roumeliotis

Carwiz

Αταμάν... αποθεώνει Μπαρτζώκα

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έβγαλε ένα ημίχρονο και κάτι λεπτά χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του στο ματς της Πόλης κόντρα στη Φενέρ καθώς από τα 2:56" πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε.

Αιτία; Διαμαρτυρία που δεν ήταν καν σε έντονο ύφος και με δυο τεχνικές ποινές εκδιώχθηκε άρον άρον από το ματς, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έπαιξε το ρόλο του για να έρθει η ήττα των Πειραιωτών από τα "καναρίνια".

Δυο εικοσιτετράωρα πιο μετά, είχαμε την ίδια ιστορία με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Εργκίν Αταμάν της Εφές ο οποίος είδε την ομάδα του να "σφαγιάζεται" στο Παλαού Μπλαουγκράνα στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, διαμαρτυρήθηκε και πήρε και αυτός το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Τούρκος τεχνικός ήταν έξαλλος για αυτή την απόφαση των ρέφερι ακόμα και πολλές ώρες μετά τη λήξη του ματς και έκανε λόγο για δυο μέτρα και δυο σταθμά από τους ρέφερι οι οποίοι ανέχονται μονίμως τις συνεχόμενες και έντονες διαμαρτυρίες συγκεκριμένων προπονητών όπως οι Γιασικεβίτσιους, Ιτούδης, Τρινκιέρι και τους συμπεριφέρονται με ασυλία, ενώ σε άλλους δείχνουν το "Τ" με μεγάλη ευκολία.

Μνημόνευσε δε το περιστατικό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κόντρα στη Φενέρ, λέγοντας ότι και ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε κανένα όριο και πως αδίκως αποβλήθηκε στερώντας έτσι οι ρέφερι τον προπονητή σε ένα ματς-μάχη, την ώρα που άλλοι κοπανιούνται στον πάγκο και δεν τους γίνεται ούτε πσρατήρηση:

"Είδατε τι έγινε με τον κόουτς Μπαρτζώκα; Αποβλήθηκε χωρίς να καταλάβει το γιατί. Το ίδιο έγινε και με μένα. Άλλοι έχουν ασυλία" έλεγε μετά το τέλος του αγώνα στη Βαρκελώνη. Και μάλλον έχει δίκιο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Νοβοσέλατς
    Νοβοσέλατς Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, όσοι βρίζεται τον Μπαρτζώκα, να ζητήσετε από τον Ιωαννίδη να γυρίσει στην προπονητική.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω ότι οι αποβολή Μπαρτζώκα ήταν αυστηρή, αλλά η Μπαρτσελόνα δίκαια κέρδισε.

    Μεταδίδει νεύρα χωρίς λόγο ο Μπαρτζώκας στην ομάδα. Δεν έγινε και τίποτα, 34-32 ήταν και με το βάθος πάγκου, φαινομενικά, υπέρ μας.

    Χάλια διαχείριση..

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    .... μπααα, δεν έχει δίκιο ο Αταμάν, φταίνε τα νεύρα του Μπαρτζώκα κι ο εγωισμός του....

  • 7footer
    7footer Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν αυστηρές οι τεχνικές ποινές στον Μπαρτζώκα. Και η αποβολή του.
    Αν ήταν τόσο αυστηροί μαζι τουβοι διαιτητές σε κάθε αγώνα δε θα είχε τελειώσει κανέναν!
    Γιατί το πρόβλημα δεν είναι των διαιτητών αλλά του Μπαρτζώκα Και των υπερβολικών αντιδράσεών του.
    Είναι πρώτος από τους προπονητές της Ευρωλίγκας σε τεχνικές ποινές και σε αποβολές. 7 αποβολές μετράει.
    Πέρα από τον εθισμό του στις τεχνικές ποινές και στις αποβολές, ο Μπαρτζώκας έχει άλλες δυο πρωτιές: είναι ο προπονητής με τα λιγότερα τάιμ άουτ (κάτω από δυόμισι) και τις λιγότερες αλλαγές (κάτω από 18) ανά αγώνα σε όλη την Ευρωλίγκα.
    Είναι δεδομένα που δείχνουν πως προσφέρει λίγα στο κοουτσάρισμα στη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας ταυτόχρονα και κακό με τις διαμαρτυρίες του, τις τεχνικές ποινές και τις αποβολές του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...