roumeliotis

Carwiz

Καλή... προπόνηση 98-78 τον Απόλλωνα

casino loutrakiou
redwell

Μια πολύ καλή προπόνηση έκανε ο Θρύλος με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ σε ματς για την 10η ημέρα της Basket League και καθάρισε την ομάδα της Αχαΐας με 98-78 δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα, έχοντας εκτός τον Μουσταφά Φαλ για να πάρει ανάσες μετά και το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε εσχάτως.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο ΜακΚίσικ με 22 πόντους, ενώ για τον Απόλλωνα ξεχώρισε ο Τσαλμπούρης με 18 πόντους. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με φανέλα που έφερε το όνομα του αδικοχαμένου Γέλοβατς ενώ στο 13' λεπτό, το ματς διακόπηκε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σέρβου.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν στην άμυνα και με επιθετικές αιχμές τους Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου επέβαλλαν με τον... καλησπέρα τον ρυθμό τους (26-13, στο 10’). 

Ο Ολυμπιακός, που κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπόρεσε βασιζόμενος κυρίως στο περιφερειακό του σουτ να ανεβάσει τον δείκτη της διαφοράς στους 20π. (48-28 στο 17’).

Ο Απόλλωνας, που μέχρι εκείνο το σημείο σκόραρε κυρίως από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (είχε 13/16 ελεύθερες βολές έναντι 3/5 των «ερυθρολεύκων), «χτύπησε» επίσης από τα 6.75μ. και μείωσε στους 12π. (50-38), όμως, οι παίκτςε του Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο (51-38 στο 20’).

Βασιζόμενος στον Γιώργο Πρίντεζη ο Ολυμπιακός αύξησε ξανά τις αποστάσεις, όμως, οι Πατρινοί με όπλο τους την περιφερειακή ευστοχία του Τσαλμπούρη πλησίασαν στους 11π. (69-58). Στο σημείο αυτό ανέλαβε δράση ο Σακίλ ΜακΚίσικ και η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα (76-58 στο 29’).

Στην τελευταία περίοδο –και παρά την φιλότιμη προσπάθεια των φιλοξενούμενων (89-78 στο 38’)- οι ερυθρόλευκοι αν και δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, ήλεγξαν απόλυτα το ματς και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-13, 51-38, 76-61, 98-78

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2, Ντόρσεϊ 6 (2/5 τρίποντα, 7 ασίστ), Μάρτιν 10 (5/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 8 (7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 9 (2), Έισι 1, Λαρεντζάκης 13 (3/4 τρίποντα, 3 ασίστ), Σλούκας 10 (1/4 τρίποντα, 6 ασίστ), Πρίντεζης 7 (1), Ζαν-Σαρλς 10 (1/1 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 22 (5/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Κόουλμαν 14 (2/5 τρίποντα), Γκρίφιν, Τσαλμπούρης 18 (4/10 δίποντα), Διαμαντάκος 10 (4/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Δίπλαρος 3 (6 ασίστ), Τσιακμάς 3 (1), Ζούμπος, Παπαφωτίου, ΜακΛάχλιν, Κογιωνής, Ντέιβις 17 (4/8 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Τόμας 13 (3/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ).

Ομαδικά στατιστικά - Ολυμπιακός: 22/32 δίποντα, 14/36 τρίποντα, 12/16 βολές, 40 ριμπάουντ (33+7), 27 ασίστ, 10 λάθη, 6 κλεψίματα, 2 τάπες.

Ομαδικά στατιστικά - Απόλλωνας Πάτρας: 15/34 δίποντα, 10/31 τρίποντα, 18/27 βολές, 34 ριμπάουντ (24+10), 19 ασίστ, 11 λάθη, 7 κλεψίματα.

Οι επόμενες υποχρεώσεις των ομάδων: Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (20/12, 17:15) ενώ ο Απόλλωνας Πάτρας θα υποδεχθεί την Λάρισα (18/12, 17:00).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ολοι εσεις που γκρινιαζετε και κραζετε την ομαδα εχετε διαρκειας να υποθεσω και εισαστε στο γηπεδο σε καθε αγωνα .Τι οχι?

  •  Deep7
    Deep7 Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχααα ωραιο σχολιο asrerix ...πιστευω να ανεβει και να δωσει σημαντικες βοηθειες ο ΕΙΣΙ αν οχι την πατησαμε ...!!!!!

