roumeliotis

Carwiz

Διακοσμητικοί... τρεις ξένοι

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 72-76 στο ΣΕΦ κάνοντας... πισωγύρισμα όσον αφορά στο στόχο της τετράδας που ο ίδιος είχε δημιουργήσει μέχρι την αλλαγή του χρόνου και μάλιστα με εκπληκτικό μπάσκετ και πλέον νιώθει άβολα και για την 8άδα.

Ένα ματς στο οποίο υπήρχε λειψανδρία καθώς δεν ήταν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης και θα περίνενε κανείς να εκμεταλλευτεί ο Coach-B όλους τους διαθέσιμους αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Οι Λιβιό Ζαν-Σαρλ, Χασάν Μάρτιν και Κουίνσι Έισι είχαν και οι τρεις μαζί, αθροιστικά οι χρόνοι τους, λίγο παραπάνω ένα εικοσάλεπτο στο παρκέ. Ο Γάλλος έπαιξε 8:12", ο Χασάν 10:53" και ο Έισι 4:30". Κοινώς οι μισοί ξένοι έπαιξαν 23:35", όσο χρόνο δηλαδή πρέπει να παίρνει ένας καλός παίκτης επιπέδου Euroleague και όχι τρεις.

Ένα ακόμα ματς το τελευταίο διάστημα που οι συγκεκριμένοι άσοι του Θρύλου είχαν διακοσμητικό ρόλο και δεν έβγαλαν τίποτα στο παρκέ αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τους εμπιστεύθηκε... 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

68 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Κανένα τρολάρισμα φίλε. Όλα αυτά που είπα τα εννοώ 1000000%!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι τώρα μας τρολαρει!

    Χαχα!

  • TED 7
    TED 7 Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ Creeper ελεος εχεις στειλει 32 τελευταια μηνυματα. Ασε τα τελευταια μηνυματα λοιπον και συνεχισε να λες τη γνωμη σου οποια κι αν ειναι αυτη. Κι αν καποιος σε χαλαει μην του απαντας. Αυτο.

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Το ξέρω οτι κάνεις πλάκα φίλε. Για λόγους υγείας πιο πολύ σταματάω να σχολιάζω. Αλλά θέλω να πιστεύω οτι άμα το κλίμα φτιάξει και σταματήσουμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα Αγγελοπουλικών Μαρινακικών κλπ. τότε ίσως ξανασχολιάσω στο μέλλον.

    Όπως πολύ σωστά είπε και το Redgoal δεν αξίζει να χαλάμε την καρδιά μας μιας το μπάσκετ και η ομάδα μας ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι το καταφύγιο για χαλάρωση και όχι αιτία προστριβών.

    Πάντως και με εσένα είχαμε πολύ ωραίες ζητήσεις. Αλλά όπως είπα παραπάνω και το πιστεύω 1000% και το εννοώ ακόμα και με τα παιδιά που κοντραρίστηκα και τσακώθηκα δεν έχω προσωπικά προβλήματα με κανέναν αφού ούτε καν γνωριζόμαστε. Και βέβαια όπως πάλι είπα και το πιστεύω και αυτό 1000% κανένας και το τονίζω ΚΑΝΕΝΑΣ από τα παιδιά που σχολιάζουν εδώ (συμπεριλαμβανομένου και του Τακη που κοντραριστήκαμε πιο πρόσφατα και μου είπε οτι είμαι τρολ ή οτι έχω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στεναχωρώντας με πολύ μιας ούτε που τον είχα αναφέρει πουθενά) δεν είναι ούτε αμπάσκετος, ούτε τρολ ,ούτε μίζερος, ούτε γραφικός, ούτε κομπλεξικός, ούτε κακομοίρης κλπ. κλπ. ούτε βέβαια έχουν low IQ. Απλώς αν είπα κάτι παραπάνω ή έκανα χαρακτηρισμούς καμιά φορά ήταν όλα λόγια της στιγμής που δεν τα εννοούσα βέβαια σε καμιά περίπτωση και λίγο μετά το μετάνιωσα που τα είπα . Θέλω να πιστεύω οτι δεν τα εννούσαν ούτε και αυτοί αυτά που με την σειρά τους μου είπαν.

