roumeliotis

Carwiz

Ανακούφιση Σλούκα και... ταρζανιές

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε πριν από ένα χρόνο στον Θρύλο, για την ακρόβρια τον Ιούνη του 2020, για να δώσει ποιότητα και κλάση στη γραμμή των γκαρντ, όντας ένας από τους πλέον "μπαρουτοκαπνισμένους" και "περπατημένους" με εκατοντάδες χιλιόμετρα στα παρκέ της Euroleague παίκτες, στην καλύτερη ηλικία και διψασμένος ακόμα για τίτλους και μεγαλεία.

Το κατάφερε ως ένα βαθμό, όχι όμως στον απόλυτο, καθώς κλήθηκε να μπει στα... παπούτσια του Βασίλη Σπανούλη ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό το στυλ παίκτη. Είναι winner όπως ο Red-Span, είναι τοπ κλάσης, έχει δώσει διαπιστευτήρια αλλά το παρελθόν έχει διδάξει ότι για να πάρεις το καλύτερο από τον "Σλούκι-Λουκ" πρέπει να τον "θωρακίσεις".

Και αυτό έγινε το φετινό καλοκαίρι. Ο 31χρονος γκαρντ "θωρακίστηκε" με δυο παιχταράδες επιπέδου Euroleague όπως είναι οι Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ και πλέον χωρίς να βαραίνουν τις πλάτες του όλες μα όλες οι ευθύνες, είναι πιο άνετος και αποδοτικός.

Δεν το κρύβει και ο ίδιος ο Κώστας Σλούκας πως φέτος νιώθει πολύ πιο χαλαρός και ανακουφισμένος καθώς ξέρει ότι έχει πλάι του περιφερειακούς υψηλότατου επιπέδου που μπορούν να πάρουν επιτυχώς ευθύνες και να φέρουν σε πέρας αποστολές, χωρίς να αναγκάζεται ο ίδιος να κάνει... ταρζανιές και να προσπαθεί να βγάζει μόνος του το φίδι από την τρύπα.

Αυτό εξάλλου έκανε μια... ζωή, έχοντας πλάι του παίκτες κλάσης Σπανούλη και Λο στον Θρύλο ή Μπογκντάνοβιτς και Γουαναμέικερ και Ντε Κολό και άλλων τοπ κλάσης στη Φενέρ. Με "στηρίγματα" βγάζει και ο ίδιος το 100% των ικανοτήτων του στο παρκέ και το δείχνει ξεκάθαρα στο νέο Θρύλο της περιόδου 2021-22.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει ένα πιο αθλητικό ψηλό ακόμα! Έναν στυλ Γιανγκ η ντορσει! Που να είναι και φόβητρο πίσω!

  • Agent777
    Agent777 Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς το παρόν είναι κάτω του μετρίου ο Σλούκας. Άμα πιάσει κι αυτός τα νορμάλ του στάνταρ απόδοσης, κλείστε εισιτήρια για Final 4!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει πλακα που πολλοι αρδ ηδη αρχιζουν και πετανε υπονοουμενα για το προωρο και καλα φορμαρισμα της ομαδας και ειναι αφυσικο λενε και να δουμε πως θα διαχειριστει ο Ολυμπιακος την κοιλια που θα κανει καποια στιγμη μεσα στον χειμωνα και να δουμε πως διαχειριστει τις ηττες ειδικα αν κανει 2-3 συνεχομενες κλπ και μηπως και ξεφουσκωσει και τον παρει απο κατω και μπλα μπλα μπλα.
    Ρε ποσο πονο βγαζουνε τα τσατσακια του Βαζελακοπουλου και οι σφουγγοκωλαριοι του Τρακη που ειχανε συνηθισει σε μια συγκεκριμενη κατασταση.
    Λοιπον αρδακια ο Ολυμπιακος θα κανει την κοιλιτσα του στο χρονικο σημειο που πρεπει και στην τελικη ευθεια της σεζον θα ειναι ισοπεδωτικος με εντυπωσιακο ντεμαραζ.Εσεις συνεχιστε την σπεκουλα μπας και βρεθει κανεις απο το παλαιο καθεστως παλι να ανταμειψει την εκδουλευση σας......
    Πολυ δυσκολη η εξισωση της προσθηκης του 6ου ξενου.Καλα κανει ο Μπαρτζωκας και περιμενει.Μεχρι στιγμης προσωπικα κλινω προς προσθηκη στην frontcourt με αθλητικο πικενρολιστα ψηλο με μακρυ κορμο και γρηγορα ποδια.
    Παμε για την νικη στην Βαρκελωνη αλλα και να μην ερθει κλαιν μαιν.Να κερδισουμε οπωσδηποτε τον κακο δαιμονα Ζαλγκιρις με τους φιλοβαζελους οπαδους να παμε στο 3-1 και συνεχιζουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...