roumeliotis

Carwiz

«Σημασία έχει η νίκη...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος επικράτησε στην παράταση της Ούνικς στο Καζάν με 87-84 στο πλαίσιο της 13ης ημέρας της Ευρωλίγκας και πέτυχε την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου τα εξής...

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και το σταφ για την νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα την οποία εκτιμώ. Μία νίκη που ήρθε κόντρα σε αντίπαλο με μομέντουμ και ο οποίος κέρδισε εδώ την Ρεάλ και το Μιλάνο.

Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε 10 παραπάνω ασίστ από την Ούνικς και 7 περισσότερα ριμπάουντ. Παρά το ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ (24% στα τρίποντα) τα οποία ήταν και καλές επιλογές. Κερδίσαμε το ματς.

Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος, κακές τακτικές επιλογές. Βιαζόμασταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, δεύτερη σερί εκτός έδρας. Έχουμε καλή θετική ατμόσφαιρα, αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο».

Για τα τρίποντα της Ούνικς: «Τα περισσότερα ήταν στην πρώτη περίοδο. Μετά είχαμε άλλα 40 λεπτά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Κάνααν και τον Χεζόνια, καθώς και την δημιουργία του Μπράουν.

Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε καλούς σκόρερ, δεν το αποδείξαμε βέβαια. Αλλά ήμασταν σταθεροί σε κάθε πλευρά του παρκέ και κερδίσαμε. Μερικές φορές είναι ένα ριμπάουντ, μερικές η τύχη. Σε κρίσιμα σημεία μπορούμε να παίξουμε καλά. Πιστεύουμε στην ομάδα».

Για την αντιμετώπιση του Φαλ: «Η Ούνικς σήμερα ήθελε να αποφύγει τα καλά σουτ του Ολυμπιακού στην ρακέτα. Ο Μπράουν είναι σπουδαίος αμυντικός, πολύ ευέλικτος. Μοιράζοντας την μπάλα είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Συμβαίνει να κερδίζεις και χωρίς την καλό ποσοστό στα τρίποντα. Για εμάς ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Red GOAL Μου λες την άποψη σου για τον Τσαλμπουρη του Απόλλωνα Πάτρας;2,17 τον ειδα χθές στο ματς με τον ΠΑΟΚ και επαθα πλάκα.....25 πόντους πρώτος Έλληνας σκόρερ με μέσον όρο 17 πόντους σουταρει δίποντα, έβαλε 5 στα9 τρίποντα; Καμμιά φορά μπορεί αυτό που ψάχνουμε να είναι και δίπλα μας και δεν το βλέπουμε;Η γνωμη σας;

    REDGOAL: Δύσκολο να παίξει φίλε σε επίπεδο Ολυμπιακού και Euroleague...

  • Τκ
    Τκ Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα στον κοουτς και στους παίκτες...
    23/12 πάρτε την αξιοπρέπεια πίσω και κερδίσετε πάλι τους οπαδούς σας..διαλυστε τον ΠΟΑ όπως του αξιζει .Ζήτω ο θρύλος μας...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μπαρτζώκας είναι προπονητής Euroleague, έχει 10 χρόνια στην διοργάνωση, 5 με τον Ολυμπιακό, αλλά η πρώτη του ήταν με το εκπληκτικό Μαρούσι αν θυμάστε, και έχει και 3 άλλες ομάδες (5 συνολικά) στην καλύτερη διοργάνωση, και πιστεύω και μετά από εμάς, μάλλον θα βρει δουλειά στη Euroleague ή κορυφαία Eurocup, δεν είναι ένας άγνωστος, ή ένας τελειωμένος προπονητής.

    Θέλω να πω, είναι αυτού του επιπέδου, αλλά τα κολλήματα - κολλήματα όμως και δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε. Ειδικά όταν χάνει την ψυχραιμία του πίνει θάλασσα..εκει θέλει έναν καλό 2ο να τον συνεφέρει, ή να ελέγξει την κατάσταση γκ' αυτόν. πρέπει να αναβαθμιστεί το επιτελείο και να λειτουργήσει σε περισσότερο μοντέρνα πρότυπα, με καλύτερο υλικό και αυξημένες αρμοδιότητες. Επίσης, ενώ το παγκόσμιο μπάσκετ, εκμεταλλεύεται μέχρι και το τελευταίο δέκατο σε mis match, ή προσπαθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με αλλαγές handball ή time out από τον πάγκο, ο Μπαρτζώκας σε πολλά παιχνίδια είναι απλά θεατής με τις καλύτερες θέσεις στο γήπεδο..

