roumeliotis

Carwiz

Ήττα από Ζενίτ 84-78 για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ήττα για τον Ολυμπιακό 84-78 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ με τους Πειραιώτες να μην πιάνουν τα στάνταρ τους στην άμυνα και με δυο τρία σφυρίγματα έδρας να λυγίζει στο τέλος και πλέον το ρεκόρ έπεσε στο 6-3.

Ο Θρύλος χωρίς να παίζει άμυνα στις δύο πρώτες περιόδους όπου δέχτηκε 49 πόντους, έμεινε κοντά στο σκορ χάρη στην επίθεσή του καθώς "απάντησε" με 43 και ήταν στο -6 στα μισά της διαδρομής. Η αντεπίθεση έγινε μέσα από τη φοβερή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους 9-14 οι Πειραιώτες έκλεισαν στο -1 με 58-57. Στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά αλλά ένα σερί 9-0 των Ρώσων τους ξανάκανε αφεντικό και έφτασαν στη νίκη με 84-78.

Με όπλο τους την περιφερειακή τους ευστοχία οι Ρώσοι προσπάθησαν να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του αγώνα (20-12 στο 7’). Ωστόσο, ο εντυπωσιακός Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 12 πόντους, κράτησε όρθιο τον (αλάνθαστο ως το 10’) Ολυμπιακό (22-22).

Τα «ερυθρόλευκα» αμυντικά κενά, σε συνδυασμό με το επιθετικό κρεσέντο του Φράνκαμπ (είχε 16π. στο πρώτο μέρος), επέτρεψαν γηπεδούχους να βρεθούν στο +8 (49-41).

Tελικά, με ένα σπριντ από τη μία άκρη της μπασκέτας στην άλλη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μείωσε με εντυπωσιακό κάρφωμα σε 49-43, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την αμυντική τους απόδοση και με ένα επί μέρους σκορ 16-9 προσπέρασαν με κάρφωμα του Μουστάφα Φαλ με 59-58 (στο 31’).

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Τα αμυντικά προβλήματα επανεμφανίστηκαν και η Ζενίτ με πρωταγωνιστή τον Μπάρον, απάντησε με ένα σερί 9-0 και ανέκτησε τον έλεγχο (67-59 στο 33’).

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να παλεύουν (76-71 στο 38’), όμως, οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της ομάδας μας και διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι τέλους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-22, 49-43, 58-57, 84-78

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πασκουάλ): Λόιντ 12 (3/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη), Ζαχάροφ 5 (1), Καράσεφ, Μπάρον 14 (3/4 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 5/5 βολές, 4 ασίστ), Κουζμίνσκας 12 (4/5 δίποντα, 4/4 βολές), Ζούμπκοφ 3, Πόιθρες 6 (3/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Πονίτκα 7 (1), Φράνκαμπ 16 (2/3 δίποντα, 4/5 τρίποντα), Μίκι 7 (1), Γκουντάιτις 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 17 (4/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ντόρσεϊ 11 (1/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα), Λαρεντζάκης 5 (1), Φαλ 13 (4/8 δίποντα, 5/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ), Σλούκας 13 (4/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μάρτιν 7 (2/2 δίποντα, 3/3 βολές), Βεζένκοβ 5 (1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα), Πρίντεζης 2, Παπαπανικολάου 1 (0/3 τρίποντα), Ζαν-Σαρλ 2 (1/4 δίποντα), ΜακΚίσικ 2