    Όλοι μας εδώ είμαστε καλά παιδιά και αυτό που έχουμε κοινό είναι η μεγάλη μας αγάπη για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό της Ευρώπης τον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα μια επιτυχία στο μπάσκετ γιατί την χρειαζόμαστε πολύ!!!

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal πραγματικά τελευταίο μήνυμα encore όπως λένε και στο χωριό μου! Οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στο site σας είναι πραγματικά τρομεροί! Έχουν πολύ ωραίο και μεστό λόγο, γνώσεις και προπάντων κάνετε πραγματική και μάγκικη δημοσιογραφία!!! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και στο μέλλον. Να λέτε πάντοτε τα πράγματα με το όνομα τους! Κάνω μια βόλτα σε μερικά site αθλητικής ενημέρωσης και με πιάνει μαύρη απελπισία!!! Ήταν τιμή μου που μου δώσατε βήμα έστω και αν όλες τις φορές δεν συμφωνούσαμε.

    Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κάναμε επικοδομητικές συζητήσεις ακόμα και σε αυτούς με τους οποίους διαφωνούσαμε και τσακωθήκαμε καμιά φορά. Εννοείται βέβαια οτι με τα παιδιά με τα οποία κοντραρίστηκα δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους (αφού άλλωστε δεν τους έχω γνωρίσει ποτέ μου) ούτε τους υποτιμώ. Δεν είναι ούτε αμπάσκετοι, ούτε μίζεροι, ούτε γραφικοί, ούτε κακομοίρηδες ούτε κομπλεξικοί, ούτε τρολ, ούτε έχουν low IQ (αλλωστε το σλόγκαν του site σας λέει "για Ολυμπιακούς με υψηλό ΙQ! χα χα) κλπ κλπ. Όλοι μας έχουμε ανταλλάξει ήπιους χαρακτηρισμούς (δεν θα τους περνάγατε άλλωστε αν δεν ήταν) αλλά θεωρώ οτι ήταν μόνο νεύρα της στιγμής επειδή η αγαπημένη μας ομάδα δεν πάει καλά και είμαστε όλοι τσιτωμένοι. Εννοείται ότι δεν τα εννοούσα ούτε εγώ αλλά θέλω να πιστεύω οτι ούτε και αυτοί! Αγαπάνε και αυτοί την μεγαλύτερη την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας τον Ολυμπιακό απλά το εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο αφού όλοι είμαστε διαφορετικοί.

    Πολλοί από αυτούς έχουν ακόμα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από τους Αγγελόπουλους και δεν τους αδικώ. Απλά εμένα πιο πολύ και από το χαμηλό μπάτζετ με ενοχλεί η απουσία επικοινωνίας εκ μέρους των αδελφών και η νωχελικότητα καμιά φορά που δείχνουν. Βέβαια για να πούμε και την αλήθεια μερικές φορές έχουν αντιδράσει πολύ γρήγορα όπως στις περιπτώσεις του Παπανικολάου, του Βεζένκοφ και ελπίζω και του Ντόρσει. Και εννοείται βέβαια οτι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κράζουμε τους Αγγελόπουλους στο γήπεδο γιατί αυτό θα ήταν αχαριστία και ανεντιμότητα αφού όντως έριχναν κυρίως στο παρελθόν τα ωραία λεφτά τους σε βαρέλι χωρίς πάτο (αλλά και ακόμα τα ρίχνουν όπως έγραψε και ο φίλος Ανέστης αν και όχι τόσα πολλά όπως στο παρελθόν). Νάτο και εγώ χρησιμοποίησα την πολυαγαπηένη μου κλισέ έκφραση χαχαχα. Πραγματικά την έχω μπουχτίσει όχι γιατί δεν έχει αλήθειες αλλά επειδή είναι απλά κλισέ όπως είπα.!