    Εγώ έχω προτείνει τον Σερελη να έρθει σαν 2ος προπονητής, πολλές ομάδες (στο ΝΒΑ είναι νόμος) έχουν πολλούς Α προπονητές για βοηθούς, αυτό αυξάνει την δυνατότητα σκέψης και ανάλυσης μέσα στο παιχνίδι. Δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός με Σερελη σαν 2ο, φτάσει final 4, αυτό θα πιστωθεί σε ΟΛΗ την ομάδα, οι αξίες των παιχτών θα αυξηθούν, αλλά ΚΑΙ των παραγόντων/προπονητών.

    Απλά τα πράγματα, υπάρχουν ρεαλιστικοι και αντικειμενικοί παράγοντες.

    Δηλαδή ο Σερελης, στην βιομηχανία των προπονητών, αν έψαχνε για δουλειά μετά από 2 χρόνια στο επιτελείο ομάδας που έφτασε play off, και βάλε και ένα final 4, θα είχε σημαντικά ατού, σε σχέση με το να είναι 1ος προπονητής, σε μια ομάδα με 350.000 budget που βγαίνει 5η στην Ελλάδα, ή 4η, ξέρω' γω.. μετά από την 1η περίπτωση θα διεκδικεί άνετα θέση Eurocup, στην άλλη περίπτωση, μπορεί να πάει σε καλύτερη Ελληνική, καμία μέτρια Ισραηλινή, ή καμία Τουρκική.

    Τουλάχιστον να επανέλθει ο Tomic, 2-3 πραγματακια τα έκανε μέσα στο παιχνίδι, και επίσης και συμβολικά αλλά και σαν άτομο θα είχε θετική συνεισφορά μέσα στην ομάδα.

    Πιστεύω όλα αυτά δεν προχωράνε λόγω εγωισμού του Μπαρτζώκα, και ο άκρατος εγωισμός δεν είναι καλό σημάδι μεγάλου ηγέτη, οι μεγάλοι ηγέτες δεν φοβούνται μήπως τους υπερσκελισουν οι βοηθοί τους, ή παραδεχθούν μία αποτυχημένη μεταγραφή. Και τα λάθη και οι παραβλέψεις μέσα στη ζωή είναι, η μαγκιά είναι στην αναγνώριση αυτών, και την διόρθωσή τους. αρχηγούς και ηγέτες ψάχνουμε, όχι Θεούς..

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στα παιδια που κανουνε ωραία κριτικη και μιλάνε ωραία για το μπάσκετ και τον Μπαρτζώκα , γιατι μερικοι εδω μέσα έρχονται μόνο για να κράξουνε ή για να τσακωθούνε.
    Εγω ήμουνα απο αυτους που έλεγαν με το που έφυγε ο Μπλάτ να έρθει ο Μπαρτζώκας πίσω (αφου δε γινόταν να πάρουμε τον Πασκουάλ ) , ήθελα όμως να περιστοιχηθει απο ικανούς συνεργάτες σαν τον Τομιτς που να καλύψουν τις αδυναμιες του . Δεν αμφιβάλει κανείς πώς ο κόουτς κανει καλές επιλογες στις μεταγραφές ούτε πώς μπορει να καταστρώσει ένα πολυ καλο πλάνο για το πώς θέλει να πάιζει η ομάδα , ούτε για το πόσο σκληρα δουλεύει . Το έχει αποδείξει και στις δυο θητίες του και στις άλλες ομάδες που εργαστηκε . Αυτο που του καταλογίζω εγω μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο , είναι πώς ειδικα στα μάτς με τον Βαζελο τον κατακλύζουν τα συναισθήματα του και είνια περισσότερο οπαδος παρα προπονητης . Ακομα γενικότερα στα μάτς είναι ελάχιστα επιδραστικός απο τον πάγκο .
    Αυτο βέβαια μπορει να συμβαίνει επίτηδες σε μια προσπάθεια να εκπαιδεύση την ομάδα και στν πορεία να αλλάξει . Μπορει να είναι και κάτι πρωτοπόρω ποπυ τώρα δεν μπορω να καταλάβω εγω . Ομως το να χρησιμοποίει στάνταρ 5άδες αν δεκάλεπτο χώρις να κάνει ούτε μια αλλάγη ή χωρις να πάρει ένα time out είναι πρωτογνωρο . Και οι αντίπαλοι προσαρμόζοτναι πιο εύκολα και ακόμα κι αν κάποιος δίκός δεν είναι στην μέρα του δεν τον βγάζει .
    Οσον αφορα το ρόστερ , η άποψη μου είνια απο το καλοκαίρι πώς χωρίς παραπάνω ψηλό μπορούσαμε να πάμε μέχρι μετα τις γιορτές , αλλα χωρις δευτερο 3άρι για να μην πώ πρώτο δεν μπορούμε! Ε δε γίνεται να μην το έχει δει ο Κοουτς .Πρέπει να πάρουμε παίχτη εκει το συντομότερο δυνατον κι ή δυνατον Ελληνα