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 10η αγωνιστική η Ζενίτ θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές (17/11 στις 19:30).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι κάποιες βραδιές που όσο καλά και να παίξεις δεν γίνεται να κερδίσεις γιατί πολύ απλά ο αντίπαλός σου βρίσκεται σε καλύτερη μέρα από εσένα. Όμως όταν λέμε ότι "το μπάσκετ είναι άθλημα των… κοντών" δεν εννοούμε ότι τα forward και τα center μιας ομάδας θα απέχουν από το παρκέ. Γιατί το ματς χάθηκε από την ανυπαρξία τους με εξαίρεση τον γίγαντα Φαλ που ήταν ο μοναδικός που διακρίθηκε. Xαρακτηριστικά:
    - Tα γκαρντς της ομάδας πήραν 18 προσπάθειες για δίποντο και πέτυχαν 11 δηλ. ποσοστό 61%
    - Τα γκαρντς της ομάδας πήραν 16 προσπάθειες για τρίποντο και πέτυχαν 8 δηλ. ποσοστό 50%
    - Οι φοργουορντς και τα σεντερ της ομάδας πήραν 22 προσπάθειες για δίποντο και πέτυχαν 9 δηλ. ποσοστό 40,9%
    - Οι φοργουορντς και τα σεντερ της ομάδας πήραν 5 προσπάθειες για τρίποντο και πέτυχαν 1 δηλ. ποσοστό 20%
    Αν βγάλουμε δηλ. απέξω τον Φαλ που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι οι υπόλοιποι πέτυχαν 5/14 δίποντα (35,7%) οπότε είναι φανερό ότι οι ψηλοί (SF/PF/C πλην του Φαλ) ήταν επιθετικά παρόντες-απόντες. Και δεν είναι μόνο ότι δεν βοήθησαν στο σκοράρισμα, είναι ότι είχαν και πενιχρή συγκομιδή στα ριμπάουντς εκεί όπου νικηθήκαμε κατά κράτος από την αντίπαλη ομάδα (25 έναντι 36). Πάλι καλά που οι αντίπαλοι είχαν διπλάσιο αριθμό λαθών (13) και παραμέναμε κοντά στο σκορ.
    Το να χαθεί ένας αγώνας με την δυνατή Ζενιτ εκτός έδρας ή οι παίκτες μας να βρεθούν σε κακό βράδυ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν θα πρέπει να γίνονται ισοπεδωτικές κριτικές. Επί της ουσίας, οι νίκες στην έδρα μας και οι συνδυασμοί αρνητικών αποτελεσμάτων αντιπάλων ομάδων, μας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να υπολοιπόμαστε μόλις μια νίκη διαφορά από τον 2ο στην βαθμολογία και να παραμένουμε εντός 4άδας.
    Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σχετικά με κάποιους χειρισμούς της Τεχνικής Ηγεσίας :
    - Ενώ με αμυντική πεντάδα καταφέρνουμε την 3η περίοδο να γυρίσουμε το ματς, στην 4η περίοδο ο κόουτς επιλέγει να την αλλάξει και να ρίξει στο παρκέ τον Σλούκα που μπορεί να είναι αποδοτικός σε πάρα πολλά πράγματα αλλά σε καμία περιπτωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Θεωρώ ότι σε ματς με τέτοια εξέλιξη που πρέπει να πέσουν κορμιά στην άμυνα θα πρέπει να μπαίνουν οι ανάλογοι παίκτες για να πάρουμε το μάτς.
    - Το ποσοστό που πέτυχαν οι αντίπαλοι στα δίποντα (64,7% με τα περισσότερα εντός ρακέτας) είναι χαρακτηριστικό άμυνας που μοιάζει αφύλακτη διάβαση και όχι άμυνας ομάδας που θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις κρίσιμο παιχνίδι. Πολύ ωραία τα μπλοκ άουτ και οι διαδρομοι που έφτιαχναν οι ψηλοί μας για τους slashers αλλά στο πίσω μέρος του παρκέ αν εξαιρέσουμε τον Φαλ (δεινόσαυρος) ελλείψει αθλητισμού όποιος αντίπαλος έκανε μπάσιμο είχε σίγουρο το καλάθι.
    - Ο Βεζένκωφ είναι εξαιρετικός σουτέρ και αυτό είναι γνωστό όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους αντιπάλους. Το ότι τον μαρκάρουν στενά για να μην σουτάρει αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να σουτάρει από τα 8 μέτρα ούτε ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ποστάρει. Ειδικά το τελευταίο ως εντολή προπονητή είναι καταστροφικό αφού σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνει να ποστάρει αποτελεσματικά αντιπάλους οποιουδήποτε μεγέθους και δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η επιμονή.
    - Η επιλογή της απόκτησης του Κουινσι Eισι δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς στην προηγούμενη συνεντευξη του κόουτς. Απο τα συμφραζόμενα πιστεύει ότι δεν υπήρχε άμεση ανάγκη ενίσχυσης με ψηλό στην ομάδα και γι’αυτό επέλεξε παίκτη που του άρεσε όταν αγωνιζόταν (πρίν 20 μήνες) και ο οποίος θα είναι έτοιμος "μετά από κάποιο διάστημα". Δηλαδή για κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ.3 εβδομάδες=4 Aγωνιστικές) η ομάδα θα πορευτεί με "έναν δεινόσαυρο, έναν κουτσό και ένα 3-4άρι" στην θέση των σέντερ κάτι που ακούγεται κάπως σαν ανέκδοτο. Αν αυτό δεν λέγεται έκτακτη ανάγκη και χάνουμε τόσο πολύτιμο χρόνο με επιλογές ανέτοιμων παικτών που κάποια στιγμή θα γίνουν ετοιμοπόλεμοι τότε κάπου έχει χαθεί το μέτρο.
    Τέλος ο ερχόμενος αγώνας με την Εφες αναμένεται πολύ πιο δύσκολος από αυτόν της Ζενιτ αφού παρά το άσχημο ξεκίνημά της, η ποιότητα του ρόστερ της παραμένει υψηλή, η ανάγκη της για βαθμούς επιτακτική και σίγουρα οι παίκτες της δεν ξέχασαν πως παίζεται το μπάσκετ. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη να παρουσιάσουμε καλύτεροι και "περισσότεροι" στο παρκέ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Στατιστικά οι 2 καλύτεροι παίχτες της Ζενίτ ήταν Πονιτκα/Κουζμινσκας με 13pir. Ξεκάθαρα εκεί χάθηκε το παιχνίδι, και ότι Gudraitis/Mickey/Poythress ουσιαστικά είχαν μόνο Fall απέναντί τους.

