roumeliotis

Carwiz

Κουβέντα... ανανέωσης Ντόρσεϊ στην Κρήτη

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ "γλέντησε" τον Παναθηναϊκό στα "Δυο Αοράκια" και οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Θρύλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, με τρομερή εμφάνιση που ήταν αρκετή για να τον αναδείξει MVP του τελικού.

Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ είχε 21 πόντους με 4/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ και καταλυτική παρουσία όταν η μπάλα... ζύγιζε τόνους για να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός και να πάρει... μπρος για την κούπα.

Όλα αυτά υπό το βλέμμα των προέδρων της ΚΑΕ αδερφών Αγγελόπουλων οι οποίοι είχαν αρκετά τετ α τετ μαζί του τόσο στους πανηγυρισμούς, όσο και στο ξενοδοχείο της ομάδας και μεταξυ σοβαρού και αστείου δεν του έκρυψαν την επιθυμία να... ξεχάσει το ΝΒΑ και να ρίξει άγκυρα στον Πειραιά.

Οριστικό δεν υπάρχει τίποτα ακόμα αφού η τελική επαφή ανανέωσης θα γίνει το προσεχές διάστημα, όμως το κλίμα διαμορφώνεται θετικότατα μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας.

Ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δείχνουν σε κάθε ευκαιρία στον Τάιλερ Ντόρσεϊ πόσο πολύτιμο τον θεωρούν και πόσο πολύ τον θέλουν για χρόνια στην ομάδα.

Και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον διεθνή γκαρντ ο οποίος δεν διστάζει να πει στο περιβάλλον του ότι όσα ζει στον Πειραιά και η μεγάλη ερυθρόλευκη αγκαλιά που έχει ανοίξει απ' όλους γι' αυτόν, είναι κάτι που θα μετρήσει πάρα πολύ την ώρα της απόφασης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Αριστείδης
    Αριστείδης Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντόρσεϊ αλάνι για πάντα στο λιμάνι

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Dorsey Fan....... Pizza fan καλύτερα. Η μόνη φορά που έκραξα αυτή την ομάδα ήταν στο τελικό στις πρώτες 2 περιόδους που δεν βλεπόταν και ήταν τραγικοί. Έδωσαν δικαίωμα στον Βαζελο να μας καρφώνει και όλα έδειχναν ότι θα χαθεί ένας ακόμα τίτλος από το Βαζελο με τον Μπαρτζωκα προπονητή τον οποίο ΕΖΩ ΣΤΗΡΊΞΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΌ ΑΗΔΙΑΣ και έχω έρθει σε σύγκρουση με άλλους εδώ στα σχόλια για χάρη του.
    Άσε τα φιλοσοφικά σε μένα.

  • Ακης Μαργαριτης
    Ακης Μαργαριτης Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 02:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Να παρσμεινει στην ομαδαρα μας για τουλαχιστον αλλα 10 χρονια!!!!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαφώς και η 7άδα που γράφει ο φίλος REDARROW είναι ο ιδανικότερος κορμός που πρέπει να βασιστεί το μέλλον και ο αποκλειστικός σκοπός να επενδύσει η ομάδα με νέους παίκτες να τους πλαίσιώσουν, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ εκατοντάδες φορές ο κόσμος ποιοι θα πρέπει να είναι, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, όπως ο Τσαλμπούρης, ο Ρογκαβόπουλος, ο Μήτρου Λονγκ, ο Σαμοντούρωβ και αν είναι δυνατόν κάποια στιγμή ο Μήτογλου, Κώστας Ατετοκούμπο ως και οπαδοί της ομάδας που ήθελαν τόσο να έρθουν αλλά δεν έγινε ποτέ!!!! Εδώ που τα λέμε με τους Ατετοκούμπο που έχουν δηλώσει δημόσια την αγάπη τους για την ομάδα πήγαν αλλού εκτός από εμάς!!!! Για να τα λέμε όλα!!!! Τα Ελληνόπουλα διαχρονικά έδειξαν ότι ήταν οι ηγέτες μας!!!! Λίγο μυαλό και λογική να το αντιληφθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν είναι άσχημο; Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει να βλέπουμε τα τρένα με ταλέντο και Ελληνόπουλα να περνούν και να τα βλέπουμε αλλού!!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω Tobey αρχίζει και συζητιέται πολύ στσ φορούμς και στα μέσα γενικά. Χαίρομαι, γιατί τον αναφέρω 2 χρόνια, πριν κάνει τις μεγάλες εμφανίσεις με την εθνική Σλοβενίας και γίνει ο αγαπημένος συμπαίκτης του Doncic. Πολυδιάστατος, σουτάρει, καλό ύψος, καλός στο p n r, ίσως όχι τόσο δυνατός (γι' αυτό δεν είναι εύκολο και το ΝΒΑ, αλλά έχεις Fall για τέρας), πολύ καλός συμπαίκτης και χαρακτήρας, ιδανικός για 5ετες συμβόλαιο!