  • woods
    woods Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow
    Στην πρώτη θητεία ήταν 2 χρόνια και παρότι έχασε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα έμεινε και για την επόμενη σεζόν . Ο αποκλεισμός στο κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε όμως στον περισσότερο κόσμο και με το δίκιο του . Δεν ήταν τα χαμένα πρωταθλήματα αλλά και ο τρόπος που χάθηκαν που πείραξε τον κόσμο και οι απέναντι έχουν να το λένε ακόμα .
    Επίσης ήταν και οι δηλώσεις του που προκάλεσαν θυμηδία , ταυτόχρονα να νευριάζεις και να γελάς με αυτές .
    Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δείχνει καλύτερη εικόνα από τον ΠΑΟ , περισσότερη ποιότητα . Σε σειρά αγώνων η λογική λέει ότι θα νικήσει .
    Αλλά το κόμπλεξ του Μπαρτζωκα στα εγχώρια με τον ΠΑΟ με προβληματίζει . Όταν είναι χαλαρός , ήρεμος είναι μια χαρά προπονητής όταν έχει άγχος , νεύρα τότε τα χάνει τελείως και το μεταφέρει και στην ομάδα .
    Εννοείται ότι μετά από μια ήττα με τον ΠΑΟ , δεν εναι να φύγει αλλά η εικόνα και οι δηλώσεις θύμισαν κακές αναμνήσεις .
    Ο Λάσο είναι μια χαρά προπονητής . Έχει την ομάδα πάντα τα τελευταία χρόνια σε φ4 συνεχόμενα , συμμετοχές σε τελικούς , πρωταθλήματα Ισπανίας που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Εύρωπη , ανέδειξε παίκτες όπως Ντονσιτς . Η Ρεάλ δεν έχει μόνο αυτή μεγάλο μπατζετ , υπάρχουν ΤΣΣΚΑ , Μπαρτσελονα , Φενερ , Εφες που και αυτές έχουν μεγάλο μπατζετ , ποιότητα , σταθερό κορμό παικτών . Δεν παίζει μόνη της .
    Ο πολύς Ομπράντοβιτς με την Φενερ πήρε μόνο μια κούπα και αυτή εντός . Απλά στον ΠΑΟ σήκωνε κούπες γιατί είχε ομάδες που σε θέμα μπατζετ , αγωνιστική ποιότητα ήταν σκάλες πάνω από τις υπόλοιπες τότε . Δυο κούπες σε Θεσσαλονίκη , Αθήνα .
    Ο Μπαρτζωκας αυτήν την στιγμή είναι ένα μισή χρόνο στην ομάδα . Πήρε την ομάδα στα μέσα της χρονιάς πρόπερσι , ολόκληρη η περσινή , φέτος .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Woods....για αυτό και εφυγε τη πρώτη του φορά. Γιατι υπήρχαν υψηλές προσδοκίες και ειχαμε τον πηχη ψηλά. Αυτα που εκανε λοιπον μας ξινισαν και εκριναν το μελλον του.
    Ομως ειδες? Μιλάμε για χαμενο πρωταθλημα τοτε...οχι για εναν απλα χαμενο αγώνα. Αν πχ φτασουμε φετος παλι στους τελικους και χασει απο τον βαζελο με τετοια λάθη και κολληματα τοτε ειναι αξιος της μοιρας του!
    Δε μπορω να τον κρινω ομως οπως εκαναν αλλοι και εφεραν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ενω προηγουμενως ειχαμε δει ωραιο μπασκετ και καλη δουλεια να γινεται!
    Δηλ αν τον διωχναμε μετα την ηττα απο το βαζελο θα ηταν σωστο? Θα ηταν καλο για την ομαδα?
    Η θα περιμενουμε ποτε θα περασει η ομαδα μια κακη περιοδο για να τα ριξουμε παλι σε αυτον σαν ευκολο στοχο και θα παμε στον επομενο τυχαιο προπονητη που θα βρεθει στο δρομο μας?
    Ας του δώσουμε ενα ΔΙΚΑΙΟ και ευλογο χρόνο να δειξει το εργο του, να φτιαξει την ομαδα που εκεινος θελει και μπορεί, οπως ειχαν αλλοι προπονητες στη καριέρα τους σε αλλες ομαδες.