    Σλούκας/Fall/Walkup, μετά το τίποτα.. έναν παίχτη ακόμη να είχαμε (ένα σέντερ, ή ένα 3) λογικά θα κερδίζαμε ΚΑΙ αυτόν τον αγώνα (θα μπορούσαμε να είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής..ναι..)

    Κλασσικό παιχνίδι που ο Vezenkof ΔΕΝ μπορεί να μαρκάρει τα αντίπαλα 4αρια (λόγω αθλητικών προσόντων), επίσης κλασσικό παιχνίδι που είχε ένα 3-4 η αντίπαλη ομάδα (Κουζμινσκας, μακάρι να τον είχαμε) και θα ταίριαζε ταμάμ στον Βεζενκοφ.

    Κοιτάξτε πως στήνονται ορθολογικά οι καλές ομάδες, να μαθαίνετε. Βγαίνει Ponitka, που είναι σε στυλ Παπανικολάου; Μπαίνει Κουζμινσκας που είναι ψηλό 3-4 που κάνει τα πάντα.

    Βγαίνει σε εμάς Παπανικολάου; Μπαίνει Λαρεντζάκης! Προσέξατε την διαφορά στο μαρκάρισμα; Και με τα ψηλά άκρα του Κουζμισνκας φαινόταν τεράστια η διαφορά. Λογικό βέβαια, ουσιαστικά έπαιζε ένα κλασσικό 2 εναντίον ενός κλασσικού 4.. Έπρεπε να ξέρεις πολύ μπάσκετ για να δεις ότι δεν βγαίνει αυτό το μαρκάρισμα;

    Εξουδετέρωσε και Λαρεντζάκη, και Βεζενκοφ, και McKissic, και Livio, και.. καλά ο Μάρτιν είναι απενεργοποιημένος εδώ και καιρό.. ότι στήνουν οι καλοί αντίπαλοι προπονητές το τρώει αμασητο ο δικός μας..

    Ζενίτ δεν έχει playmaker, αντί να πιέσουμε τη μπάλα, τους αφήναμε να κάνουν σουτακια. Πέρυσι τα ίδια με τον Παναθηναϊκό, χωρίς playmaker ομάδα και τους περιμέναμε στο τρίποντό μας για να κάνουμε άμυνα..Πάλι δεν κάναμε φάουλ (ενώ είχαμε να δώσουμε) σε τέλος της περιόδου και φάγαμε 3ποντο. Ούτε σε εφηβικά τέτοια λάθη. Σίγουρα ο πάγκος χρειάζεται φρεσκαρισμα, το team είναι ανεπαρκές, ή δεν τους αφήνει ο Μπαρτζώκας.

    Δεν συμφωνώ ότι η η ήττα αυτή δεν είναι σημαντική. Με Βιλλερμπαν/Ζενίτ/Μακάμπι/CSKA/EFES/FENER θα κριθούν τα πάντα. Στα επομενα 3 παιχνίδια με Εφές/Μακάμπι/Άρμανι είναι πολύ πιθανό να μη γίνει καμία νίκη. Αν βάλουμε ότι το Μιλάνο πλέον είναι μαζί με Barcelona/Real οι τοπ ομάδες της ηπείρου, τότε με τις άλλες θα γίνει σκληρός αγώνας και περισσεύουν και κάνα 2.. Αμέσως αμέσως η Ζενίτ απέκτησε πλεονέκτημα απέναντί μας.