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Stratos 91 οι τρεις αυτοί παίχτες όπως επισημαίνεις εύστοχα αποτελούν έξυπνες και οικονομικές επιλογές ( δεν νομίζω ότι θα πάρει κανείς τους πάνω από 250-300χιλ συμβόλαιο). Απλά όλοι τους αποτελούν συμπληρωματικές λύσεις προς το παρόν. Δηλαδή θα πας με τριάδα στα σέντερ με Φολ-Κελι-Τσαλμπουρη;
    Αυτός ίσως που είναι έτοιμος να σταθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι ο Κάρτερ, τον οποίο όμως φοβάμαι ότι θα μας τον πάρει καμία Ζενίτ. Με Κάρτερ σαν επιπλέον λύση στα γκαρντ και Ρογκαβοπουλο σαν Μπακ απ τριάρι νομίζω είναι πιο ορθολογικό το ρόστερ.
    Για τον Εισι ας έχουμε υπομονή διότι αν πιάσει την γνωστή του απόδοση έχουμε βρει το ιδανικό συμπλήρωμα πίσω από τον Βεζενκοφ. Ο τσαλμπουρης αποτελεί καλή επιλογή για 5ος-6ος ψηλός και στο 4 και στο 5. Στη θέση δηλαδή που υποθετικά έχει φέτος ο Χρηστίδης άσχετα αν είναι εξαφανισμένος. Σαν πρότζεκτ και στυλ παιχνιδιού μου αρέσει πιο πολύ από τον Αγραβάνη ( που και εγώ είχα προτείνει παλαιότερα σαν έξτρα λύση στους ψηλούς).
    Όπως προείπα ο Κέλι του Άρη αποτελεί ρίσκο, ειδικά αν πας με αυτόν για δεύτερο. Εκτός και αν αποκτηθεί κάποιο πιο ικανό 4-5 στη θέση του Ζαν Σαρλ, σαν τον Λαντειλ για παράδειγμα (ουτοπικό), οπότε θα έχεις την δυνατότητα να πας σε κάποιον λιγότερο ποιοτικό και πιο οικονομικό παίχτη.
    Η καθυστέρηση απόκτησης ψηλού νομίζω οφείλεται σε δύο παράγοντες. Αρχικά ο κοουτς διστάζει βλέποντας τα ισχνά σημάδια ανάκαμψης που παρουσιάζει ο Μάρτιν. Δεύτερον όσο βλέπει ότι ο Εισι είναι εκτός κλίματος δεν θέλει να ρισκάρει με την προσθήκη και άλλου παίχτη εκτός Ρυθμού καθώς αυτό θα μπερδέψει αρκετά την ομάδα και ίσως χαλάσει τον Ρυθμό και την ομοιογένεια της. Βέβαια όλα αυτά αν γίνουν 3-4 ήττες συνεχόμενες αλλάζουν άρδην.

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 02:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι έχετε απαιτήσεις κάποιοι από το μπάσκετ και μπάτζετ να δείτε να μεγαλώνει αυτό με ξεπερνάει! Μιλάμε για το μπάσκετ! Ένα άθλημα που παίρνεις ευρωπαϊκό και κερδίζεις ψίχουλα! Ένα άθλημα που πουλάς 3να παιχταρά σα τον Μιλουτινοφ πχ και παίρνεις ψίχουλα...ενα άθλημα γενικά που κερδίζεις ψίχουλα. Και κατά τα άλλα πάμε κατά διαόλου όπως λέει ο αγαπητός σε κανέναν, creeper. Συγχαρητήρια για το συμπέρασμα σου γρινιαριπερ....το τερμάτισες!
    Ακόμα δε τελείωσε η χρονιά... Και στη τελική ποιος από σας τους καμένους περίμενε την μέχρι τώρα πορεία και εικόνα της ομάδας? Ας στηρίξετε μια φορά εκείνους που τουλάχιστον δουλεύουν σωστά και με τα λάθη τους και τα καλά που κάνουν έχουν τουλάχιστον ένα υγιές κλίμα και έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων. Προπονητής και παίχτες κάνουν ότι μπορούν και έχουν παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο που κοιτάει στα μάτια κάθε ομάδα.
    Αντί να ασχοληθειτε με το ποδόσφαιρο που οι άνθρωποι έχουν κάνει τον Ολυμπιακό δεκανίκι του κάθε μανατζαρεου και έχουμε ξεχάσει τι θα πει καλό ποδόσφαιρο, μου ασχολείστε με επιμονή και κόμπλεξ ατελείωτο με το μπάσκετ. Ρε βρείτε καμμια γκόμενα επιτέλους!!!

  • Xero-las
    Xero-las Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper θα πας στο γήπεδο αυτή τη βδομάδα; Ο Μπαρτζωκας είπε μας θέλει όλους εκεί. Αν πας θα υπάρχουν 40 ευρώ περισσότερα για μεταγραφές. Άντε γίνε η αλλαγή που θες. Μην απαντήσεις τα γνωστά. Θα πας; Ναι ή όχι;

  • Stratos91
    Stratos91 Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κέλι από Άρη,Τσαλμπούρη, Κάρτερ και Ρογκογαβόπουλο πρέπει να τους κλείσει.Με την προοπτική ότι φέυγουν Εισι,Μάρτιν και του χρόνου λογικά σταματάει ο Πρίντεζης, θα έχουμε έξυπνες λύσεις και οικονομικές.Ας είμαστε προνοητικοί για μια φορά!!Χάναμε μια ζωή παίκτες, που ήταν σε έμας ή ηταν να έρθουν, γιατί κοιμόμαστε όρθιοι!!