    Το άλλο αγαπητό Redgoal που με ενοχλεί στους Αφούς είναι ότι χάνουμε τα καλύτερα Ελληνικά ταλέντα και μάλιστα και μερικοί από αυτούς ήταν και Ολυμπιακοί όπως ο Μαντζούκας!!! Αυτό είναι τελείως απαράδεκτο για εμένα και θα ήθελα να το τονίσετε ακόμα πιο πολύ στα κείμενα σας πολύ απλά γιατί αν με το χαμηλό μπάτζετ που διαθέτουμε σε σχέση με τα άλλα Ευρωπαικά σωματεία χάνουμε και τα Ελληνικά ταλέντα τότε το μέλλον μας θα είναι πραγματικά δυσοίωνο!!! Για αυτό θα ήθελα από εσάς να το αναφέρετε πιο συχνά γιατί είναι για εμένα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα του Ολυμπιακού!!! Ελπίζω τουλάχιστον τον Σαμαντούροφ να τον πάρουμε και θα ήθελα να μου πείτε που βρισκόμαστε με την περίπτωση του.

    Ελπίζω οτι θα συνεχίσω να σας διαβάζω απλά δεν θα σχολιάζω όπως είπα και αυτό είναι καλύτερο νομίζω. Και πάλι μια θερμή παρακληση στα παιδιά. Μην είστε ούτε Μαρινακικοί, ούτε Αγγελοπουλικοί, ούτε Κοκκαλικοί κλπ. Να είστε μόνο Ολυμπιακοί! Πραγματικά με έχει πειράξει να βλέπω στην πρώτη στραβή στο ποδόσφαιρο κάποιοι να τα βάζουν με τον Μαρινάκη! Αφού ρε παιδιά σας ενοχλεί (και με το δίκιο σας) να λένε κακά λόγια για τους Αγγελόπουλους γιατί κάνετε και εσείς τα ίδια και όλοι μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο? Σε αυτό πιστεύω οτι θα συμφωνήσετε μαζί μου!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τον TED7 100%, δεν έπρεπε να είχαμε γυρίσει ποτέ, ή τουλάχιστον πριν τη διάλυσή τους. Καλύτερα να είχαμε 4-5 χρόνια συμβόλαιο με Αδριατική, θα βλέπαμε απίστευτα βαλκανικά ντέρμπι σε επίπεδο πολύ ανώτερο του Ελληνικού φυσικά και θα είχαμε και την ψυχική μας υγεία.

    Επίσης είναι γελοίο ότι δεν είχαμε "Ρυθμό", ομάδα δεν είχαμε, όλο κάτι φταίει. Ο ρυθμός, οι τραυματισμοί, τα πολλά παιχνίδια Euroleague, τα λίγα Α1, ο covid, οι στομαχικές διαταραχές..

    Η αλήθεια είναι μία, με τέτοιο μπάτζετ και τόσο μικρό ρόστερ, πρέπει να σου βγουν όλα ΤΈΛΕΙΑ για να βγάλεις επιτυχημένη χρονιά (1 τίτλο Ελλάδα και 8αδα Euroleague κάθε 2-3 χρόνια). Ζήτημα να σου κάτσει 1 final 4 στην 20ετια όμως.

    Και μην ακούω για Σπανούλη/Πρίντεζη, τότε ήταν για μερικά χρόνια το καλύτερο δίδυμο στην Ευρώπη, και είχαν και κάποιες φοβερές ομάδες, και πάλι λίγα πήραν για την αξία τους, και χάσαμε πολλά Ελληνικά και Euroleague γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στο τέλος, για 1-2 μεταγραφές τη χρονιά δηλαδή..τα θυμόμαστε όλοι τώρα, μην τα ξαναλέω, που έπρεπε να παίζουν 35 λεπτά και οι 2 για να κερδίζουμε κάτι Χολαργους και Ρέθυμνα, και ο Πρίντεζης έπαιζε 11 μήνες το χρόνο με εθνικές και τα πάντα όλα..

    Με εξυπνότερη διαχείριση, κάνα 1-2 εκατομμύρια περισσότερο budget, μπορείς να είσαι μόνιμα οκτάδα, πολλές πιθανότητες για final 4, σίγουρο πρωτάθλημα( 8 στα 10) και κάνα double..

