roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αλλά βαθύ ρόστερ»

casino loutrakiou
redwell

Ικανοποίηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα με την εμφάνισκη και τη νίκη του Θρύλου επί της Λάρισας, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά και βαθύ ρόστερ που του επιτρέπει πράγματα. 

Αναλυτικά, στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Το ταξίδι στη Ρωσία είναι αυτό που είναι, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ένα βαθύ ρόστερ. Μπορούμε να μοιράζουμε τον χρόνο.

Η Λάρισα έκανε καλή προσπάθεια, έπαιξε πιεστική άμυνα και έχει δύο καλούς σκόρερ. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο. Κερδίσαμε, πήραμε δυο βαθμούς.

Είδαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και κάποια που δεν έγιναν. Το ματς στο Βελιγράδι είναι πιο απαιτητικό από το σημερινό».

Όσον αφορά την θητεία του στη Λάρισα: «Έμεινα τρία χρόνια εδώ, έχω μια γλυκιά ανάμνηση. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ως head coach στην Α1. Κάθε φορά που έρχομαι πίσω χαίρομαι. Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

37 σχόλια

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμπασκετε δεν σε βλεπω καν.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής γαυρος;;;;;;;ακου εξυπνακια. Εσύ αδίκησε!!!!! Απορώ πως δεν σε έχουν πάρει στο σταφ της ομάδας ακόμη με τόσες ξερολες που λές....Τα ξέρεις ολα.... μπράβο Ρε. Άιντε και προπονητής Α'.Οπου και να διαβάσεις εξυπνακια μα όπου και να διαβασεις σε οποιοδήποτε ρεπόρτερ της ομάδας θα έβλεπες ότι όλοι μα όλοι γράφουν ότι ο Σασα είναι καθαρό τεσσαρι και μόνο κατα συνθήκη σε διάφορα σχήματα μπορεί να βοηθήσει στο τρια. Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε; Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ όταν έπαιζε στον Άρη πιτσιρικάς και ειχε βγεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ναι επαιζε στο τρια αλλά η σωματοδομή του παίκτη δεν ειχε καμμία σχέση με την τωρινή του ασχετε......οποτε οι βλακωδης ειρωνείες σου άλλου.Με το σκεπτικό το δικό σου πανεξυπνε ποιός λοιπον είναι τεσσαρι;;;;ο Ζαν Σαρλ με τον 37χρονο Πρίντεζη και τον Εισι που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο;Και κάτι τελευταίο για να μαθαίνεις μπασκετακι..... Αυτήν την στιγμή οπως γράφουν και πολύ σωστά τα περισσότερα παιδιά στο σάιτ βαρόμετρο δεν είναι ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ βαρόμετρο είναι ξεκάθαρα ο Φαλ......Αν δεν παίξει ο Σασα το καλύπτεις αν δεν παίξει ο Φαλ ποιος θα παίξει; Ο Μαρτιν;;;;; Όταν βγαίνει ο Φαλ έχουμε τεραστιο θεμα...... Τόσο μπάσκετ ξέρεις τόσο γράφεις... Τις εξυπναδουλες πίσω από το πληκτρολόγιο άλλου.... Εκεί που σε παίρνει.. παρακολουθώ μπάσκετ απο την εποχή του Καστρινάκη του Μελινι του Ραπτοπουλου του Διακουλα και του Στηβ Γιατζόγλου.....Με τον τεράστιο δασκαλο Φαίδωνα Ματθαίου... Δημοτικό ήμουν.....Για αυτό σου λέω οι μαγκιες εκεί που σε παίρνει...Να σέβεσαι οταν δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς.....

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    RedV εδω κοντευω να αγιασω εγω. Μακαρι να ειχα κ πληκτρολογιο. Απο το κινητο στελνω. Αφη. Τεκνονοτζι. Τρομαρα μου. Εχω κ χοντρα δαχτυλα, ο,τι πετυχαινω γραφω

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά είναι προφανές ότι ο φετινός βεζενκωφ που αδυνάτισε, έγινε πιο γρήγορος, και πολύ καλύτερος αμυντικά, όπου είχε πρόβλημα, λογίζεται πλέον ως τριάρι που παίζει και τέσσερα!

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρης Γάβρος, φίλε ν' αγιάσει το... πληκτρολόγιο σου!