    Όσο για Φρανκαμπ, η ομάδα έχει McKissic στη θέση του. Έχει αποφασίσει να πορευθεί με έναν δυναμικό γκαρντ με καλή άμυνα (θεωρητικά) που μπορεί να παίξει και 3 (για μένα όχι, αλλά έτσι τον χρησιμοποιεί). Ο Φραν είναι παιχτουρα και ξέρει πολύ μπάσκετ, αλλά είναι άλλη φάση παίχτη, και μπαίνει στη κατηγορία scoring combo guard, που έχει ένα σωρό παίχτες στην αγορά. Ο Carter είναι τέτοιος, ο Erick Green άνετα..κλπ. Εντάξει, δεν μπορείς να έχεις όλους όσους πέρασαν από Ελλάδα, αγοράζουν και άλλοι παίχτες..

    Το ρόστερ έχει ελλείψεις, δεν έχουν καλυφθεί ακόμη (Acy δεν έχουμε δει για να κρίνουμε, και πάλι 4-5αρι πήραμε), οι αγώνες περνάνε, οι μήνες φεύγουν, Σλούκας/Παπανικολάου μεγαλώνουν, και άλλη μία μέτρια χρονιά εξελίσεται μπροστά στα μάτια μας.

    Κάθε χρόνο τα βλέπουμε, τα λέμε, αλλά οι επαγγελματίες που παίρνουν ένα κάρο λεφτά δεν ολοκληρώνουν ποτέ αυτή την ομάδα. Το ζητήσαμε; Ένα κανονικό 3 σέντερ και ένα αναπληρωματικό 3αρι..

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα γράψω κ εγώ την προσωπική μου άποψη έως τώρα.Η ομάδα μέχρι τώρα έχει κάνει τα τυπικά.Νικες εντός-ηττες εκτός από καλές ομάδες που λογικά κ η Ζενίτ θα είναι οχταδα.Καλο μπάσκετ μέσα μέτριο έξω αν κ με Μπαρτσελόνα αδικηθηκαμε.Εχει φτιαχτεί ένα καλό σύνολο που θα παλέψει να μπει στους "8" κ αυτό με δυσκολία διότι είναι πολλές ομάδες με πολύ καλά ρόστερ που ερίζουν.Δεν έχουμε τόσο καλό υλικό όσο νομίζουμε απλώς τα εντός έχουν καλύψει αδυναμίες.Ερχονται σερί από δύσκολα ματς κ πιθανές συνεχόμενες ήττες θα φέρουν γκρίνια.Προσωπικα δεν έχω πειστεί για τα δύσκολα διότι πιστεύω ότι θέλουμε ενίσχυση κ στα καλάθια κ έναν παίχτη σκόρερ στην περιφέρεια.Ο Μάρτιν είναι"τρύπα",ενώ κ οι Λιβιο-Μακ Κισικ δείχνουν "λίγοι" έως τώρα.Θα κάνουν κ καλά παιχνίδια όμως πιστεύω δεν είναι παίχτες για ομάδα οχταδας.Λειπουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όσο καλοί και να είναι Σλούκας-Βεζενκοφ δεν είναι Σπανούλης-Πριντεζης.Χρειαζεται ένα μεγάλο διπλό ενώ κάποια ήττα από τις πιο αδύναμες ομάδες θα μας κρατήσουν πίσω αφού τα γκρουπ δυναμικότητας δείχνουν να ξεχωρίζουν ενώ πιστεύω ότι κ οι τούρκικες θα ανέβουν προσεχώς.Οποτε ντάμπλ στην Ελλάδα αφού υπάρχει διαφορά με τους άλλους κ στην Ευρώπη θα παλέψει για οχταδα με μοιρασμένες πιθανότητες.

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πετρούπολη τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που λέω, η καλύτερα τι δεν βλέπεις που το βλέπουν όλοι.
    Τον Πριντεζη τον αγαπώ, τον έχω αποθέωσε στο παρελθόν και πάντα θα τον αποθεωνω γιατί αποτέλεσε χρυσάφι η προσφορά του στον Ολυμπιακό. Όμως σήμερα 2021 προς 2022 ο άνθρωπος αυτός σε μια ομάδα που επιχειρεί και θέλει να βρει το δρόμο για τη κορυφή, είναι ΕΜΠΌΔΙΟ.
    1ον μεγάλο συμβόλαιο για παίχτη που παίζει τόσο λίγο χρόνο...
    2ον στη θέση του θα μπορούσε να είναι ένας άλλος παίχτης σε καλύτερη φορμα ικανός να βοηθήσει περισσότερο.