    Είναι πολύ απλό το άθλημα. Πέρυσι με προσθήκη Goss (ξεκουράζει Σλούκα και προσθέτει σκορ από περιφέρεια)/Koufou (έλειπε το βαρύ σέντερ) και ένα 3αρι από την αρχή της χρονιάς είχαμε σίγουρα play off. Τα χάσαμε.

    Φέτος έχουμε αναπληρωματικό άσσο, και πήραμε και περιφερειακό scorer, όπως και δεινόσαυρο, αλλά ακόμη δεν πήραμε 3, και φέτος έχουμε δεινόσαυρο, αλλά όχι άλλο σέντερ..δεν ήθελε πολύ, 2-3 κινήσεις ήθελε, εκεί που βλέπεις ότι σου πάει η χρονιά ήθελε double down, και είμασταν κοντά σε πλεονέκτημα έδρας..

    Σε κάνα 2 χρόνια που θα μπουν και άλλες ομάδες Euroleague, θα τσακωνόμαστε με τον βαζελο για την 18η θέση (θα έχει 20-22 ομάδες σύντομα). Το είπε και ο Vatounin, θέλει 2 ομάδες, 1 VTB και μία για Euroleague. Ποιός το είπε; Μία ομάδα με 4πλασιο μπάτζετ..

    Πάρε 2-3 Έλληνες για τελευταίους 13-14-15 θέση στο ρόστερ, το λέω τόσα χρόνια, και με όποιον δεν παίζει πολύ Euroleague, + τους Έλληνες να βγάζουν τα παιχνίδια Ελλάδα, και ας χάσει και 2-3, θα βγάλει 2-3 παίχτες και θα ξεκουράσει τους άλλους. Επίσης αναπτυξιακή, βγάλε έναν 18χρονο επιτέλους, από τα σπλάχνα της ομάδας, με ίδια συστήματα και συνέχεια..

    Με ρόστερ 8-10 παιχτών 70 αγώνες δεν βγάζει το ούτε η dream team..και θέλω να τονίσω ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ είχαμε σοβαρό τραυματισμό στην ομάδα.. πρώτη φορά στη τελευταία δεκαετία που θυμάμαι καλά..

    Επίσης θα διαφωνήσω και με όσους μιλάνε για ερασιτέχνη. Την άλλη μέρα θα διαλύσει η ομάδα. Ούτε νερά δεν θα έχει να πάρει, ούτε το Σ.Ε.Φ να πληρώσει, θα διαλύσει χειρότερα από τον βαζελο, γιατί ο βαζελος έχει ιδιοκτήτη, άλλο αν κρύβεται τώρα για τους δικούς του παρανοϊκούς λόγους και έχει βάλει 2 θρύλους μπροστά. Αν βρίσκονταν στη θέση μας θα είχαμε 2 40αρες στο κεφάλι τώρα..

    Creeper τι έγινε; Σε νίκησε το σύστημα!?;!
    Πλάκα κάνω! Χαλαρά παιδιά, ότι θέλει λέει ο καθένας, και χαβαλε να κάνουμε. Συμφωνώ απόλυτα με το RedGoal, ένα ψηφιακό καφενείο είμαστε, και ειδικά στο μπάσκετ έχουμε καλή παρέα. Ούτε λεφτά βγάζουμε, ούτε εξαρτάται η ζωή μας από αυτό, αλλά φέτος θέλω DOUBLE! Αφού γυρίσαμε, θέλω να το πάρουμε..

    Αν δεν πάρει τουλάχιστον πρωτάθλημα (αρχή χρονιάς έλεγα double, αλλά αρχίζω και μειώνω τις απαιτήσεις!) και μπει στα play off, έφυγε με γοργά, θα έχει αποτύχει παταγωδώς.

