roumeliotis

Carwiz

«Σπανούλης ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα»

casino loutrakiou
redwell

Στο κανάλι της Euroleague και το "ένθετο" που οι πρωταγωνιστές απαντούν σε όλων των ειδών της ερωτήσης φιλοξενήθηκε ο Κάιλ Χάινς και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, το ΣΕΦ και τον... Μάικ Μπατίστ. Πιο αναλυτικά ο Αμερικανός σέντερ τόνισε...

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης του και γιατί: «Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, ένας τεράστιος ηγέτης εντός κι εκτός παρκέ. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν».

Για το ποιο είναι το πιο δύσκολο γήπεδο για να παίξει: «Θα έλεγα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το γήπεδο του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Έπαιξα εκεί για δυο χρόνια κι έχω τόσες αναμνήσεις».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που είχε να μαρκάρει στην Ευρωλίγκα: «Ο Μάικ Μπατίστ. Ήταν πάντα δύσκολος παίκτης. Είναι πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα, ήταν πάντα ένα δύσκολο ματσάρισμα για μένα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι ήταν η ευκαιρία μαζί με Σλούκα να επιστρέψει και ο εν λόγω κύριος και να κλείσει εκεί που του αξίζει την καριέρα του. Θα χρειαζόταν βέβαια σχετική οικονομική υπέρβαση, αλλά πέρα από το αγωνιστικό σκεφτείτε πόσα οφέλη θα είχε και επικοινωνιακά η συγκεκριμένη μεταγραφή, αν μετά από δύο χρόνια αμφισβήτησης και γκρίνιας έπαιρνες το ίδιο καλοκαίρι Χάινς και Σλούκα.
    Ο έτερος βετεράνος που θα μπορούσε να απασχολήσει, πιο φθηνός αλλά με εξίσου καλή παρουσία είναι ο Χάντερ. Μια χαρά παίζει τα τελευταία δύο χρόνια και με πιο προσιτό συμβόλαιο θα μπορούσε να ξανά αποκτηθεί. Βέβαια πρόπερσι ο κόουτς βιάστηκε να κλείσει από τέτοια εποχή τον Χασάν.
    Έβλεπα χθες το Άρης-Ιωνικός και έκανε ντεμπούτο με τον Ιωνικό ο Ντάνιελ Χάμιλτον με θητεία και στο NBA. Καλό κορμί (2,01), αθλητικός και έβαλε και 4-5 τρίποντα. Γενικά απορώ με την χαρακτηριστική αδιαφορία των δύο μεγάλων με παίχτες που αγωνίζονται σε μικρότερες ομάδες. Πέρυσι μετά τον τραυματισμό του Παπ είχα γράψει πολλές φορές για τον Γουέμπ της Λάρισας. 2,06 με τρίποντο πάνω από 40%, καλός ριμπάουντερ (νομίζω πρώτος του πρωταθλήματος πριν αποχωρήσει) που έπαιζε και στο 3 και στο 4.
    Το καλοκαίρι αν αποχωρήσει ο Πρίντεζης χρειάζεσαι κάποιον Έλληνα στη θέση του, εκτός και πάμε με την λογική 7-8 ξένων. Οι μόνοι που μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα είναι οι Παπαγιάννης και Αντετοκούνμπο και έμμεσα σε πιο συμπληρωματικούς ρόλους οι Αγραβάνης και Τσαλμπούρης. Άντε να βάλω μέσα και τον Όγκαστ, κυρίως λόγω της εμπειρίας που έχει από την διοργάνωση με τους απέναντι αν και δεν θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.
    Στα γκαρντ αν αποχωρήσει ο Ντόρσει πάλι δημιουργείται ανισορροπία καθώς θα πρέπει να αποκτήσεις ξένο σκόρερ στη θέση του. Οπότε πέρα του Λούντζη θα πρέπει να πάρεις κάποιον ή κάποιους εκ των Νικολαίδη-Κολοβέρο-Μουράτο-Καλαιτζάκη-Ρογκαβόπουλο.
    Αρχικά ας ελπίσουμε η ομάδα να επιτύχει όλους τους φετινούς της στόχους και το καλοκαίρι θα έχουμε άπλετο χρόνο να τα συζητάμε αυτά.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Έπρεπε να τελειώσει σε εμάς την καριέρα του. Κάποια παιχνίδια είναι καταλυτικός υπέρ της Αρμάνι.

    Επίσης τι ήταν ο Σπανούλης το βλέπουμε από τις δηλώσεις εχθρών και φίλων..θα μπορούσε να δείξει μερικά πράγματα σε Dorsey/Walkup πιστεύω.

    Αυτός και ο Πρίντεζης θα μπορούσαν να είναι κοντά στην ομάδα και να αναλάβει ο καθένας τους ψηλούς - κοντούς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...