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αβατιστε
    Εσυ που βλεπεις τον Σασα φετος επειδη παιζει πιο πολυ 4 νομιζεις οτι ειναι 4. Εγω που τον βλεπω απο τα 16 κ τα εφηβικα του Αρη σου λεω οτι ειναι 3αρι. Κ στην πρωτη ομαδα 3 επαιζε κ βγηκε πρωτος σκορερ στην Α1 στα 19. Στη Μπαρτσελονα ο Μπαρτζωκας 3 τον ειχε. 4 τον κατεβασε ΒΛΑΚΩΔΩΣο Μπλατ. Και λεω βλακωδως γιατι ναι μεν παιρνει 3ποντο απο το 4 αλλα χανει τον παικτη. Ο οποιος απο το 3 ουτε εγω φανταζομαι τι μπορει να κανει. Ειναι πυρινικο οπλο.
    Ο Μπαρζωκας τα ξερει αυτα κ περυσι (οταν εφτιαχνε το παζλ αυτου που βλεπουμε σημερα) περιμενε τον Γκιλ. Το θυμασαι το σηριαλ η δεν ησουν Ολυμπιακος ακομα τοτε; Λες τον Σασα (που τον λατρευει) να τον προοριζε για αναπληρωματικο του Γκιλ; Λιγη λογικη. Βασικος στο 3 πηγαινε. Δεν εκατσε του Γκιλ, δεν βρηκε κατι αλλο οπως το ηθελε κ ειπε να παει ως εχει με συνδυαστικες λυσεις. Χωρια την εξτρα δουλεια στο σωμα που του επετρεψε να επιβιωνει στο 4. Λογικη Μπαρτζωκα για οσους τον ξερουν. Θα ηταν λιγο καλυτερα με τον Λαιτι αντι Μακισικαρο (για ξου τον ειχε τον "καποτε εκανα 3 καρφωματα στις βαζελες, θα με τρωτε στη μαπα χρονια"), δεν εκατσε κ πορευομαστε ετσι. Πετυχε τον Εισι, τον πηρε. Αντι-Γκιλ θα ειναι ο Εισι οταν ρολαρει. Οι ομαδες ειναι παζλ. Εσκαγα στα γελια με οσους νομιζαν οτι ειναι 5 ο Εισι. Θα παιζει στο 5; Εννοειται, οταν κρινει ο Μπαρτζωκας. Ειπαμε, λογικη Μπαρζωκα. Οπως με το Λαρυ στο 3. Το οτι επαιξε ΚΑΙ εκει δεν σημαινει οτι ειναι 3.Το οτι θα παιξει 5 η 3 ο Εισι για οσο δεν σημαινει οτι ειναι 5 η 3. Το οτι ο Σασα παιζει 4 δεν σημαινει οτι δεν ειναι 3. Πυρηνικη φυσικη ειναι; Ο οποιος Εισι το εχω ξαναπει οτι το παιχνιδι του ειναι 90% αθλητικοτητα κ ηρθε σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Αρα μονο πατηματα ψαχνει, αρα μπορει σε πολυ λιγα παιχνιδια να ειναι ετοιμος. Ειναι λιγο ψυχολογικο το θεμα του για οσους εχουμε ξαναδει τον παικτη. Κ κατι αλλο για Σασα κ 3. Στο 3 εχει παιξει περυσι κ φετος, λεω επι Μπαρτζωκα. Παρε ολα μα ολα τα παιχνιδια που επαιξε 3, σε ολα κ ο ιδιος ειναι καλυτερος αλλα ανεβαινει κ ολη η ομαδα μαζι. Εξαιρεση το προχθεσινο με τη Λαρσα στο πρωτο δεκαλεπτο. Εκει επαιξε τελεια τη θεση αλλα οι αλλοι ηταν ψιλοχαλαροι. Ψαξτο σε προκαλω. Ουτε καν ξερεις τον παικτη κ μου τη βγαινεις κι ολας. Αυτο δεν πειραζει. Το να μην εχεις το ματι ομως να δεις τη διαφορα αυτο ειναι προβλημα οταν σχολιαζεις. Δεν ειναι κακο αρκει να μην εμβαθυνεις, απολαυσε τη μπασκεταρα κ ως εκει. Χωρις αναλυσεις.