    Δηλ ο ΛΑΣΟ που εχει διαχειριστεί εδω και μια 10ετία ΜΠΑΤΖΕΤ μεχρι τον ουρανό και παιχταραδες και εχει παρει μονο 2 ευρωλιγκες ειναι πετυχημενος περισσοτερο η λιγότερο από τον Μπαρτζώκα???
    Αν σου φερνανε τον ΛΑΣΟ δηλ θα ησουν ικανοποιημένος? Ολα ενα περιτύλιγμα ειναι φιλε........ας μαθουμε να βλέπουμε λιγακι και μέσα από αυτο!

  • Στεφανος.
    Στεφανος. Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκας με τα κολλήματα του και τις εμμονές του αλλά από κάτι Πασκουάλ, Μεσίνα, Σάρας ανωτερος

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Γιωργο απο τη Σιφνο πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο αυτο που λες 120 σχολια σε ηττα 4 σχολια σε νικη . Η δε χολη που βγαζουν καποιοι εναντια στους παικτες μας ειναι εκνευριστικη . Αλλο πραγμα η επικοδομητικη κριτικη κι αλλο πραγμα το ασυστολο κραξιμο για τα παντα απο το χαμενο σουτ μεχρι ...τη χωριστρα του παικτη . Αλλα απο την αλλη το σαιτ κινειται σε δημοκρατικο μοτιβο και ανεβαζει ολα τα σχολια που δεν περιεχουν ιβρυστικους χαρακτηρισμους . δικοπο μαχαιρι αυτο , γιατι δινει απο τη μια βημα σε ολους αλλα απο την αλλη δινει βημα σε ΟΛΟΥΣ. ειναι καποια παιδια που γραφουν εδω μεσα με τροπο ωραιο και που δειχνει οτι το κατεχουν το αθλημα και χαιρομαι να τους διαβαζω και ειναι και καποιοι που βαφτιζουν αγαπη για την ομαδα και θεληση για το καλυτερο την ατερμονη επιθυμια τους να μειωσουν και να χαρακτηρισουν παικτες προπονητες και προεδρους .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ.....ειναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους οι λαγοβάζελοι ολοι. Ο μονος που εχει θράσσος και μιλάει ακομα ειναι ο CREEPER που χθες από το κακό του πρέπει να έσκασε!

  • Djredbull07
    Djredbull07 Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΤΕ δεν έχει σημασία η Νίκη ή η Ήττα απο μόνη της κόουτς
    ΑΛΛΑ ο τρόπος με τον οποίο έχει έρθει αυτή !!!!!

    Όσο συνεχίζεις να το αγνοείς αυτό, θα χάνεις μερικά παιχνίδια( δικά σου ) μέσα από τα χέρια σου...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...