    Οτι είδαμε από τον Πριντεζη το είδαμε, το χορτάσαμε, αλλά ας αποδεχτούμε το γεγονός πως κάποιοι παίχτες κάποτε φτάνουν στο τερματισμό. Τα πεταχταρια που λέω, κάποτε είχαν στενή σχέση με το καλάθι. Τωρα όμως δεν τραβάνε.
    Για μένα λοιπόν ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΟΣ για τη σημερινή προσπάθεια που γίνεται. Όποιος δε το βλέπει τι άλλο να πω. Δικό του πρόβλημα.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 07:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal καλημέρα

    Είχα γράψει ένα σχόλιο χτες το βράδυ λίγο μετά το ματς, αλλά δεν ανέβηκε. Ίσως επειδή ήμουν σε άλλο σπίτι και χρησιμοποιούσα το wifi κι όχι τα δεδομένα του κινητού και φαινόταν άλλο ip?

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω νομιζω οτι η φραση που κολλαει σημερα ..ειναι παμε παρακατω. Ο Ολυμπιακος εχει διπλη εβδομαδα με Αναντολου εκτος και Μακαμπι εντος ..και μετα παιζει με Παο.. εφοσον ειναι μεσα στην 8αδα... (5ος ειναι σε ισοβαθμια με τον 4ο που ειναι η Ζενιτ και μενει το εντος εδρας με αυτην ..για το 2ο γυρο) ...ισως πρεπει να κοιταξει αυτα τα ματς και τους 3 στοχους που εχει (θα ερχοταν και μια ηττα ..τετοια) δεν το ειδα... το ακουγα λιγο απο το ραδιοφωνο.. αλλα λεω ενα ματς επαιξε λιγο ο Μαρτιν το χασαμε (δε ξερω αν φταιει αυτος απλα λεω οτι ετσι εγινε) μετα ο Γουοκαπ.. γιατι δε βαζει ?? Γκαρντ Ευρωλιγκας ειναι με ενα αλφα συμβολαιο.. καθε φορα που ακουγα οτι θα σουταρει λεω ..παλι θα το χασει (?) , ισως θελει βελτειωση αυτο το πραγμα..

  • RedV
    RedV Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος ξεκινάει το σχόλιο κατηγορώντας όσους κραζουν τον Μπαρτζωκα και τους παίκτες και τελειώνει λέγοντας ότι ο Πριντεζης είναι λιγος!!!!! Ρε τι πίνετε ορισμένοι;;

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777 καθαρό playmaker είναι ο σλούκας με καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Απλά έχεις συνηθίσει τον σπανούλη και σου φαίνεται λίγος. Δε μπορεί να βγάλει τα pnr ούτε του Vspan ούτε του Καλάθη. Είναι μία κλάση κατώτερος στην οργάνωση, και μη ξεχνάμε ότι δεν έχουμε παίκτη pnr στο 5. Έχουμε τον μέτριο χασαν που θέλει τη μπάλα ένα βήμα νωρίτερα , τον Λιβιό που τα πάει κάπως καλύτερα και τον Φαλ που δε μπορεί να ακολουθήσει τέτοια φάση. Το ερώτημα είναι άλλο... αποδίδει ο σλούκας για 1,8 εκ ? Η απάντηση στο τέλος του δευτέρου γύρου.
    Πάντως σήμερα τα γκαρντ μας, που είναι το γερό χαρτί μας , έχασαν κατα κράτος. Χάσαμε απο μία ομάδα που έπαιξε καλύτερα, αλλά περιμένουμε τον εισι για να δούμε τη τελική μορφή της ομάδας. Σε ένα μήνα θα έχουμε καλή εικόνα για τον παίκτη, αρκεί μέχρι τότε να μη κάνουμε ήττα που πονάει. Σήμερα δε πόνεσε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη άστα να πάνε... και ξεχάσαμε και τον πως τον είπαμε.?? σπανούλη? επειδή ήρθε ο σλούκας και ο ντορσει.
    Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε λίγο για τα χαρακτηριστικά των παικτών γιατί κάποιοι δε βλέπουν μπασκετ αλλά άστο για αργότερα.

    Ο μακ είναι απαραίτητος, προσφέρει κατι που δεν το έχουμε από άλλον παίκτη. Μπορεί να πάρει τη μπάλα απο το τρίποντο και να την καρφώσει ασχετα την πίεση που δέχεται, αν του στήσουν και ένα σκριν είναι παρα πολυ καλος. Δε το έχει άλλος παίκτης αυτο στην ομάδα. Απλά φέτος έχουμε άλλους παίκτες, που στη τελική παίρνουν περισσοτερα χρήματα και είναι αυτοι στους οποίους στηριζόμαστε φέτος.

  • Deep7
    Deep7 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίζουμε με ένα σέντερ..αν βγει εκτός ο Φαλ τελειώσαμε..!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...