούτε αυτόν να πάρει έναν τίτλο. Τότε συνιστούσε υπομονή και τον χλευάζαμε. Η φετινή χρονιά αποδεικνύει πως η υπομονή, ιδιαίτερα στον αθλητισμό, είναι η μεγαλύτερη αρετή. Δεν την έχουν όλοι, αλλά, αν την έχεις, αργά ή γρήγορα, θα φτάσεις ψηλά. Όσες φορές έχει τύχει να τον συναντήσω, τα λόγια του είναι μάθημα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...