  • TED 7
    TED 7 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεστης
    Αρα δηλ εφυγε ο βαζελακοπουλος και τα προβληματα λυθηκαν; Το θεμα ηταν προσωπικο;

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μην το πλατιάζουμε. Και οι Αγγελόπουλοι και ο Μαρινάκης είναι οι καλύτεροι πρόεδροι που μπορούσαμε να έχουμε.
    Βρείτε τα μεταξύ σας γιατί είναι δεν είναι έξυπνο να τσακωνόμαστε για τέτοιου είδους θέματα. Η ζωή είναι μικρή και υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να στεναχωριόμαστε όπως είπε και το Redgoal. Ειρήνη Υμίν!

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ανεστης Φίλε Ανέστη μην ανησυχείς δεν με προσέβαλες εσύ. Δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που παρέθεσες. Μπορεί να κάνω λάθος εγώ. Δεν είμαι βέβαια και Θεός!

  • Ανεστης
    Ανεστης Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ted 7 φιλε μου το μεχρι τελους ειχε να κανει ξεκαθαρα με τον σωληνα.Αν εβγαινε ο παπαν. στις εκλογες δεν θα παιζαμε α1.Ο ολυμπιακος το 1εκ θα το επαιρνε και απο οτε-νοβα απλα θα χαλαγε η κεντρ.διαχειρ. (η ερτ ηθελε και εμας αλλιως δεν) και τοτε δεν θα υπηρχε πρωταθλημα.Αυτο που ειδαμε σιγουρα 2 χρονια ειναι οτι το να μην παιζουμε στο πρωταθλημα κοστισε αγωνιστικα στην ομαδα σε θεμα ρυθμου(το δηλωναν κοουτς και παιχτες).Η οικονομικη ζημια(1,8 περιπου) ηταν προβλεπομενη αλλα η αγωνιστικη οχι τοσο.Γιαυτο αποφασιστηκε η επιστροφη στην α1 παντα με δεδομενο οτι δε θα υπηρχε σωληνας.
    Creeper,εγω προσωπικα δεν σε προσβαλα ουτε και θα το εκανα ποτε,απλα θελησα να σου δωσω στοιχεια(χωρις να ειμαι λογιστης) για το οτι στην ελλαδα ομαδα(ευρωλιγκας) μπορει να υπαρχει μονο αν καποιος(μονο ιδιωτης) για την τρελα του βαζει συνεχεια λεφτα.Δεν υπαρχουν σοβαρα εσοδα,δεν υπαρχει θεμα επενδυσης(εκει περιμενεις καποια στιγμη κερδος).
    Βεβαιως κανουν λαθος επιλογες οι αφοι(οπως και ολοι) αλλα τον να λες να φυγουν και να δωσουν τις μετοχες στον ερασιτεχνη θα εχει τρομερα κακη καταληξη,αλλωστε το ζησαμε στο βολλει οταν ειχαμε ομαδαρα 4αδας Τσαμ.λιγκ σερι με επενδυτες(κοκκαλη-γλου-σιγγελιδη κλπ) και που ειμαστε τωρα που παλευει ο ερασιτεχνης με εσοδα-εξοδα.Και βεβαιως το πιο προσφατο παραδειγμα του παο στο μπασκετ οπου 2 χρονια τωρα με εσοδα-εξοδα ειναι 17ος.
    Προσωπικα κανω κριτικη και στους αφους και στον μαρινακη για λαθος επιλογες αλλα δεν παραβλεπω οτι σε μια χωρα κατεστραμενη οικ. εδω και μια δεκαετια (και 2 κοβιντ με ακομα λιγοτερα εσοδα)κρατανε τις ομαδες μας ορθιες χωρις να χρωστανε Πουθενα(οταν τεραστια club χρωστανε παντoυ) και χαλανε χρονο ενω θα μπορουσαν να κοιτανε μονο τις μεγαλες και πολλες δουλειες τους.
    Γιαυτο κριτικη αλλα οχι αφορισμος και "να φυγουν αφου δεν μπορουνε" γιατι αν φυγουν να εισαι σιγουρος οτι θα καταντησουμε οπως οι υπολ.ελληνικες ομαδες σε ποδ. και μπασκετ(εξαφανισμενοι).

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...