  • RedV
    RedV Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ φοβάμαι ότι ο Εισι θα εξελιχθεί σε άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή. Αρχές Νοεμβριου ήρθε, έχουμε φτασει μέσα Δεκέμβρη κι ακομα ψάχνει τα πατήματά του. Οι δικαιολογίες στερευουν, ο καιρός περνάει κι από αποτέλεσμα μηδέν. Η ομάδα τώρα τον χρειάζεται, αν χαθεί το τραίνο της 8αδας τι να τον κάνουμε μετά; Μακάρι να κάνει το μπαμ και να μας διαψεύσει αλλά μέχρι στιγμής όλο μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.
    Ο Τσαλμπουρης είναι μια χαρα για 3ος σεντερ κι επίσης μπορεί να παίξει και στο 4, γνώμη μου είναι το καλοκαίρι πρέπει να ασχοληθούμε με την περίπτωση του.
    Ο Μάρτιν δείχνει μια μικρή ανάκαμψη, δεν ξέρω αν είναι αρκετή για να πούμε ότι προσφέρει πλέον αλλά αρκετή για τον Μπαρτζωκα για να μην τον αντικαταστήσει, οπότε μην περιμένετε άλλη μεταγραφή.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL μίλα, κάνε κάτι πες αφού οι άλλοι σε άλλα μέσα δικά μας σιωπούν!!!! Μην κάνεις το παιχνίδι -αθέλητα βεβαίως για να μη παρεξηγηθούμε- κάποιων που ενώ διακωμωδούν ή απορρίπτουν την άποψη και την προτίμηση του κόσμου σε παίκτες ταλέντα και θηρία ταυτόχρονα που λείπουν από την ομάδα μας και Ελληνόπουλα βεβαίως, εκφράζοντες απόψεις που δεν στέκουν, για να έχουμε στην ομάδα κάποιους Μάρτιν, Έισι και όλο τον συρφετό τον περσινό που είχαμε, με Έλις πρώτο σέντερ και πάει λέγοντας. Αυτοί βλέπεις έκαναν και ήταν για Ευρωλίγκα!!!! Μη χαθούν κι άλλοι, ΕΛΕΟΣ, έχουν χαθεί και χαριστεί τόσοι στους απέναντι από την πολύ .....αγάπη του κόουτς και όλων των υπόλοιπων, προς την ομάδα μας, μη χαθούν κι άλλοι!!!! Είναι κρίμα παίκτες όπως ο Τσαλμούρης 2,16 και με τρίποντο, Ρογκαβόπουλος και κάποιοι ακόμα Έλληνες τώρα που θα σταματήσει ο Πριντ, που δεν έχουμε δεύτερο τριάρι και χωρίς δεύτερο σέντερ!!!!

    REDGOAL: Φίλε εννοείται ότι πρέπει να παίρνεις ό,τι καλό κινείται. Το καλοκαίρι για να κάνουν και προετοιμασία και να μπουν σιγά σιγά. Εμείς τι να κάνουμε; Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει...

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσαλμπουρης μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση. Δεν είχε τύχει να τον ξανά παρακολουθήσω φέτος. Φαίνεται να δουλεύει και να εξελίσσεται.
    Μαζί με Ρογκαβοπουλο νομίζω μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου. Διαθέτουν καλο σουτ, αν το βελτιώσουν και άλλο και προσθέσουν και λίγα μουσκουλα ακόμα μια χαρά θα είναι για εναλλακτικές λύσεις. Ο τσαλμπουρης επίσης έχει ύψος και μπορεί να δώσει διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες ψηλούς, όπως είναι το σουτ.
    Εισι έδειξε μεγαλύτερη διάθεση αλλά είναι ακόμα εκτός Ρυθμού και για έναν αμυντικογενη παίχτη όπως αυτός είναι πιο δύσκολο να βρει τα πατήματα του.
    Στα θετικά η εμφάνιση του Μακισικ. Με τον Φολ έγινε το αυτονόητο. Θα ήθελα να δω πιο πολύ τον Λούντζη.
    Συνεχίζουμε με δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Ειδικά αυτό με την Βιλερμπάν κρύβει πολλές παγίδες καθώς πρόκειται για αρκετά αθλητική και δεμένη ομάδα. Ζήτημα να γίνει διαχείριση δυνάμεων για να μην μας περνάνε από πάνω.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΎΕΤΑΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...