    Πρέπει να προσπαθήσουμε τουλάχιστον για Mitrou/Ante και ότι βγει, αν πάμε και καλά Ευρώπη, δεν μπορεί να ζητήσει κανείς στάνταρντ χρόνο, καμία κορυφαία ομάδα της Ευρώπης δεν δίνει υποσχέσεις σε αδοκιμαστους στο υψηλότερο επίπεδο.

    Θεωρώ ότι θέλουμε 6 γκαρντ (με Λούντζη), 3 small forward (με Ρογκαβοπουλο), 3 power forward (με Τσαλμπουρη), 3 σέντερ (με Άντε).

    Κάτι σε

    Σλούκα/Walkup/Λούντζη
    Dorsey/Mitrou-Long/Λαρεντζάκη
    Παπανικολάου/Eddie/Ρογκαβοπουλο
    Βεζενκοφ/Ξένος/Τσαλμπουρης
    Tobey/Fall/Anteto

    Και κρατάς κάποιον από τη φετινή ομάδα McKissic/Acy/Livio σαν 6ο ξένο ή και ακόμη έναν σαν 5ο, ανάλογα τις καραμπολες και τι θα γίνει με τους 2 Έλληνες που θέλουμε και τι θα βγει στο υπόλοιπο της σεζόν.

    Εγώ θα δοκίμαζα 3 τον Acy και 4 τον Λίβιο αν ήμουν Μπαρτζώκας.

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow σκέψου μήπως είσαι εσύ η οπισθοδρόμηση..;;
    Που τώρα βρήκες και την όρεξη και συζητάς και την επόμενη μέρα του τελικού , που έλεγες για ξεφτίλα και ξεφτιλες..

  • Ωραιακια
    Ωραιακια Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σανος

    Προσωπικη αποψη και επιθυμια ειναι η παρακατω ομαδα

    1 -Σλουκας, Γουοκαπ, ΜητρουΛονγκ,Λουντζης
    2- Ντορσει, Λαρι, Μακισικ
    3-Καλινιτς, Παπ
    4-Βεζενκοφ, Acy, Τσαλμπουρης
    5-Φαλ, Τομπει

    Δε ξερω γιατι, αλλα μπορει να μην εχει παιξει αρκετα ακομα ο Acy αλλα οσο τον εχω δει μ'αρεσε και πιστυεω θα ανεβει ακομα παραπανω σιγα σιγα και δε με χαλαει να μεινει, καθως εχει μακρινο σουτ

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σανός,
    έχεις 5 ξένους στο ρόστερ, χωράει ακόμη ένα 4-5άρι ξένος. Επίσης 1-2 έλληνες ακόμη π.χ. Ρογκαβόπουλος και Μητρουλόνγκ και είμαστε κομπλε

  • Σανος
    Σανος Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα γκαρντ ο ολυμπιακος δεν έχει θέμα . Αν ανανεώσει ο Ντορσευ γιατί μόνο το νβα είναι το εμπόδιο για τα επόμενα 3 χρόνια δεν ασχολείσαι με την περιφέρεια . Πινελιες χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος . Κόρμος για 3+ χρόνια σε βάζει σε θέση οδηγού σε αρκετά πράγματα .

    3 παικτες θες : 2 για μπακ απ και 1 ελληνα αν αποσυρθει ο πρίντεζης .
    Σλουκας - Γουοκαπ - Λουτζης
    Ντορσευ - Μακκισικ - Λαρεντζακης
    Παπανικολαου - Χεις της μπαρτσελονα εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι
    Βεζενκοφ - Τσαλμπουρης
    Φαλ - Μαικ τομπευ της βαλενθιας εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 22 . Σουτ σε ολες τις θεσεις αθλητικοτητα και αμυνα .

  • RedV
    RedV Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικα, μια και μονο κινηση χρειαζομαστε για φετος, χωρις αντικαταστασεις ή αποδεσμευσεις. Εναν Κωστα Αντετοκουμπο πισω απο τον Φαλ. Με μια τετοια κινηση συνεπαγονται τα εξης:
    α) ο Μαρτιν πηγαινει μια θεση πισω στην καταταξη των σεντερ και υπολογιζεται αποκλειστικα ως τριτος. Με την αποδοση του στον τελικο απεδειξε οτι για 3ο σεντερ δεν ειναι κακος.
    β) ο Λιβιο κατεβαινει αποκλειστικα στο 4 και χρησιμοποιειται ως αλλαγη του Βεζενκοφ. Επιτελους, πρεπει να καταλαβει ο Μπαρτζωκας οτι καιει τον παικτη στο 5 και στερει απο την ομαδα μια καλη λυση για το 4.
    γ) ο Εισι παυει να υπολογιζεται(?) ως λυση στο 4 και αρχιζει να παιρνει εστω λιγο χρονο στο 3. Ας τον δουμε σαν λυση για μπακ απ του Παπανικολαου. Απο τον κανενα που εχουμε τωρα να ξεκουραζει τον Παπ, οσο να ναι κατι θα προσφερει. Στην τελικη, τι ειχαμε τι χασαμε.

    Το κακο ειναι οτι ο Αντε εχει τουπε και δεν θα θελει να φυγει απο την Γαλλια. Ισως να το ξαναβλεπαμε το καλοκαιρι.
    Οσο για Ντορσει, Φαλ...ανανεωση χθες!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...