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 02:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε το Βασιλακη.. (Καηλα;). Η περιπτωση σου πραγματικα χρηζει προβληματισμου: εισαι τρολ η απλα ασχετος; Πρωτα πρωτα σου επιστρεφω ολους τους χαρακτηρισμους "εκτός τόπου και χρόνου . Αστείοι ,υπέρ αχάριστοι οπαδοί της νίκης , σχολιαστές" κτλ κτλ. Μετα. Λες οτι αν ερθουν 2 ακομα παικτες θα εχουμε 14 κ τοτε επειδη θα θελουν ολοι να παιζουν κ εκει σταματας. Λογικα θες να πεις οτι θα υπαρχει γκρινια. Ναι, και; Ο προπονητης γιατι πληρωνεται; Εχεις μπει ποτε σε αποδυτηρια επαγγελματικης ομαδας; Γκρινια 99%υπαρχει για τα λεφτα. Το 1% ειναι ευκολο. Ροτεισον φιλε μου. Κ δικαιοσυνη. Μετα. Για τραυματισμους, κορωνοιους, ντεφορμαρισματα, εχεις ακουσει κατι; Αυτες τις λεξεις τις ξερεις; Την εννοια "βαθος παγκου" την ξερεις; Παρακατω. Δεν ξερεις κ να διαβαζεις. Οσοι μιλουν για μετεγγραφες μιλουν για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( πχ του μαρτιν). Αρα το ροστερ πως θα μεγαλωσει; Αλλα λες +2=14. Δηλ εχουμε 12. Εχουμε; Για ξαναμετρα. Μιλας για κινδυνο συνοχης κ ομοιογενειας εαν ερθουν κι αλλοι. Ο κορμος ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ: οι 4 γκαρντ, Παπ, Σασα, Φαλ. Αυτοι ειναι οι ΒΑΣΙΚΟΙ. 7. Μετα ειναι ο Πριντ (λογω πειρας, αρχηγος) κ Λιβιο (κλειδι). +2=9. Αυτος ειναι ο κορμος. Θες δε θες. Στον κορμο θα μπει ο Εισι. Αν η οταν ενσωματωθει. Η ομοιογενεια λοιπον θα διαταραχθει εαν φυγει ενας απο τους 7+2. Αρα απο εκει κ περα οτι προστιθεται ειναι κερδος. Αρα πανε περιπατο οι θεωριες σου. Επισης. Ξερεις ποσες ομαδες αλλαξαν και το μισο ροστερ στη μεση της χρονιας κ εβγαλαν ματια ; Αρκει να γινουν ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ κινησεις. Τελευταιοι οι Μπακς περυσι. Μην πεις αλλο το ΝΒΑ, μιλαμε για μπασκετ κ ομοιογενεια. Λο κ Ντορσι, τους θυμασαι; Ειχες γεννηθει τοτε; Εμεις λεμε για 1-2 προσθηκες. Αλλα αν προκειται για νεαρους Ελληνες που θα παιζουν Α1 ξεκουραζοντας τους βασικους ας ειναι και 5 που λεει ο λογος. Κριτικη στο Μπαρτζωκα ασκειται στο μετρο που του αναλογει. Δεν φανταζομαι να του εφεραν οι αφοι τον Μοτλει η τον Μπλακ κ να ειπε θελω τον χασαναρο.
    Γκρινιαζουμε, ναι. Γιατι βλεπουμε οτι κατι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και ειναι κριμα ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
    ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    Αιντε παιδακι μου ασχολησου με τιποτε αλλο


    Οπαδος του RG
    ?????

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή εγώ ξέρω ότι ο Σασα είναι καθαρό τεσσαρι και κατα συνθήκη μπορεί να παίξει στο τρια........Τωρα απο που εσυ τον έβγαλες τρία είναι δικο σου θέμα...... Φυσικά και δεν μιλάω για την τεράστια αξία του ΒΕΖΕΝΚΟΦ αλλά το παληκάρι είναι από τούς καλύτερους στην Ευρωλίγκα αλλά τεσσαρι οχι τρία......Στο τρια κατεβαίνει στην ύστατη περίσταση.....Στο Καζάν τον Λαρυ έβαλε στο τρία να μαρκάρει τον Χεζονια....... γιατί ο Παπ ήταν εκτός τόπου και χρόνου παλι....θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε....Τωρα αν δεν πάρουμε τριαρι δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Έχουμε εναλλακτικές και καλές. Εκεί που εχουμε θεμα είναι στο πέντε και παίρνει τον Εισι που έχει να παίξει μπάσκετ ενάμιση χρόνο......... Γύρω στο Πάσχα πιστεύω να είναι έτοιμος.....

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω εν' μέρη με το φίλο Θοδωρή γαύρος..για αυτά που λέει για τον Σάσα έχω βέβαια μια ένσταση όσον αφορά τα πλάγια βήματα του Σάσα που θέλουν βελτίωση αλλά γιατί όχι ας παίζει καθαρά στο τρία..εισι Ζαν Σαρλ Πρίντεζης στο τέσσερα κ φολ ένας κανονικός σέντερ κ Μάρτιν στο πέντε.. είναι μια καλή λύση για το υπόλοιπο της σεζόν..

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αβαπτιστε η ομαδα στο 3 εχει το 2ο καλυτερο 3ρι στην Ευρωπη μετα τον Κλαιμπερν. Εκτος κι αν ξερεις κανεναν καλυτερο/πληρεστερο απο το Σασα να με ενημερωσεις. Κατσε λοιπον να παιξει στην πραγματικη του θεση με το αγωνιστικο ανεβασμα του Εισι κ βλεπουμε μετα. Χθες στο πρωτο δεκαλεπτο διδαξε τη θεση στο πανεπιστημιο της Οξφορδης.
    Καλαθι πρωτο, τριποντο
    Καλαθι δευτερο, ποσταρισμα στο κοντυτερο τριαρι
    Καλαθι τριτο, κινηση απο τη βασικη ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ (το Α κ το Ω στο μπασκετ) κ αναποδο λει-απ.
    Φιλακια
    Θα πεις "με τη Λαρσα;" Θα σου πω ναι. Ο Σασα με ολους παιζει το ιδιο. Στο λεω εγω που τον βλεπω απο 16 ετων. Απο τα τσικο του Αρη. Παιζοντας στο 3 θα δουμε ΤΡΕΛΑ πραγματα, υπογραφω με χερια κ ποδια. Κ απο το παιδι αλλα κ απο την ομαδα. Δημιουργια. Ποστ. Καλυτερες περιστροφες στη αμυνα. Μεγεθος. Βαθος (αναπληρωματικος του ο Παπ). Ξανα φιλακια. Ας παρουμε ενα πολυ καλο 5 που πρεπει οπωσδηποτε κ σε 3,4 ειμαστε οκ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...